18 nisan transfer olunanlar hadi buraya

Arzularrrrrr

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2019
715
298
103
35
Merhaba kizlar.Yarin insallah transfer.Daha kim var yarin transfer olunan.Hadi beraber paylasalim ne yapicaz?Doktorunuz ne onerdi?Ye yemeliyiz,ne icmeliyiz?Nasil belittiler var paylasalim.Beraber bekleyelim sonuclari😍🙏insallah pozitivi goruruz🙏😍

sanırım çoğu kişinin tedavisi iptal oldu, kimileride kendi isteğiyle iptal ettirdi. Siz şanslı gruptasınız transferiniz gerçekleşiyor. Rabbim yardımcınız olsun, bol bol dinlenin küçük yürüyüşler yapın dışarıya çıkmasanız bile evin içinde muhakkak yürüyün. Sürekli yatmayın ki vajinadada kan akışı olsun. Y

sanırım çoğu kişinin tedavisi iptal oldu, kimileride kendi isteğiyle iptal ettirdi. Siz şanslı gruptasınız transferiniz gerçekleşiyor. Rabbim yardımcınız olsun, bol bol dinlenin küçük yürüyüşler yapın dışarıya çıkmasanız bile evin içinde muhakkak yürüyün. Sürekli yatmayın ki vajinadada kan akışı olsun. Y
Biz daha onceden planlamisdik canim o uzden.Dun yapildi.Ara sira kalkdim dun,bugunde dolasdim bir az evde.Ama atesim var hafif.Doktorum igneden dedi.kendimi rahatsiz hiss ediyorum(

Merhaba canim.Insallah pozitiv olur.Nasil hiss etti?Belirtilerin nasil oldu lutfen paylasarmisin?
Ilk gunden beri adet olacakmisim gibi sancim var ilk uc gun surekli oldu 3.gunden sonra sabah uyandigimda pek olmuyordu sonra artiyordu.adet tarihimde 2 3 gun göğüslerimde sislik oldu suan yok ama.sancim devam ediyor ara arada kasigimda agri oluyor oyle yani sali gunu kan vereceğim dua edin lütfen 💖

Ilk gunden beri adet olacakmisim gibi sancim var ilk uc gun surekli oldu 3.gunden sonra sabah uyandigimda pek olmuyordu sonra artiyordu.adet tarihimde 2 3 gun göğüslerimde sislik oldu suan yok ama.sancim devam ediyor ara arada kasigimda agri oluyor oyle yani sali gunu kan vereceğim dua edin lütfen 💖
InsaAllah pozitiv olur canimm.Kanama oldumu?idrar testi yapmadinmi hic?

Tutunma belitileridir bunlar.dualarim seninle🙏😘yattinmi hep yoksa yatmadinmi

Insallah tutunmusdur canim.yarin guzel haberlerini bekliyorum🙏😍benim bugun 3cu gunum.simdi yatagimdan kalkdigimda sanki adet olucam simdi oyle agri oldu.uzandim azaldi biraz agri.cok korkuyorum😔
Korkma o agri sanirim herkeste oluyor 11.gunum suan hala adet sancim var ins ya cok korkuyorum uyuyamadim bile

Back
X