Doğuma Hazırlık 18. haftada erkek gibi denilip sonradan kizi olan var mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yesim25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
106
0
96
Almanya
kizlar dün doktordaydim kizim olsun istiyorum oglum var .cok kiz hissediyorum cok farkliydi bu hamileligim ama doktor kesin diyemedi ama erkek gibi sanki ama kesin daha konusamam daha erken dedi.benim gibi olup sonradan kizi olan varsa yazar mi acaba...

canım inş. istediğin olur.seni üzmek istemem ama 18 haftalık küçük değil.bana 13 ve 15 haftada erkeğe benziyo dedi ama emin olamadı bugün 17 haftalık artık eminim dedi erkek dedi sağlıklı olsunda herşeyin başı o değilmi.

benimde 13 haftada cinsiyetini dedi doktorum hemde emin bir şekilde.yarına kontrole gidecem eğer değişmizse yazarım :) benimde bir oğlum vardı ve kız olmasını istiyordum.ama erkek dedi bu bebeğede bakalım..hayırlısı tabi sağlıklı olsunda.:Saruboceq:

13.haftada erkeğe benziyor dedi doktorum.15.haftada göremedik.17.haftada tekrar gittim.kesinlikle kız dedi.bir kızım olacak.ama eşim her ultrasano girdiğimde hala soruyor doktora erkek olabilirmi diye.ümit dünyası iştekaydirigubbakcemile3

kızlar bazen kordonu pipi zannedip erkek diyebilen doktorlarda oluyormuş...kim bilir belki erkek bekleyenleri doğumda bir sürpriz bekleyebilir :)

ılk aylarda oğlum olacağını zannediyordum. Birkaç muayanede erkek demişti doktorlar bende üzerine düşmedimmm evlattı sonuçta ne kız ne erkek farketmez diye düşünüyordum birde ilk çocuk olunca :)))
Sonra sanırım 6. ya da 7. aylarda detaylı ultrason gerekti doktor muayede ediyor :)) Bak bu kalp odacıkları bu ana damarlar kan akışı normallll aaaa süt dişlerini bile gördümmm derken sizin prenses yan yatmış hadi amcacımm dönelimm biraz ... uyuyor... Benim aslında bir kızım varmış :))DURU :))
Tabii önceden ÇINAR dı :))

oda arkadaşıma doktoru 16 ncı haftada erkek demişti...daha sonra 3 lü testi riskli çıkınca amniyosentez oldu...test sonuçlarını verirken amniyosentezin temiz çıktı, kızımızz gümbür gümbür geliyor demiştii:smiley-cool:

13. haftada bir çıkıntı var demişti..ama 16. haftada tam söylerim dedi..yani erkek olma ihtimali vardı..ama 16 haftam dolduğunda gittik kesinlikle kız dedi..kızım defnem geliyorr..

Back
X