• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 haftada aşırı sık idrara çıkma

nazligrad28

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2024
66
9
6
24
Merhaba hanımlar. 18 haftaya girdik ve 2 gün oluyor artık çok sık idrara çıkıyorum. Hele ki geceleri 5 dakika ara ile idrara çıkıyorum. Alt karın ağrım da oluyor. Başına gelen var mı acaba?

Hafta ilerledikçe gece tuvalete çıkma olayı artıyor gerçekten , yatmaya yakın sıvı alımını azaltırsanız bi tık daha tuvalet aralarını açabiliyorsunuz , ben çözümü böyle buldum :) alt karın ağrısı için doktorunuza danışın mutlaka , idrar yolu enfeksiyonu yaşıyor olabilirsiniz çünkü . Ya da hamilelikten kaynaklanan normal bir ağrıda olabilir , doktorunuz en doğru tanıyı koyacaktır mutlaka ;)

Hafta ilerledikçe gece tuvalete çıkma olayı artıyor gerçekten , yatmaya yakın sıvı alımını azaltırsanız bi tık daha tuvalet aralarını açabiliyorsunuz , ben çözümü böyle buldum :) alt karın ağrısı için doktorunuza danışın mutlaka , idrar yolu enfeksiyonu yaşıyor olabilirsiniz çünkü . Ya da hamilelikten kaynaklanan normal bir ağrıda olabilir , doktorunuz en doğru tanıyı koyacaktır mutlaka ;)
İdrar yolu enfeksiyonuna ne iyi gelir ? O da çok sık idrara çıkarmaz mı?

Back
X