Zenginin malı züğürtün ağzını yordu yineAyyy parası var hundai alıyor yaa, ezik
Zenginin malı züğürtün ağzını yordu yine
Bir gün adam devesiyle çölde gidiyormus.Uzun zamandır çölde oldukları için adam artık dayanamamış.Yani adamın canı sex istiyormus ama bunu yapacak kimse yok.
Adamın aklına cin fikir gelmis.Acaba su deveyi becersem mi diye aklından geçirmiş.Geçirmekle de kalmamıs geçmiş devenin arkasına.
O sırada deve arkasına söyle bir dönmüs.Burun buruna gelmisler.Tabii adam vazgeçmiş.Ama deveye de sinir olmus,inat etmis.Adam bunu birkaç kez denemis ve deve her seferinde kafasını arkaya çeviriyor,burun buruna geliyorlarmış.Sonra nasıl olduysa çöl ortasında bir kadın çığlığı duymus.Bir de bakmıs ki bir kaç eşkiya kadına saldırıyor.Neyse kadını adamların elinden kurtarmıs.
Kadın buna `Hayatımı kurtardınız dileyin benden ne dilerseniz,ne isterseniz yapmaya hazırım.
Adam:
Ne istersem mi?
Kadın:
Evet.
Adam :
O zaman söylüyorum.
LÜTFEN ŞU DEVENİN KAFASINI TUTARMISINIZ?
Sonuna ne hayaller kurdun dimiHhahahahahBen şok ben intihar
dur daha olmadinBen size bi gün zengin olcam demiştim
aynen kankaParlak sektör hakkaten
dur daha olmadin
aynen kanka
tobeeesttt
Jilet mach3 müKendimi jiletliyordum ya
Ben yine gümbürtüye giderim o zamanHhahah inşaallah meşajları okumazlar
ayyyyy igrenc bu ne olumBir gün adam devesiyle çölde gidiyormus.Uzun zamandır çölde oldukları için adam artık dayanamamış.Yani adamın canı sex istiyormus ama bunu yapacak kimse yok.
Adamın aklına cin fikir gelmis.Acaba su deveyi becersem mi diye aklından geçirmiş.Geçirmekle de kalmamıs geçmiş devenin arkasına.
O sırada deve arkasına söyle bir dönmüs.Burun buruna gelmisler.Tabii adam vazgeçmiş.Ama deveye de sinir olmus,inat etmis.Adam bunu birkaç kez denemis ve deve her seferinde kafasını arkaya çeviriyor,burun buruna geliyorlarmış.Sonra nasıl olduysa çöl ortasında bir kadın çığlığı duymus.Bir de bakmıs ki bir kaç eşkiya kadına saldırıyor.Neyse kadını adamların elinden kurtarmıs.
Kadın buna `Hayatımı kurtardınız dileyin benden ne dilerseniz,ne isterseniz yapmaya hazırım.
Adam:
Ne istersem mi?
Kadın:
Evet.
Adam :
O zaman söylüyorum.
LÜTFEN ŞU DEVENİN KAFASINI TUTARMISINIZ?
hahhahahahah durchhh neyin kafasindasinAdamın biri doktora gitmis. Ve demis ki, benim seyim acayip uzun, 25 inch kadar. Yani ne yapsam olmuyor, derdime bir care var mı ?
Doktor:
-Valla kardes, ben buna birsey yapamam ama bizim mahallenin bir buyucusu var, istersen seni oraya gonderiyim, demis.
Adam da :
-Tamam doktor bey, oyle olsun demis. Kalkmış buyucuye gitmis. Buyucu adamın durumuna bakmis bakmis, olmaz, sen en iyisi git ormanda bir cesmenin basinda oturan sihirli kurbagayi bul, ona evlenme teklif et, kurbaga teklifini her reddedisinde 5 inch kisalir.
Adam hemen hoplaya ziplaya girmis ormana, bakmis bir cesme ve de kurbaga.. Hemen kurbaganin yanina gitmiş.
