18 Ocak – 24 Ocak 2021 haftalık burç yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.671
2.660

Bu hafta şans gezegeni ile bizi şaşırtan Uranüs arasında restleşmeyle giriyoruz. Ve buna savaş tanrısı Mars da eşlik edecek. Doğal olarak kendimizi biraz tehlikede, öfkeli, tedirgin hissedebiliriz.​

Bu hafta “Maalesef biraz sevimsiz!” dersek abartmış olmayız. Kazalara, patlamalara, büyük olaylara açık bir dönem. Hafta sonuna doğru biraz daha olumlu duygusal tepkilerimiz artacak ve fakat genelinde bu hafta için artık “Geçsin gitsin” diyebiliriz.


tumblr_7f041d00317c9024f2b36aea11bf3feb_9e351bfa_1280.jpg

AY BOŞLUKTA

Ay’ın boşlukta olması, bir burçtan bir sonraki burca geçmeden önce açısız kalması, hiçbir gezegenle kontak kurmuyor olmasıdır.

Ay boşlukta olduğunda o an yeni bir işe başlamak doğru bir eylem değildir. Eğer Ay boşlukta sıfırdan başladığınız bir işiniz varsa elinize yapışacak, muhtemel bitmek nedir bilmeyecektir. O nedenle yeni başlayacağınız işinizi Ay boşluğa girmeden veya çıktıktan sonra yapmanızda çok ama çok fayda var.
Ve fakat, Ay boşluğa gireceği zaman yapmanız gereken, yetiştirilmesi gereken işleriniz varsa ne yapacağız? Ay boşluğa girmeden sembolik olarak o işi bir güzel başlatın ve sonra Ay boşlukta gönül rahatlığıyla devam ettirin.

“Peki, Ay boşlukta iş, güç yok ne yapalım?” diyorsanız. Uyuyun! Veya eğlenin, internette dolanın, onunla bununla geyiğine telefonlaşın, auranızı silin, çakralarınızı çitileyin! “Yok, ben gelemem öyle işlere.” diyorsanız kendinizi tamamen boş, beleş işlere vurun. “Yaa, ama o da olmaz ki” diyorsanız… Yapın işte hoş bir şeyler!

18 Ocak – 24 Ocak 2021 haftası AY BOŞLUKTA zaman aralıkları

18.01.2021 Pazartesi saat 06:44’ten- 18.01.2021 Pazartesi saat 10:07’ye kadar
20.01.2021 Çarşamba saat 11:28’den- 20.01.2021 Çarşamba saat 21:55’e kadar

23.01.2021 Cumartesi saat 00:27’den- 23.01.2021 Cumartesi saat 10:42’ye kadar

tumblr_09badb623232aa8c2843ff5242b29069_94dfb7d5_1280.jpg

Koç
Bu haftaya özellikle maddi konularda biraz tedirgin gireceksiniz gibi görünmekte. O nedenle ödeme ve para konuları sizi biraz gerginleştirebilir, kendinizi bu anlamda bir şeyleri değiştirmek, yeniden başlamak için hareket alırken bulabilirsiniz.

Hareket almak istemeniz gayet güzel ama dikkatli adım atmanız gerekecek, bir anda düşünmeden adım atmamanız gereken zamanlar. Gökyüzü fazla keskin ve patlamaya hazır bir bomba gibi, pimini siz çekmek istemezsiniz. Aynı zamanda kazalara ve sakarlıklara da açık bir haftadasınız. Sert sporlardan, hızdan ve kesici, parlayıcı aletlerden uzak durmanızda fayda var.

Hafta sonuna doğru ise daha azimli olduğunuzu göreceksiniz, kendinize daha güvenli ve inançlı hissedeceksiniz. Bu anlamda önümüzdeki günlerde yapacaklarınızı, özellikle yeni başlangıçlarınızı planlamak için güzel günler vaat ediyor. Maddi, manevi değişim, atılım planları için hafta sonunu beklemeniz çok daha anlamlı.



Boğa

Bu hafta yine zorlayan, gerilim yaratan gezegenler sizi; kariyer, iş, ebeveynler, meslek, profesyonel hayatınız gibi konular ile dışa açık olan yönlerinizi ve hayata karşı nasıl bir pozisyon almanız gerektiği sorularında baskılanmış hissettirebilir. Bu anlamda bir mücadele yaşamanız söz konusu. Olayları abartma eğiliminde olmanız muhtemel. Bir anda ufacık bir meseleyi kişiselleştirip yel değirmenleri ile savaşırken bile kendinizi bulabilirsiniz.
Bu anlamda sorunu doğru analiz edip üstüne gitmeniz gerekmekte. Ne olursa olsun sükunetle hareket etmeyi tercih etmeniz sizin için çok daha doğru görünüyor.
Hafta sonuna doğru ise çok daha fazla sosyalleşme ihtiyacı duyabilirsiniz. Eğer mümkünse aktivitelerde bulunun, bunun sizi çok daha fazla yenilediğini göreceksiniz. Ama özellikle bu hafta hızlı ve hareketli eylemlerde bulunurken adale zedelenmelerini, kaza riskini de göz ardı etmeyin.



İkizler
Bu hafta sizi, hayatı anlamak ve kendinizi yenilemek doğrultusunda gerilimli bir süreç beklemekte. Ani duygusal dalgalanmalarınız söz konusu olabilir. O nedenle yaşadıklarınızı, hayatın size getirdiklerini önce bir anlayın sindirin ve hemen özgürlüğünüzün, kişiliğinizin kısıtlandığını, haksızlığa uğradığınızı düşünerek tepki vermeyin.

Açıkçası bu hafta her konuda hayatın size öğrettiği ile iç dünyanızda yaşadığınız arasında farkları yaşamanız olası. Uykunuza dikkat etmeniz bu hafta çok daha önem kazanmakta. Rüyalarınıza dikkat edin, psikolojiniz için enteresan ipuçları yakalayabilirsiniz.

Hafta sonuna doğru ise özellikle büyük kurum ve kuruluşlardan, belki devletle ilgili bir alandan, miras, sigorta veya hayatınızda olan birilerinin geliri hakkında hoş gelişmelere şahit olabilirsiniz. Ve elbette kolay harcama yapabilme riski altında olduğunuzdan bütçenize dikkat etmenizde fayda var.


Yengeç
Bu hafta, özellikle sevgili yengeçler; maddi, manevi istekleriniz doğrultusunda kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Bu sizi biraz yorabilir. “Ya, ben çok mu şansızım ne?” derken kendinizi bulabilirsiniz. Şansınızı bu hafta dövmek yerine, “Neden koşullar bana istediklerimi getirmiyor? Hayat karşısında istediklerim bu koşullarda ne kadar gerçek?” diye düşünmenizde fayda var.

O nedenle bu hafta özellikle eşinizin parası, miraslar, nafaka, cinsellik, ameliyatlar ve resmi işler gibi konular ve sosyal hayatınızı, dernekleri, organizasyonları, kalabalık mekanları ve kariyerden gelen para mevzularında çok daha mücadeleci olabilirsiniz, bu ve buna benzer konularda gerçeklerle yüzleşme olasılığınız yüksek.
Hafta sonuna doğru ise evlilik, ortaklık, uzun soluklu ilişkiler konusunda çok daha hoş zamanlar sizi bekliyor. Bu konuda eğer konuşulacak bir şeyler varsa konuşun veya ilişkinizi tazelemek adına adım atmak için gayet iyi durmakta.


Aslan
Bu hafta, uzun süredir sizinle birlikte olan kariyer, iş, ebeveynler, meslek, profesyonel hayatınız gibi konular ve ortaklıklar, evlilik, uzun süreli birliktelikleri aynı zamanda mahkemeleri anlatan problemler için koşuşturuyor veya aklınızın bir köşesinde bu konular gidip geliyor olabilir.

Gökyüzü bu hafta; mücadele gezegenin ani, sürpriz gelişmelerle olumlu olumsuz bizi şaşırtan Uranüs ile kavuşumunun zorlayıcı olacağı için, özellikle kariyer ve ilişkiler konusunda bitirmek ve başlamak adına harekete geçmeden iyi düşünmeniz gerektiğini söylemekte. Radikal kararlar almak adına ani hareketlerden uzak kalmanız gereken bir haftadasınız.
Hafta sonuna doğru ise sağlık ve gündelik hayatın koşturmalarında çok daha kendinizi hafiflemiş hissedebilirsiniz. Gökyüzü sizin için, hafta içindeki gerilimi bertaraf etmek adına güzel etkileri hafta sonuna saklıyor gibi.



Başak
Bu hafta, dış ticaret, yabancı ülkeler, uzun yollar, inanç, akademi gibi konular ile iş arkadaşları, çalışanlar, hizmet aldığınız verdiğiniz alanlar, sağlığınız ve evcil hayvanlarınızı anlatan konularda sizi biraz hareketli ve düşünürken bulmak mümkün.
Bu anlamda özellikle günlük koşuşturma içinde kendinizi yorgun hissetmeniz muhtemel. Ve bunun yanında ufak tefek kazalara açık bir haftadasınız. Hızlı hareket ederek aceleyle iş yapmamanız sizin hayrınıza olacaktır.

Ve ayrıca, bu hafta sonuna doğru ise aşk hayatınız, çocuklarınız veya zaman geçirdiğiniz konular üzerinde güzel gelişmeler sizi bulabilir. Eşiniz veya uzun süreli birliktelik kurduğunuz kişi ile çok özel zamanlar yaşamanız olası, bunu iyi değerlendirmeniz için gökyüzü size yardım edecek.
Ayrıca, önemli kararlar için hareket almak adına hafta sonu kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz. Hafta sonunu bu anlamda değerlendirmeniz iyi olur.


Terazi
Bu hafta sizin özellikle hassas olan konularınızın başında aşk, çocuklar ve risk alacağınız işler gelmekte ayrıca psikolojinize de dikkat etmenizde çok fayda var. Her şey bir anda üstünüze geliyormuş gibi hissetmeniz çok doğal. O nedenle ikili ilişkilerde biraz daha kendinize güvenerek, ayaklarınızı daha sağlam yere basmanız size iyi gelecektir.

Sevgili Teraziler, hafta başı uykunuza dikkat etmeniz özellikle önem kazanıyor ve aynı zamanda kriz yönetimi ve aşk hayatınızla ilgili olarak da kendinizi gereksiz yere sorguluyor olabilirsiniz, bu konuları kafanızda büyütmeyin derim. Ve fakat hafta sonuna doğru bu konularda kendinizi çok daha iyi hissetmeniz söz konusu. Daha sakin konuları ele alın.
Ve ayrıca bu hafta devletle, büyük kurum kuruluşlarla, resmi yazışma veya sözlü bir iletişim söz konusu olabilir. Sinirlerinize hâkim olmanızda fayda var. Çok çabuk esip gürlemeniz mümkün ne olursa olsun duygularınızla değil aklınızla hareket alın.



Akrep

Bu hafta için; ikili ilişkiler evliliğiniz, ortaklığınız, uzun süreli ilişkiler konusunda ve tabi mahkeme ile ilgili meseleleriniz varsa sizi yoğun bir gündem bekliyor diyebiliriz. Bu anlamda, özellikle çekirdek aileniz baba eviniz, kan bağınız olan yakınlarınızla özel hayatınız arasında kalmanız söz konusu.
O nedenle kangren olmuş konular, insanlar varsa hayatınızda iletişiminizin kopma noktasına gelmesi söz konusu olabilir. Hem siz konuşmalarınıza hem de sizi temsil eden kişilerin sizin hakkınızdaki konuşmalarına her açıdan dikkat etmenizde çok fayda var.
Hafta sonuna doğru ise bu zorlayan hava biraz daha dağılır gibi olacak ve çok daha uyumlu iletişime çok daha açık zamanlar sizinle olacak gibi görünüyor. O nedenle hafta başındaki olabilecek iletişim kazalarını hafta sonu telafi etmeniz mümkün görünmekte.



Yay
Bu hafta sizin için özellikle haritanız sağlığınız ve günlük koşturmalarınız konusunda dikkatli olmanızı, kazalara açık bir dönemden geçtiğinizi söylemekte. Dikkatli hareket etmenizde ve süratli araç kullanmamanızda fayda var. Ayrıca iletişim konusunda yanlış anlaşılmalara da müsait bir dönem, özellikle yazılı veya sözlü görüşmelerinizde çok daha özenli olmanızı tavsiye ederim.
Hafta sonuna doğru ise maddi konularda önünüz açılacak gibi duruyor bu anlamda eğer bir yatırım ve işe başlamayı düşünüyorsanız hafta sonunu tercih etmenizi, planlarınızı buna göre gerçekleştirmeniz sizin için çok daha iyi olacaktır.
Maddi konularda yeni başlangıçlar için güzel ve fakat harcamalar konusunda aşırıya kaçma riskiniz var. Sanal mağazalara dalarak, kredi kartı önünüzde dağıtmayın kendinizi. Sonra “Eyvah ben ne yaptım!” demek istemezsiniz, haberiniz olsun.



Oğlak

Bu hafta sizin özellikle mali durumlarınız mercek altında gibi duruyor. O nedenle alıp verdiğiniz ürün veya parada dikkatli olmanız gerekecek. Ufak tefek gerilimler, sıkıntılar yaşamanız olası ve fakat bunlar çok da çözülemeyecek şeylermiş gibi de durmamakta. Tabi bütün bunlarla uğraşırken diğer yandan acı fatura yakın çevrenizdeki insanlara çıkabilir. Onlarla olan ilişkinizde gerektiğinden fazla hassaslaşıp üzebilir, üzülebilirsiniz.
Hafta sonuna doğru ise işler biraz daha yumuşayacak gibi görünmekte. Bu anlamda yine arkadaşlarınızla, kardeşlerinizle kuracağınız olumlu diyaloglar sizi daha güçlü ve iyi hissettirecektir. O nedenle işi işte bırakıp, hafta sonunu sizi sevenlere ayırmanızda kesinlikle fayda var. Ruh sağlığınızı korumanız gereken bir haftadan geçecek olduğunuzu söylemek durumundayım.


Kova
Bu hafta sizin genel anlamıyla hayata bakış açınız ve konumunuzla ilgili olarak kararlar alabileceğiniz bir süreç yaşamanız söz konusu olabilir. Uzun süredir maddi anlamda bazı belirsizlikler yaşamış olmanız sizi yormuş gibi duruyor. Ve fakat, bu hafta sonuna doğru hem maddi hem de manevi anlamda rahatlamanız söz konusu olabilir.

O nedenle yakın çevrenizle söz konusu bu meselelerde restleşmeniz de söz konusu olabilir. Daha dikkatli ve akıllıca davranmanız gerekecek. Eğer yaşam çizginizi değiştirecek önemli kararlar almak durumunda kalırsanız, bunu biraz daha ilerleyen tarihlere ertelemenizde fayda var. Huzursuzluğunuzu çevrenize çok yansıtmayın.

Sevgili Kovalar bu hafta saklanma, kendinizi izole etme eğiliminde olabilirsiniz. Buna çok müsaade etmeyin derim. Çünkü siz zorlandığınız anda çözüm üretebilen bir yapıya sahipsiniz, kırmadan kırılmadan nezaketle sorunların üzerine gitmeniz sizin için hayırlı duruyor. Ufak tefek kazalara dikkat.



