18 günlük bebeğim memeyi asla bırakmıyor

dengeliterazi

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
9
0
6
28
Kızlar sizde de böyle mi oluyordu, bebeğim 18 günlük oldu ama uyanık olduğu her an sadece ama sadece emmek istiyor deli gibi aranıyor ellerini avuçlarını emiyor resmen. Oysa ki öyle tok ki emdiğini asla yutmuyo, yuttuğunu da kusuyor zaten. Ama meme uçlarım yarık ve yara olduğu için çok zorlanıyorum ve çok yoruluyorum. 1 kere dışarı çıktık hep emmek istedi hep ağladı hiç durmadı. Beşiğinde de asla uyumuyor sadece memem de uyuyor. Ve hiö bişey yapamıyorum. Bu geçici bi durum mu sizde de böyle olmuş muydu tecrübelerinizden yararlanmak isterim 🫶🏽🩵

Doktorunuza danışarak emzik vermeyi deneyebilirsiniz. Bende de o şekilde olmuştu emzik verince hem gaz oluşumu da azaldı sürekli emmediği için

Kızlar sizde de böyle mi oluyordu, bebeğim 18 günlük oldu ama uyanık olduğu her an sadece ama sadece emmek istiyor deli gibi aranıyor ellerini avuçlarını emiyor resmen. Oysa ki öyle tok ki emdiğini asla yutmuyo, yuttuğunu da kusuyor zaten. Ama meme uçlarım yarık ve yara olduğu için çok zorlanıyorum ve çok yoruluyorum. 1 kere dışarı çıktık hep emmek istedi hep ağladı hiç durmadı. Beşiğinde de asla uyumuyor sadece memem de uyuyor. Ve hiö bişey yapamıyorum. Bu geçici bi durum mu sizde de böyle olmuş muydu tecrübelerinizden yararlanmak isterim 🫶🏽🩵
Benim 11 günlüm kızımda kusma yok ama sürekli sürekli istemesi beni çok yormuştu. Baş edemeyince emzik vermeye başladım. Onu da uyuduktan sonra alıyorum zaten 3-4 dk sonra kendisi de atıyor hemen. Beşiğinde uyumuyor evet sürekli ten teması istiyor.

Gazı çok olan bebek de sürekli emmek ister, eğer gazı bi kere çıkıyosa bikaç kere daha çıkmadan tekrar meme vermeyin

Emziğe alışırsa da biraz rahat edersiniz ama sürekli de emzik vermeyin boş b oş sürekli emince de gaz oluyo çünkü

Çünkü bildiği tek şey sizin kokunuz (memenizdeki küçük noktalar anne karnındaki kokuyu salgiliyor ) ve emmek . Kilo takibi yapılıyordur kilo alımı iyiyse 15 günlük kontrolde doğum kilosuna eriştiyse sorun yoktur. İlk 3 ay bağımlı oluyorlar sonra etraf ilgisini çekiyor . Siz gece gündüz en az 2 saatte bir emzirin 🌷

Back
X