18 haftalik cennet kokulu bebegim melek oldu

Başınız sağolsun çok üzüldüm :(
Bu aylarda mevsime özel bir durum mu bilmiyorum geçen yıl da, bu yıl da tam bu zamanlar hamile arkadaşlar
bebeklerini kaybetmişlerdi bir kaç kişi birden o yüzden net hatırlıyorum.. :(

Allah sağlıkla yeniden doldursun kucağınızı inşallah..

Onlardan biride bendim kuzum gecen sene bu zamanlarda bebegim kar imdaydi sora dusuk yaptimm inan cok acii cektim insan zamanla yontuyor bu duygusunu acisini ama hic gecmiyor o kaybetme acisi

...

Onlardan biride bendim kuzum gecen sene bu zamanlarda bebegim kar imdaydi sora dusuk yaptimm inan cok acii cektim insan zamanla yontuyor bu duygusunu acisini ama hic gecmiyor o kaybetme acisi

...

Kritik aylar sanırım kuzu:S
Allah sabır versin bunu yaşayan herkese çok zordur elbette..

25/06/2014 kontrolum vardi
Canimin cani güzeller güzeli kizim 3 hafta önce yasamaktan vazgecmis
Benim hayatta olmam bir mucizeymis

26/06/2014
17:00
25 cm
220 g
18 haftalik

Melegimmi normal dogumla cansiz bir sekilde dunyaya getirdim

Yazacak coookkkk sey var ama gucum yok

Suan sadece ayni durumu yasayanlardan destek bekliyorum

Pamuk kizim guzel kizim minik kizim cennette annesine ve babasina kosk hazirliyor

Icim param parca kelimeler yetersiz kaliyor

Kalbim aciyor

: (((

allahım sabır versin canım...ne desem boş...başınız saolsun:43::43::43:

Allah sabır versin cnm kendini üzme desemde boş şuan tüm kelimeler sana anlamsız geliyor biliyorum ama zaman cnm her derdin ilacı zaman.allah şu mübarek ayda dualarımızı kabul etsin tez zamanda sanada banada isteyen herkeze o duyguyu tattırsın inş sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

Efulim başın sağolsun arkadaşım
dün akşam isyan haber verdi durumunu
bende siteye hiç girmediğimden öğrenemeyecektim oda söylemeseydi.
Allah sabır versin arkadaşım
melek annesi oldun inşallah size öteki dünyada şeffat edecek kızın..
Herşeyde vardır bir hayır
Sen sadece tevekkül et..
Allaha emanet ol...

26/06/2014
25 cm
220 g
18 haftalik

Pamuk kizim guzel kizim minik kizim cennette annesine ve babasina kosk hazirliyor

Kalbim aciyor

sabah sabah ağlattın arkadaşım ya :14: rabbim sabırlar versin inşallah :14:

26/06/2014
25 cm
220 g
18 haftalik

Kalbim aciyor

cnm bnm şuan sana ne desem anlamsız boş gelecek teselli etmeyecek ama zamanla yangının sönecek ama geçmeyecek alışacaksın çünkü başka elimizden bişey gelmiyor bende üçüz yavrularımı kaybettim ikisini 18 haftalıkken birinide 31 haftalık doğum yaptım 10 gün yaşadı ve oda uçtu gitti kardeşlerinin yanına 10 ay olacak acım geçdimi geçmedi geçmeyecekte biliyorum ama ALLAHIMDAN geldi o verdi o aldı bizim hiç birşey söylemeye hakkımız yok emrine şükür olsun. Bu mübarek günler hürmetine yavrularımız tekrardan kardeşlerini göndersin inşallah o zaman biraz olsun unuturuz. ayrıca sevin biz seçilmiş kullardanız cennette bekleyen meleklerimiz var şükür olsun :) çok geçmiş olsun başın sağolsun ALLAHIM sabrını artırsın cnm bnm :16:

Allah razi olsun hepinizden

Selvi boylu bi kizim var benim cok zayif gücsüz ama melek kizim var benim

Babacigi defnedecek insaAllah biraz teselli ediyor

Anlatsam roman olur o kadar doluyim ki

Rabbaim bizi secmis bize uygun gormus suan cok zor olsada elbet bir gun cok sukur Rabbim bize bir melek lütf ettin diycez

Kizimin cok iyi cok sabirli cok kuvvetli bir babasi var ve biz ailece insaAllah ustesinden gelicez

Ben artik anneyim : ((

Kucagima alamadim
Openedim
Sebemedim
Koklayamadim
Sarilamadim

Ama ben yine de anneyim yuregi yarali kalbi yarali bir anneyim

Canim kizim melek kizim cennet kokulu kizim seni cok seviyorum ♥

bu yazdıklarını okuyunca gözümden yaşlar geldi kimbilir sen neler yaşadın tabiki sen bir annesin hem de melek annesi Allah seni yenisiyle mükafatlandırsın inşallah tez zamanda canım yaşananlar unutulmuyor malesef çok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın.Allah sabırlar versin.