Balık
Bu hafta sizin için yaşadıklarınızın perde arkasını görebileceğiniz bir zaman dememiz yanlış olmayacaktır. O nedenle alacağınız haberler veya yakın çevrenizin size olan etkisi sizi bu hafta şaşkınlık içinde bırakabilir. Hakkınızda konuşulanlara her ne kadar çok da umursamaz tavırda yaklaşsanız da, alınganlığınız sizi bu noktada etkileyebilir. Olabildiğince soğuk kanlılığınızı korumanızda fayda var. Çünkü yaşadıklarınızı bu hafta biraz büyütmek gibi bir ruh haline girebilirsiniz.

Hafta sonuna doğru ise özgüveninizin bir kere daha tazelenmiş olduğunu göreceksiniz. Bu tazelenme için sosyalliğiniz çerçevesinde kendinize işler çıkarmanız hem kafanızı dağıtmaya hem de yeni arkadaşlıklar kurmanıza neden olacaktır.

Kendinizi olabildiğince insanlarla diyalog halinde tutmanız ve fikir alıp vermeniz sizin için önemli görünmekte. İç sesinizi dinlemek ve bu doğrultuda karar vermek için iyi bir hafta değil.




MURAT İPEK
Ntv


 
tumblr_6fa2bc21cd3358a5f3c4509b7c06a7f1_3b4489d5_1280.jpg



Koç ve yükselen koç burcu haftalık tarot yorumu: Pek çok şeyi rayına koyabileceğinize inanıyor olmanıza karşın aşk hayatınız pek de istediğiniz gibi ilerlemiyor ve beklenmedik olaylarla karşılaşıyorsunuz veya karşılaşacaksınız. Eskide kalmış ve yarım şekilde bitmiş ilişkilerinize yönelebilir veya eskide kalmış bir durumu yeniden canlandırmak isteyebilirsiniz ancak işlerin istediğiniz şekilde ilermeyeceğini bir ihtimal olarak kenarda tutun ve daha evvel yaptığınız hataları yapmayın. Vazgeçmeniz gereken konuları görmezden gelmeyi bırakmalı ve eskiyi unutmaya çalışmalısınız. Olaylara, yaşananlara daha objektif yaklaşmanızın oldukça önemli olacağı bu haftada genel olarak kendinizi yalnız hissedeceksiniz.





Boğa ve yükselen boğa burcu haftalık tarot yorumu: hayatınızda son dönemde sıkışmalar yaratan zor durumlardan kurtulmayı hedefleyecek ve hayatınızı düzene koymak için çalışmalar yapacaksınız. Bu hafta hem güçlü hem de önemli kararlar sizi başarıya götürecek. Hataları düzeltmek, sorunların üstesinden gelmek, küslükleri sonlandırmak adına başarılı adımlar atabilir, sevdiklerinizle bir araya gelebilirsiniz. Uzun süredir halledemediğiniz/ üstesinden gelemediğiniz durumlarla ilgili olumlu gelişmeler söz konusu. Başkalarıyla girdiğiniz inatlaşma veya iddiaları kazanabilecek durumdasınız, enerjinizi boşa harcamamalı ve sorunların tamamını ele almak yerine tek tek halletmelisiniz zira yüksek enerjiniz hızlı ilerlemek için istekli olmanıza vesile olacaktır.






İkizler ve yükselen ikizler burcu haftalık tarot yorumu: hayatınızda bir denge kurmaya çalışıyor, sakin kalmaya gayret gösteriyor, sürekli kendinizi geliştirmek ve ilerletmek için bir şeyler denemek istiyorsunuz. Bu süreçte hem maddi hem de manevi olarak tasarruflu, olgun ve ağır başlı olacaksınız bu nedenle çevrenizdekiler mizacınızdaki bu değişimi kişisel bir durum olarak algılayabilir, onlara karşı bir tavır geliştirdiğinizi düşünebilirler. Sağlık sorunlarınız varsa düzelme de gerçekleşecektir. Ayrıca, ruhsal olarak oldukça güçlüsünüz, bazı sınavlarla karşılaşabilirsiniz ve kendinize dikkat ederseniz eskiden sizi çok etkileyeceğini düşündüğünüz durumlarla karşılaşıp hiç de korktuğunuz tepkileri vermeyeceksiniz







Yengeç ve yükselen yengeç burcu haftalık tarot yorumu: Oldukça büyük bir değişim evresindesiniz ve hayatınızdaki bazı konuların tamamen değişebileceği ve yollarınızın netleşeceği bir süreçtesiniz. Düşüncelerinizin de farklılaşıyor ve gerçekleri görüyor olmanız bu süreçte size avantaj sağlayak. Planlarınızı gerçekleştirmek için adımlar atmaya başlayabilirsiniz bununla beraber henüz planlarınız yoksa oluşacak. Duygusal ilişkilerinizde de dengeler değişecek; isteklerinize çok farklı yolardan gitmeye başlayacaksınız. Ayrıca eskide kalmış beraberlikler de yeniden gündeminize gelecek, daha evvel kendisine karşı hatalar yapmış olduğunuz kimseler varsa yahut size yapılmış hatalar varsa yüzleşme fırsatınız olacak.






Aslan ve yükselen aslan burcu haftalık tarot yorumu: Hayatınızda pek çok taşın aniden yerine oturacağı, kendinizi daha huzurlu ve rahat hissedeceğiniz, genel olarak neşeli, katılımcı ve belki biraz da tembellikler yapmak isteyeceğiniz bir haftadasınız. Beklenmedik olumlu gelişmlerle karşılaşacak ve çok da mutlu olacaksınız. Çevrenizde seveceğiniz, ilgileneceğiniz insanlar önem kazanacak. Daha sosyal, ilgili ve neşeli olacağınız bu evrede aşk hayatınız da olumlu şekilde ilerleyecek. Özgüveniniz yükselirken aldığınız kararlar üzerine ilerleme isteğiniz de artacak





Başak ve yükselen başak burcu haftalık tarot yorumu: Hayatınızda tatmin edici gelişmelerin olacağı, olumlu ilerlemeler sağlayacağınız bir süreçtesiniz ve her şey tam olmasa bile sizi mutlu edecek gelişmeler ortaya çıkacak. Özellikle aşk hayatınızda beklenmedik bir hareketlilik söz konusu olabileceği gibi, uzun süredir beklediğiniz bir durum da istediğiniz şartlarla oluşabilir. Bu süreçte oldukça olumlu davranacak ve bunun karşılığını da alacaksınız. Maddi olarak ortaya çıkan bir gelişme manevi olarak mutluluk kaynağınız haline gelebilir. Bu hafta eski sevgili konusu da öne çıkıyor. Geçmişte kalmış bir ilişkiniz aniden gündeminizde yer edinebilir.






Terazi ve yükselen terazi burcu haftalık tarot yorumu: Bu hafta geçmişte dilediğiniz, çok istediğiniz bir durum olumlu olarak karşınıza çıkacak ve çok da şaşıracaksınız. bazı konularda boşuna bir şekilde olumsuz düşündüğünüzü ve korktuğunuzu anlayacaksınız. Beklenmedik olumlu desteklerin olması motivasyonunuzu da yükseltecek ve kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak. Daha derin daha manevi, istekleriniz konusunda daha net ve çözemediğiniz problemler karşısında daha dirayetlisiniz. Bu durum bu hafta çok işinize yarayacak.




Akrep ve yükselen akrep burcu haftalık tarot yorumu: Aşk hayatınızda oldukça olumlu gelişmelerin olacağı, birlik olmanın öneminin ortaya çıkacağı, kendinizi bağlı hissetmek isteyeceğiniz bir haftadasınız. Bekarsanız fırsatları iyi değerlendirmeyi öğrenmeli, beraberliğiniz varsa beraberliğinizi daha keyifli hale getirmenin yollarını aramalısınız. Problemleri çözebileceğiniz, uyumu yakalayacağınız, sevgi ihtiyacınızın, bütünleşme beklentinizin artacağı bir süreçte olacağınız için daha yumuşak başlı ve sakin davranışlar göstermeniz, empati kurararak ilerlemeniz işlerinizi kolaylaştracaktır.





Yay ve yükselen yay burcu haftalık tarot yorumu: Uzun süredir beklediğiniz bir süreçtesiniz pek çok şeyi yoluna koymaya hazırsınız, sahip olduğunuz manevi güç ve cesaret istediğiniz ilerlemeyi sağlama konusunda destekçiniz olacak. Bu hafta içinizdeki güç ve hırsı ortaya çıkarmanız gerekiyor. Donanımınız yeterli, enerjiniz yüksek ve umutlu bir yapınız var; planlarınız planladığınız şekilde gerçekleşiyor olacak. Maddi ve manevi olarak yüksek bir durumda kalmak istiyorsanız artık hamlelerinizi gerçekleştirmenizin zamanıdır






Oğlak ve yükselen oğlak burcu haftalık tarot yorumu: Bu hafta güçlü ve otoriter davranışlar gösterecek ve sorunlu ilerleyen bazı işlerinizin kontrolünü ele alacaksınız. Beklentilerinizin size gelmesi değil onları kendinize çekmeniz gerektiğinin farkındasınız bu nedenle de enerjinizi hedeflerinize ilerlemek konusunda kullanacaksınız. Hayatınızda sorunlu ilerleyen konularda keskin kararlar alabilecek ve sizden bağımsız ilerleyen işlerinizi toparlayacaksınız. Bazı sizi zorlayan durumlarla ilgili olarak kesin kararlar vermeniz, büyük adımlar atmanız gerekiyor ancak dikkat etmeniz gereken bir konu olarak kontrolsüz şekilde güç kullanımı ve fazla baskıcı davranışlar dikkat çekiyor. Bu anlamda dikkatli olmalısınız.





Kova ve yükselen kova burcu haftalık tarot yorumu: bu hafta sağlam ve iyi değerlendirmeler yapıyor ve otoriter davranışlar gösteriyorsunuz ancak diğer yandan kontrollü değilsiniz. Bazı konularda hırsınız yükselmiş durumda ve kararlarınızı pozitif duygularınızdan ziyade hırsınızla veriyorsunuz. Israrcı ve talepkar davranışlar gösterebileceğiniz bir süreçte olmanız nedeniyle çevrenizde bu durumla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz ancak her şeye rağmen rayında gitmeyen olayları bir düzene sokacak ve kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz bir duruma geçeceksiniz. Duygusal ilişkilerinizde varsa partnerinize karşı suçlayıcı ve agresif yaklaşımlar gösterme ihtimalinizden dolayı dikkatli olmalısınız.






Balık ve yükselen balık burcu haftalık tarot yorumu: Bu hafta oldukça güçlü ve dirençlisiniz. İstekleriniz hedeflerinize dönüşüyor. rekabet duygunuz yüksek, hareket alanınız belirli. Yavaş yavaş planladığınız her şeyi hızlıca hayata geçireceksiniz. Sorunlarınızı çözme yollarınız oluşmaya başlıyor. Fiziksel ve duygusal olarak da dirençli olmanız nedeniyle özgüvenli bir şekilde hareket edebileceksiniz ve bu durum çevrenizde size karşı ilgi duyan insanların da rahat hareket etmesini beraberinde getirecektir. Aşk hayatınızda da direkt ve açık olacaksınız.





Nurçin Biran
 
BU HAFTA GÜNDEMDE NELER VAR?
18-24 Ocak haftası gökyüzünde trafik yine oldukça yoğun. Kova burcunda kümelenen Merkür, Jüpiter ve Satürn'e bu hafta Güneş de katılacak. Mars ve Uranüs Boğa burcundaki birlikteliklerine devam ederken, 20 Ocak'ta aynı konumu paylaşacaklar. Bu durum beklenmedik afetleri, depremleri, ekonomide pasif agresif tutumları tetikleyebilir. Bastırılan öfke açığa çıkabilir. Dolayısıyla sabit burçlardaki gerilim, bu hafta daha fazla artacak gibi görünüyor. Hafta sonu Venüs ve Neptün arasındaki olumlu ilişki, kariyer alanında elde edilen birtakım başarıların huzuru ve sakinliği artıracağını söylüyor. Önemli kararlar alıyoruz. Hayatımızı, çevremizi, ortamlarımızı değiştiriyoruz. Özellikle mesleki alanda köklü değişimler içindeyiz. Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Yeni Ay'ın etkisi hala devam ediyor. Pazar günü gerçekleşen Güneş ve Satürn kavuşumu, pandeminin getirdiği kısıtlamaların etkisini artırabilir. Özgürlükler ve haklar kısıtlanırken, internet, sosyal medya ve teknoloji alanında ek sınırlamalar ön plana çıkabilir.


tumblr_833f9bea9d6b263ee425b18576f1d86c_d734f438_1280.jpg

YÜKSELEN KOÇ
Yükselen Koç'lar, haftaya farklı bir çevreye adım atarak başlıyorsunuz. Mesleki kazançlarınızda büyüme sağlamak ve krizleri fırsata çevirmek, özgüveninizi artırabilir. 19 Ocak'ta Güneş'in Kova burcuna geçmesiyle birlikte kendinizi gösterme fırsatı yakalayacaksınız. 20 Ocak'ta gerçekleşen Mars-Uranüs kavuşumu, maddi kazançlarınız alanında beklenmedik bir hamle yapabileceğinizi ve bazı maddi kaynaklarla bağınızı koparacağınızı gösteriyor. Hemen arkasından yaşanacak olan Boğa burcundaki İlk Dördün, maddi olarak kendinizi sağlama almak için hızla gaza basacağınızı ortaya koyuyor. Hafta sonu, almış olduğunuz kararlar özgüveninizi artırırken, kariyer alanında elde ettiğiniz başarılar sizi daha huzurlu, tatminkâr ve dingin hissettirebilir. Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş-Satürn kavuşumu, sosyalleşme noktasında bazı yeni düzenlemelere uyum sağlamak zorunda kalacağınızı gösteriyor. Bu durum can sıkıcı bir hal alabilir. Önümüzdeki 2.5 sene bu konuda ciddi sınavlarınız olacak.


YÜKSELEN BOĞA
Yükselen Boğa'lar, mesleki anlamda beklenmeyen gelişmeler bu haftaya damga vurabilir. Risk analizi yapmadan yeni hedefler belirleyebilirsiniz. 19 Ocak'ta Güneş Kova burcuna geçerken, iş yerinizde 1 ay boyunca adınızdan söz ettirmeniz mümkün. Yöneticilerin gözdesi olabilirsiniz. Tüm dikkatiniz sahip olduğunuz konumda olacak. 20 Ocak'taki Mars-Uranüs kavuşumu, ikili ilişkiler ile ilgili önemli bağları koparmanıza yardımcı olabilir. Adeta özgürlüğünüzü ilan etmek ister gibisiniz. Hemen arkasından gelen Boğa burcundaki İlk Dördün, bu alandaki ihtiyaçlarınız doğrultusunda harekete geçeceğinizi gösteriyor. Hafta sonu, kariyer alanındaki özgüven sizi daha da riskli hamleler yapmaya sürükleyebilir. Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş-Satürn kavuşumu önümüzdeki hafta da etkisini sürdürecek. Bu durum yurt dışı veya uzaklar, yasal süreçler, yüksek öğrenim gibi alanlar ile ilgili ek görev ve sorumluluklar almanızı beraberinde getirebilir. Önümüzdeki 2.5 sene bu konuda ciddi sınavlarınız olacak.


