- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
Ne büyük acıAyağının küçük parmağının küçük tırnağını masaya vurduğumun kızı
Yok nişanlıyım kuzu onun a dı da gökhan
Ne büyük acı
Az önce tipimi yiyodun nalet karıAyağının küçük parmağının küçük tırnağını masaya vurduğumun kızı
Vayyyy hayırlı olsun kuzu hadi yırttın sen
O tipten sonra nişanlını çok merak ettim zarr
Basur olmadım hiç yok mu acıSen acı görmemişsin,basurlunun acı biber yedikten sonra tuvalete gittiği durumu düşün
Az önce tipimi yiyodun nalet karıYa ben günde 5 kere ibadetimi yerinbe getiriyorum aynaya bakıp sevap işliyorum sen ne diyosunnnn
Laağğğnn nerden bildin basurum var benim dün gece çiğköfte yedim kaç saattir ölüyorumSen acı görmemişsin,basurlunun acı biber yedikten sonra tuvalete gittiği durumu düşün
Senin için dahada kısalttım, pazarlık bitti canın isterseYa az kısa bişe olsaydı mahfettiniz bizi yaa
Seviyo musun sövüyo musun yaw ne istyosn benden :)Ayağının küçük parmağının küçük tırnağını masaya vurduğumun kızı
Basur olmadım hiç yok mu acı
Ön kameramdan baktım aşkım ikindide şe ederimVayyy aslanım yaa şimdi daha bi sevdim seni hadi öğle namazına
Laağğğnn nerden bildin basurum var benim dün gece çiğköfte yedim kaç saattir ölüyorum
Sakın profil resmine bakma kızAz önce tipimi yiyodun nalet karıYa ben günde 5 kere ibadetimi yerinbe getiriyorum aynaya bakıp sevap işliyorum sen ne diyosunnnn
Senin için dahada kısalttım, pazarlık bitti canın isterse
O benim yaşlı versiyonumS
Sakın profil resmine bakma kız
Sen sezaryen kesiği bilir misinTamam kağıt kesiği diyeyim ozaman e onuda yaşamamışsan acıların kadını değilsin kesin
Bu acı başka bi acıKız o da mı rahat durmuyo
Beni yorma burnunu yumruğumun üstüne koyOoooo süper olmuş,geliyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?