- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
- Konu Sahibi ironman_2020
-
şimdi başlasam olur mu sence? buarada adetin birinci gününden itibaren saydığında 16.gündeyim.ama tabi adetlerim düzensiz.soğan kürü yapıyorum ayrıca.Yumurta 21-22 mm oldugunda çatlar bir günde 1-2 mm kadar büyür canim yani bence daha 1-2 günü bulur catlamasi bende pkoluyum 8 aydir takip yaptırıyorum benim bu şekilde oluyor.. Gelişmesi için incir kuru catlamasi icinde havuc kuru oneririm kesinlikle.. Testi yorumlayacak olursam da yumurtan gelişmeye devam ediyor kurlerle destekleyebilirsin
bir de kırmızı çizgilerin aynı tonda olduğu görüldüğü zaman kesin yumurta çatlamış mı oluyor? 26sında progesteron testine gitcem yoksa sadece bu testte mi görünür?
dünü değerlendirdik nolur nolmaz diye.şimdiki testse çok daha silik çıktı.çatladı mı yani ?ya da çatlama ihtimali mi oldu şuan?Merhaba, ikinci çizginin silikleşmesi ile çatlama olmuş kabul ediliyor sanırım, ancak garanti değil yine de, progesteron değeri daha doğru bilgi verir diye biliyorum. Bence koyulaşma başlayıp silikleşene kadar değerlendirilmekte fayda var mümkünse eğer, bu ay böyle denemeyi düşünüyorum kısmetse
inşallah olur hepimizinSilikleşme başlayınca çatlama oldu diye düşünüyorum ama yine de testler yanıltabilir canım, mesela yapılan saate ya da sıvı alımının fazla olmasına bağlı olarak değişiklik gösterebilir bence, bi yarın da test yapıp takip edin bakalım, inşallah tutmuştur. Benim iki gün pozitif olup üçüncü gün silikleşiyordu önceki aylarda, progesteron da 13 gibi bir değer çıkmıştı, doktor da yumurtlama olmuş demişti ultrasonda, başka sorunlar nedeni ile sanırım olmamıştı maalesef. Şimdi onların tedavisini gördük, bekliyoruz.
Olur canim basla gunde 2 ser defa ic ikisini deşimdi başlasam olur mu sence? buarada adetin birinci gününden itibaren saydığında 16.gündeyim.ama tabi adetlerim düzensiz.soğan kürü yapıyorum ayrıca.
Canim ikinci cizgi daha koyu oldugunda yani pik olduktan sonra cizgiler esitlenince catlamis oluyor zaten esitlendikten sonra silinmeye başlar çizgi.. Testle takip edebilirsin evdebir de kırmızı çizgilerin aynı tonda olduğu görüldüğü zaman kesin yumurta çatlamış mı oluyor? 26sında progesteron testine gitcem yoksa sadece bu testte mi görünür?
Yumurtlama haftası gün aşırı deneyebilirsin canim ins cok bekletmez meleginSilikleşme başlayınca çatlama oldu diye düşünüyorum ama yine de testler yanıltabilir canım, mesela yapılan saate ya da sıvı alımının fazla olmasına bağlı olarak değişiklik gösterebilir bence, bi yarın da test yapıp takip edin bakalım, inşallah tutmuştur. Benim iki gün pozitif olup üçüncü gün silikleşiyordu önceki aylarda, progesteron da 13 gibi bir değer çıkmıştı, doktor da yumurtlama olmuş demişti ultrasonda, başka sorunlar nedeni ile sanırım olmamıştı maalesef. Şimdi onların tedavisini gördük, bekliyoruz.
ne güzel demişsinYumurtlama haftası gün aşırı deneyebilirsin canim ins cok bekletmez melegin
nasıl yapılıyor kuzum?Olur canim basla gunde 2 ser defa ic ikisini de
7-8 tane kuru inciri 2 bucuk bardak suda 6-7 dk kaynat canim ilk iç.. Havucuda ayni şekilde yap ben cok faydasini görüyorum ims sende görürsün hem geliştiriyor hem çatlatıyor yumurtayinasıl yapılıyor kuzum?
Ins catlar canim❤ havuç catlatacaktir insallahne güzel demişsininşallah hepimizin. akşama testi tekrarlıcam umarım bugün çatlar
dün baya kasık ağrım oldu. Böyle ara ara iğne batar gibi sanırım. Gonal f ne içinBen aşılama oldum perşembe günü. Pazartesi yumurtam 17 mm olmuştu. Doktor pazartesi akşam içinde gonal f kullandırdı. Salı çatlatma iğnesi yaptık. Perşembede aşılama oldu. Ama çarşamba günü kasık ağrım oldu. Ağrınız filan olduysa eğer ordan hissedebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?