YÜKSELEN İKİZLER
Yükselen İkizler, hafta başında aşırı iyimser duruşunuz özgüveninizi artırabilir. Risk almaya meyilli gibisiniz. 19 Ocak'ta Güneş Kova burcuna geçiş yapacak. Bir ay boyunca tüm yeteneklerinizi uzaklarla olan ilişkilerinizde, ticaretinizde gösterebilirsiniz. Bu süreçte seyahatleriniz artabilir. 20 Ocak'taki Mars-Uranüs kavuşumu, konfor alanlarıyla ilgili kaygılarınızı terk etmenizi kolaylaştıracak. Burada alacağınız radikal kararlarla kaygılarınıza veda edebilirsiniz. Bu süreçte çalışma ortamınızdaki erkeklere dikkat edin. Arkanızdan iş çevirmeye kalkabilirler. Hemen arkasından gelen Boğa burcundaki İlk Dördün, finansal ihtiyaçlarınız doğrultusunda hızlı bir şekilde harekete geçeceğinizi gösteriyor. Bunun meyvelerini Mayıs ayında toplamış olacaksınız. Hafta sonu, uzaklarla ilgili işlerinizdeki büyüme sizi daha da riskli mücadelelere götürebilir. Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş-Satürn kavuşumu seyahatlerle ilgili ek yasakların sizi zor duruma bırakacağını söylüyor. Diğer taraftan maddi konularla ilgili yeni dayatmalarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Önümüzdeki 2.5 sene bu konuda ciddi sınavlarınız olacak.


YÜKSELEN YENGEÇ
Yükselen Yengeç'ler, bu hafta ekonomik konularda risk alabilir, krizi fırsata çevirmek isteyebilirsiniz. 19 Ocak'ta Güneş Kova burcuna bir ay süreliğine kalmak üzere geçiş yapacak. Tüm dikkatinizi, yatırımlara, pasif gelirlere, tasarruflara ve prim gibi konulara yönlendirebilirsiniz. 20 Ocak'taki Mars-Uranüs kavuşumu, kariyer nedeniyle içinde bulunduğunuz ortama veda ederek, buradan özgürleşmek arzunuzun artacağına gösteriyor. Ertesi gün gerçekleşecek Boğa burcundaki İlk Dördün, mesleki kazançlarınız, kariyer çevreniz, arkadaş gruplarınız gibi konularda isteklerinizi sorgulamanızı ve bu doğrultuda adım atmanızı destekleyecek. Hafta sonu, ortak sermaye, miras, prim, kredi gibi konularda riskli bazı eylemlere girebilirsiniz. Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş-Satürn kavuşumu, partneriniz ya da ortağınızla olan ilişkinizde engellerle karşılaşabileceğinizi söylüyor. Haklarınız elinizden alınabilir. Önümüzdeki 2.5 sene bu konuda ciddi sınavlarınız olacak.


YÜKSELEN ASLAN
Yükselen Aslan'lar, hafta başında kariyerinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu alandaki büyük yenilikler sizi şaşırtabilir. 19 Ocak'ta Güneş Kova burcuna geçecek. Bir ay boyunca tüm dikkatinizi müşterilerinize, ortağınıza, eşinize yönlendirebilirsiniz. 20 Ocak'taki Mars-Uranüs kavuşumu, üst düzey yöneticilerinizle bazı kopuşlar yaşayabileceğinizi gösteriyor. Bazıları beklenmedik şekilde pozisyonlarına veda edebilir, işten ayrılabilir. Hemen sonrasında gerçekleşecek Boğa burcundaki İlk Dördün, statünüz ile ilgili olarak kariyer alanında kendinizi güvende hissetmek için birtakım girişimlerde bulunacağınızı gösteriyor. Hafta sonu, özgüveninizin artmasıyla mesleğinizde büyük oynamaya karar verebilirsiniz. Elde ettiğiniz başarı sizi finansal anlamda tatmin edebilir. Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş-Satürn kavuşumu, önümüzdeki hafta da etkisini sürdürürken, kendinizi oldukça önemli birisiyle masa başında koşulları konuşurken bulabilirsiniz. Önümüzdeki 2.5 sene bu konuda ciddi sınavlarınız olacak.


YÜKSELEN BAŞAK
Yükselen Başak'lar, hafta Jüpiter ve Uranüs zorlu açısıyla başlıyor. İş yoğunluğunuz, beklenmedik dış koşullar ve uzaklarla bağlantılı bazı sürpriz gelişmeler nedeniyle artabilir. Bu sizi heyecanlandıracak gibi. 19 Ocak'ta Güneş Kova burcuna geçerek, bir ay boyunca tüm dikkatinizi çalışma şartlarınıza, işinize, düzeninize ve sağlığınıza vermenizi isteyecek. 20 Ocak'taki Mars-Uranüs kavuşumu uzaklarla ilgili yatırımlarınız ve maddi beklentileriniz noktasında oldukça önemli kopuşları beraberinde getirebilir. Bir sonraki gün gerçekleşecek olan Boğa burcundaki İlk Dördün ile ihtiyaçlarınızı sorgulayarak burada önemli atılımlar yapabilirsiniz. Hafta sonu, iş hayatınız ve sağlığınız konusunda fazla riskli hareketler içinde olacağınızı gösteriyor. Çocuklarınız, aşk hayatınız ve ilgi alanlarınızda elde ettiğiniz keyif, ikili ilişkilerde de sizi oldukça tatmin edebilir. Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş-Satürn kavuşumu, üzerinize binen sorumluluklar nedeniyle nefes almakta zorlanmanıza sebep olabilir. Önümüzdeki 2.5 sene bu konuda ciddi sınavlarınız olacak.


YÜKSELEN TERAZİ
Yükselen Terazi'ler, hafta Jüpiter ve Uranüs arasındaki gergin açıyla başlıyor. Pasif gelirler, eşinizin kaynakları, tasarruflar ve yatırımlar alanında, sürpriz gelişmeler sizi şaşırtabilir. 19 Ocak'ta Güneş Kova burcuna geçecek. Dolayısıyla bir ay boyunca tüm dikkatinizi çocuklarınıza, aşk hayatınıza, hobilerinize ve yeteneklerinize verebilirsiniz. 20 Ocak'taki Mars-Uranüs kavuşumu bir yatırımınızla bağınızı koparacağınızı gösteriyor. Buradaki radikal yaklaşım, partnerinizin hayatında da finansal alanda önemli bir döngüye işaret ediyor. Ertesi gün, gerçekleşecek Boğa burcundaki İlk Dördün ile iş hayatınızla ilgili önemli aksiyonlar alabilirsiniz. Hafta sonu, finansal konularda, bilgi ve deneyiminize dayanarak riskli eylemlere girişebilirsiniz. Ev ve aile alanında elde ettiğiniz mutluluk, iş hayatınızı ve günlük rutininizi de olumlu etkileyecek. Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş-Satürn kavuşumu, aşk, çocuklar, hobiler ve spekülatif yatırımlar konusunda ciddi kararları masaya yatırmanıza neden olabilir. Önümüzdeki 2.5 sene bu konuda ciddi sınavlarınız olacak.


YÜKSELEN AKREP
Yükselen Akrep'ler, bu hafta sabit burçlarda bulunan Jüpiter ve Uranüs arasındaki zorlu açıyla başlıyor. Partneriniz, ortağınız ve ikili ilişkilerdeki beklenmedik durumlar, ev hayatınızda da bazı gelişmeleri tetikleyecek. 19 Ocak'ta Güneş Kova burcuna geçerek, bir ay boyunca tüm dikkatinizi evinize, ailenize ve yuvanıza vermenize neden olabilir. 20 Ocak'taki Mars-Uranüs kavuşumu ikili ilişkiler, ortaklıklar alanında radikal bir ayrılığı gündeme getirebilir. Bir sonraki gün gerçekleşecek olan Boğa burcundaki İlk Dördün, partnerlik ve ilişkiler alanındaki ihtiyaçlarınız nedeniyle sizi yeni bir girişime sürükleyebilir. Hafta sonu, ev ve aile konusundaki büyüme nedeniyle risk alarak işe girişebilirsiniz. Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş-Satürn kavuşumu, eviniz ve aileniz konusunda ek sorumlulukları üstünüze yığabilir. Önümüzdeki 2.5 sene bu konuda ciddi sınavlarınız olacak.


YÜKSELEN YAY
Yükselen Yay'lar, bu hafta oldukça gergin bir açı ile başlıyor. Çalışma ortamınız, günlük rutininiz ve iş hayatınızla ilgili beklenmedik durumlar ön plana çıkabilir. 19 Ocak'ta Güneş Kova burcuna geçiyor. Bu gökyüzü olayı nedeniyle, kardeşlerinize, komşularınıza, iletişim teknolojilerine ve burada kendinizi nasıl geliştirebileceğinize dikkat etmelisiniz. Eğitim veya öğretim konusunda kendinizi göstermeniz gerekebilir. 20 Ocak'taki Mars-Uranüs kavuşumu çalışma ortamınızda ya da buradaki ilişkilerinizde ani ve radikal bir bitişi gündeme getirebilir. Bir sonraki gün gerçekleşecek olan Boğa burcundaki İlk Dördün, burada kendinizi daha fazla güvende hissetmeniz için gerekli hamleleri yapmanız gerektiğine işaret ediyor. Hafta sonu, özellikle sağlığınız ve işiniz açısından riskli bazı işlere girişmeniz mümkün. Diğer taraftan kazançlar alanında yaptığınız hamleler yüzünüzü güldürecek. Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş-Satürn kavuşumu; iletişim, eğitim ve öğretim alanında dikkatli olmanız gerektiğini söylüyor, finansal konularla ilgili önemli ve uzun soluklu kararlar alacağınızı gösteriyor. Ciddi bir yatırım söz konusu olabilir. Önümüzdeki 2.5 sene bu konuda ciddi sınavlarınız olacak.


YÜKSELEN OĞLAK
Yükselen Oğlak'lar, hafta Jüpiter - Uranüs arasındaki zorlu açıyla başlıyor. Spekülatif yatırım araçları, çocuklar ve aşkla ilgili yaşayacağınız sürpriz gelişmeler, finansal konularda beklemediğiniz büyümeleri yaratmanıza yardımcı olabilir. 19 Ocak'ta Güneş Kova burcuna geçerken, önümüzdeki bir ay boyunca dikkatiniz finansal konular, gelirler ve kazançlar alanında olabilir. 20 Ocak'taki Mars-Uranüs kavuşumu, aşk ilişkinizde ani bir kopuşu veya bir yatırımınızda ani bir değişiklik yapmanızı gerektirebilir. Bir sonraki gün gerçekleşecek olan Boğa burcundaki İlk Dördün, burada duygusal anlamdaki ihtiyaçlarınızı sorgulayarak harekete geçeceğinizi söylüyor. Hafta sonu, özellikle riskli hareketlere dikkat! Yatırımlarınız ve şans oyunları gibi alanlarda temkinli olmanızda fayda var. Diğer taraftan özel hayatınızla ilgili sevineceksiniz, aşk ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş-Satürn kavuşumu, finansal alanda önemli konulara işaret edecek. Sınavınız parayı yönetmek, kazanmak ve yatırmak. Önümüzdeki 2.5 sene bu konuda ciddi anlamda zorlanabilirsiniz.


YÜKSELEN KOVA
Yükselen Kovalar, hafta Jüpiter-Uranüs arasındaki gergin açının, ev aile hayatınızı etkilemesiyle başlıyor. Özel hayatınız, genel sağlığınız, çevrenizdekilerin üzerinizdeki etkisi konusunda beklenmedik bir hamle yapmanız mümkün. Burada radikal olanı seçebilirsiniz. 19 Ocak'ta Güneş Kova burcuna geçecek. Önümüzdeki bir ay boyunca tüm enerjinizi özel hayatınıza, sağlığınıza, imajınıza verebilirsiniz. Tüm dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz. 20 Ocak'taki Mars-Uranüs kavuşumu, aile içinde ani bir ayrılığı gündeme getirebilir. Mücadele vermektense rest çekmek durumunda kalabilirsiniz. Son 6 ayda yaşananların bu konuda etkisi yüksek. Hafta sonu, özellikle özgüveniniz de artacağından, aile ve ev ile ilgili konularda bazı riskleri göze alabileceksiniz. Diğer taraftan arka plandaki bazı konular, alacağınız destekler, sizi finansal açıdan rahatlatabilir. Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş-Satürn kavuşumu ile özel hayatınızda önemli kararlar alabilirsiniz. Önümüzdeki 2.5 sene bu konuda ciddi sınavlarınız olacak.


YÜKSELEN BALIK
Yükselen Balık'lar, hafta Jüpiter-Uranüs arasındaki zorlu açıyla başlıyor. Kardeşler, yakın çevre, iletişim ve öğretim alanında sürprizler ve beklenmedik durumlar, inziva ve yalnız çalışma durumlarınızı artırabilir. Teknolojiyle daha fazla iç içe kalabilirsiniz. 19 Ocak'ta Güneş Kova burcuna geçecek. Önümüzdeki bir ay boyunca mesleki alanınıza odaklanabilirsiniz. Bu, biraz daha perde arkasından kurgulamalarla ve daha interaktif ortamlarla iç içe olacağınızı da gösteriyor. 20 Ocak'taki Mars-Uranüs kavuşumu iletişim, eğitim ve öğretim alanında bir bitişi gündeme getirebilir. Mücadele vermekten ise rest çekmek durumunda kalabilirsiniz. Son 6 ayda yaşadıklarınız sizi bu noktaya getirmiş oldu. Bir sonraki gün gerçekleşecek olan Boğa burcundaki İlk Dördün, duygusal anlamda yakınlarınıza ne kadar ihtiyaç duyduğunuzu ve sakinleşmek istediğinizi size hatırlatacak ve bu konuda harekete geçeceksiniz. Hafta sonu, özellikle kardeşler ve yakın çevreniz alanında riskli hamleler yapabileceğinizi gösteriyor. Diğer taraftan sosyal çevrenizdeki olumlu etkileşim sizi mutlu edebilir. Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş-Satürn kavuşumu ile çalışma hayatınız ve kendinize ne kadar zaman harcadığınız ile ilgili önemli kararları gündeme getirecek. Uzun vadeli bir proje tüm zamanınızı alabilir. Önümüzdeki 2.5 sene bu konuda ciddi sınavlarınız olacak.








Astrolog Zeynep Özyörük​

 
tumblr_cdb12ef31e05f446ade17ce737d71b17_55447048_1280.jpg


YÜKSELEN KOÇ
Hafta genelinde maddi konularda ani karar vermekten kaçınılmalı. Arkadaş çevresinde diretmelerden, inatlaşmadan uzak kalmak çatışmaları önleyecektir. Hafta sonu hedeflere odaklanarak geçebilir. İlham gerektiren işlerde güzel sonuçlar elde etmek mümkün.