26/06/2014
25 cm
220 g
18 haftalik

Kalbim aciyor

cnm benım cnm cok cok uzuldum.dun bu konuyu anasayfada gördum kımın açtıgını görmedım daha dogrusu boyle haberlerı okurken ıcım parçalanıyor dıye okumadım.dun akşam ısyandan haberı aldım. ne desem acın hafaflemeyeck bılıyorum.kelimeler yetersız...ben bıle su satırları okurken gözyaşlarımı tutamadım. Rabbım sabır versın..ALLAH sana sağlık versın cnm o yattıkca sızlere omur versın gelecek kardeslerıne omur versın

başın sağolsun Allah sabır versin
bizimde olmuyo olmaması çok üzücü ama böyle olupta kaybetmek daha zordur

Dun aksam haberi isyandan aldim cok sasirdim ve üzüldüm , Allah sabrinu versin insallah okurken agladim,
birsey soylrmek istiyorum eger hala firsatiniz var ise otopsi yapılmasını savunuyorum neden niye olduguny belli olursa bundan sonrasi icin tedbir alinabilir diye dusundum, benimde bebegim patolojiye gitmedi ama aklimiza gelmedi oyle pismanimki neden oldugunu bilmemek beni gelecege karsi korkutuyor

Herkesin yorumunu okuyorum ama tek tek yazmaya gucum yok :(

Allah razi olsun dua bekliyoruz her birinizden..

Üc bebegini kaybeden kader arkadasim Rabbim bize cennet kapilarini biraz daha acti :(

Esim bugun mermerciye gidecek mezar tasi icin ..

Bir birinizden uzakta acimizi paylasiyoruz bana dusen masum sucuz gunahsiz yavrumu canimi cigerimi dogurmakti ♥

BABASININ gorevi de en guzel melegini biricigini kendi elleriyle topraga vermekmis demek ♥

Sanki uyuyup uyanacagim.ve hersey kotu bir kabus olarak kalacak gibi geliyor bir an..

Bir an sadece susmak istiyorum.

Bir an aglamak istiyorum..

Herkes bana bir sey olmadi diye hayretler icinde sukurler icinde..

Allahim bize bir mucize gonderdi .. kizim canim herseyim beni ve babasibi o kadar cok sevdi ki beni babasindan ayirmadi..

Rabbim bize cok agir bir imtihan sundu.. insaAllah basarilya geceriz bu yoldan..

Canim kizim
Cennetlik kizim
Herkesten herseyden guzel kizim

Bize yasattigin bunca guzel aylar icin sana cok tesekkur ederiz ♥ SENI COK SEVIYORUZ BEBEGIM MINIK KIZIM ♥

Başın sağolsun bu durumda acını hafifletebilecek bir söz yok maalese. Acını istedigin gibi yasa ağla bağır çağır nasil iyi hissedeceksen öyle yap. O gözyaşlarını içine atma yoksa stresi seni kavurur. Allah yardımcın olsun. Ben 16 nisanda kaybettim oğlumu ne acım dindi ne de gözyaşlarım. Sabır verende O alanda. Inşallah allahim tez zamanda kucaklarimizi doldurur acimiz bir nebzede olsa hafifler.

Üc bebegini kaybeden kader arkadasim Rabbim bize cennet kapilarini biraz daha acti :(

Bir birinizden uzakta acimizi paylasiyoruz bana dusen masum sucuz gunahsiz yavrumu canimi cigerimi dogurmakti ♥

BABASININ gorevi de en guzel melegini biricigini kendi elleriyle topraga vermekmis demek ♥

Sanki uyuyup uyanacagim.ve hersey kotu bir kabus olarak kalacak gibi geliyor bir an..

Allahim bize bir mucize gonderdi .. kizim canim herseyim beni ve babasibi o kadar cok sevdi ki beni babasindan ayirmadi..

Rabbim bize cok agir bir imtihan sundu.. insaAllah basarilya geceriz bu yoldan..

Canim kizim
Cennetlik kizim

Bize yasattigin bunca guzel aylar icin sana cok tesekkur ederiz ♥ SENI COK SEVIYORUZ BEBEGIM MINIK KIZIM ♥
Canimmm benimmm duamdasinizzz aklim hep sende:5:

Ben kasım anneleri topiğinde yer alan ama kısmetse ekimde anne olacak adayım.
Ekim annelerinide hep takip ediyorum, sizi de takip ediyorum, çok şaşırdım çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun sabır versin.
Hiç bir zaman umudunuzu kaybetmeyin ne olur...

Canim kizim
Cennetlik kizim

allah sabırlar versın canım..çççoookkkk zor bıdurum...eşinle birbirinize sarılın güç verın...allah yardımcınız olsun.....

Canim kizim
Cennetlik kizim

Inann yurefim seninle canim aklim sende hepp icim dizladi senden bole bir haber gelince umarim Allah ssabrini verir canim benimm

...

Back
X