Bu aralar çok karşılaşıyoruzkosturmacalardayimbaska topicte görünce hrmen yazayim dedim
hahahah dönsün de :)Al sen uğraş
Bunu bende sordum cvp veren olmadıEskiden nasıl kurturulur
Bıyık bırakın yanında ayran içer arkasına bakmadan kaçarBunu bende sordum cvp veren olmadı
Allah yardimciniz olsun..Ailem küs,kırgın bana haklılar çok kırdım onları onurları guruları kırıldı ama hiç birini isteyerek yapmadım pişmanım.kaçarak evlendim eşimle.kavga ettik ayrılma noktosına geldik 9 ay...sonra ailemle bu ayrılık süresinde çok kavga ettik.onlara göre bu ayrılıkta ben suçluydum.beni dogru düzgün dinlemediler sormadılar bile.anneme göre kadın çile çekerdi.inattım inat olmasına...kaçtım diye arkamda durmadılar.varlıklarını hissettirmediler dogru düzgün ayda bi kere arar konusurlardı.bahane ise karısıyo ailesi demesinler diyeymiş.annem beni hiç ayırt etmedi 20 yıl baktı büyüttü ama kv.ye göre analıktı.yeni evlendiğimiz zaman cok sorunluydu evliliğimiz.ailelerde arayı bulamadılar.salaklık mı cahillik mi eşimin ailesini dinlememeliydim ama dinledim.esimle barıstık 5 ay oldu aileme söylemeden çektim geldim eşime cok kırdılarr beni.suçluydum çünki..ben susmalıydım hiç birşeye tepki vermemeliydim.herşeyi yutmalıydım.son kavgamızda babam elime para verdi ona göre gitmek için kavga çıkarmıstım.hep yaptılar bunu yargısız infaz.konusmazdım pek anlatamazdım derdimi sormasalar beni birtek teyzem dinlerdi .beni öz yiğenleri gibi sevdiler hep Allah şahit.kv eşimin yanında hep annemi kötüledi yalnız kaldık önceden tanısıyorlardı iki kez görmüş annemi.annem cok ağladı benim yüzümden.hatta annemi büyü yapmakla sucladı.annem geldi teyzelerimle evime konustular kv.le kp.le annemi suclamaya devam ettiler.seni kötüleye geldi bak gördün mü? Gibisindn tavırlar.biz gittik teyzme annemi görmeye gectik mutfağa kv.basladı beni kötülemeye kendini övmeye.iki yüzlülük her seferinde yaptıklarıyla övünmeye yüzüme vurmays devam etti dayanamadım artık yukarı çıkmamaya karar verdim.suçluyum nankörüm onca yaptıklarıma karsılık.eşim ailesini istemedi ablasının çeyizleri ortada kaldı bn evime koyarız dedim eşim beni dövmeye kalktı.daha neler.eşime göre ne iyiyim ne kötü zaman zaman ailem e laf ediyo dayanamıyorum cvp veriyorm.ama yukarı çıkmadgmdan beri huzurluyuz.ayrıca defalarca evimden cıkın attırırım savcıyla polisle diye tehdid etmesine ragmen.eşimde ailesine çok iyi davranmadı ama bi anne baba evladını hor görür mü ?.tek istediğim burdan gitmek...birde ailemle barısmak.cok özledim onları kardeslerim burnumda tütüyor.hergün dua editorum babam için kardeşlrim için annem için...insan silip atamıyo ne olursa olsun.ciğerim yanıyo.nasıl davranıcam kv.ye görümceye konusmak istemiyorm kv.le ama kp.grmcmi cok seviyorum.anladıgım tek şey yapılan hiç bir iyilik hatırlanmıyo.ben yasadıklarımı hakettim dyorm ama bu kadarda günahkar mıyım Allah'ım diyorum..(.okudugunuz için tşk ederm.)
Tehdit, şantaj her birşey var bu mesajdaKızdırmayın kiblerim
Tehdit, şantaj her birşey var bu mesajda
Mune abla yorumunu görünce korktum
Ahanda basıldık
Bizde seni öptük müdürüm gelmeden haber et toparlanalim
Kimliklerin çıkarın bakayım +18'e yaşlarınız tutuyor mu
Geyiği geziyordum topiği görünce laf atayım dedim, çok öpüyorum hepinizi
Tamamdır kuzu bir ara haberli damlar bir çayınızı kahvenizi içerimBizde seni öptük müdürüm gelmeden haber et toparlanalim
Bekleriz efenimTamamdır kuzu bir ara haberli damlar bir çayınızı kahvenizi içerim
Hosgeldin mavisKonuya da baya uzak kaldımhuuuuu ben geldim ahaliiiii
Hoş buldum da maviş derken bir imaaa seziyorumHosgeldin mavis
Hadi evlileri anlarim da
Sap bekarlarimiz nerde
@mangolubiraKeediciK @Matematikhocasi
Baska var miydi
Hosgeldin mavis
Hadi evlileri anlarim da
Sap bekarlarimiz nerde
@mangolubiraKeediciK @Matematikhocasi
Baska var miydi
Avatarini diyoru m be ne ima etcemHoş buldum da maviş derken bir imaaa seziyorum
Heeeyy bekar hatunlar size sesleniyoruz, çıkın ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?