YÜKSELEN BOĞA
Bedensel aktivitelere, öfkeyi kontrol edebilmeye önem verilmesi gereken bir hafta. Kariyer hayatında yargılayıcı tavırlara bağlı gerginlikler yaşanabilir. Hafta sonu iş konularına odaklanılabilir. Arkadaşlarla yaşanabilecek güzel paylaşımlar, keyifli sohbetler değerlendirilmeli.




YÜKSELEN İKİZLER
Geri plana itilmiş konularla ilgili ani tepkiler verme eğiliminin yüksek olduğu bir hafta. Özellikle inanışlar ve yurt dışı konuları öne çıkabilir. Hafta sonu bu konuları daha ciddiye alma, biraz da karamsar yaklaşma hali olabilir. Kayıplardan ders çıkarmak, olayın fayda tarafını görmeye odaklanmak iyi gelecektir.




YÜKSELEN YENGEÇ
Arkadaşlar ve sosyal hayatla ilgili planlar konusunda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Mümkün olduğunca fevri tepkilerden uzak durmaya dikkat edilmeli. Hafta sonu finansal konular daha fazla gündemde olabilir. Karanlık tablo çizerek ikili ilişkilerde yaşanabilecek fırsatlar kaçırılmamalı.




YÜKSELEN ASLAN
Hafta genelinde sorumluluklar ve iş hayatındaki konular ön planda. İş birliği yapılması konusundaki tepkilerin dozuna dikkat edilmeli. Hafta sonu ikili ilişkilere daha çok odaklanılacak. Şifa çalışmaları için de uygun bir zaman olacak.




YÜKSELEN BAŞAK
Kalıplaşmış inançlarla ilgili konuların ağırlıklı gündemde olacağı bir hafta. Günlük işleyişe ya da birlikte çalışılan kişilere karşı tepkilere dikkat edilmeli. Sağlık konusunda da hassasiyetler olabilir. Hafta sonu ikili ilişkilerde güzel paylaşımlar söz konusu.





YÜKSELEN TERAZİ
Finansal konularda, özellikle de giderleri ilgilendiren alanlarda değişen durumlar yaşanabilir. İkili ilişkilerde kıskanç tepkiler vermemeye dikkat edilmeli. Hafta sonu çocuklarla ilgili konulara daha fazla odaklanılabilir. Evle ilgili yaratıcı, estetik düzenlemeler için uygun zaman.




YÜKSELEN AKREP
İkili ilişkilerle ilgili beklenmedik gelişmelerin ön planda olacağı bir hafta. Olaylara mümkün olduğunca geniş açıyla bakmaya gayret edilmeli. Hafta sonu ev ve aile ilişkilerine yoğunlaşılabilir. Sanatsal konularla, iletişim konularıyla ilgilenmek iyi gelecektir.




YÜKSELEN YAY
Sağlık konularında temkinli olunması gereken bir hafta. Çalışma ortamındaki ilişkilerde de tepkilere dikkat edilmeli. Hafta sonu yazı, eğitim, bilgi paylaşımı konularına odaklanılabilir. Aileyle geçirilen keyifli paylaşımlar haftanın stresini azaltacaktır.




YÜKSELEN OĞLAK
Çocuklarla ve özel hayatla ilgili fevri tepkilere dikkat edilmesi gereken bir hafta. Beklenmedik harcamalar olabilir. Hafta sonu öz değerle ilgili olaylara kötümser yaklaşma eğilimi olabilir. Yakın çevreyle, kardeşlerle vakit geçirmek iyi gelecektir.




YÜKSELEN KOVA
Ailevi konularla ilgili ani tepkiler vermemeye dikkat edilmesi gereken bir hafta. Sağlık konuları da gündemde olabilir. Hafta sonu bireysel hedeflere odaklanılabilir. İçsel çalışmalar, psikoloji ile ilgili konular iyi gelecektir.




YÜKSELEN BALIK
Yakın çevre ilişkilerinde geçmiş konularla ilgili beklenmedik olaylar gelişebilir. Dürtüsel davranmamaya dikkat edilmeli. Hafta sonu geçmişe daha çok odaklanılabilir. Mümkün olduğunca yeni hedeflere, geleceğe ait planlara yönelmek iyi gelecektir.



Aslıhan Kozluca
 

Mantıklı ve akılcı yaklaştığımız konularda daha başarılı adımlar atacağız. Arkadaşlarımızla birlikte ortak çalışmalar içinde olacağız. İkili ilişkilerinizde geleceğe yönelik kararlar alabilirsiniz. Yaşamı sorguluyoruz.

tumblr_paubfldBBP1qas1mto8_1280.jpg

KOÇ

YANLIŞ ANLAŞILABİLİRSİNİZ


Çevrenize karşı nazik olmalısınız. Sorumluluk duygularınız artarken, iş disiplininiz zorunlu olarak yoğun bir hale gelecek. Sözcükleriniz yanlış anlaşılabilir. Hızlı hareket etmeniz gereken konularda yavaşlayan durumlar sizi üzebilir. Koşullarınız yön değiştirecek.




BOĞA

HIRSLI YAPINIZ ÖN PLANDA


İş hedeflerinizi büyük bir hırsla takip edeceksiniz. Ailenizi çok sevmenize rağmen, çalışma yaşamınızın yanında ikinci planda kalabilirler. Güçlü enerjiniz sebebiyle çok küçük etkiler karşısında bile agresif tepkiler verebilirsiniz. Karar verilmesi gereken konularda acele etmeyin.

İKİZLER

YENİ PROJELER GÜNDEMDE


Durum değerlendirmesi yaparken çevrenizdeki kişilerden yanlış fikirler alarak etkilenmemeye çalışın. Esnek olmanız gereken bazı konularda, inatçı tavırlarınız sizin için büyük bir engel. Çevrenizden gelebilecek yanlış yönlendirici esintileri aşmanız gerekiyor.

YENGEÇ

ROMANTİK GÜNLER SİZİ BEKLİYOR


Partnerinizle birlikte romantik günler sizi bekliyor. Pratik bir şekilde ele alacağınız konuları sonuçlandıracaksınız. Dostluklar ve iş anlaşmaları ön planda olacak. Aynı fikirleri paylaştığınız kişilerle, ortak projeler içinde yapıcı çalışmalar sergileyeceksiniz. Duygusal yaşantınızda istediğiniz tempoyu tutturabileceksiniz.

ASLAN

GERÇEKLERLE YÜZ YÜZE GELİN


Bugünlerde anti-sosyal bir kişilik yapısı ilginizi çekebilir. Gerçeklerle yüz yüze gelmeyi öğrenmeli, duygularınızı karşılık beklemeden sunmalı, herhangi bir anlaşma imzalarken şartları iyi incelemelisiniz. Çok sevdiğiniz arkadaşlarınız tarafından kandırılıp gerçek yüzlerini görme fırsatı yakalayabilirsiniz.

BAŞAK

DUYGULARINIZ KARMAŞIK


Bu hafta, ön planda olan maddi kaygılarınız, çevrenizle olan ilişkilerinizde karmaşık duygular yaşamanıza neden olabilir. İşinizde yükselmek istiyorsanız, doğru insanlarla birlikte olmalısınız. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz.




TERAZİ

KOŞULLARINIZI YENİLEMELİSİNİZ


Duygusal hayatınız karışabilir. Belirlediğiniz planları uygulamadığınız zaman kendinizi hasta ve sinirli hissediyorsunuz. Mesleki becerinizi daha da yükseltmek isteyeceksiniz. Sosyal ilişkilerinizin size sağlayacağı imkanları kullanacak ve kişiselliğinizi ön plana çıkaracak işler yapacaksınız.

AKREP

HATALARINIZI GÖZDEN GEÇİRMELİSİNİZ


Duygularınız ağır bastığı anlarda, gereksiz ve ani çıkışlarla çevre ilişkilerinizi bozabilirsiniz. Koşullar ve içsel tepkilerinizi dengelemek zorundasınız. Bazı gizli konuların açığa çıkması çözüm yollarını da beraberinde getirecek. Geçmişte kalan hatalarınızın, sizi tekrar rahatsız etmesini engellemek elinizde.

YAY

TAVİZ VERMİYORSUNUZ


Çevrenizdeki şartları değiştirerek, kendi bildiğiniz yolda ilerliyorsunuz. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için doğru bir zaman dilimi içinde olduğunuzu biliyorsunuz. Aşk konusunda karşı cinsle istikrarı sağlamanız bu hafta çok zor. Yavaş ve temkinli ilerleyin.




OĞLAK

GÜVEN DUYGUNUZ ÇOK ÖNEMLİ


Kişiliğinizde değişen duygu dalgalanmaları yüzünden aşkta hatalar yapıyor ve karşınızdaki kişiye fazla değer veriyorsunuz. Uzun süredir birlikte olduğunuz kişilerin farklı yüzleri sizi hayal kırıklığına uğratıyor. Çünkü siz, karşınızdakine şüpheli yaklaşan ve güvenmeyen bir kişiliğe sahipsiniz.

KOVA

CAZİBE FIRTINASI GİBİSİNİZ


Girdiğiniz ortamlarda dikkati hemen üzerinize çekiyorsunuz. Bir dostunuzdan alacağınız tavsiyeyi ve yardım teklifini iyi bir şekilde değerlendirmenin tam zamanı. Sorumluluk duygunuzu tam olarak kullanmalı, kendinizi işinize adamalısınız. Cazibe fırtınası haline geliyorsunuz.

BALIK

SEVGİDE BENCİLLİK YAPMAYIN


Kariyerinizle ilgili yenilikler, sizin için olağanüstü durumları beraberinde getirecek. İletişim konusunda sizi sevindirecek pozisyonlar yaşayacaksınız. Coşkularınızı, organize yeteneğinizle birleştirecek ve işinizle ilgili yükselmeler yaşayacaksınız. Kendi duygularınız önemli olacak.





Filiz ÖZKOL
 

Haftalık Gökyüzü Enerjileri (18 - 24 Ocak 2021)​



Bedenim yok.
Dayanıklılık benim bedenim.

Gözlerim yok, Işığın olduğu her yer benim gözlerim!

''Samuray Andı''


Gökyüzü hafta boyunca iyi ruhları UYANIŞA geçiriyor.
Düştüğümüz çekildiğimiz çukurdan çıkıyoruz.
KIYAM Başlıyor!
Hep bana hep benim hep haklı hep mutsuz olup başkalarından nemalananlar kendi karanlıklarının siyahı ile yüzleşecekler bu hafta!
Pişmanlıklar yalnızlıklar keşkeler bencillerin vicdanını sızlatacak.
İyi niyetleri sömürülen suçlanan yapmasaydın etmeseydinler ile İYİ olmanın Cezaya dönüştüğü narın ateşinde yanan yüreklerin Ahı inletecek ARŞI ALAYI!
Kendi menfaatleri kazanımları sahte itibarları ve çıkarları için iyilerin gönül mabedini yakıp yıkanlar kendi karanlıklarında YIKILACAKLAR! Sırat köprüsünden geçebilmek hataları inkar yerine kabul edip telafi edebilmek ile mümkün olacak.
Fark edip kendine adil ve dürüst olanlar için.

Dünya genelinde ülkemiz de hafta boyunca kazalar da artışlar yaşanabilir. Siber saldırılar kanaat liderleri ile ilgili mahrem konuların açıklığa kavuşması gibi pek çok bilinmez gün yüzüne çıkacak. Gözlerin gönüllerin KIYAMA geçtiği uyandığı bu enerjileri iyi değerlendirmemiz dileği ile. Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.



Şenay Yangel
 
tumblr_paubfldBBP1qas1mto9_1280.jpg

Koç & Yükselen Koç: Bu hafta sizin için hızlı başlayacak, çarşamba akşamına kadar da bu hız devam edecek. Bu haftanın ana konuları işlerinizi toparlamak, kendi işlerinize öncelik vermek ve finans konuları olacak. Perşembe ve Cuma günlerinde ise yatırımlar, para ile ilgili konular ve düşünceler ön planda olacak. Haftasonunda ise zihniniz son derece akif olacak ve bazı haberleşmeler, konuşmalar ön planda olacak…

Boğa & Yükselen Boğa: Haftanın ilk 3 gününde sizin için biraz tempoyu düşürme vakti olacak çünkü gergin etkilerin odağında sizler varsınız. Yalnız kalarak çalışmalar ve planlamalar yapabilirsiniz. Perşembegünü itibari ile Ay’ın burcunuza geçmesi ile birlikte enerjiniz yükselecek ve kendinize odaklanacaksınız. İşlerinizi yapmak, kendinize vakit ayırmak, görünüşünüze özen göstermek için iyi günler. Haftasonunda ise İkizler burcu etkisi ile konunuz daha çok parasal konular, iletişim ve işbirlikleri olacak. Güzel bir hafta olsun.

İkizler & Yükselen İkizler: Haftaya hayalleriniz, arkadaş çevreniz ile ilgili konular ön planda başlayacaksınız ve bu konularda gergin etkilerde devrede dikkatli olun! Perşembe günü itibari ile Ay’ın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte biraz daha içe çekilip, özellikle finansal konularda planlamalar yapmanız mümkün. Ödemeler ve alacaklar gündemde olabilir. Haftasonunda Ay’ın burcunuza geçmesi ile birlikte enerjiniz yükselecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. #haftalık burç yorumları

Yengeç & Yükselen Yengeç: Bu haftaya kariyeriniz, işniz, kendiniz ön plana koymak istediğiniz konular ön planda başlıyorsunuz ve bu etki Çarşamba akşamına kadar devam edecek. Dikkat etmek gereken ise sosyal çevrenizle, sevdiklerinizle parasal konularda gerginlikler ve tartışmalar yaşamak olacak. Perşembe günü itibari ile Ay’ın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte sosyal çevre, arkadaşlarınız ile ilgili konular ve hayalleriniz ön plana gelecek. Bu konularla ilgili girişimler yamak ve birşeyleri somutlaştırmak için planlar yapmak mümkün. Haftasonunda ise dinlenmek ve kendinize vakit ayırmak iyi gelecektir, bazı önemli bilgilerde yolunuza gelebilir…

Aslan & Yükselen Aslan: Haftaya uzaklar, seyahatler, internet üzerinden yapılan işler ve tanıtım konuları ön planda başlıyorsunuz ve bu etkiler çarşamba akşamına kadar aktif kalıyor. Bugünlerde biraz gergin etkilerde devrede olacak, özellikle kariyer konularında ve ikili ilişkilerde gergin etkilere dikkat edin hafta başında! Perşembe günü itibari ile Ay’ın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte kariyeriniz, ön planda olmak, ilişkiler ve işinizde ilerleme konuları ön olana gelecek. Haftasonunda ise arkadaşlarınız ile ilgili konular ve sosyal çevrenizden gelecek bazı haberler aktif.