-Ooo kurbaga kardeş, cillop gibiymişsin yavrum…
Ama kurbagada tık yok.
-Ya senin baska arkadaşın yok mu,
Kurbagada yine ses yok.
– Sana evlenme teklif etsem benimle evlenirmisin ?
Kurbaga soyle bir suzmus bizimkini bastan asagi, HAYIR demis.
Adam bir bakmis ki , 5 inch kisalmis.
Aman çok iyi yaa!! demiş, adam kendi kendine.
Şu teklifi bir daha yapayım demiş…
-Kurbaga kardes , benimle evlenir misin?
Kurbaga hic tinmamis,yine HAYIR demis.
Bir bakmış, bir 5 inch daha gitmis. Adam havalara zipliyor. Valla isi bulduk demis, adam.
Ya! iyi hos da 15 inch yine de fazla, halbuki 10 inch olsa hem ben hosnut kalirim, hem de tum hanimlara uyar diye, düşünmüş. Kurbagaya tekrar sormus:
-Kurbaga kardes, benimle evlenir misin??
Kurbaga gozlerini soyle bir açmış, adama bakmis.
-“Yaw kardesim, demis, sen laftan anlamaz mısın? HAYIR HAYIR HAYIR!!!”
Tamam bu da son
Hhahah inşaallah meşajları okumazlar
Adamın biri doktora gitmis. Ve demis ki, benim seyim acayip uzun, 25 inch kadar. Yani ne yapsam olmuyor, derdime bir care var mı ?
Doktor:
-Valla kardes, ben buna birsey yapamam ama bizim mahallenin bir buyucusu var, istersen seni oraya gonderiyim, demis.
Adam da :
-Tamam doktor bey, oyle olsun demis. Kalkmış buyucuye gitmis. Buyucu adamın durumuna bakmis bakmis, olmaz, sen en iyisi git ormanda bir cesmenin basinda oturan sihirli kurbagayi bul, ona evlenme teklif et, kurbaga teklifini her reddedisinde 5 inch kisalir.
Adam hemen hoplaya ziplaya girmis ormana, bakmis bir cesme ve de kurbaga.. Hemen kurbaganin yanina gitmiş.
-Ooo kurbaga kardeş, cillop gibiymişsin yavrum…
Ama kurbagada tık yok.
-Ya senin baska arkadaşın yok mu,
Kurbagada yine ses yok.
– Sana evlenme teklif etsem benimle evlenirmisin ?
Kurbaga soyle bir suzmus bizimkini bastan asagi, HAYIR demis.
Adam bir bakmis ki , 5 inch kisalmis.
Aman çok iyi yaa!! demiş, adam kendi kendine.
Şu teklifi bir daha yapayım demiş…
-Kurbaga kardes , benimle evlenir misin?
Kurbaga hic tinmamis,yine HAYIR demis.
Bir bakmış, bir 5 inch daha gitmis. Adam havalara zipliyor. Valla isi bulduk demis, adam.
Ya! iyi hos da 15 inch yine de fazla, halbuki 10 inch olsa hem ben hosnut kalirim, hem de tum hanimlara uyar diye, düşünmüş. Kurbagaya tekrar sormus:
-Kurbaga kardes, benimle evlenir misin??
Kurbaga gozlerini soyle bir açmış, adama bakmis.
-“Yaw kardesim, demis, sen laftan anlamaz mısın? HAYIR HAYIR HAYIR!!!”
Tamam bu da son
Ben yine gümbürtüye giderim o zamanAma geyik de yapamıycaksan ohoooo
ayyyyy igrenc bu ne olum
hahhahahahah durchhh neyin kafasindasin
aman ne ya sanki bizle ne aalakasi var
aynen la ,Dimi ama sanki sektörü biz başlattık hiç
aynen la ,
millet paranin sefasini suruyor biz cenesini yapiyoruz hhaahahahahah
lan cok fenasin var yaKesin sefa sürüyorlardır öyle deme her mesleğin bir zorluğu var,yatarak para kazanan mı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?