Ne yapmalıyım

Söyledikleriniz de sizlerde haklı olabilirsiniz kayınpederim henüz bir mal paylaşımı yapmadı ama bütün her şey eşime kalacak diye de bir şey yok ama dediğim gibi işin bu kısmıyla ilgili laf söylemek bana düşmez hamile olduğum için daha hassas olabilirim ama bu süreçte verdikleri para öyle yada böyle bana elektrik su olarak geri döndü hamile olduğum için herkesten ilgi sorulup aranmak istedim bunların hiçbiri olmadı evin taşınması toplanması temizliği yaparken bir çay bile getirip destek olmadılar sizler ne düşünürsünüz bilmiyorum ama benim eşim onların hala kardeşi ve oğulları bana yapılan her şey aslında onu etkiliyor ben kardeşime depreme dayanıksız evde oturduğu için ev alınsaydı kardeşime yada eşine aynı şeyi yapmaz en azından kız kardeşime ve ablama gelinimiz bakmak zorunda demezdim bir kere benim içim rahat etmezdi
Bu bakılan cocuklar kac yaşında?

Ne düğün zamanı,ne taşınma zamanı, nede hastalık zamanı eşimin ailesi maddi vede manevi hiç bir yardımları olmadı. Köstek olmak konusunda çok iyiler.

Eğer aranız iyiyse başka sıkıntı yoksa, verdikleri para, evlerinde ağırlama, guler yüz vs. Gibi durumlar için mesafe koyun ama bence tavır almayın.

Belki KV tatil dönüşü yardım edecekti. Evde siz varken ablasına birakmak istememiştir kızı. Neticede orada damat var. Daha zor olabilir. Görümcenin durumunu bilmiyorum.

Ne düğün zamanı,ne taşınma zamanı, nede hastalık zamanı eşimin ailesi maddi vede manevi hiç bir yardımları olmadı. Köstek olmak konusunda çok iyiler.

Eğer aranız iyiyse başka sıkıntı yoksa, verdikleri para, evlerinde ağırlama, guler yüz vs. Gibi durumlar için mesafe koyun ama bence tavır almayın.

Belki KV tatil dönüşü yardım edecekti. Evde siz varken ablasına birakmak istememiştir kızı. Neticede orada damat var. Daha zor olabilir. Görümcenin durumunu bilmiyorum.
Ben zaten şuana kadar ne yaptıysam kendi içimden geldiği için yaptım bize evlerine açtılar aynı sofrada oturduk buna kıymet veririm tabi ki de ama son zamanlarda artık evime gitmek istediğimi ağrılarımı evimde geçiremediğim hamileliğimi bunların hepsinden bahsetmeme rağmen umursamadan arkalarını dönüp gitmeleri ve ne zaman gelecekleri belli bile değil biraz zoruma gitti çocuğuma dair tek bir hazırlık bile yapamadım yeni evime daha gidip yaşamadım havalar çok sıcak insan evinde her türlü şekilde gezer dolaşır bu rahatlığı yaşayamıyorum koskoca kadının yatağını bile toplamdan gitmesi bana çok tuhaf geliyor ben böyle görmedim en azından

Back
X