Başak & Yükselen Başak: Haftaya ortak para, finans, yatırımlar, işin ve ailenin parası konuları ön planda başlıyorsunuz. Haftanın ilk 3 gününde gergin ve beklenmedik gelişmelere açık etkilerde olduğundan iş, iş yerinizdeki ilişkiler ve internet, yayıncılık konularında gergin etkilerde devrede olacak. Perşembe öğlen itibari ile Ay’ın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte aklınız uzaklarda ve bazı uzak tanıdık – akrabalarda olabilecek. Hayalinizde bir seyahat olabilir ama özellikle haftanın ilk 3 gününde biraz kaza ve sakarlıklara açık etkiler olduğundan dikkatli olun. Haftasonunda ise iletişim yoğun, aklınızda hem bir ilişki ile ilgili konular hem de kariyerinizde yapmanız gereken şeylerle ilgili konular olabilir.

Terazi & Yükselen Terazi: Haftaya ikili ilişkiler, evliliğiniz veya ortak iş yaptığınız kişilerle ilgili konular ön planda başlıyorsunuz. Gergin etkilerde devrede olduğundan bu hafta sevdiklerinizle, çocuklarınızla parasal konularda tartışmalar yaşamamaya dikkat! Perşembe günü itibari ile Ay’ın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte aklınız parasal konularda ve yatırımlarda olacak. Alacaklar, bankalarla ilgili konular ve bazı ödemeler ön planda olacak. Haftasonunda ise uzaklar, seyahatler, inançlar ve yeni bilgiler yolunuza gelebilecek. #haftalık burç yorumları

Akrep & Yükselen Akrep: Haftaya çalışma, üretme ve birşeyleri oldurmaya çalışma modu yüksek başlıyorsunuz. Bu hafta gergin etkilerde devrede olduğundan gerilmemeye ve fazla risk almamaya dikkat! Özellikle ikili ilişkiler, ailenizle ilişkileriniz ve ev içinde tartışmalar yaşanabilir dikkat! Perşembe günü itibari ile Ay’ın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte ikili ilişkiler, iş yerinde bire bir iletişimde olduğunuz kişilerle veya eşiniz ile ilgili konular ön planda olacak. Haftasonunda İkizler burcu etkisi ile aklınız parasal konularda olabilecek ve iletişiminiz yoğun olacak.

Yay & Yükselen Yay: Haftaya işler, projeler, çocuklar ve aşk konuları ön planda başlıyorsunuz sevgili Yaylar. Bu hafta gergin etkilerde devrede olduğundan gerilmemeye ve fazla risk almamaya dikkat, özellikle iş yeriniz, beraber çalıştığınız kişiler ve iletişim alanınız gergin olacak. Perşembe günü itibari ile Ay’ın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte aklınız işlerde, çalışma ve üretmede olacak, biraz daha yumuşak etkiler devreye girecek. Pazar gününde ise ikili ilişkiler ve ikili ilişkilerde dengede olmayan konular odağınızda olacak.

Oğlak & Yükselen Oğlak: Haftaya iletişimi yoğun başlayacaksınız, aileniz, eviniz ile ilgili konular ön planda olacak. Alıncaklar ve yapılacaklar vaktinizi alabilir. Bu hafta gergin etkilerde devrede olduğundan gerilmemeye dikkat, özellikle parasal konularda gergin etkilere açıksınız. Perşembe günü itibari ile Ay’ın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte aklınız çocuklarınız ile ilgili konularda aynı zamanda aşk konularında, hobi gibi yapılan işlerde olabilir. Haftasonunda İkizler burcu etkisi devrede olacak, daha rahatlamak, hafta içinde yaşananları gözden geçirmek ve yeni kararlar almak için iyi etkiler olacak. #haftalık burç yorumları

Kova & Yükselen Kova: Haftaya iletişim alanınız aktif başlıyorsunuz, birçok haber almanız ve konuşma yapmanız mümkün. Dikkat etmeniz gereken ise burcunuzda ilerleyen Jüpiter’in Koç burcundaki Uranüs – Mars ikilisi ile etkileşimi olacak, bu etki iletişim gerilmelere ve hatta kopmalara sebep olabilir özellikle aile içindeki bazı konularda. Perşembe günü itibari ile Ay’ın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte konular daha çok aile, anne- baba ve eviniz ile ilgili olacak ve biraz daha yumuşak etkiler devreye girecek. Haftasonunda ise aşk, çocuklar ve keyif modu ön planda olacak.

Balık & Yükselen Balık: Haftaya işin parası hem de daha fazla nasıl para kazanırım konuları ön planda başlıyorsunuz.Bu hafta gergin etkilerde devrede olduğundan, özellike kapalı kapılar ardında konuşulan bazı konular veya sizden saklanan bazı şeyler sizi kızdırabilir, haftanın ilk 3 günü gergin etkiler içeriyor dikkatli olun. Perşembe günün itibari ile Ay’ın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte iletişim alanınız çok aktif olacağından, birçok haber almanız ve konuşma yapmanız mümkün. Haftasonunda ise ailenizle ve evinizde vakit geçirmek size iyi gelecek. Güzel bir hafta olsun…



Güliz Kına
 
tumblr_paubfldBBP1qas1mto3_1280.jpg


Koçlar ve Yükselen Koçlar:

Koçlar, haftaya Jüpiter-Uranüs kare açısı ile başlıyoruz. Bu etki kalabalık gruplardan kaynaklı maddi kayıp yaşamanızı tetikliyor, geçen haftadan bu yana zaten bu konuda bazı tecrübeler edinmişsinizdir. Mars’ın Uranüs ile kavuşup tekrar bu açıyı zorlaştırması, yine maddi konularda gelir kaynaklarınızı arttırmak istemenize rağmen daha fazla gayret göstermeniz gerektiğini vurguluyor. Parasal konularda dikkat etmeli gereksiz yatırımlardan uzak durmalısınız. Güneş’in burç değiştirmesi ise sosyal çevrenizi yeniden düşündürecek, doğru insanlarla mı birliktesiniz diye düşünüp karar alabilirsiniz. Güneş-Satürn kavuşumuyla beraber özellikle geleceğe dair projeleriniz için önemli, bu yolda sizde yardım edecek insanlar karşınıza gelebilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz önümüzdeki on günlük süreçte






Boğalar ve Yükselen Boğalar:

Boğalar, haftaya burcunuzdaki Uranüs ‘ün Jüpiter ile yaptığı zorlu açının kesinleşmesi ile başlıyoruz. Bu etki kariyerle ilgili konularda sizi zorlarken, iş ortamı ve iş arkadaşlarınızla yapacağınız girişimlerde sıkıntılar olabilir. Yine burcunuzdaki Mars Uranüs ile kavuşarak bu zorlu açı daha da çok tetikleyecek. Ben diyebilmek adına zorlanacaksınız. Maddi kaynaklarınız sıkıntıya girebilir. Diğer yandan Güneş’in burç değiştirmesi ve Güneş Satürn kavuşumu sürekli geleceğe dair proje içinde olacağınızı, iş ve kariyerde, hatta hayattaki statünüzle ilgili önemli bir döneme başladığınızı gösteriyor. Bir yandan beklentiler fırsatlar olsa da bunların sonuçlanması adına yılsonuna kadar gayret göstermeniz gerekiyor.






İkizler ve Yükselen İkizler:

İkizler, haftaya Uranüs’ün Jüpiter kare açısı netleşiyor. Bu etkiyle beraber zaman zaman sağlıkla ilgili problemler olabileceği gibi, kendinizi güçsüz ve yorgun hissedebilirsiniz. Yine Mars’ın Uranüs ile tam kavuşum yaparak, bu açıyı iyice tetiklenmesi eğitimle ilgili konularda da zorluklar olabileceğini gösterirken, mecbur yolculuklara karşı hazırlıklı olmalısınız. Güneş’in burç değiştirmesi ve Güneş Satürn kavuşumu ise eğitimle ilgili konular yurtdışı, uluslararası ilişkiler uzun yolculuklarda sizi etkileyecek. Bu konularda gerekli sorumluluğu almak zekanızı kullanmak ve hareket halinde olmak size kazanç sağlayacak.






Yengeçler ve Yükselen Yengeçler:

Yengeçler, haftaya Uranüs Jüpiter zorlu açısının kesinleşmesi ile başlıyoruz. Bu etki size ödemeler de etkilerken, kendi içinize dönme durumu yaşayabiliriz. Kalabalık çevre arkadaş ortamı sizi gerebilir. Mars’ın Uranüs de tam kavuşum yaparak bu açıyı tetiklemesi, yine biraz böyle evden çıkmama isteği, kendi içinizde dönme durumu yaratabilir. Hem Güneş’in burç değiştirmesi, Güneş Satürn kavuşumu ise ödemeler, borçlar, krediler alanında sorumluluk almanızı, belki partinizden bu konuda beklentiye girebileceğinizi gösterirken, gereksiz harcamalar konusunda dikkat etmelisiniz.






Aslanlar ve Yükselen Aslanlar:

Aslanlar, haftaya Jüpiter Uranüs zorlu açının kesinleşmesi ile başlıyoruz. Bu etki size ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evliliklerdeki problemlerin geçen haftadan bu yana devam ederek, kariyerinize zor bir şekilde etkileyeceğini gösterirken, yine Mars’ın Uranüs ile yapacağı kavuşum açısının kesinleşmesi borç zorlu açıyı tetiklemesi, sizin kariyerde daha dikkatli adımlar atmamız gerektiğini gösteriyor. Güneş’in burç değiştirmesi ve Güneş Satürn kavuşum açısı ise evlilik, ortaklık ve ilişkilerde sorumluluk almanız gerektiğini belki alttan alarak karşınızdaki insana fırsat vermeniz gerektiğini vurguluyor.






Başaklar ve Yükselen Başaklar

Başaklar, haftaya Jüpiter, Uranüs zorlu açısının kesinleşmesi ile başlıyoruz. Bu etki sağlıkla ilgili konularda sizi zorlarken, kendinizi halsiz ve bitkin hissedebilirsiniz. Yine eğitimle ilgili konularda daha fazla efor sarf etmek zorunda kalabilirsiniz. Bu anlamda Mars, Uranüs kavuşum açısının kesinleşmesi, Jüpiter’e yapılan zorlu açıyı iyice tetiklerken, bu etkiler kaynaklı olarak da daha fazla çalışmak ve didinmek zorunda kalacaksınız. Yolculuklarda ise sağlığınıza dikkat etmeniz gerekli. Güneş’in burç değiştirmesi ve Güneş-Satürn kavuşumu ise yine sağlıkla ilgili konularda sizi tetiklerken, unutkanlıklara karşı dikkatli olmasınız. İş ortamınızda ise angarya işler sizi bulabilir.






Teraziler ve Yükselen Teraziler:

Teraziler, haftaya Jüpiter’in Uranüs ile yaptığı zorlu açının kesinleşmesi ile başlıyoruz. Bu etki sizi ilişkiler, çocuklarla ilgili konularda ve bunlardan dolayı maddi sıkıntılar yaşayabileceğiniz konusunda uyarıyor. Yine Mars’ın Uranüs ile yapacağı kavuşum açısı bu zorlu acıyı daha da tetikleyecek ve maddi konularda gereksiz harcamalara girmemeniz konusunda uyaracak. Herhangi bir yatırım için maalesef uygun zaman aralığı değil. Güneş’in burç değiştirmesi ve Güneş Satürn kavuşumu ise aşk ve ilişkiler konusunda size destek sağlayacak, sıkıntılı gidişatı olan bir ilişkiniz varsa, bununla ilgili kesin karar alabilirsiniz. Ayrıca gelir kaynaklarınızı artırmak adına belki ikinci bir iş yapabilirsiniz.






Akrepler ve Yükselen Akrepler:

Akrepler, haftaya Uranüs’ün Jüpiter ile yaptığı zorlu açının kesinleşmesi ile başlıyoruz. Bu etki ikili ilişkiler ve evlilikler de ailelerin sıkıntı yaratabileceğini. Yine hayatınızdaki insanın ailesi ile olan problemin ilişkinize yansıyabileceğini gösterirken, ailenizden beklentileriniz varsa bu hafta onlardan istediklerinizi alma konusunda zorlu etkiler bekliyor. Mars’ın Uranüs ile kavuşup Jüpiter zorlu açısını iyice tetiklemesi aileyle ilgili problemleri gün yüzüne çıkmasına neden olacak. Diğer yandan Güneş’in burç değiştirmesi ve Güneş-Satürn kavuşumu evinizin içinde olduğunuz koşulları değiştirmek istediğinizi, yeni bir özgürlük alanı sağlamak adına sorumluluk almaya yönlendirirken, ev değişimi yapabilirsiniz.






Yaylar ve Yükselen Yaylar:

Yaylar, haftaya Jüpiter’in Uranüs ile yaptığı zorlu açının kesinleşmesi ile başlıyoruz. Bu etki şehir içi yolculuklarınızın artmasına sebebiyet verirken, sağlığınıza çok dikkat etmeniz konusunda uyarıyor. Özellikle varis ile ilgili problemler, dolaşım sistemi rahatsızlıkları konusunda risk altındasınız. Mars’ın Uranüs ile kavuşum açısının netleşmesi ve bu zorlayıcı açıyı tetiklemesi, iş ortamında angarya işlerin sizi bulabileceğini ve daha fazla çalışmanız gerektiğini vurgularken, Güneş’in burç değiştirmesi ve Güneş-Satürn kavuşumu size çok iyi gelecek. Enerjinizi yükselteceksiniz, yeni ve güzel bir arkadaş çevreniz oluşacak. Sürpriz yolculuklara gidip oldukça rahat bir dönem geçireceksiniz.






Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar:

Oğlaklar, haftaya Jüpiter’in Uranüs ile yaptığı zorlu açının kesinleşmesi ile başlıyoruz. Bu etki size parayla ilgili konularda beklediğiniz fırsatların istediğiniz gibi gelmemesine, yine çocuklarınızla ve ilişkinizdeki insana maddi sorumluluklarını üstlenebileceğinizi gösterirken, bu sizi zorlayacak. Mars’ın Uranüs ile kavuşum açısının netleşmesi ve bu açıyı iyice tetiklemesi, yine bu konularda daha fazla sorumluluk almaya yönlendirirken, gelir kaynaklarını arttırmak için daha fazla efor sarf edeceksiniz. Güneş’in burç değiştirmesi ve Güneş-Satürn kavuşumu ise maddi konularda internet ve sosyal medyayı kullanarak yapacağınız işlerin size fayda sağlayacağını gösterirken, zekanızı kullanarak kazançlarınızı arttırabilirsiniz.






Kovalar ve Yükselen Kovalar:

Kovalar, haftaya burcunuzdaki Jüpiter’in Uranüs ile yaptığı zorlu açı kesinleşirken, bu etki size aile bireyleri ile olan konuşmalarda zorlayacak. Kendinizi özgür hissetmek isterken, bir yandan da sorumluluklarınızın arttığını göreceksiniz. Yine Mars’ın Uranüs ile kavuşumunu netleşerek burcunuzdaki Jüpiter’i daha da zorlayacak ve evde vakit geçirmek, eve kapanmak durumunda kalabilirsiniz. Güneş’in burcunuza geçmesi ve burcunuzda gerçekleşecek Güneş-Satürn kavuşumu ise sorumluluk almanıza yaşça büyük figürlerle beraber, yeni bir girişimin içinde olabileceğinizi, yine otorite figürleri ile problemleriniz varsa bunları çözmek adına destek oluştururken, gökyüzü burcunuzda şekilleniyor fırsatlar oluşmasına rağmen, sorumluluklarınız ve iş yükünüz de artacak.






