• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 Eylül 2016

Genelleme yapmak istemiyorum ama ne çektik be bu polislerden..

Bende 2007 yılında düğünüme 3 ay kala nişanlımın evli olduğunu biri 6 yaşında diğeri anne karnında 7 aylık 2 çocuğu olduğunu.. öldü dediği ailesinin yaşadığını.. kimliğinin sahte olduğunu.. yani adı bile yalanmış.. polislikten atıldığını öğrendim.. kendimi toplamak çok zor oldu ama çalışma hayatı ve arkadaşlarımla sıkıntısız atlattım çok şükür.. nasıl bi bela atlatmışım diyorum film gibi..

Siz de şükredin bırakın pisliğinde boğulsun şerefsiz
Ne
Nerede
Nasıl
Neden
Ne zaman
Kiminle
:tokat:
Oyyyyyy oyyyyyy olamaz böylesi
Buneyahu:KK53:

Evet arkadaşlar erkeklerin elle tutulacak yani kalmadı. Gelin anlaşalım, evlenmeyelim üremeyelim insan neslinin soyu yavaş yavaş tükensin. Bu hareketi başlatma onurunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bebekken ne kadar sevimli olsalar da bu türün yetişkini maalesef ki bir canavar. Üremeyelim sevgili kadınlar, lütfen...
Valla ha

Bu kadar da olmaz dedirte cinsten ya ne cesaret bu erkekler kafayı yemiş artık... Aslında yorumum böyle üsturuplu olmazdı ama kesin ban yerim bununla yetinicem...

Helal olsun diyesim geldi canim sana. Bu gozler bu forumda; nasil olsa bosanacak diye imam nikahi yapip, cocuk yapip, karisindan bosanmaktan vazgecince akli basina gelmisleri okudu. Kurtulduguna sukret bence de. Genelleme yapmak istemiyorum pek ama polis ve askerlerin calisma sartlarindan dolayi ozel hayatlarinda saglam psikolojide olmadiklarini duyuyorum hep.

Genelleme yapmak istemiyorum ama ne çektik be bu polislerden..

Bende 2007 yılında düğünüme 3 ay kala nişanlımın evli olduğunu biri 6 yaşında diğeri anne karnında 7 aylık 2 çocuğu olduğunu.. öldü dediği ailesinin yaşadığını.. kimliğinin sahte olduğunu.. yani adı bile yalanmış.. polislikten atıldığını öğrendim.. kendimi toplamak çok zor oldu ama çalışma hayatı ve arkadaşlarımla sıkıntısız atlattım çok şükür.. nasıl bi bela atlatmışım diyorum film gibi..

Siz de şükredin bırakın pisliğinde boğulsun şerefsiz
Of of offff....haysiyetsizin dibi

Helal olsun diyesim geldi canim sana. Bu gozler bu forumda; nasil olsa bosanacak diye imam nikahi yapip, cocuk yapip, karisindan bosanmaktan vazgecince akli basina gelmisleri okudu. Kurtulduguna sukret bence de. Genelleme yapmak istemiyorum pek ama polis ve askerlerin calisma sartlarindan dolayi ozel hayatlarinda saglam psikolojide olmadiklarini duyuyorum hep.

Hepsi oyle değildir belki ama benim bir arkadasimin kayni da polis ve ben ilk cocugu gördüğümde şiddet egilimli/katil tipli demiştim polis oldugunu ogrenince de sasirmadim acikcasi

Ne
Nerede
Nasıl
Neden
Ne zaman
Kiminle
:tokat:
Oyyyyyy oyyyyyy olamaz böylesi
Buneyahu:KK53:
:KK70: ya ne yazık ki oldu.. ben bile ne yaşamışım böyle diyorum.. ve ailem hala bilmez neden ayrıldığımı.. dönen dolaplardan haberleri yok..

Ama herif öyle yüzsüzdü ki 2010 yılına kadar babamı arayıp ağlamaya devam etti.. Allah hayırlılarla karşılaştırsın..

Tam olarak direkten dönme tabirine örnek verilecek bir olay. Belki canın çok yanacak ama emin ol geçecek. Ya evlenip çocukların olsaydı ve bu sahtekar yüzünü ondan sonra görseydin. Her şerde bir hayr vardır demişler. Üzülme

ne kadar şanlısınız bır bılsenız ne var yanı bır nişan yapılmıştır hepsi bu ya o adam sızı sahte bur nıkahtla evlendırseydı şukurr dıyın sadaka verin...

