• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 Eylül 2016

Hayır elime geçmedi kimliğinin kaybolduğunu söyledi hep çıkart dediğimde de hep bi aksilik oluyodu. Şimdi düşününce çok salakmışım diyorum ama bu kadar herşey hazırlanırken de aklıma boşanmamış olabileceği gelmedi. Cesaret edemez diye düşündüm hep. Kendin gibi sandığın an olaylar böyle gelişiyor. Artık akıllandım

Hayır elime geçmedi kimliğinin kaybolduğunu söyledi hep çıkart dediğimde de hep bi aksilik oluyodu. Şimdi düşününce çok salakmışım diyorum ama bu kadar herşey hazırlanırken de aklıma boşanmamış olabileceği gelmedi. Cesaret edemez diye düşündüm hep. Kendin gibi sandığın an olaylar böyle gelişiyor. Artık akıllandım
Doğru diyorsunuz ucuz atlatmışsınız. Ancak benim ilk yaptığım ilk fırsatta kimliğe bakmak olmuştu. Alışkanlık haline getirin bunu. Bunlar da geçer.

Allah kurtarmis gercekten..
Asla bir karşılığı olamaz ancak maddi ve manevi tazminat davasi acabileceginizi düşünüyorum.
Böylesi bir pislik..
Allah, size pisligini daha fazla sicratmadan kurtarmis

Avukatla görüştüm, açmayı düşünüyorum. İtiraz edebileceği durum yok ortada. İşte ailem başımıza dert olur diye uğraşmamı istemiyor. Bu yüzden kafam karıştı
zaten bizim ülkemizde kadinlar hep korkup tirsan taraf oluyor ve hep aman ugrasmayalim mantığı ile bu tip şeref yoksunu insanlar da yuz buluyor
ugras bence, hakkını ara
Basima dert olmasindan da korkuyorum dersin avukata polis olduğundan dolayi, emin ol gerekli islemler yapılır

Değil de işte kuşkulanmadım hiç. O şüphe olsa bi yolunu mutlaka bulurdum canım .
anladim.canim.kisi kendinden bilir isi demisler, iyi niyetli olunca karsindakini de oyle goruyorsun işte

Yalniz ne manyaklar var he memlekette
Ulan zaten evlisin, tekrar evlenmeye nasil kalkarsin be embesil
Bu hem aldatmaya da girer yani konu sahibi arkadas dava actiktan sonra karisi da acsa ooo adamin disari cikacak yuzu kalmaz

Canım git il yada ilçe emmiyete çalıştığı müdüre anlat durumu o seni nasıl ki onca insana mahcup etti sende onu rezil et bulunduğu ilden küçük bi ilçeye sürerler düzeni bozulur hiç değilse işte böyle bi şerefsiz çıkar tüm polislerden soğursun büyük geçmiş olsun

Söz yapılıyor, nikah-düğün hazırlıkları yapılıyor, davetiyeler eş dosta dağıtılıyor her şey tamam ama evleneceğiniz gün adamın aslında evli olduğunu öğreniyorsunuz. :oha: KK'da bunu da gördük.
Çok üzücü bir durum gerçekten, bu günleri bir an önce atlatırsınız inşallah.

Ailesiyle felan tanismamis miydiniz? Onlarda mi soylemedi? Bence sikayetci olun gidin calistigi karakola hatta ordan yapin sikayetinizi

Kimliksiz nikah belgeleri duzenlenebiliyor mu? Kimligin kaybolmasi buyuk dert. Bu kadar rahat olmasina sasirmadiniz mi?

Çok geçmiş olsun size ,
Nikah davetiyesi dağıttıysanız ,nişan söz fotograflarınız varsa ,sahtekarlık sebebli suç duyurusunda başvurabilirsiniz ,başvurun meslekten atsınlar o şefrefsizi ,sizin gibi başkasınıda kandıramasın

Arkadaşlar bu konularda bilgisi olan bir insan olarak nüfus cüzdanı olmadan asla nikah kıyılmaz.ehliyetle falan nikah kıyılmaz.sadece nüfus cüzdanı.Ayrıca evlenme belgeleri için nüfus müdürlüğünden evlenme ehliyet belgesi gereklidir.evli olan insan zaten oradan bu belgeyi alamaz.

Çok geçmiş olsun. Polis olduğuna emin misiniz? Yakın zamanda birinin daha kendini polis diye tanıttığını duydum, kız tarafı tesadüf eseri karakol da çaycı olduğunu öğrenmiş. Eğer gerçekten polis ise kimliğini kaybedip yenisini çıkartmamak gibi bir lüksü yok. Zaten ohal var kimliksiz sokağı çıkmak bile doğru değil.

Evet arkadaşlar erkeklerin elle tutulacak yani kalmadı. Gelin anlaşalım, evlenmeyelim üremeyelim insan neslinin soyu yavaş yavaş tükensin. Bu hareketi başlatma onurunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bebekken ne kadar sevimli olsalar da bu türün yetişkini maalesef ki bir canavar. Üremeyelim sevgili kadınlar, lütfen...
Bu kadar olumsuz yönde dusunmeyelim
Hemcinslerimizde kötülerin olduğu gibi karşı cinsten iyilerinde var olduğu unutmayalım:KK60:

Genelleme yapmak istemiyorum ama ne çektik be bu polislerden..

Bende 2007 yılında düğünüme 3 ay kala nişanlımın evli olduğunu biri 6 yaşında diğeri anne karnında 7 aylık 2 çocuğu olduğunu.. öldü dediği ailesinin yaşadığını.. kimliğinin sahte olduğunu.. yani adı bile yalanmış.. polislikten atıldığını öğrendim.. kendimi toplamak çok zor oldu ama çalışma hayatı ve arkadaşlarımla sıkıntısız atlattım çok şükür.. nasıl bi bela atlatmışım diyorum film gibi..

Siz de şükredin bırakın pisliğinde boğulsun şerefsiz

Back
X