Her şey üst üste geliyor

Benimkide yalandan mutluymuş gibi davranıyor telefonuna baktım hep iş ilanı bakmış sabah Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Allah'ım çözümsüz dertler vermesin.Herşey insanlar için...evladınız iyi olsun ,siz eşiniz iyi olun herşey yoluna girer.Zaten evinizi almışsınız çok şükür,eğer iş ile ilgili süreç uzarsa arabanızı satar bankaya altın olarak yatırır bir kısmı ile de borçlarınızı ödersiniz..hepsinin çözümü olur ..araba da yerine bir gün konulur ,iş de ..sağlık/can gitti mi o yerine konulmuyor.

Ben de hayatım sanki boğazıma yapışmış gibi hissettiğim bir dönemdeyim.
İnşallah geçecek diyorum.
İnşallah hepimiz huzura kavuşuruz 🤲🏼

Allah'ım çözümsüz dertler vermesin.Herşey insanlar için...evladınız iyi olsun ,siz eşiniz iyi olun herşey yoluna girer.Zaten evinizi almışsınız çok şükür,eğer iş ile ilgili süreç uzarsa arabanızı satar bankaya altın olarak yatırır bir kısmı ile de borçlarınızı ödersiniz..hepsinin çözümü olur ..araba da yerine bir gün konulur ,iş de ..sağlık/can gitti mi o yerine konulmuyor.
Çok doğru canım borçlar için mecbur araç satılacak ama belirsizlik çok kötü

Çok geçmiş olsun inşallah bebeğiniz de sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza alırsınız
Hayat böyle yaa bazen dibe çakılır bazen de en yükseğe çıkıyor Herseyin hayırlısı olsun sıkmayın canınız elbet bi hal çâresi bulunur kul sıkışmayınca Hızır yetişmez derler bizde inşallah Hersey düzelir 🙏🙏🙏
Bebeğimizi aldık şükür 🤲🏻
Ama çok zor zamanlardan geçiyoruz belirsizlik çok kötü ve hala bekliyoruz en son çare araç satılacak

Back
X