18 haftalık bebeğim fazla oynamıyor..:((((

eylul_tugrul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2011
117
0
46
İstanbul
kızlar bu benım ıkıncı gebelıgım ılkı kızdı bu erkek fakat kızım fıkr fıkır oynuyordu bu zamanlar oglum ıse 1 hafta oncesıne kadar cok oynuyor sımdı arada sıradaoynuyor cnm cok sıkılıyor buna benım gıbı aynı zamanda hamıle kalmısanne adayları dusuncelerınızı beklıyorum...)))

canım ben kızımda 18. 19. haftalarda yeni yeni ufak tefek kıpırtılar hissetmiştim,bikaç gün bişey hissetmeyince endişeye kapılmıştım senin gibi ama sonra tekrar geldi kıpırtılar fazlasıyla :) bence çok hareketli olması için daha erken,çoğu insan bu haftalarda hiç hissetmemiş oluyor hala,yanlış hatırlıyor olabilirmisin.birde her çocuk her hamilelik farklıdır,demekki ağır abi olacak oğlun:1: sağlıklı doğumlar dilerim...

kızlar bu benım ıkıncı gebelıgım ılkı kızdı bu erkek fakat kızım fıkr fıkır oynuyordu bu zamanlar oglum ıse 1 hafta oncesıne kadar cok oynuyor sımdı arada sıradaoynuyor cnm cok sıkılıyor buna benım gıbı aynı zamanda hamıle kalmısanne adayları dusuncelerınızı beklıyorum...)))

canım ben de 18. haftamdayım şu an.ve hiç bi hareket hissetmiyorum henüz.zaten doktorum da 20. haftaya kadar hissetmeyebilirsin demişti.normal yani.bi de arkadaşın dediği gibi her çocuk farklı

bende hamileliğimde bu yüzden çok paniklemiştim, her defasında dra gidip ultrasona giriyordum ,hatta bir keresinde 2 gün falan hissetmedim gittik oynuyordu kıpır kıpır ama ben hissetmiyordum, 2. gittiğimde ise paşam bacak bacak üstüne atmış keyif yapıyordu ne çok gülmüştüm :))) yani hiç merak etme benimki neredeyse son aylara kadar doğru düzgün hareket etmedi ama sonra coştukça coştu :)))

Bende 16 haftalık hamileyim. Henüz cinsiyetini öğrenemedim, hissetmeye de başlamadım. ama çok merak ediyorum.:1: Allah herkese sağlıklı bebişler versin...

haklısınız arkadaşlar ben sadece ıkıncı gebelıgım oldugu ıcın bıraz endıselendım cunku kızım cok cok farklıydı cadı sımdıde yerınde duramıyor ya son aylarda artık kaburgamın altına kadar gırıyoduu ama dedıgınız gıbı her hamılelık farklı ve ustelık daha cok kucuk bebegımtsk ederım hepınıze Allah bebeklerımızı saglıklı bır sekılde kucagımıza almayı nasıp eder ınsallah.

Back
X