18.haftada ultrasonda bebek hareketleri ???

ponponpon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2009
292
25
98
Kayseri
Arkadaşlar ben yaklaşık 18 haftalığım ...
Sizde nasıl oluyor bilmiyorum ama biz şimdiye kadar ne zaman doktora gittiysek , bebekimiz sırtını dönüyor yan gelip yatıyor ...
Bazı videoları izliyorum kıpır kıpır bebek ...
SİZCE NORMAL Mİ ...KIPIR KIPIR DEĞİL BİZİMKİ ..17. Haftada gittik en son doktora ...

Arkadaşlar ben yaklaşık 18 haftalığım ...
Sizde nasıl oluyor bilmiyorum ama biz şimdiye kadar ne zaman doktora gittiysek , bebekimiz sırtını dönüyor yan gelip yatıyor ...
Bazı videoları izliyorum kıpır kıpır bebek ...
SİZCE NORMAL Mİ ...KIPIR KIPIR DEĞİL BİZİMKİ ..17. Haftada gittik en son doktora ...[/QUOT

her bebek aynı değilki bende 18.haftamın sonundayım baya bi kıpır kıpır benim kızım ama değişkenlikler olabilir tabiki bebeğin o anki keyfine de bağlı :)

canım doktor odasına girmeden hafif tatlı bir şey ye yada bebeğin canının istediği bir şeyi bak nasıl oynuyor :)

Doğru söylüyorsunuz her bebek aynı değildir mutlaka...Bizimki tembel teneke mübarek =)))Kendi keyfine kalmış en son doktor bile bağırdı " aaaaaa göstereceksen göster artık yetti be " diye =)))) Ben de bir öksürdüm 360 derece döndü yavrucak =)))
Şekerli şeyleri de denedim vişne suyu içtim girmeden doktorun yanına ama diyorum ya keyfi gelmiyor hanzadenin

Bir de arkadaşlar yafu siz de diş eti kızarması falan oldu mu oluyor mu ...Benim dün alttaki bir diş etim nasıl kızardı şişti ...Sabah akşam da fırçalıyorum ama ...

Doğru söylüyorsunuz her bebek aynı değildir mutlaka...Bizimki tembel teneke mübarek =)))Kendi keyfine kalmış en son doktor bile bağırdı " aaaaaa göstereceksen göster artık yetti be " diye =)))) Ben de bir öksürdüm 360 derece döndü yavrucak =)))
Şekerli şeyleri de denedim vişne suyu içtim girmeden doktorun yanına ama diyorum ya keyfi gelmiyor hanzadenin

Bir de arkadaşlar yafu siz de diş eti kızarması falan oldu mu oluyor mu ...Benim dün alttaki bir diş etim nasıl kızardı şişti ...Sabah akşam da fırçalıyorum ama ...

:1: çikolata yedin mi ultrasona girmeden önce bide ultrasondayken azıcık karnını gıdıkla döner belki :40: bi daha popsunu dönerse utangaç bebek demek ki :1: bazı kişiler hamileliklerinde diş kaybederlermiş bi tanıdığımda diş kaybı olmuş bunun sebebide yeteri kadar kalsiyum alamamakmış

:1: çikolata yedin mi ultrasona girmeden önce bide ultrasondayken azıcık karnını gıdıkla döner belki :40: bi daha popsunu dönerse utangaç bebek demek ki :1: bazı kişiler hamileliklerinde diş kaybederlermiş bi tanıdığımda diş kaybı olmuş bunun sebebide yeteri kadar kalsiyum alamamakmış

bende öyle biliyorum kalsiyum eksikliğindenmiş bol bol kalsiyum almak gerekiyo ben hiç süt içemiyorum yoğurt peynir gibi şeylerle tamamlamaya çalışıyorum:18:

bende öyle biliyorum kalsiyum eksikliğindenmiş bol bol kalsiyum almak gerekiyo ben hiç süt içemiyorum yoğurt peynir gibi şeylerle tamamlamaya peynir ve ayranda ki calsiyumda hemen hemen aynı miktarda zaten canım sabahları yukurta ye mesela bıldırcın yumurtası filan

Hehehehehehehe demek utangaçlıktan popoyu dönüp yan gelip yatıyor demek =))))
Çikolata da yedim canım benim ama çok da fazla yemedim bi tane atmıştım ağzıma girmeden önce =))))
Bu arada süt içiyorum dediğiniz gibi yumurta da bazen günde 2 tane 3 tane bile yediğim oluyor ...
Aslında bir arkadaş da keçiboynuzunda çok kalsiyum var gibibirşey demişti ...Onu da deneyelim bari ...
Bi de dün internette araştırdım kızlar şu hamilelik hormonları dişleri savunmasız yapıyormuş ağız bakımımıza daha çok dikkat etmemiz gerekiyormuş ...
Ben günde 3 ' e çıkardım fırçalamayı ...Bir de acısa da böyle diş etleri üzerine üzerine gidip fırçalamak gerekiyor ...
Dünkü kızaran diş etim iyileşti ...Amahala sızlıyor diğerleri ...
Allah miniklerimize sağlık versin kucağımıza alalım mıncıralım inşallah sağlıkla sıhhatle :16::16::16:

bende öyle biliyorum kalsiyum eksikliğindenmiş bol bol kalsiyum almak gerekiyo ben hiç süt içemiyorum yoğurt peynir gibi şeylerle tamamlamaya peynir ve ayranda ki calsiyumda hemen hemen aynı miktarda zaten canım sabahları yukurta ye mesela bıldırcın yumurtası filan

bıldırcın yumurtasını hiç denemedim ama yumurta yemeye gayret ediyorum ayran bol bol tüketiyorum peynirde öyle. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :1:
bugün gördüm kızımı ultrasonda kıpır kıpır maşallah yaklaşık 10 dk kadar önce ufak bi çikolata yemiştim çok hareketliydi nasıl mutlu olduk Rabbim isteyen herkese sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inş :3:

Ben de 28 haftalığım. Bu zamana kadarki bütün randevularda kızımın yüzünü hiç göremedik. Hep arkasini dönüyor secdeye kapaniyor. Çok utangaç galiba. Bu gidişle doğduktan sonra ancak göreceğiz yüzünü.

Back
X