- 3 Ekim 2016
- 2.804
- 12.994
- 208
8e az kaldı bi namz kılıp gelcm ayıp yahu şu namz vaktinde konışulanlara çarpılcaz çarpılcz konte yznden:)
Çamaşr bulaşk yemek kızlarla evcilik oynadık en sok kavgayla bitti biri anne diğeri baba oldu sonuç belliydi baştaneee kizlar bugun neler yaptiniz bakayim cocuklu bayanlar :))
Allh razı olsn canm:*hahaahhha :)
gelsinler kapatacaz mevzuyu
Allah kabul etsin canim
Neyleee amaaaMeşhur oldum ya laaaaaaa
Ç
Çamaşr bulaşk yemek kızlarla evcilik oynadık en sok kavgayla bitti biri anne diğeri baba oldu sonuç belliydi baştan
Tüvbeee, ilk defa böyle bir şey duyuyorumEvlilerin şey yapmasıymş
Şip şip var bideTüvbeee, ilk defa böyle bir şey duyuyorum
bebegim bosver sen su edepsizleriTüvbeee, ilk defa böyle bir şey duyuyorum
Ne yapayım bütün gün yaramazın peşinden koşturup durdum :) arada yemek yaptım, sonra yine bebek peşinde koştum, sonra malum patates oldumeee kizlar bugun neler yaptiniz bakayim cocuklu bayanlar :))
Meme var mı ortamda siz memeden haber verinbunca sayfadan tek aklımda kalan konu. Çatçatçı grup elleri göremiyorum bayanlar oturmaya mı geldik
Şip Şip nedirŞip şip var bide
Sabahtan beri ellemeli telefondan mı bahsediyodunuz hıığğğğğNe yapayım bütün gün yaramazın peşinden koşturup durdum :) arada yemek yaptım, sonra yine bebek peşinde koştum, sonra malum patates oldum
Ne yapayım bütün gün yaramazın peşinden koşturup durdum :) arada yemek yaptım, sonra yine bebek peşinde koştum, sonra malum patates oldum
Ellemeli telefon mubebegim bosver sen su edepsizleri
40 yillik olayi cat cat yaptilar
puuuuuu
neyse catta yok patta yok
iki muhabbet etcez surda
hep izci yuzunden o kadar ellemeli telefon derse bole olur
kiz sorup durma cevap verecek simdiŞip Şip nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?