- 22 Ocak 2024
- 124
- 19
- 18
- 29
- Konu Sahibi Nhilosophia
İnşallah burda güzel haberi veririz benimde dualarım sizinleİnşallah pozitifi görürsünüz kızlarBoşuna olmasın bu bekleyişlerimiz
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah burda güzel haberi veririz benimde dualarım sizinleİnşallah pozitifi görürsünüz kızlarBoşuna olmasın bu bekleyişlerimiz
![]()
![]()
Hamile misinizYaa benim de şu an tamamen beyaza dönmüş durumda. Bakalım yarın regl olacak mıyım diye bekliyorum. Mutlaka haberleşelim, inşallah güzel haberler alırız![]()
Öyle olduğunu umuyorum. Ayın 2'sinde tekrar test yapcamHamile misiniz
Belirtilerinin varmı benim de gecikmenin 26 günü bitiyor bu gün 10gun gecikmede test erken gebelik pozitif farklı markalardan şuana kadar 12 erken gebelik testi yaptım hepsinde ikinci çizgi silik gölge gibiden kıyıya geçti zamanla ama ve gecikmenin 16 gününde kan verdim negatif çıktı 0.200 ve o gün bile idrarda pozitif ti 2gun önce yaptım ikitane pozitif ağustosun 13 randevu aldım kadın doğuma ama diyorum yarın sabah tekrar bir kan versemmi sağlık ocağına kafam çok karışık herkes geç döllenme olabilir kesin var bu testler pozitif diyor ama ben hala inanmiyorum korkuyorum hayal kırıklığına uğramaktan bende ilk gecikme günlerinde deli gibi belim ve sol kaşığın ağrıyordu ayakta duramiyordum yatınca dinlenince geçiyordu şimdi hafifledi çok ayakta kalmassam hafif hafif ağrı hala belimde ve bacaklarıma dizime vuran bir sızı var akıntım hep ya kremsi kokisuz beyaz yada çok ıslak sümüksü şeffaf göğüs ucum yok gibidir benim ama şusiralar sürekli urpermisim gibi ucu var 3 gündür hafif sabah bulantım var ve çok susuyorum aşırı bir su içme isteği var buna rağmen hep ağzım dilim kuruyor dudaklarim çatladıÖyle olduğunu umuyorum. Ayın 2'sinde tekrar test yapcam
Sadece akıntı var belirti olarak, sizinle aynı. Ama normalde de pek belirti yaşayan birisi değilim, regl olacağım zamanda da olmaz mesela. Belimde de sıkıntı olduğu için zaten hep ağrıyor. Anlayamıyorum o yüzden gebelikten mi yoksa normal ağrı mıBelirtilerinin varmı benim de gecikmenin 26 günü bitiyor bu gün 10gun gecikmede test erken gebelik pozitif farklı markalardan şuana kadar 12 erken gebelik testi yaptım hepsinde ikinci çizgi silik gölge gibiden kıyıya geçti zamanla ama ve gecikmenin 16 gününde kan verdim negatif çıktı 0.200 ve o gün bile idrarda pozitif ti 2gun önce yaptım ikitane pozitif ağustosun 13 randevu aldım kadın doğuma ama diyorum yarın sabah tekrar bir kan versemmi sağlık ocağına kafam çok karışık herkes geç döllenme olabilir kesin var bu testler pozitif diyor ama ben hala inanmiyorum korkuyorum hayal kırıklığına uğramaktan bende ilk gecikme günlerinde deli gibi belim ve sol kaşığın ağrıyordu ayakta duramiyordum yatınca dinlenince geçiyordu şimdi hafifledi çok ayakta kalmassam hafif hafif ağrı hala belimde ve bacaklarıma dizime vuran bir sızı var akıntım hep ya kremsi kokisuz beyaz yada çok ıslak sümüksü şeffaf göğüs ucum yok gibidir benim ama şusiralar sürekli urpermisim gibi ucu var 3 gündür hafif sabah bulantım var ve çok susuyorum aşırı bir su içme isteği var buna rağmen hep ağzım dilim kuruyor dudaklarim çatladı