Balıklar ve Yükselen Balıklar:

Balıklar, haftaya Jüpiter-Uranüs zorlu açısının kesinleşmesi ile başlıyoruz. Bu etki ruhsal anlamda işe gitme anlamında sizi yorarken, harekete geçmek iç dünyanızdaki sorunları çözmek adına sıkıntıya gireceksiniz. Diğer yandan Mars’ın Uranüs ile kavuşum açısı kesinleşip bu acıyı daha da zorlayacak. Bu etkiden de kaynaklı olarak yolculuklar artabilir, gideceğiniz yolculuklarda gereksiz gerilimler yaşayabilirsiniz. Güneş’in burç değiştirmesi ve Güneş-Satürn kavuşumu ise özellikle sosyal medya ve elektronik eşyalarla problem yaşayabilirsiniz. Diğer yandan kafanızdaki karışıklıklar sizi zorlayacak, korkularınızla yüzleşmek aksiyon almak ve harekete geçmek zorundasınız.



ASTROLOG SEMA SİDAR
 
KocKoç Burcu:
Sizin için önemli haftalardan bir tanesi başlıyor sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Pazartesi günü saat 10:00 itibarıyla hayat sizin için hızlı akmaya başlayacak. Bir kaç gün boyunca şartlar sizin lehinize olacak. Haftanın ilk günü Jüpiter-Uranüs dik açısıyla para alacak verecek dengenize dikkat etmelisiniz. Özgürlük duygunuzun genişlediği bir zaman diliminde olacaksınız. Fikirler, amaçlar, hedefler, görüşleriniz bakış açınız çabuk değişebilir, bunlarla ilgili konularda çabuk köprüleri yıkabilir tepki verebilirsiniz. Beklediğiniz bir para varsa bu meselelere vereceğiniz tepkiler yüksek olabilir. Karşınıza gelen fırsatları göremeyebilirsiniz.
Güneşin Kova burcuna geçmesiyle Salı gününden sonra sosyal çevre konularınız hızlanacak. Daha fazla aktiviteler, organizasyonlar, davetler işten elde edilen gelirler bunlarla ilgili konulara odaklanacaksınız.
Çarşamba günü Mars-Uranüs para alanınızda kavuşuyor. Hızlı, ani, beklenmedik sürpriz olana açık olmanız gereken bir zaman dilimi. Ani bir şekilde parasal konu gündeme gelebilir. Aynı zamanda sosyal çevrenizden beklediğiniz bir parada hızlı bir takım gelişmeler söz konusu olabilir. Bu kavuşum büyük bir enerjinin de açığa çıkmasını temsil eder. Bu hafta para harcamalarınızı kontrol altına almalısınız. Arkadaşlarınızın hayatında bazı sıkıntı ve sorunlar oluşabilir.
Kendi istek ve beklentileriniz önemli olurken, maddi konular Perşembe gününden sonra daha fazla ilgi alanınızı teşkil edebilir.
Hafta sonu olaylara daha sakin bakmasını bileceksiniz. Önemli sorumluluklarınızı ele almak önemli olacak. Hayatınızda kimse yoksa, bu dönem katılacağınız değişik çevrelerden, yerlerden ya da sosyal medyadan tanışacağınız insanlardan yana şansınız yüksek olabilir.

BogaBoğa Burcu:
Haftanıza enerjiniz düşük bir şekilde başlıyorsunuz sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Bir kaç gün boyunca kendinizle başbaşa kalıp geçmişin değerlendirmelerini yapabilirsiniz. Hafta başında değişik fırsatlar gelebilir. Aynı zamanda özgürleşme duygunuzunda yükseldiğini görebilirsiniz. Sizi sıkan bir işte çalışıyorsanız, oluşan sıkıntıları hayatınızda çok fazla büyütmeye meyilli olacaksınız. Verdiğiniz tepkiler sonucunda fırsatları kaçırma olasılığınızda devrede olabilir.
Salı günü Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle beraber, kariyer ve iş konularında kendinizi göstereceğiniz, işle ilgili konulara kendinizi kaptıracağınız, çalışmıyorsanız anne ve annenizin tarafıyla daha fazla ilgileneceğiniz, toplumsal olaylarla daha fazla içli, dışlı olacağınız bir döngüye merhaba diyorsunuz. Bu döngüyü çok iyi kullanmalısınız. Kariyerle ilgili hızlı gelişmeler bugün ve sonrası karşınıza çok değişik fırsatlarla çıkabilir. Hayatınızda çok önemli değişimler var.
Çarşamba günü Mars-Uranüs sizin fiziki alanınızda kavuşuyorlar. Hızlı, ani, beklenmedik olaylara hazırlıklı olun. Patronunuzun yakın çevresi ya da aile hayatıyla ilgili konu ve olaylarda ani, hızlı, beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Sağlığınıza ve fiziki görüntünüze, gelecek adımlarınıza dikkat etmelisiniz. Kazalara ve sakarlıklara dikkat edin. Maddi konularda çok şanslı bir süreçtesiniz. Yatırımlarınız konusunda beklediğiniz sonuçları alabileceksiniz. İş yükünüz ve sorumluluklarınız artacağı için daha disiplinli hareket etmelisiniz.
Perşembe günü Ay’ın sizin burcunuza geçmesiyle hareketlenip daha fazla kendinizi düşünecek ve plan, program yapabileceksiniz.

İkizlerİkizler Burcu:
Arkadaşlarınız ve çevrenizle yapacağınız planlarla haftanızı başlatacaksınız sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Bu plan ve programlar spontan ve hızlı bir şekilde akabilir.
Eğitimsel konularda, geleceğe yönelik planlarda, düşünce ve fikirlerinizde yabancı insanlarla iş alanınızda, çeşitli fırsatların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Diğer taraftan daha az tanıdığınız insanlara karşı sabrınız çok düşük çalışabilir. Olaylara farklı gözlerle baktığınız bir süreç içindesiniz bu yüzden vereceğiniz tepkiler yüksek olabilir. Öğrenciyseniz öğrenim hayatınızda bazı zorunlulukların sizi kısıtladığını hissedebilirsiniz.
Salı günü Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle beraber daha fazla eğitim, öğrenim, yurt dışı bağlantılı işler ve daha az tanıdığınız insanlarla yapılacak olan konu ve olaylara adapte olacaksınız. Burası öğrenmekle ilgili alanlar için açık bir süreci temsil eder. Akademik bir konuyla uğraşıyorsanız, üniversite sınavına hazırlanıyorsanız ya da üniversiteye gidiyorsanız buralarda daha rahat hareket edecek ve önemli sorumluluklar alacaksınız.
Çarşamba günü Mars-Uranüs sizin kadersel alanınızda kavuşuyor. Tehlikeli yerlerden, insanlardan bu dönem uzak durmanız faydanıza olabilir. Bilinç altınızda çok fazla açılımlar yaşayabilirsiniz bu süreçte. Ani öfke patlamaları ya da bazı düşmalıklarla karşılaşma, annenizin kardeşleri ve onların tarafındaki olayların hayatınızda yer etmesi gibi hızlı, ani, beklenmedik olaylar devrede olabilir. Şartları ve durumları çok fazla zorlamamaya özen gösterin.
İkili ilişkiler ve özel hayatınızdaki konularda çok güzel bir fırsat karşınıza gelecek. Bekarsanız değişik yerlerde farklı bir insanla tanışma olasılığınız oluşabilir. Sevdiğiniz varsa onunla güzel paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Perşembe ve Cuma biraz daha kendinizle başbaşa kalmak isteyebilirsiniz.
Hafta sonu önemli bir sorumluluk devrede olacak. Hayata biraz olumsuz gözlerle bakabilir ancak bunun üstesinden gelebilirsiniz.


YengecYengeç Burcu
:
Bu hafta toplum önü koşturmalarınız, başka insanlar için yapacaklarınız, çalışıyorsanız iş koşullarınızın aktive olması ön planda olacak sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Hafta başı parasal konulara vereceğiniz tepkiler yüksek olabilir. Eşinizin parası ya da ortak paranız, bir yerden beklediğiniz bir para, işlerle ilgili konularda adım attığınız ve sonucunu görmek istediğiniz alanlarda bazı sorunlar karşınıza gelebilir, isyankar davranabilirsiniz. Maddi konularda bazı sorunlar karşınıza gelebilir. Disiplinli davranıp, harcamalarınıza karşı dikkatli olmalısınız.
Salı günü Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle beraber parasal konularda kendinizi ortaya koyacağınız bir dönem başlıyor. Bu dönem maddi konularda atmanız gereken adımlar ve yapacağınız planlar devrede olacak. Ruhsal ve sprütüel konularla uğraşmak, hayatın gizemli yönlerine kaçmak önemli olabilir. Hayatınızı değiştirecek ve dönüştürecek önemli bir insanla tanışma ihtimaliniz de devrede olacak.
Çarşamba günü Mars-Uranüs kavuşumu arkadaş ve sosyal çevre alanlarınızda hızlı, ani gelişmelerin olacağını gösteriyor. Bir arkadaşınızın hayatında gelişecek olay, mevzu sizin hayatınızı etkileyebilir ve siz bundan çok etkilenebilirsiniz. Yine arkadaşınızla olan bağlantınızda hiç beklenmedik sürpriz bir takım olaylarla karşılaşabilirsiniz. İşten elde etmeyi beklediğiniz bir takım gelirler varsa hızlı, olumlu, olumsuz gelişmeler söz konusu olabilir. Çarşamba günü parasal konularda şanslı olacaksınız. Kendiniz ve çevreniz için yapacağınız harcamalarda ipin ucunu kaçırmamaya özen göstermelisiniz.
Perşembe günü biraz daha hayatın tadını çıkarmaya yönelik hareket edebilirsiniz. Hafta sonu full dinleneceksiniz ve size çok iyi gelecek. Önemli bir sorumluluk devrede olabilir ve hayata biraz olumsuz gözlerle bakıyor olabilirsiniz. Önemli araştırma uğraşma gerektiren işleriniz için Pazar gününden faydalanabilirsiniz.

AslanAslan Burcu:
Dış ortamlardan alacağınız güzel haberlerle haftanıza başlıyorsunuz sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Hafta ortasına kadar dışarıda olmak, gezmek, hava almak ya da daha az tanıdığınız insanlarla iş yapmak önemli olacak.
Bu hafta başı ikili ilişkiler ve özel hayatınızda ve işle ilgili konularda hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir. Ani, hızlı, beklenmedik gelişmelere karşı vereceğiniz tepkiler yüksek olabilir. İş hayatınızda önemli açılımlar oluşabilir ancak bu açılımlara vereceğiniz sıkılganlık, isteksizlik sonucunda, önünüze çıkan fırsatları kaçırabilirsiniz. Eşinizin ailesi ya da sizin aileniz ve eşiniz arasındaki dengesizlikler bu hafta başında devrede olabilir.
Salı günü Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle beraber kimliğinizi ve ilişkilerinizi ortaya koyacaksınız. Karşı tarafı daha fazla düşüneceğiniz bir dönem. Varsa ortağınızla bir arada olmaktan mutluluk duyacağınız bir süreç başlıyor. Başkalarından onay almayı önemseyecek ve daha popüler olacaksınız sevmek ve sevilmek isteyeceksiniz.
Çarşamba günü göz önünde olacağınız ortamlarda, topluluk içinde, iş alanlarınızda beklenmedik, ani, hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir. Eşinizin ya da partnerinizin ailesiyle ilgili konu ve olaylar da çok hızlı gelişmeler oluşabilir. Olumlu tarafına bakarsak, ilişkiler bazında keyfinizin yerine geldiğini göreceksiniz. Hayat yönünüzü çok daha net algılayacak ve nereye gittiğinizi daha net fark edeceksiniz. İlişkiler konusunda sevdiklerinizin için yapmanız gereken fedakarlıklarda yapmanız gerekenlerde zorlanabilirsiniz bu hafta. Tutamayacağınız sözler vermemeye gayret etmelisiniz.
Perşembe ve Cuma günleri daha fazla işlerinizin üstüne düşeceksiniz. Bu alanlarda hızlı gelişmeler yaşacaksınız.
Hafta sonu daha fazla arkadaşlarınızda ve çevrenizle olmak isteyeceksiniz. Pazar günü önemli bir sorumluluk ilişkiler tarafından gelebilir. Sevdiğinize verdiğiniz bir sözü yerine getirmek durumunda kalabilirsiniz.

BasakBaşak Burcu:
Haftanıza parasal konulara odaklanarak başlıyorsunuz sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Bu hafta ve bir kaç gün parasal durumlar ve sevdiğiniz insanla bir araya gelmek, konuşmak gibi konuların üzerine düşeceksiniz. Beraber çalıştığınız insanlarla işlerinizde, girişimlerde özgürlüğünüze düşkün hareket edebilirsiniz. Çalışma koşullarınızı beğenmiyor olabilirsiniz ve beraber çalıştığınız insanların aile hayatı ya da hayatındaki zorlanmalara şahit olabilirsiniz. Bir olayın iç yüzü ortaya çıkabilir. Siz buna çok büyük tepkiler verebilirsiniz. İşle ilgili karşınıza çok iyi fırsatlarda çıkabilir ancak vereceğiniz tepkiler karşısında bu fırsatları göremeyebilirsiniz.
Salı günü Güneş Kova burcuna geçiyor. İş, hizmet, sağlıkla ilgili alanlar aktif olmaya başlayacak. Kimliğinizi ve kişiliğinizi bu alanlarda ortaya koyacaksınız. Kendinizi daha fazla önemseyecek, iş gücünüzü kuvvetlendirip sağlığınıza gereken özeni göstereceksiniz. Hafta sonu sağlığınızla ilgili konularda zorlanmalar yaşayabilirsiniz.
Çarşamba günü işle ilgili konularda önemli bir takım sonuçlanmalar devreye girecek. Bir iş başvurusunda bulunduysanız, uzun zamandır beklediğiniz bir durum varsa bu haberlerin gelme olasılığı çok yüksek. Eğitim, yurt dışı bağlantılı işler, daha az tanıdığınız insanlarn hayatında hızlı, beklenmedik durumlar söz konusu olabilir.
Hafta ortası itibarıyla dışarıdan alacağınız haberlerin devreye girdiğini görebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe, Cuma günü beklenmedik ani olaylar oluşabilir. Siz bu etkiyi uzaktaki akrabalarınızdan ve daha az tanıdığınız insanlardan, eğitim konularından alacaksınız.
Hafta sonu önemli sorumluluklar sağlık alanınınızda devreye girerken, Cuma ve Cumartesi para harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Düşündüğünüzden daha fazla harcayabilirsiniz.