Çok geçmiş olsun... Sevinmelisiniz bu noktada gün yüzüne çıkmasından olayın. Bütün olumsuz önyargıları hak eden bir meslek grubu benim gözümde polislik... 40 yıllık hayatımda bir tane düzgün olanına denk gelmedim. Bizim ailede polise kız vermeyi bırak kiralık ev bile vermezler... Kimse kusura bakmasın.... Önyargı bık bık demesin. Önyargı denen şeyin temelinde tecrübe yatar....

intikam olarak değil de yapılması gerekenler olarak yapacakların var elbet.
bir dilekçe yaz herşeyi anlatan bimere valiliğe emniyete ver gitsin. altınada yazdıklarını ispatlar nitelikte evraklar koy. nişan fotosu , davetiye , fotoğraflar gibi . polislerde bu tür şeyler önemli. açığa alınabilir bir süre. silahına el koyulabilir.
en azından bir daha kimseyi kandırmaz. sizde aklınızı başınıza alın lütfen. isan nişan yaptığı, evlenme arefesinde olduğu kişinin hiç mi kimliğine bakmaz?? benim aklıma gelen ilk şey kimlik olur. ister polis olsun, ister hakim, savcı. sonuçta insanoğlu çiğ süt emmiş derler.

Sasirmadim. Cunku hatanin cogu sizde. Evlilik basvurusu yapilirken beraber gidilir. Erkek tak basina evrak falan goturmez.

Çok geçmiş olsun... Sevinmelisiniz bu noktada gün yüzüne çıkmasından olayın. Bütün olumsuz önyargıları hak eden bir meslek grubu benim gözümde polislik... 40 yıllık hayatımda bir tane düzgün olanına denk gelmedim. Bizim ailede polise kız vermeyi bırak kiralık ev bile vermezler... Kimse kusura bakmasın.... Önyargı bık bık demesin. Önyargı denen şeyin temelinde tecrübe yatar....

ama kul hakkıdır bu. mesleğe göre insan mı ayrıştırılır. misal benim eşimde polis. hiç yalan söylemez. 1 yaşındaki çocuğunda 100 yaşındaki yaşlının da kalbini kırmaz. çok merhametlidir. ben kızarım hatta sen uç noktada merhametlisin diye. üstelik polis gibi güvenlik güçleri senin benim için canını veriyor. sen ben burda rahat rahat yaşayalım,yazalım diye. ileride hellallik isteyeceğiz hepsinden. bin düşünüp bir söylemek gerek. sizin ki keşke önyargı olsaymış. çok daha kötüsü malesef.

ama kul hakkıdır bu. mesleğe göre insan mı ayrıştırılır. misal benim eşimde polis. hiç yalan söylemez. 1 yaşındaki çocuğunda 100 yaşındaki yaşlının da kalbini kırmaz. çok merhametlidir. ben kızarım hatta sen uç noktada merhametlisin diye. üstelik polis gibi güvenlik güçleri senin benim için canını veriyor. sen ben burda rahat rahat yaşayalım,yazalım diye. ileride hellallik isteyeceğiz hepsinden. bin düşünüp bir söylemek gerek. sizin ki keşke önyargı olsaymış. çok daha kötüsü malesef.
Bence sizden mütevellittir eşinizin normalliği :))) Sizin gibi hakkı hukuku bilen birine denk gelmiş olmasındandır.
100 taneden 3 tanesinin normal veya düzgün oluşu kalan 97 taneyi aklamaz benim gözümde. Sözümünde düşünceminde arkasındayım...

Evet arkadaşlar erkeklerin elle tutulacak yani kalmadı. Gelin anlaşalım, evlenmeyelim üremeyelim insan neslinin soyu yavaş yavaş tükensin. Bu hareketi başlatma onurunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bebekken ne kadar sevimli olsalar da bu türün yetişkini maalesef ki bir canavar. Üremeyelim sevgili kadınlar, lütfen...

+1
uwwww, diyecek söz bulamadım.
her seferinde bir daha şaşırmam diyorum ama yine bizi şaşırtan olaylar duyuyoruz...

Back
X