Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar. 18 haftaya girdik ve 2 gün oluyor artık çok sık idrara çıkıyorum. Hele ki geceleri 5 dakika ara ile idrara çıkıyorum. Alt karın ağrım da oluyor. Başına gelen var mı acaba?
Hafta ilerledikçe gece tuvalete çıkma olayı artıyor gerçekten , yatmaya yakın sıvı alımını azaltırsanız bi tık daha tuvalet aralarını açabiliyorsunuz , ben çözümü böyle buldum :) alt karın ağrısı için doktorunuza danışın mutlaka , idrar yolu enfeksiyonu yaşıyor olabilirsiniz çünkü . Ya da hamilelikten kaynaklanan normal bir ağrıda olabilir , doktorunuz en doğru tanıyı koyacaktır mutlaka
Hafta ilerledikçe gece tuvalete çıkma olayı artıyor gerçekten , yatmaya yakın sıvı alımını azaltırsanız bi tık daha tuvalet aralarını açabiliyorsunuz , ben çözümü böyle buldum :) alt karın ağrısı için doktorunuza danışın mutlaka , idrar yolu enfeksiyonu yaşıyor olabilirsiniz çünkü . Ya da hamilelikten kaynaklanan normal bir ağrıda olabilir , doktorunuz en doğru tanıyı koyacaktır mutlaka