Normal konuş arkadaşım o zaman dalga geçer gibi davranmakta ne ban yemek istemiyorm ve kaçıyorum kendi kndine yz bi konu açbir üyenin albümüne bakmam lazım
bunun için de mesaj hakkımı doldurmam gerekiyormuş
Çay keyfi yapıyorum :) sen napanbi iki sayfasını gördüm boş boş kkonuşmuş
Ay boşversenesen napıyon evli bağyan
Ayy iş hayatı çok güzeldir tabi bekarken evlenince ev rahat:)ay ben de içtim çayımı . işteyim amsamı koolonya ile sildim . ortalık hastane gibi koktu
Özel hastanede danışmnlık yapmıştım şimdi pek düşünmüyorum ev hayatı benm için daha zevkli maddi olarakta yetiyoruz bakalım belki kızlar büyürse o zaman düşünürüz :)hahahahah nispet yaparsın sen şimdi bize :)
e iş hayatına dönmeyi düşünmüyo musun ?
Ya bana bu yaşlı gacılar çok sempatik gelmeye başladıya allahımGebere Jackson bu nasıl bi prfl resmi
Bitter sever maddi olarak yetiyorsanız en güzeli cocuklarını kendi büyütmen . Ama okul çağlarında iş yaşamına dön bence. :)
İnş canm yaşım genç daha zamanım çok olur inş iş için rabbm ömür verirse senide evlendirdik mi iş hayatına dönerimya allahımGebere Jackson bu nasıl bi prfl resmi
Bitter sever maddi olarak yetiyorsanız en güzeli cocuklarını kendi büyütmen . Ama okul çağlarında iş yaşamına dön bence. :)
İnş canm yaşım genç daha zamanım çok olur inş iş için rabbm ömür verirse senide evlendirdik mi iş hayatına dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?