Haha kız dur, benim yüzümden mapısa düşeceksin
Kız sen hangi konuya yazdınDaha iyisini yaparız ne demek ya.
Kafalar pırıl pırıl
Canım canım canım ablacım gelmiş :) çok şükür iyiyiz, sen nasılsın ablacım ❤selam kızlar nabıonuz beaaa :)
Kız sen hangi konuya yazdınbulamadım yorumunu galiba farklı konulara yaptık yorumları
Ben o konuya sinirlenmedimŞu çocuğu aldıralım daha iyisini yaparız diyene
Kız sayende kahkaha attım yaaaaŞu çocuğu aldıralım daha iyisini yaparız diyene
Kız sayende kahkaha attım yaaaaRabbim de seni güldürsün
Haha ay alemsin yaHahah kadına da dedim yakında seni bırakır daha iyisini alır diye.
Daha neler okuyup görcez acaba
Haha ay alemsin yamoralim düzeldi sayende kız, iyiki gelmişim buraya kocası çocuğun daha iyisini yaparız demiş, bu nasıl oluyor
BENDE İYİYİM BİRTANEMMMMMMMMMMMM canımın içiiiiii çalışıyorum son yirmi dakikam .)))Canım canım canım ablacım gelmiş :) çok şükür iyiyiz, sen nasılsın ablacım ❤
Tövbe yarabbim, gerçekten daha neler duyacağız.Kadın heralde altın çocuk doğurucak
Aklıma başka seçenek gelmedi
Oyyy benim güzel yürekli, tatlı dilli canımmmmm ablacım ❤BENDE İYİYİM BİRTANEMMMMMMMMMMMM canımın içiiiiii çalışıyorum son yirmi dakikam .)))
Tövbe yarabbim, gerçekten daha neler duyacağız.
Rabbim hayırlı insan olmayı ve hayırlı insanlarla karşılaşmayı nasip etsin ❤
Bu ne ya Topik resmen esra erolun programına dönmüş
evet canım benım çıkıcam evime gidicemmm :))Oyyy benim güzel yürekli, tatlı dilli canımmmmm ablacım ❤
Allah kolaylık versin :) gözün aydın ablacım az kalmış ama son dakikalar hiç geçmez :)))
Rabbim sağ salim hayırlısıyla evine varmayı nasip etsin ablacım ❤evet canım benım çıkıcam evime gidicemmm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?