TeraziTerazi Burcu:
İlişkiler ve özel hayatınızın detayları ile haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Teraziler ve yükselen Teraziler. Pazartesi günü ikili ilişkiler ve özel hayat alanınızda isteğinizin yükseldiğini görebilirsiniz. Aşk hayatınızda kendi kafanıza göre davranma isteğiniz yüksek olacak. Varsa çocuğunuzunda bu dönem asi, isyankar davrandığını görebilirsiniz. Hayata vereceğiniz tepkiler yüksek olurken, abartıdan ve duygu aşırılıklarından uzak durmaya özen göstermelisiniz. Borsada yatırım yapıyorsanız riskli adımlardan kaçınmalısınız.
Salı günü Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle beraber artık çocuklar, aşk hayatınız, yaratıcılık, sanatsal ve kreatif işler ve hobilerle ilgili alanlarınız aktif olmaya başlayacak. Bu alanlarda kendinizi göstereceksiniz. Bir ay boyunca bu alanlarda daha fazla vaktinizi harcayacaksınız.
Çarşamba günü ani, hızlı, beklenmedik olaylara açık olabilirsiniz. Beklediğiniz bir para gelmeyebilir, ani bir ödeme yapabilirsiniz, yatırımlarınızdan dolayı bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Diğer taraftan tehlikeli yerlerden, insanlardan, koşullardan uzak durmanızda fayda var. Acil olmadıkça ameliyat, oparasyon olmamaya çalışın. Hayatınızda biri yoksa yakın çevrenizden biriyle kadersel bir birlikteliğe ya da tanışmaya adım atabilirsiniz.
Perşembe gününe kadar ilişkiler daha da önemli olacak. Sevdiğiniz insanın düşünceleri, tepkileri, onun hayatına göre yapmanız gerekenler öne çıkacak. Bazı işlerinizi onun vereceği kararlara göre düzenleyeceksiniz. Yalnız kalmak istemeyecek, başka insanlardan onay almanız önemli olacak.
Hafta sonu harcamalarınız yüksek olabilir. Disiplinli olmakta zorlanacaksınız. Spor yapıyorsanız bu hafta ihmal edebilirsiniz. Pazar günü özel hayatınızda ve çocuğunuzla olan bağlantınızda önemli bir sorumluluk üstlenebilirsiniz. Hayata biraz olumsuz gözlerle bakıyor olacaksınız.


AkrepAkrep Burcu:
İş gücünüz, koşturmalarınız, gündelik hayatınızın ritmi ve sağlığınızla ilgili konular haftaya damgasını vuracak sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Perşembe’ye kadar bu alanlarda biraz huzursuz, aceleci hareket etme özelliğiniz yüksek.
Bu da tansiyon iniş çıkışları ve baş ağrılarını, gereksiz kaygıları tetikleyebilir. Pazartesi ev, aile ve yuva alanlarınızda, sevdiğiniz insanla olan bağlantınıza dikkat etmelisiniz. Ailevi ortamlarda biraz daha rahat ve özgür hareket etmek isterken, ailenizden bir insanın üzerinizde kuracağı bir baskı ya da sevdiğiniz insanın ilişkinize dair sizin üzerinize kuracağı kısıtlama sizi isyankar yapabilir ve ters davranışlar içine girebilirsiniz. Siz olayları duygusal olarak abartıyla ele alabilirsiniz. İlişkilerinizi bu hafta yormayın ve zorlamayın.
Salı günü Güneş ev, aile ve yuva alanlarınıza geçiyor. Bu alanlarda parlamaya başlayacaksınız. Daha fazla vaktinizi evinize ve yuvanıza harcayacağınız bir dönem olacak. Sevdiklerinizle bir arada olmak önemli olacak. Evinizle ilgili bazı konuları ele almak, ya da emlak la ilgili bir girişimde bulunmak öne çıkabilir.
Çarşamba günü Mars-Uranüs kavuşumunu ilişkiler alanınızda yaşayacaksınız. Ani, hızlı, beklenmedik, patlayıcı etkiler ilişkilerden yana karşınıza gelecek. Beklenmedik bir olayla karşı karşıya gelebilirsiniz. Sevdiğiniz insan ya da eşiniz varsa onun hayatında hiç umulmadık bir durum söz konusu olabilir. Sizde onunla beraber bu durumlar içinde kendinizi bulabilirsiniz. Ya da sevdiğiniz insanla ilişkinizde bir takım durumlar ortaya çıkabilir. Ortağınız varsa onunla olan bağlantınızda güzel fırsatlarda yakalayacaksınız ancak enerjiyi kontrol edemezseniz bu fırsatlar farklı noktalara gidebilir. Ev, aile, yuva, emlak gibi konularda ailenize vermeniz gereken bir para varsa, Çarşamba günü bu konu ve olaylar çok hızlı akacak, bu alanda önemli şanslara sahip olacaksınız. Ailevi sorumluluklar haftasonu devrede olurken, aile büyüklerinizin sorumluluğu veya bir evin sorumluluğu altına girebilirsiniz. Sağlığınıza gereken özeni gösterin.
Sevdiklerinize karşı bu hafta verdiğiniz sözleri tutmaya özen gösterin ve onlarla girişeceğiniz işlerinizde daha disiplinli olmaya gayret gösterin.

YayYay Burcu:
Bu hafta hareketli, sportif, yerinizde duramayacağınız etkilerle başlıyor sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Bu hafta başında yakın çevrenizle olan bağlantılarınızla ve işlerinizde bir takım gerginliklere açık olabilirsiniz. Bu dönem özgürlük duygunuz, bakış açınız farklı çalışacak. Bu sebepten abartılı tepkiler verebilirsiniz ve karşınıza gelecek olan fırsatları hayatınıza geçirmekte zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizin ailevi konu ve olaylarında zorlandıklarını göreceksiniz.
Salı günü Güneş Kova burcuna geçiyor. İletişim alanınızın hızlanacağı bir dönem başlıyor. Yakın çevrenizdeki insanlarla daha hızlı bir haberleşme içine gireceksiniz. İnsanlarla bir araya gelmek, onlarla beraber plan yapmak, kısa vadeli programlar içinde yer almak, kısa yolculuklar peşine düşmek sosyal mecraların ve dijital medyanın hareketlenmesi, iletişime dayalı işlerinizin aktif olması söz konusu olabilir.
Çarşamba günü Mars-Uranüs iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda kavuşuyor. Bu dönemde sağlığınıza gereken özeni göstermeniz gerekecek. Troit, boğaz bölgesi, hormonel alanlarınızda sıkıntı ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Gündelik hayatınızın ritminde ve iş alanlarınızda hızlı, ani, beklenmedik olana açık olmanız gerekebilir. İletişim işlerinizde görüşmeleriniz varsa bugüne denk getirebilirsiniz. Hayatınızda bir insan yoksa yakın çevrenizden bir insanla yaptığınız konuşmalar hoşunuza gidebilir. Bu insanla gelecek planları yapmaya başlayabilirsiniz.
Perşembe’den sonra daha çok sağlığınızla ilgili konu ve olaylarla ilgileneceksiniz. Çalışma ve gündelik hayatınız, iş düzeninizle ilgili konu ve olaylar hız kazanabilir.
Hafta sonu yakın çevrenize verdiğiniz sözleri tutmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı iletişimsel işlerinizde önemli sorumluluklar devreye girebilir. Abiniz, ablanız veya yakın çevrenizle ilgili önemli sorumluluklar devreye girebilir.


OglakOğlak Burcu:

Eviniz, aileniz, yuvanız, bu hafta bu etkilerle başlıyorsunuz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Ailevi konulara daha fazla kendinizi vereceksiniz. Bu hafta başı parasal konularda dikkatli olmaya özen göstermelisiniz. Maddi konularda güzel şanslar ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Daha önceden çalıştığınız yerlerden bir açılma ve oluşum devrede olacak. Parasal konularda vereceğiniz tepkilerden dolayı zaman zaman fırsatları kaçırma olasılığınız da devrede.
Salı günü Güneş, sizin para evinize geçiyor. Salı günüyle beraber artık parasal konular önem kazanıyor. Maddi konularda neler yapabileceğinizi göreceksiniz ve bir ay boyunca maddi konular hayatınızda yer edecek ve parasal konularda güzel adımlar atacaksınız.
Çarşamba günü aşk hayatınızda ve varsa çocuğunuzla ilgili konularda, sportif faaliyetlerde, hobilerinizde beklenmedik, ani, hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir. Spor yapıyorsanız dikkatli olmanızda fayda var. Borsa da yatırım yapıyorsanız riskli yatırımlar yapmamalınız. Riske girmeyin. Ne yaparsanız yapın bundan tatmin olmayacaksınız.
Perşembe gününe kadar evinizde olmaktan mutluluk duyacaksınız. Perşembe- Cuma aşk hayatınızın detayları devrede olurken, sevdiğiniz insanın hayatında oluşacak ani olaylar bu haftaya damgasını vuracak ve sizde ona yardım etmek için elinizden geleni yapacaksınız.
Hafta sonu daha keyifli etkileriniz var. Yakın çevrenizle yapacağınız planları devreye sokabilirsiniz. Hafta sonu önemli bir para sorumluluğunun altına girmek üzere kararsız kalacaksınız.

KovaKova Burcu:
İletişime dayalı işlerinizle haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Hızlı iletişim trafiği ve yakın çevrenizle yapacağınız planlarla Perşembe gününe kadar hayatın gereğinden fazla hızlı aktığını görebilirsiniz. Varsa önemli işlerinizde sabırsız bir takım etkilerde devrede olacak. Pazartesi günü ev, aile, yuva alanlarınızda, sevdiğiniz insanla, aile büyüklerinizle anlaşmak çok kolay olmayacak. Bu dönem enerjiniz yüksek, bir şeyleri değiştirme arzusundasınız. Herşeyin iyi olacağına dair inancınız kuvvetli ancak aile hayatınızda sizin üzerinizde baskı kurmaya çalışan insanlar ya da aile hayatınızdaki değişimler sizin bu istek ve beklentilerinizi öldürebiliyor. Özgürlük duygunuzla bu hafta ailenize ve sevdiklerinize karşı vereceğiniz tepkiler aşırı olabilir. İsyankar, vurdum duymaz, kendinize düşkün bir şekilde hareket edebilirsiniz.
Salı Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle beraber rahat bir nefes alacaksınız. Konsatrasyonunuzun yükseleceği bir dönem başlıyor. Geri planda durduğunuz konuları üzerinizden atmaya başlayacaksınız. Fiziki sağlığınız, hayati kararlarınız önemli olacak, bu noktalarda önemli adımlar atmak isteyeceksiniz.
Çarşamba günü Mars-Uranüs kavuşumda. Ev, aile, yuva alanlarınızda çok dikkatli olmalısınız. Ev ortamınızda elektrik arızaları, elektrik çarpmaları, makina bozulması gibi bazı beklenmedik durum ve olaylar olabilir. Bütün bunlar aile ortamlarınızda beklenmedik kazaları da beraberinde getirebilir. Çarşamba- Perşembe-Cuma bu etkilere karşı dikkatli olmalsınız. Çarşamba günü hayatınızı hareketlendirecek önemli konuşma ve görüşmeler sizi mutlu edebilir.
Perşembe ve Cuma günleri daha çok aile hayatınızda yapılması gerekenleri ele alabilirsiniz. Bu hafta en çok aile hayatınıza dikkat etmeniz gerekecek.
Cumartesi günü sevdiğiniz insanla ya da aile büyüklerinizle olan konuşmalarınızda dikkatli olmalısınız. Pazar günü hayatınızla ilgili bir konuda önemli bir karar vereceksiniz. Bu kararla beraber önemli bir sorumluluğun altına girebilirsiniz ve bu sorumluluk sizin gelecek planlarınızı içerebilir.

BalikBalık Burcu:
Maddi konularda kendinizi daha hızlı, atik, huzursuz, düzensiz ancak bir o kadar da hareketli hissedeceğiniz haftalardan bir tanesi başlıyor sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Pazartesi günü yakın çevrenizle olan iletişiminizde ve ilişkilerinizde bazı sıkıntı ve sorunlar karşınıza gelebilir. Rahat etkilerle hareket etmek isterken, yakın çevrenizden iletişimde olduğunuz insanların baskısı size kısıtlanmış hissi verebilir.
Salı günü Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle birlikte, 1ay boyunca önemli işlerinizi, konuşmalarınızı, sırlarınızı herkesle paylaşmayın. Bu dönem kendinizi yalnız hissedebilir ya da yalnız kalmak arzusunda olabilirsiniz. Kapalı mekanlarda çalışmak, bir kurum, şirket alanlarında yoğun bir şekilde çalışmak için şanslı bir süreç olacak. Bu dönem büyük girişimler için adım atmamalısınız.
Çarşamba günü Mars-Uranüs kavuşumu yakın çevre alanlarınızda hızlı, ani, beklenmedik olayları karşınıza getirebilir. Sosyal medyayı kullanıyorsanız, dijital platformlarda bir takım işleriniz varsa elektrikten kaynaklı yada iletşimden kaynaklı bir takım sıkıntı ve sorunlar karşınıza gelebilir. Yakın çevrenizin hayatında hiç olmadık sorunlar teşkil edebilir. Araba kullanıyorsanız Çarşamba-Perşembe-Cuma dikkatli olmanızda fayda var. Beklenmedik yerlerden destek görebilrisiniz. Uzaklardan alacağınız bir haber, aile ortamınızda kendinizi iyi hissetmenize neden olabilir.
Hafta sonu hayata biraz olumsuz gözlerle bakabilirsiniz. Bazı konuları gözünüzde fazlasıyla büyütebilirsiniz. Önemli bir sorumluluk devreye girecek. Bu dönem gerçekci ve disiplinli olmaya çalışmalısınız.





HANDE KAZANOVA
 
tumblr_paubfldBBP1qas1mto6_1280.jpg

KOÇLAR VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR

Güneşin Kova burcuna geçeceği bu hafta sizler için gündemde sosyal gruplar arkadaşlıklar yer alacak, daha dışa dönük aktif olacağınız bir dönem sizleri beklemekte düşüncelerinizi özgürce dış dünyaya aktarmaya başlayacaksınız. Ancak bu haftaki sert açılarla birlikte maddi konularda iniş çıkışlar olabilir.

BOĞALAR VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR

Bu hafta Güneşin Kova burcuna geçiş yapmasıyla birlikte gündeminizde kariyer konuları yer almaya başlıyor. Önümüzdeki bir ay boyunca işiniz, kariyeriniz dış dünyadan daha çok görünür olacaksınız. Aynı zamanda bazı kişiler için hafta ortasında genel olarak stresli hissetme durumları olabilir, kendinizi daha gergin rotasız ve yönsüz hissedebilirsiniz. Bu hafta hızlı kararlar alabilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR

Güneşin Kova burcuna geçeceği bu hafta sizler için hareketli enerjik, fikirlerinizi dış dünyaya duyuracağınız etkileriniz var. Kendinizi daha çok ortaya koyacağınız bu dönem aynı zamanda gündeminizde yolculuklar, eğitim seyahatlerin olacağı bir dönem başlamakta. Hafta ortasında içsel olarak geri planda bir duruma kızabilirsiniz, tepki verebilirsiniz



YENGEÇLER VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR

Bu hafta Güneşin Kova burcuna geçiyor olması gündeminizde maddi konuların olacağı bir aylık döngüyü başlatıyor. Başkasının parası, miras, nafakalar, bunlarla alakalı odağınız olacak. Aynı zamanda daha içedönük, psikolojik olarak da bir şeylere karar vermeye çalıştığınız bir dönemde olacaksınız. Hafta ortasında genel olarak maddi konularda kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. Bazı kişiler için ise arkadaşlıklarla ilgili fikir ayrılıkları olabilir.

