• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 günlük hamileyim ama kanam var. neden acaba

gulcicek61_67

...Hayat Güzeldir...
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2007
994
4
621
Zonguldak
arkadaşlan bu ayın 14 de transferim yapıldı.sonuç pozitif ama hala kanama oluyo amla. şeklinde. mart 25 de kanamam gelmişti 3-4 gün sonra kesildi gene geldi demin damla. normalmi.

Adet kanaması gibi değilse korkma canım olabiliyor.Yine de doktorunu ara bakalım ne diyecek.Ama lekelenme gibi birşeyse progesteronu koyarken falan bazen tahriş edebiliyoruz ya da başka şeylerden kaynaklı kanamalar olabiliyor.İçini rahat tut ama yine de doktorunun haberi olsun.

arkadaşlan bu ayın 14 de transferim yapıldı.sonuç pozitif ama hala kanama oluyo amla. şeklinde. mart 25 de kanamam gelmişti 3-4 gün sonra kesildi gene geldi demin damla. normalmi.

kesinlikle yatak istirahati yap, sakın ayağa kalkma, iş yapma lütfen, bol bol pekmez iç, siyah üzüm ye:teytey:laelaelaelaelae

Ayrıca hiçbir şeye kafanı takma , akrabalarının şunun bunun sorunlarını dinleme, hep güzel konular konuşun, hiçbir olumsuzluk sana yansıtılmasın, ailendekilere söyle

selam

bir kere 18günlük hamile değilsin,son adet tarihinin başlangıçını alıyorsun,değerlere ona göre bakmanda yarar var.sanırım 4 hafta 3-4 günlüksün.
5 haftada kese gözükür ama kalp atışlarını daha başlamamıştır.(5+2)
Arkadaşların yazdığı gibi sakin olmam gerekiyor,
Dr bu duruma ne dedi.Kan testi istemiyorlar mı?,( daha önce vermştin artışalar için iki kere )
artışlar normal se sorun yok.

gülçiçek canım çok sevindim hamile olmana değerin yüksek heralde demi ben hiç hamilelik yaşamadığım için tam değerleri bilmiyorum inşallah kucağına aldığın günleride görürsün.ereğlide mi oturuyosun.ankaradan tanışıyor olabilirmiyiz diye soruyorum kaan hoca bizim doktorumuz

gülçiçek kaydettim msn ni.nasılsın kanaman devam ediyormu?umarım herşey yolundadır.görüşmek üzere....kendine dikkat et...

Kanama bende de çok olmuştu arkadaşım yat dinlen iş yapma atlatırsın, gene kanarsa da korkma bende 8. haftaya kadar kanamıştı...

bende 6+5 hamileyim.benimde hamileliğim sıkıntılı geçiyor.kanama bi duruyor bi başlıyor.progestanda kullanıyorum.hamileliği öğrendiğim günden beri 3 4 gün kadar kanamam olmadı sadece onun dışında hep kanamalıyım ve hep endişeli.istirahat ediyorum bol bol allah ne derse o olucak sonuçta biz elimizden geleni yapıyoruz.kanama düşük tehdidinin başlıca habercisi extra dikkat etmek gerekiyor.inşallah sağlıklı bebeklermizi kucaklarız da bu çektiklerimize değer

bende 6+5 hamileyim.benimde hamileliğim sıkıntılı geçiyor.kanama bi duruyor bi başlıyor.progestanda kullanıyorum.hamileliği öğrendiğim günden beri 3 4 gün kadar kanamam olmadı sadece onun dışında hep kanamalıyım ve hep endişeli.istirahat ediyorum bol bol allah ne derse o olucak sonuçta biz elimizden geleni yapıyoruz.kanama düşük tehdidinin başlıca habercisi extra dikkat etmek gerekiyor.inşallah sağlıklı bebeklermizi kucaklarız da bu çektiklerimize değer

Canım benimde kanamam 5. haftada başladı 11. haftaya kadar sürdü.Çok zor günlerdi.Sabah akşam progestan iğne yapıldı.Ayrıca haftada 1 proloton depot diye bir iğne daha vardı.İğne için bile iğneci ayarlamıştık.Sadece lavabo için kalktım bu süreçte.Hep yattım.11. haftanın başında kesildi.Ama ben yinede 13. haftaya kadar aynı şekilde yatmaya devam ettim.39 gündür kanamam yok çok şükür ama ben hala çok dikkat ediyorum.Genelde yatıyorum ama eskisi gibi değil.Arada kalkıyorum, bazen dışarı çıkıyorum, hava alıyorum.Canım sabırlı olmak lazım.İnan ben hala inanamıyorum bu günlere geldiğime.İnşallah seninde düzelir.Korkma.Bence düşseydi şimdiye düşerdi.Birde kalp atışı duyulduktan sonra düşük riski çok azalıyormuş.Bu arada ben bol bol su içtim.Doktorum söylemişti.Tekrar çok geçmiş olsun.

benim doktorum bu kanamaları pek önemsemiyor.yat dinlen bile demedi.o yüzden bende doktorumu değiştiricem.ama şu iğne o da düşük tehlikesi içinmiydi?yeni doktoruma bende söylicem.daha bebeği göremedik ultrasonda.hcg 4 gün önce 500 lü değerlerdeydi 2000civarı olunca görünürmüş.ama 6. haftanın başında 500 hcg değeri düşük değilmi? sorular sorular sorular...bu kanamalar beni yıprattıı ama insan yanlız olmadığını görünce az da olsa rahatlıyor.

Back
X