- 3 Ekim 2016
- 2.804
- 12.994
- 208
Aman kocasızlık iyi bak ben yeni gliyor kcm işte ha vrlığı ha ykluğu:)günaydın kocasızlarrrr
Ayşe'lere gelsinAman kocasızlık iyi bak ben yeni gliyor kcm işte ha vrlığı ha ykluğu:)
Benm eşimde çok söyler bunu bana
Günaydın kızlaarr
Kederlendirdin be reyissss
Gerçekler acıdır böyle olmuyor ki arkadaşım hamile kızım gördü mü bu bebek nasıl çıkacak dışarıda biz oynuycaz diyo hadi cevaplayınEki Görüntüle 1938335 Hepiniz böyle olun inşaALLAH
B
Gerçekler acıdır böyle olmuyor ki arkadaşım hamile kızım gördü mü bu bebek nasıl çıkacak dışarıda biz oynuycaz diyo hadi cevaplayın
Bulamadım ben onuuuuuuDarısı başına olsun be tatlım acil koca bul
İyi anne olur senden uygulamalı anlatırsın:) ilk sordu ben nasıl oldum diye kızdım ktunun içinde kapıya bıraktılar dedim 2 2 hafta sonra kargo geldi bebek çıkacak diyor elin adamının yanındaHhahaBulmuşta nasıl cevap vereceğini düşünüyor ,benim olsunda geri içeri sokar onu tatmin ederim
Bulamadım ben onuuuuuu
D
İyi anne olur senden uygulamalı anlatırsın:) ilk sordu ben nasıl oldum diye kızdım ktunun içinde kapıya bıraktılar dedim 2 2 hafta sonra kargo geldi bebek çıkacak diyor elin adamının yanında
Vay arkadaş kıtlık mı var ya bizim zamanımda 3 tane idare ederdik
D
İyi anne olur senden uygulamalı anlatırsın:) ilk sordu ben nasıl oldum diye kızdım ktunun içinde kapıya bıraktılar dedim 2 2 hafta sonra kargo geldi bebek çıkacak diyor elin adamının yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?