• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 haftada gecmeyen.kasik agrisi

zumra1438

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
32
Puanlar
28
Kızlar merhaba bugün öğleden beri kasiklarimda agri batma hissi vardı yürüyemiyordum bile akşam üstü baktım hala geçmedi acile gittim tabi acil doktoru serum yazdı bikac tahlil yaptı hepsi temiz di enfeksiyon bile yok ağrıya neden olacak dedi benim ağrılar gecmeyince kadin dogum katına gönderdi orda da kalp atışını dinletti ebe hemşireler hersey iyi dedi ama benim ağrım hala geçmedi 2. hamileligjm ilkinde hiç böyle olmadım internette gezmekten kafayı yicem rahim ağzı açılması olabiliyormus başına gelen varmi kanama vs yok sadece sancı alt kısma doğru baskı var gibi yürürken özel deki doktorumu aradım oda yarın gel hastanedeyim.dedi rahim ağzını kontrol etmek gerekir dedi başına gelen varmi bu haftalarda nolur yardım edin

Rahim büyüdükçe ara ara değişik ağrılar olabiliyor. Benim sağa ve sola magnezyum eksikiğinden aşırı ağrılar giriyor öyle ki kımıldayamıyorum masaj yapıyorum falan

Rahim büyüdükçe ara ara değişik ağrılar olabiliyor. Benim sağa ve sola magnezyum eksikiğinden aşırı ağrılar giriyor öyle ki kımıldayamıyorum masaj yapıyorum falan
İlk haftalar bel ağrım coktu kullandım magnezyum daha sonra bıraktım yine kullansam faydası olur mu acaba

Back
X