- 28 Haziran 2015
- 698
- 4.660
- 43
- 34
Kimler iyiiyiler ablası nolsun
Forum ve saat verinorda olucaz
Forum ve saat verinorda olucaz
Anayım ben anaaaa biz kazancaz tabi verir miyim laaannnn galibiyeti kıdem farklı var sap saplar açılın bz geliyoruzSenin çoooocuğuun varsa sen bizim moral, motivasyonumuzu düzelteceksin Nana Ana
Benim çocuğum yok. Bak gördün mü daha üstün olduk. Başımızda anne olanlar da varrr
r çat çatlara karşı diye konu açacm toplann yiyeeeğğğceeğğiizzz sizi
Kendinize o kadar güvenmeyin bakalım
he ban yiyeyim sonraay etiketle
masallah canimBen 97 dogumluyum. Kardeşim de 2 buçuk yaşında
hahahaha bu kiz beni oldurecekAyyy okuldan Yeni çıktım en son memeyi hatırlıyorum ben sonra noldu
Akşam kapışma var.
"Çat çat"lar ve "Sap sap"lar kapışıyor
yer +18Forum ve saat verinorda olucaz
kizlar ben kaciyorum..
Bitter sever seni catcatlar takim kaptani yaptik
KeediciK seni de sapsaplar
listeleri hazirleyiverin bir zahmet
ama etiketle , yoksa bildirim gitmiyor
aksama iki laf edelim..
simdi diyeceksiniz ki sen ne ise yararsin
ders calismam lazim
seviyorum sizi...
Anayım ben anaaaa biz kazancaz tabi verir miyim laaannnn galibiyeti kıdem farklı var sap saplar açılın bz geliyoruz
herkesinki senin manitan gibi kaçıyo mu kızımSaat 20:00 olunca evliler ortadan nedense yoook oluyo
Nick yazayıö çatçatların kaptanı diye:) mudürümüzüde çağırayım mı o da çatçatlardan olur daha gçlü olurz telefon alacam sana derim belki gelirkizlar ben kaciyorum..
Bitter sever seni catcatlar takim kaptani yaptik
KeediciK seni de sapsaplar
listeleri hazirleyiverin bir zahmet
ama etiketle , yoksa bildirim gitmiyor
aksama iki laf edelim..
simdi diyeceksiniz ki sen ne ise yararsin
ders calismam lazim
seviyorum sizi...
8 de kızları uyutp gelim laannnherkesinki senin manitan gibi kaçıyo mu kızım
Bekle sen bekleee bu gece kocm nöbette şans işteSaat 20:00 olunca evliler ortadan nedense yoook oluyo
nöbette derken polis mi enişte doktor mu ne ne söyle hadi annat bizeBekle sen bekleee bu gece kocm nöbette şans işte
Çatçatlar ekibi aradığı ünvana sonunda kavuştuysa benden ötürüNick yazayıö çatçatların kaptanı diye:) mudürümüzüde çağırayım mı o da çatçatlardan olur daha gçlü olurz telefon alacam sana derim belki gelir
Şip şip neÇatçatlar ekibi aradığı ünvana sonunda kavuştuysa benden ötürüfikir anasıyım fikiiğğğğr ama ben şimdi mantıken sap sap mı oluyorum ayyy siz şip şipi biliyo musunuz peki onu da öğreteyim mi bu arada Disipline Girmis BirKadin akşam en memesi bol forumda görüşmek üzere
Çatçat gibi değil bireysel olanıŞip şip ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?