18 nisan, bir yılda neler değişti?

uzun zamandır buraya girmemiştim. merak edenler için yazayım. davamız 6 ay sonraya attı yine mayısa attı. ama tazminat konusunda anlaştık eşimle. bayramdan sonra avukat hakimle konuşup davayı öne aldırmaya çalışacaktı. bir haftadır ses çıkmadı. bilmiyorum ne olacak. eşimin cephesinden tek bir haber yok.

Merhaba Umutluperi:)
Yazdıklarını okudum ve vay be benim gibiler ne çokmuş diye düşündüm.Ne yazık ki aynı sabeplerle bende boşanıyorum.Yalnız benim eşim kendi parasını kendisi kazanmasına rağmen yine de ailesinin sözünden çıkamıyor.Bende ilk günden beri aynı şeyi düşündüm,eşim iyi biri beni seviyor diye.Ama anlıyorum ki ben yanılmışım hemde çok!
Sizin de hakkınızdan hayırlısı olsun.Altınlarınız ne oldu?Nafaka ve tazminat miktarı olarak ne kadar istiyrosunuz?
İnşallah bizi hakeden düzgün sağlam karakterli eşlerimiz olur birgün:)

aaaa benim gibi bir talihli daha!!! manyakça belki ama seviniyorum bazen böyle haberleri görünce demek ki tek benim başıma gelmemiş diye

Merhaba Umutluperi:)
Yazdıklarını okudum ve vay be benim gibiler ne çokmuş diye düşündüm.Ne yazık ki aynı sabeplerle bende boşanıyorum.Yalnız benim eşim kendi parasını kendisi kazanmasına rağmen yine de ailesinin sözünden çıkamıyor.Bende ilk günden beri aynı şeyi düşündüm,eşim iyi biri beni seviyor diye.Ama anlıyorum ki ben yanılmışım hemde çok!
Sizin de hakkınızdan hayırlısı olsun.Altınlarınız ne oldu?Nafaka ve tazminat miktarı olarak ne kadar istiyrosunuz?
İnşallah bizi hakeden düzgün sağlam karakterli eşlerimiz olur birgün:)
canım benimkide köpek gibi çalışıp babasına içki parasına kazanıyor başka bir halt değil. işleri bir olduğu için ailesine bağımlı ama ailesinden ayrı bir işide olsa sanırım yine aynı olurdu. yetiştirme tarzı kültü tarzı çok önemliymiş. ben önem vermedim dış görünüşe aldandım. ayne benim bizim ailemizde yetişen bireyler gibi duruyordu ama yok. tazminat için cüzi bir şey istedim ben sadece 20 bin ama onu bile vermemek için 40 takla attılar. nafaka da atlınada istemedim sadece tazminat istedim. bakalım hayırlısı. ortak bir arkadaşımız var lafın bana geleceğini bildiği için parayı avukata verdim demiş. avukatıda hakimle konuşup davayı araya aldıracaktı ama yok kardeş. hepimiz için hayırlısı ben hakkımı helal etmiyoum. bu dünyada olmasada ahirette alacağım hakkımı ondan.

aaaa benim gibi bir talihli daha!!! manyakça belki ama seviniyorum bazen böyle haberleri görünce demek ki tek benim başıma gelmemiş diye

az çok anlıyorum seni. eskiden bir boşanma haberi aldığımda hem üzülür hem şaşırırımdım. ama artık sadede üzülüyorum. insan kendi başına gelince benim başıma geldi ya herkesin başına gelebilir diye beni şaşırtmıyor yani.

Back
X