Yerleşme ve negatif test

Bekleyin bakalim inşallah geç döllenmedir benimde adetime 5 gün var klomen kullandim inşallah iyi olur b

Ay inşallah öyledir ya ben de laboquickle yapıyorum. Son 4 tane falan kaldı. İnşallah yenisine ihtiyacım olmadan görürüm pozitifi 😅 İnşallah siz de bir an önce kavuşursunuz bebeğinize 💕
İnşallah canım valla30 za yakın test aldım baya uyguna geliyor 12 li prodocktor 10 confort birde 20 li bebe time onu hiç denemedim bir sana verelim 😅

Ben test bağımlısı oldum dk başı yaparım hahahah son testimi demin yaptım var gibi duruyor hayalet çizgi inşallah vardır eşime diyorim al almıyor huyumu bildi için uzak banada gidemiyorum 😅😅
Hahahahah kız bari 2 gün arayla yapp adama da yazık 😂 Bir de eczane yakın olsa neler olcak demek ki 😂😂

Bende kan verdim saat 4 gibi gidip sonuç sorucam benim bir dusugumde adetim 40 gün gecikmisti ve idrar testinde hayalet çizgi resmen vardı negatif dedim sonra kadın doğuma gittim doktor uldroson da gösterdi bak hem sağ hem sol kasiginda kist var dedi bende eşim uzaktaydi ve gelmesine bir 10 gün vardı doktor söktürücü verince 3gun içtim kanamam basladı ama bende bel kasık ağrısı ve citti baş dönmem halsizlik tavan yapmıştı ben 3 gün içip ilacı bıraktım sonra bir hafta sonra eşim gelmişti ve bana sende bişey var hamilesin dedi bende hayr gittim ve söktürücü verdi içtim 5gun kanamam oldu dedim ama o test alıp geldi ve testler pozitif çıktı ben yıkıldım çok korktum sonra doktora aynı doktora gittik doktor baktı bişey yok bebek yok dedi yanımdaki arkadaşım ama pozitif daha önce böyle hiç çıkmadı dedi sonra alttan baktı ve kesebgirdu ve 3 hafta en fazla dedi dedim olamaz eşim 2 aydir evde değil böyle bişey olamaz valla öyle dedi kadın tabi bu olay ırakta yaşıyorum 2015 yılı sonuç başka bir doktora daha gittik kalp atışları olan bir erkek bebek 3 ayını bitirmek üzere 10 gün hamile olarak bildim ve yoğun kanama ve düşük o yüzden bende hiç pozitif çıkmazdı böyle yine aynı olacak diye korkuyorum
Ayyy inşallah bizde öyleyizdir 🥹🤲 umut verdi benim 1 gün gecikti kaset test yapıyorum be bariz çizgi yok

Bende laboquikle yapıyorum kaset testiyle güvenilir mi anlamadım
Bence güvenilir. Ben öncekinde kimyasala döndüğünü onunla anlamıştım. Değer düşünce çizgi incecik çıkmıştı hem de değerim 15 falandı sanırım o gün. Akşam yapmıştım testi ona rağmen göstermişti. Ertesi gün kanda 10 çıkmıştı

Ciddimi silik bir bakalim bizde
Ben zor görüyorum burada hiç gozukmez
Hahahahah kız bari 2 gün arayla yapp adama da yazık 😂 Bir de eczane yakın olsa neler olcak demek ki 😂😂
Regl 5 gün kala sancılarım vardı şu anda yok göğüs hassasiyeti var ama şiddetli değil sis 2 gündür ara ara midem bulanıyor geçiyor ama regl zamanı nadirde olsa bulantım olur regl 10 gün kala ovulasyon pike yakındı dedim acaba hamile olabilirmiyim şimdi silik demek gec yumurtlama oldu bu ay ozmaan denk değerlendirme oldu oda 22 22 ne denk geliyor 23 u değerlendirme 23 den hesaplarsam tam 10 gün oluyor ilişkinin üstünden hamile olma ihtimalim varmı acaba

Ben zor görüyorum burada hiç gozukmez
Regl 5 gün kala sancılarım vardı şu anda yok göğüs hassasiyeti var ama şiddetli değil sis 2 gündür ara ara midem bulanıyor geçiyor ama regl zamanı nadirde olsa bulantım olur regl 10 gün kala ovulasyon pike yakındı dedim acaba hamile olabilirmiyim şimdi silik demek gec yumurtlama oldu bu ay ozmaan denk değerlendirme oldu oda 22 22 ne denk geliyor 23 u değerlendirme 23 den hesaplarsam tam 10 gün oluyor ilişkinin üstünden hamile olma ihtimalim varmı acaba
Ovülasyon takibini hiç yapmadım o kadar detaylı bilemiyorum ama enn erken ilişkiden 10 gün sonra çıkıyor diyorlar zaten. Bence az daha bekle sen erken gibi geldi bana

Back
X