- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.877
- 508
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NeGenelleme yapmak istemiyorum ama ne çektik be bu polislerden..
Bende 2007 yılında düğünüme 3 ay kala nişanlımın evli olduğunu biri 6 yaşında diğeri anne karnında 7 aylık 2 çocuğu olduğunu.. öldü dediği ailesinin yaşadığını.. kimliğinin sahte olduğunu.. yani adı bile yalanmış.. polislikten atıldığını öğrendim.. kendimi toplamak çok zor oldu ama çalışma hayatı ve arkadaşlarımla sıkıntısız atlattım çok şükür.. nasıl bi bela atlatmışım diyorum film gibi..
Siz de şükredin bırakın pisliğinde boğulsun şerefsiz
Valla haEvet arkadaşlar erkeklerin elle tutulacak yani kalmadı. Gelin anlaşalım, evlenmeyelim üremeyelim insan neslinin soyu yavaş yavaş tükensin. Bu hareketi başlatma onurunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bebekken ne kadar sevimli olsalar da bu türün yetişkini maalesef ki bir canavar. Üremeyelim sevgili kadınlar, lütfen...
Of of offff....haysiyetsizin dibiGenelleme yapmak istemiyorum ama ne çektik be bu polislerden..
Bende 2007 yılında düğünüme 3 ay kala nişanlımın evli olduğunu biri 6 yaşında diğeri anne karnında 7 aylık 2 çocuğu olduğunu.. öldü dediği ailesinin yaşadığını.. kimliğinin sahte olduğunu.. yani adı bile yalanmış.. polislikten atıldığını öğrendim.. kendimi toplamak çok zor oldu ama çalışma hayatı ve arkadaşlarımla sıkıntısız atlattım çok şükür.. nasıl bi bela atlatmışım diyorum film gibi..
Siz de şükredin bırakın pisliğinde boğulsun şerefsiz
Helal olsun diyesim geldi canim sana. Bu gozler bu forumda; nasil olsa bosanacak diye imam nikahi yapip, cocuk yapip, karisindan bosanmaktan vazgecince akli basina gelmisleri okudu. Kurtulduguna sukret bence de. Genelleme yapmak istemiyorum pek ama polis ve askerlerin calisma sartlarindan dolayi ozel hayatlarinda saglam psikolojide olmadiklarini duyuyorum hep.
Ne
Nerede
Nasıl
Neden
Ne zaman
Kiminle
Oyyyyyy oyyyyyy olamaz böylesi
Buneyahu![]()
Çok geçmiş olsun... Sevinmelisiniz bu noktada gün yüzüne çıkmasından olayın. Bütün olumsuz önyargıları hak eden bir meslek grubu benim gözümde polislik... 40 yıllık hayatımda bir tane düzgün olanına denk gelmedim. Bizim ailede polise kız vermeyi bırak kiralık ev bile vermezler... Kimse kusura bakmasın.... Önyargı bık bık demesin. Önyargı denen şeyin temelinde tecrübe yatar....
Bence sizden mütevellittir eşinizin normalliği :))) Sizin gibi hakkı hukuku bilen birine denk gelmiş olmasındandır.ama kul hakkıdır bu. mesleğe göre insan mı ayrıştırılır. misal benim eşimde polis. hiç yalan söylemez. 1 yaşındaki çocuğunda 100 yaşındaki yaşlının da kalbini kırmaz. çok merhametlidir. ben kızarım hatta sen uç noktada merhametlisin diye. üstelik polis gibi güvenlik güçleri senin benim için canını veriyor. sen ben burda rahat rahat yaşayalım,yazalım diye. ileride hellallik isteyeceğiz hepsinden. bin düşünüp bir söylemek gerek. sizin ki keşke önyargı olsaymış. çok daha kötüsü malesef.
Evet arkadaşlar erkeklerin elle tutulacak yani kalmadı. Gelin anlaşalım, evlenmeyelim üremeyelim insan neslinin soyu yavaş yavaş tükensin. Bu hareketi başlatma onurunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bebekken ne kadar sevimli olsalar da bu türün yetişkini maalesef ki bir canavar. Üremeyelim sevgili kadınlar, lütfen...