- 5 Şubat 2024
- 108
- 16
- 18
- 26
- Konu Sahibi parla kusu
Kızlar herkese merhaba dertleşmek istediğim bir konu var öncelikle daha önce açtığım konuda bilenleriniz vardır belki evimizi taşıyoruz ve kendi evimizin inşaatı bitene kadar eşimin ailesinde kaldık 2 aylık bir süreçti çok şükür tam ev bitti derken eşimin ailesi 20 günlük köye gitme kararı aldı ve bu süreçte bizim yine orda kalıp 3 tane kızlarının yanında kalmamızı istediler bizde bu kadar kaldık daha gitmek olmaz bekleyelim onlar da tatillerini yapsın gelsinler dedik ama o kadar kurulduğum şeyler oldu ki mesela evli olan görümcem çok yakın oturuyor annesine ve ben bu süreçte kendi evime iş yapmaya gidecektim ona güvendim kızlar sabahları ablasında kalır bende kendi evimin işini bitiririm dedim hatta ne yalan söyleyeyim bu süreçti yemekti yardımdı bunları bile teklif eder diye düşündüm sonuçta kardeş onun da kardeşi annesi tatilde anne baba için sorumluluk alabilirdi her neyse o asla bana yardım etmeyi teklif bile etmedi bu süreçte teklif beklememin sebebi hamileyim Allah’a şükürler olsun ki annem hep yanımdaydı bu taşınma sürecinde eşimle bazı sorunlar yaşasakta eski evimi eşim yalnız başına topladı ne ablası ne annesi lafta hep yardım edelim mi dediler ama o kadar üstendi ki hiç bir işe elini sürmediler ki onlar kaldığım bu süre zarfında o evin kızı gibi her işi yaptım asla sorumluluk almaktan korkmadım temizlik yemek vs sonuçta orda kalıyorum çünkü yapmam lazım maddi olarakta her şeye ortak oldum hatta bunu eşime ben teklif ettim eşimin aklına bile gelmedi ama ben köyden geldikten sonra artık ailesine bir mesafe koymak istiyorum bana bu kadar güvenip bir iş bir tatil planı yapmamaları için kızları varken böyle şeyleri benden istememeleri için eşimin maddi durumlarını çok merak edip sorarlar bunları sormamaları için biraz çekinmeleri için bunu eşimle aramı bozmadan nasıl becerebilirim. Bu arada bize emanet ettikleri kızlarından birisi zihinsel olarak engelli yani ben bu kadar büyük sorumluluğu bana yüklemelerini çok normal bulamadım