18 Mayıs bat gebelik testini ne zaman yapmalıyımm bugun yaptım ama negatif 😢 benim gibi bekleyen varmı yakın bat tarihi olan

Helloica

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2023
72
19
3
Kızlar selam 3 yıldır bekliyorum bu ay benimle aynı günlerde bat bekleyen var mı? Var ise belirtiniz neler ne hissediyorsunuz

Hayırlı uğurlu olsun inşallah hangi markayla öğrendiniz
Markasını bilmiyorum ben ovulasyon testi ile takip yapıyordum onun yanında hediye olarak erken gebelik testi göndermişler onunla öğrendim. Buydu test

Eklentiler

• IMG_20230504_090402.webp
    IMG_20230504_090402.webp
    71,6 KB · Görüntüleme: 28
Haklısı

n canım ama maalsef o kadar sabırsızlanıyorum ki çoğu kişi bata 6 gün kala öğreniyor 😢
O yollardan geçmiş biri olarak verdim bu tavsiyeyi. İnan varsa bile erken öğrenmek iyi bir şey değil. Bunun yanıltıcı çizgisi var, kiyasal riski var. Öyle zor şeyler yaşıyoruz ki. Heyecanını çok iyi anlıyorum ama bu süreç uzun da olabilir o yüzden yıpranmaman daha önemli 😊😊

O yollardan geçmiş biri olarak verdim bu tavsiyeyi. İnan varsa bile erken öğrenmek iyi bir şey değil. Bunun yanıltıcı çizgisi var, kiyasal riski var. Öyle zor şeyler yaşıyoruz ki. Heyecanını çok iyi anlıyorum ama bu süreç uzun da olabilir o yüzden yıpranmaman daha önemli 😊😊
Evet doğru 3 yıldır bekliyorum 9 ay önce kimyasal yaşadım ama onu reglmden 3 gün geçince öğrenebildim anca bilemiyorum canım hakkımızda hayırlısı inşallah dilerim bir an evvel o sevinci yaşarız 🌸

Back
X