30 yaşında ki adam amca mı olr kız:) yok be arkadaşlarla otururken biri akıl veriyordu başkasınaHe vallabey amcaya yazık
Kızlar adamın küloduna bakmadığım için kendimi suçlu hissettim bi an ben çamaşır makinesini döndürüp işimi yapma peşindeyim millet nası farketmiş
30 yaşında ki adam amca mı olr kız:) yok be arkadaşlarla otururken biri akıl veriyordu başkasına
ya bu kadar saf nasıl olunur ki ? Yemin ediyorum o kouları okurken akıl -ruh-sinir sağlığım elimden gidiyor .
Bir de bizene senin kocanın donundan
Sabahlari işim olmazsa 9/12 arası ya mügeyi açarım ya magazin yorumlayanları ama oturup hiç izleyemem çünkü işler kalıyor..Vaybeee televizyonsuz ve kadın programlarımsız ben bir hiçim.
Hangi erkek bunu farkeder alla sen onların beyin kapasiteleri bile belli gızımmmm:)Ya bırak senden o potansiyeli aldım ben ,yok ters giydirecekmişte adamı deneyecekmiş o işi yapan adamda saftı ya
Hangi erkek bunu farkeder alla sen onların beyin kapasiteleri bile belli gızımmmm:)
Sulu kuyuya götürür susuz getiririm kocamı o derece yani:)Bence yabana atma onlar ne fena nee oooo
Hiç ya sanki içinden kadın ruzu çıkacak
Vüct ölçüleriniz ne kızlar merak ettm bdv okurken aklıma geldi ne lüzumsuz insanm
2 sn sinirlerim zıpladı resmen hiç sorma yaAy uyuz oldum sapık ya
2 sn sinirlerim zıpladı resmen hiç sorma ya
Tam da ben ölçü sormuştum noluyo len dedim bi an kendimş sapık gibi hssettimNe beyinsizler ya utanmaz arlanmazlar.
Tam da ben ölçü sormuştum noluyo len dedim bi an kendimş sapık gibi hssettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?