Ben de az önce yaptım. Üstelik gecikmem 9 gün oldu. Kocaman bir negatifBugün regli günüm şimdi kaset test yaptım ama hiç çizgi felan yok![]()
Yerleşme kanaması 5 gün önce oldu acaba erken mi regli günümün ilk günü siz daha önce bir gebelik geçirmişsiniz bende hiç gebelik oluşmadıBen de az önce yaptım. Üstelik gecikmem 9 gün oldu. Kocaman bir negatifHakkımızda hayırlısı olsun, elden gelen bir şey yok
Ben öncekinde hiç yerleşme kanaması vs. görmemiştim. Hatta 8. gün kanda negatif çıkınca bir problem var regl olamıyorum diye kadın doğuma randevu aldım. Orada taa 11. gün çıkmıştı gebelik. O yüzden bilemiyorum. Normalde ovülasyondan bir hafta 10 gün sonra oluyor sanırımYerleşme kanaması 5 gün önce oldu acaba erken mi regli günümün ilk günü siz daha önce bir gebelik geçirmişsiniz bende hiç gebelik oluşmadı
Ovülasyon takibide yapmadım ne zaman yumurtladım onuda bilmiyorumBen öncekinde hiç yerleşme kanaması vs. görmemiştim. Hatta 8. gün kanda negatif çıkınca bir problem var regl olamıyorum diye kadın doğuma randevu aldım. Orada taa 11. gün çıkmıştı gebelik. O yüzden bilemiyorum. Normalde ovülasyondan bir hafta 10 gün sonra oluyor sanırım
Aynen ben de hiç yapmadım. En iyisi gecikme beklemek. İnşallah ilerleyen günlerde pozitife dönerOvülasyon takibide yapmadım ne zaman yumurtladım onuda bilmiyorum
İnşallah güzel haberlerle döneriz burayaAynen ben de hiç yapmadım. En iyisi gecikme beklemek. İnşallah ilerleyen günlerde pozitife döner
Bende kan verdim saat 4 gibi gidip sonuç sorucam benim bir dusugumde adetim 40 gün gecikmisti ve idrar testinde hayalet çizgi resmen vardı negatif dedim sonra kadın doğuma gittim doktor uldroson da gösterdi bak hem sağ hem sol kasiginda kist var dedi bende eşim uzaktaydi ve gelmesine bir 10 gün vardı doktor söktürücü verince 3gun içtim kanamam basladı ama bende bel kasık ağrısı ve citti baş dönmem halsizlik tavan yapmıştı ben 3 gün içip ilacı bıraktım sonra bir hafta sonra eşim gelmişti ve bana sende bişey var hamilesin dedi bende hayr gittim ve söktürücü verdi içtim 5gun kanamam oldu dedim ama o test alıp geldi ve testler pozitif çıktı ben yıkıldım çok korktum sonra doktora aynı doktora gittik doktor baktı bişey yok bebek yok dedi yanımdaki arkadaşım ama pozitif daha önce böyle hiç çıkmadı dedi sonra alttan baktı ve kesebgirdu ve 3 hafta en fazla dedi dedim olamaz eşim 2 aydir evde değil böyle bişey olamaz valla öyle dedi kadın tabi bu olay ırakta yaşıyorum 2015 yılı sonuç başka bir doktora daha gittik kalp atışları olan bir erkek bebek 3 ayını bitirmek üzere 10 gün hamile olarak bildim ve yoğun kanama ve düşük o yüzden bende hiç pozitif çıkmazdı böyle yine aynı olacak diye korkuyorumAynen ben de hiç yapmadım. En iyisi gecikme beklemek. İnşallah ilerleyen günlerde pozitife döner
