Beta Hcg artışı

cigdemakpinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
12
1
36
29
Herkese merhaba 🎀 Arkadaşlar tüp bebek 5. Gün embriyosu transferi oldum. 14 Nisan 2025 te.
Daha sonrasında pozitif olduğunu öğrendim ve kan değerlerim şöyleydi.
22 Nisan 57,5
24 Nisan 163,5
26 Nisan 370,1
28 Nisan 1437,7
30 Nisan 5292,6
3 Mayıs 18505,6
Keseyi gördük. Kese etrafında kanama alanı gördü doktorum bunun için kendi tüp bebek ilaçlarıma ek olarak günlük iğne başladı.
Fakat benim korkm değerler çok mu hızlı artıyor acaba. Mol gebelik olabilir mi. Gerçekten tedavi ile oldu bu yüzden daha da tedirginim. Konuşalım mı biraz yorumlarınızı merak ediyorum.
Ve en son 18 binli değerimde bebek henüz oluşmamıştı sadece kese vardı. 8 mm idi.
10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. Yorumlarınızı bekliyorum 🙏🏻

Merhaba benimde artış sizin gibi hızlı gidiyor doktorunuz hızlı artış hakkında bir şey söyledi mi? Keseyi hangi tarihte gördünüz acaba

Merhaba benimde artış sizin gibi hızlı gidiyor doktorunuz hızlı artış hakkında bir şey söyledi mi? Keseyi hangi tarihte gördünüz acaba
2 gün önce gördük tam 5 haftalıktı. Ama bir şey söylemedi doktorum. Sanırım beklenen adet tarihimiz geçtikten sonra beta daha hızlı artmaya başlıyor. Tüp bebek hemşireme de sordum o da artışın gayet güzel olduğunu söyledi. Bilmiyorum kimisi benim değerimde kalp atışını dinliyor kimisi daha yeni keseyi görüyor bu değerde. Herkesin farklı sanırım 😣 siz doktorunuz ile görüştünüz mü?

2 gün önce gördük tam 5 haftalıktı. Ama bir şey söylemedi doktorum. Sanırım beklenen adet tarihimiz geçtikten sonra beta daha hızlı artmaya başlıyor. Tüp bebek hemşireme de sordum o da artışın gayet güzel olduğunu söyledi. Bilmiyorum kimisi benim değerimde kalp atışını dinliyor kimisi daha yeni keseyi görüyor bu değerde. Herkesin farklı sanırım 😣 siz doktorunuz ile görüştünüz mü?
Ben yarın gideceğim umarım güzel haberler alırız 🙏🏻

Artış normal benim daha çok artmıştı. Çoğul gebelik olabilir

Back
X