18 haftalık hamileyim Bebeğime bir şey mi oldu 😐

loveyouu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2022
1
0
1
31
18 haftalık hamileyim geçende acele mutfakta iş yaparken hamileliğimi bi anlık unutarak masayı uzanarak sildim şimdide korkuyorum acaba bebeğime bir şey olmuş olabilir mi diye bebeğimi hala hissetmedim ondanda korkuyorum bir şey olmuş olabilir mi bebeşime çok korkuyorum

Geçen dediğiniz ne zaman. Ne zamandir hissetmiyorsunuz?
Masayi uzanarak silimce bebeğe bir şey olmaz

Olmamıştır merak etme içimi ferah tut.
Heralde ilk hamileliğin

Benim ikinci hamileliğim herşeyi yapıyorum arkadaşlarım sen şunu yapmasana sen hamilesin farkında mısn filan diyorlar
İlk hamilelikle ikincisi kesinlikle aynı değil

Sen gene dikkat et kendine yat dinlen
Allah’ın izniyle bişey olmaz
Sağ Salim kavuşuruz yavrularımıza inşallah

18 haftalıkken hareketler daha yeni yeni hissedilmeye baslamıstır zaten. düzenli hissetmeniz 21-22.haftaları bulur daha geç hissedenler de var. masaya uzandınız diye bişey olmaz merak etmeyin. ben önceki hamileliğimde hep üst raflara uzandım hiçbişey de olmadı cok şükür

Kanamanız olmadıysa, çok daha ağır hareket yapmadıysanız bence sorun yoktur. Ancak deneyimli sizsiniz herhangi bir terslik hissettiğiniz anda doktorunuza başvurmanızı öneririm.

masaya uzanarak silmekle bir şey olmamıştır, merak etmeyin :)
youtube'da bir tane doktor dinlemiştim, bebek öyle kolay kolay zarar görecek bir şekilde değil, yani siz gidip de aşırı aşırı ekstrem bir şey yapmıyorsanız, sporlar, normal günlük işlerle bebeğin düşmesi imkansız gibi bir şey demişti.
erkek bir doktor, aratırsanız konuyu muhtemelen karşısınıza çıkar :)

en olmadı bir randevu alın, ultrasonda görün, kalp atışını duyun, rahatlarsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…