Çok şaşırdım. Ne kadar ilginç bir şey gelmiş başınıza, insan hayret ediyor gerçekten. Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olurBende kan verdim saat 4 gibi gidip sonuç sorucam benim bir dusugumde adetim 40 gün gecikmisti ve idrar testinde hayalet çizgi resmen vardı negatif dedim sonra kadın doğuma gittim doktor uldroson da gösterdi bak hem sağ hem sol kasiginda kist var dedi bende eşim uzaktaydi ve gelmesine bir 10 gün vardı doktor söktürücü verince 3gun içtim kanamam basladı ama bende bel kasık ağrısı ve citti baş dönmem halsizlik tavan yapmıştı ben 3 gün içip ilacı bıraktım sonra bir hafta sonra eşim gelmişti ve bana sende bişey var hamilesin dedi bende hayr gittim ve söktürücü verdi içtim 5gun kanamam oldu dedim ama o test alıp geldi ve testler pozitif çıktı ben yıkıldım çok korktum sonra doktora aynı doktora gittik doktor baktı bişey yok bebek yok dedi yanımdaki arkadaşım ama pozitif daha önce böyle hiç çıkmadı dedi sonra alttan baktı ve kesebgirdu ve 3 hafta en fazla dedi dedim olamaz eşim 2 aydir evde değil böyle bişey olamaz valla öyle dedi kadın tabi bu olay ırakta yaşıyorum 2015 yılı sonuç başka bir doktora daha gittik kalp atışları olan bir erkek bebek 3 ayını bitirmek üzere 10 gün hamile olarak bildim ve yoğun kanama ve düşük o yüzden bende hiç pozitif çıkmazdı böyle yine aynı olacak diye korkuyorum
Kan verdim sabah sonuç çıktı negatif 0.228 10 gün önce 0.200 su yani hiç yukselme yok bakalım 13 Ağustos randevum var gecikme sebebim çıkar ortaya Rabbim korktuklarimizdan emin klsin dizede hayrla bir evlat nasip etsin insallahÇok şaşırdım. Ne kadar ilginç bir şey gelmiş başınıza, insan hayret ediyor gerçekten. Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olur
Gerçekten eski tecrübeler insanı korkutuyor. Benim de şu an aynı kimyasal yaşadığım ay gibi ilerliyor süreç. Yine olup kaybedicem diye çok korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun, cidden çok zormuş bunun stresi![]()
9 gün gecikme varmış bir kan mi versen acaba verdin mi yada testle uğraşmaBen de az önce yaptım. Üstelik gecikmem 9 gün oldu. Kocaman bir negatifHakkımızda hayırlısı olsun, elden gelen bir şey yok
Hakkınızda hayırlısı olsun. Amin inşallahKan verdim sabah sonuç çıktı negatif 0.228 10 gün önce 0.200 su yani hiç yukselme yok bakalım 13 Ağustos randevum var gecikme sebebim çıkar ortaya Rabbim korktuklarimizdan emin klsin dizede hayrla bir evlat nasip etsin insallah
Pazartesi vermeyi düşünüyorum. Daha önce de 8. gün kanda negatif 11. Gün pozitif çıkmıştı. O yüzden erteledim bu sefer. Daha da çıkmazsa zaten kadın doğum artık9 gün gecikme varmış bir kan mi versen acaba verdin mi yada testle uğraşma
Geç döllenme olabilir 10 gün gecikme normal diyor drlar zaten inşallah bebektir canım benimde 2 gin kalsi laboquik ile yapıyorum ama varmı yokmu anlamadım aşırı silik vaela yok gibi test söyledim daha gelmedi regl günü gelecek bakalimPazartesi vermeyi düşünüyorum. Daha önce de 8. gün kanda negatif 11. Gün pozitif çıkmıştı. O yüzden erteledim bu sefer. Daha da çıkmazsa zaten kadın doğum artık
Ay inşallah öyledir ya ben de laboquickle yapıyorum. Son 4 tane falan kaldı. İnşallah yenisine ihtiyacım olmadan görürüm pozitifiGeç döllenme olabilir 10 gün gecikme normal diyor drlar zaten inşallah bebektir canım benimde 2 gin kalsi laboquik ile yapıyorum ama varmı yokmu anlamadım aşırı silik vaela yok gibi test söyledim daha gelmedi regl günü gelecek bakalim