18 ekim de bitti

pxixnart

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2007
42
3
86
40
Diğer
3.5 yıllık evliliğim bir celsede bitti hakim bile anladı neyin ne olduğunu demek istedim kendi kendime. bitti işte kızımla birbaşımıza kaldık haydi hayırlısı olsun ....

Hakkinda hayirlisi olsun, dik dur gelecegine bak mutlu olmaya cabala. Sadece sen varsin, milletin ne dusundugu vs hic onemli degil.

Hakkında hayırlısı olsun, umarım yaşadığın kötü sonuncusu olsun boşandığın gün. Evladınla çok mutlu olmanı dilerim

Hakkında hayırlısı olsun. Allah sıkıntı çekip, dayak yiyen, aldatılan kadınlara da nasip etsin.

boşanma sebeplerini bilmiyorum ama ağır şeyler yaşadın sanırım .hayırlısı olsun canım demek böylesi daha hayırlıymış .kızınla yeni hayatında mutluluklar diliyorum sana .zor bir süreç evet ama hayata tutunman için çok geçerli bir sebebin var oda yavrun o yüzden şanslısın .

hayat bundan sonra sana neler hazırladı oma bak.
hani teknik direktörler diyor ya önümüzdeki maçlara bakacaz.

Neler yaşadığınızı bilemiyorum ama asıl mesele onları yaşarken ki mücadelenizdi bence o savaşı veren bir kadın bundan sonrasını daha kolay atlatır.

Tabii toplumun müsade sınırları içinde:34:

Şiddet +Saygısızlık+Küfür=Yıkılan bir yuva daha..
Hakknızda hayırlısı olsun.
Siz elnizden geleni yapmışsınız.
Eski eşiniz herşeyinize bir kulp bulmuş.
Kilolu diye rencide etmiş 20 kg vermişsiniz.
Sivilceli demiş cilt bakımıyla halletmişsiniz.
Saçınızı boyatmışsını bu yüzden ayrılmak istemiş.
Komik gerçekten.
Eski eşiniz şaşımış ne sebep bulsamda boşansam diye.
Ama kurtulanın kendisi değilde siz olduğnu anlamamış ne yazıkki.
Sevinin kurtulduğunuza.
Kızınızla huzur dolu günler temenni ederim.Dert tasa eski eşinizle maziye gömülür inşallah.

3.5 yıllık evliliğim bir celsede bitti hakim bile anladı neyin ne olduğunu demek istedim kendi kendime. bitti işte kızımla birbaşımıza kaldık haydi hayırlısı olsun ....

böyle durumlarda ne denir bilmiyorum.geçmiş olsun.siz çok güçlü bir insansınız..sebep ne bilmiyorum ama boşandığınıza göre ciddi bir şeydir..en azından dayak yiyip,aldatılılıp ya da bu tarz şeyler yaşayıp bunu kabullenmemişsiniz..bu bile sizin ne denli güçlü,kendi ayakları üzerinde durabilecek bir kadın olduğunuzu gösterir.

ayrıca kızınızla bir başınıza kalmadınız,Rabbim büyük! O hep yanımızda...

hakkında hayırlısı buymuş demek ki canım böyle düşün
umarım bundan sonra kızınla birlikte çok mutlu olursunuz

çok teşekkür ederim arkadaşlarım bence de hayırlısı artık toplumu bu kadar umursamayacağımı hiç düşünmemiştim ailemede sonsuz teşekürler çünkü bana çok destek oluyorlar...inşallah boşanan her kadının bir destek vereni olur çünkü sancılı bir süreç ne olursa olsun ....:2:

Back
X