ASLANLAR VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR

Güneşin Kova burcuna geçeceği bu dönem odanızda ikili ilişkiler, evlilik ortaklıklar olacak. Bu dönem iş birliğine açık olacaksınız ancak bu hafta genel olarak ev yuva konularında aile konularında bazı stresleri ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili değişimler yapabilirsiniz veya bazılarınız elektronik sorunları yaşayabilir.

BAŞAKLAR VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR

Güneşin Kova burcuna geçiyor bu dönem gündeminizde sağlık konuları, hizmet ettiğiniz konular, iş konuları yer alacak. Bu dönem sizler için fikirlerinizi özgürce duyuracağınız, Çalışma arkadaşlarınızla gündemlerinizin yoğun olacağı bir dönem diyebiliriz. Hafta içinde genel olarak yurtdışı, yabancılar, uzaklar, eğitim konularında pürüzler olabilir. Uzaklarda yaşayan tanıdıklarınızla ilgili gelişmelerle ilgilenebilirsiniz aynı zamanda maddi konularda yön bulmakta zorlanabilirsiniz

TERAZİLER VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR

Güneşin Kova burcuna geçeceği bu hafta genel olarak gündeminiz hareketleniyor kendinizi dış dünyaya karşı daha aktif, ortaya koyacağınız etkileriniz olacak. Aşk ilişkileri açısından genel olarak faydalı bir döneme gireceksiniz. Bu dönem düşüncelerinize daha çok aktif bir şekilde duyura bilirsiniz. Ancak hafta ortasında maddi konularda harcama eğiliminiz olabilir, gereksiz harcamalara dikkat etmenizde fayda var

AKREPLER VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR

Güneşin Kova burcuna geçeceği bu hafta gündeminizde aile, ev konuları yer alacak. Önümüzdeki bir ay boyunca daha içedönük ev, yuva alanımızla alakalı kararlar alacağınız bir dönem olacak. Aynı zamanda hafta ortasında ikili ilişkiler, evlilik ortaklıklar bazen danışmanlıklarla alakalı sorunlar, pürüzler gündeme gelebilir. Sakin kalmanız gereken bir haftada olacaksınız.

YAYLAR VE YÜKSELEN YAY OLANLAR

Bu hafta Güneşin Kova burcuna geçiş yapması ile birlikte kendinizi daha çok ifade edeceğiniz bir dönem başlamakta. Genel olarak kardeşler, akrabalar, yakın çevreniz, dostluklar önceliğiniz de olacak. Aynı zamanda yeni eğitimlere başlayabilirsiniz, hafta içerisinde genel olarak maddi konularla alakalı gündemler de sıkıntılar yaşayabilirsiniz, fikir ayrılıkları gündeme gelebilir.

OĞLAKLAR VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR

Güneşin Kova burcunda hareket edeceği bu dönem, maddi konular önceliğiniz olacak. Kazançlarınız, iş girişimleriniz gündeme gelebilir, iş başvuruları yapılabilirsiniz. Aynı zamanda hafta ortasında para harcama eğiliminde olacaksınız, giderler artabilir, yatırımlar açısından uygun zamanda olunmayacak

KOVALAR VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR

Güneşin Kova burcuna geçeceği bu dönem sizler için hareketli koşulları getirmekte, doğum gününüz kutlu olsun. Kendinizi daha çok ortaya koyacağınız, daha hareketli olacağınız fikirlerinizi özgürce duyuracağınız bir dönemde olacaksınız. Hafta ortasında iş ilişkilerinde veya ev aile yuva konularında bazı karşıtlıklar fikir ayrılıkları olabilir bazı streslerle karşılaşabilirsiniz

BALIKLAR VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR

Güneşin Kova burcunda transit edeceği bu dönem sizler için gündeminizde içe dönük konular var. Geri planda bilinçaltınızda sorgulamalarınız devam etmekte, iç dünyanızda bazı şeyleri halledip harekete geçmek istemektesiniz. Ancak önümüzdeki bir aylık dönem daha çok sizin için inziva dönemi diyebiliriz. Hafta içerisinde iletişim aksilikleri, akrabalarla kardeşlerle ilgili veya yakın arkadaşlarımızla ilgili iletişim aksilikleri gündeme gelebilir





Astrolog Nurgül DÜZENLİ
 

Yükselen Burcunuza göre okumalısınız. Bilmiyorsanız Güneş burcunuza göre okuyabilirsiniz.




file.png
30ee62_857819d8b04e452d89473b3d2dc5469b~mv2.webp



Koç Burçları ve Yükselen Koçlar

Bu hafta özellikle ikili ilişkilerinizde verdiğiniz emeklerin karşılığını alamayabilirsiniz. Gerilimli anlar ve huzursuzluklarınız söz konusu olabilir. Kendinizi zor bir duruma sokmamak adına gerek maddi gerek manevi açıdan çevrenizdeki insanları düşünmek yerine kendinize dönük olmanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz. Maddi konulardaki bilinmezlikler artık sonlanabilir. Sabır ve kararlılık gerektiren işlerde başarı elde edebilirsiniz.



file.png
30ee62_b600ca2776da43b7ab0117d001c7a70e~mv2.webp



Boğa Burçları ve Yükselen Boğalar

Maddi dünyanızdaki ikili ilişkilerinizde fikir ayrılıkları, çelişkiler ve engellerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Çatışmalar, güç gösterisi gibi durumlar yaşanabilir. Ancak olumlu sonuçlar elde edebileceğiniz bir hafta geçireceksiniz. Hırslarınıza yenik düşecek kararlar almamanız konusunda dikkatli olmalısınız. Maddi konularda, yoğun çaba ve sıkıntıların ardından isteklerinizin gerçekleşebilir ve başarı elde edebilirsiniz.



file.jpg
a27d24_1b4899e242cd433f94016a7bff1645bd~mv2.webp



İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Duygusal dünyanızda alınması gereken kararlarda güçlük, kararsızlık gibi durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Umduğumuz gibi gitmeyen ikili ilişkiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir. O nedenle büyük beklentiler içerisinde olmamanız gerektiğini anlayabilirsiniz. Parasal konularda gelişmeler, büyümeler alışveriş dengesinin sağlanması söz konusu olabilir. Yeni girişimlerde bulunmak ya da var olan düzeni geliştirmek gibi konular ön plana çıkabilir.



file.png
a27d24_43b858a238e14710a67d11ad193a6268~mv2.webp



Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler

İşinize odaklanmanız, önemli tasarıların tamamlanması ya da yükseliş getirebilir. İş hayatınızda olumlu gelişmelerin ardından, iş yükünüz artabilir. Yorucu bir sürece girebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde, çevrenizdeki insanların sabit düşünceleri ve ön yargılarından kaynaklı kendinizi ifade etme güçlüğü çekebilirsiniz. Bu durum küskünlükler yaratabilir. Sizi şaşırtacak, hayal kırıklığına uğratacak olaylar yaşayabilirsiniz. O nedenle sezgilerinize güvenmeniz, çevrenizdeki insanlara karşı beklentinizi düşük tutmanız gerekebilir.



file.png
a27d24_284e023178fa4206a9f40e8d8c035866~mv2.webp



Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar

Zorda kaldığınız bir durum sonucunda, adaletin yerini bulması ile beraber kendinizi rahat hissedebileceğiniz gelişmeler yaşanabilir. Aşk hayatınızda eğer bir beraberliğiniz varsa aranızdaki bağların kuvvetlenmesiyle romantik zamanlar yaşayabilirsiniz. Eğer bir beraberliğiniz yoksa şair ruhlu, yeni fikirlere açık, zarif birisinin karşınıza çıkması ile beraber yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Borç almak ve vermek konusuna çok dikkat etmelisiniz. Sanatsal faaliyetler ile ilgilenmek, yaratıcılığınızı ön plana çıkaracak işlere yoğunlaşmak size iyi gelebilir.



başak burcu
başak burcu



Başak Burcu ve Yükselen Başaklar

Bu hafta girişimlerinizin olumsuz seyretmesi gibi durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu durum motivasyonunuzun düşmesine, başarısızlık korkusu yaşamanıza neden olabilir. Başarı elde etmek için cesaretinizi toplamalı, tecrübelerinizden yola çıkmalı ve tam anlamıyla yoğunlaşmalısınız. Sabırlı olmalısınız. İkili ilişkilerinizde daha anlayışlı olmanızda yarar var. Fedakâr bir karakter olabilirsiniz. Fakat hatayı kabul etmeyen yönünüz, ikili ilişkilerinizde zedelenmelerin ortaya çıkmasına neden olabilir.



file.png
30ee62_f5f17103d6324676aba61eeef5c4538b~mv2.webp



Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler

Maddi konularda, alacak verecek konularına, resmi evraklar ile ilgili işlerinizde dikkatli davranmanız gerekebilir. Beklenmedik ödemelerle karşı karşıya kalabilirsiniz. İşlerinizde engellerle karşılaşabilirsiniz. Çevrenizdeki otorite sahibi kişilerle fikir ayrılıkları ve çatışmalarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sıkıntılar karşısında çaba sarf etmeye devam etmeniz olumlu sonuçlar elde etmenize vesile olabilir.




file.png
30ee62_63ba581e99ff461a9da47bc5d14c34ad~mv2.webp



Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler

Bu hafta ikili ilişkilerinizde çevrenizdeki insanların değerinizi anlamaması ile beraber gelen kayıplar yaşanabilir. Aceleci ve fevri kararlar almak pişmanlık hissine sahip olmanıza vesile olabilir. İkili ilişkilerinizin daha fazla zedelenmemesi adına, alınan kararların yeniden değerlendirilmesi sizin açınızdan çok daha iyi sonuçlar doğuracaktır. Duygusal dünyanızda eğer bir beraberliğiniz varsa daha romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Derinden etkileneceğiniz jestlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Eğer bir beraberliğiniz yoksa tutkulu bir bağlılığınızın ortaya çıkabilir.



file.png
30ee62_a862864e49fe40d29b5aa368fc0a7ed3~mv2.webp



Yay Burcu ve Yükselen Yaylar

Hayatınızda karşılaşabileceğiniz güçlü sorunlar, sıkıntılarla mücadele etmek yorucu olabilir. Planlarınızın başarıya ulaşamaması, ev hayatınızda sıkıntılar ortaya çıkarabilir. Bu doğrultuda var olan sorunları zamana bırakmak kendiliğinden çözülmesine vesile olabilir. Yapmış olduğunuz iyiliklerin, göstermiş olduğunuz çabaların sonucunda hak ettiğiniz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Ayrıca kazaya ya da sizi zarara sokabilecek riskli işlerden uzak kalmalısınız.



file.png
30ee62_7e03effc6d3a421ba046d99e31767486~mv2.webp



Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar

Hayatınızdaki problemlere yönelik kararlar almadan önce, anlayışlı yaklaşımlar sergilemeniz sizi daha hızlı çözüme ulaştırabilir. Mantıklı yaklaşımlar, verimli sonuçlar elde etmenize vesile olabilir. Başarı ile sonuçlanacak bir işe başlamak, yeni bir girişimde bulunmak için güzel bir hafta. Duygusal hayatınızda yenilikler, yeni başlangıçlar ve duyguların canlanması sevgi dolu bir süreç yaşamanız söz konusu olabilir.



file.png
30ee62_387ebb8adfbd45c5b2fbbef0cc1d2907~mv2.webp



Kova Burcu ve Yükselen Kovalar

Bu hafta kendinizi çok fazla umutsuz ve yorgun hissedebilirsiniz. Geçmişe bağlı kalmak, geçmişinizden kopamamak gibi durumlar, nedensiz sıkıntılarla uğraşmanıza neden olabilir. Geçmişin etkisinden kurtulmak, yaşamınızda yeni başlangıçların, yenilenmelerin ortaya çıkarabilir. Sabır, çaba ve emek gerektiren işlere odaklanmanız, kendinizi iyi hissetmenizin yanı sıra başarılı sonuçlar elde etmenize vesile olabilir.




file.png
30ee62_cf81c30a65e54d4d94de940d51b1a1c2~mv2.webp



Balık Burcu ve Yükselen Balıklar

Maddesel kazançlar konusunda çevrenizdeki insanlar tarafından desteklenebileceğiniz bir hafta geçirebilirsiniz. Umutsuzluk hissine kapıldığınız, sıkıntı yaşadığınız konu ve olaylara daha geleneksel yaklaşımlarda bulunmalısınız. Alternatifli bir bakış açısı, başarı yakalamanıza vesile olabilir. Cesaret gösteremediğiniz işlere odaklanmak, size mutluluk getirecek sonuçlar elde etmenize vesile olabilir.






Hepimize Şifa Olsun...


KENAN YASİN BÖLÜKBAŞI
 
tumblr_paubfldBBP1qas1mto7_1280.jpg

Koç burcu 18 – 24 Ocak haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Sosyal hayatında bir hareketlilik söz konusu olabilir. Sıra dışı ya da entelektüel sohbetlerin yoğun olduğu gruplar içine katılabilirsin. Bu gruplar içerisinde yeni tanışabileceğin ya da çevrendeki güçlü kişilerden geleceğe dair planlarınla ilgili destek görebilirsin.

Kariyer hayatında önemli bir dönüm noktasında olabilirsin. Bu hafta yeni iş fırsatları ile karşılaşman mümkün, mevcut işinde bir terfi de söz konusu olabilir. Sosyal çevreni değiştirme gereği duyabilirsin. Annenle ilişkini yeniden yapılandırmak isteyebilirsin.


Risk almaya veya yeni yatırımlar yapmaya eğilimli olacağımız, ancak son derece temkinli olmamız gereken bir dönemdeyiz. Finansal konularda adım atarken kendimizi güvene almamızda fayda var.

Çevrenizdekilerle parasal konular üzerine iddialara girebilir ve karşılıklı çekişmeler içerisinde olabilirsiniz. Maddi konularda biraz tedirgin hissedebilirsiniz. Ödeme ve para konuları sizi rahatsız edebilir. İletişimi yoğun günler geçirebilirsiniz. Aile içindeki sorumluluklarınızla ilgili önemli konuşmalar yaşanabilir.




Boğa burcu 18 – 24 Ocak haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: İş hayatında gözler üzerinde olabilir. İşine olan yenilikçi yaklaşımınla başarı elde edebilirsin. Uzun zamandır beklediğin zammı alabilirsin ya da seni bir üst pozisyona taşıyacak terfi hemen kapıda olabilir. Hayatını ve geleceğe dair hedeflerini değerlendirmek için güzel bir dönemde olacaksın.

Hayata farklı bir pencereden bakmaya başlayabilir, bakış açını revize edebilirsin. Yaşadığın olayları gereğinden fazla ciddiye alma eğiliminde olabilirsin. Yurt dışından kardeş, kuzen gibi misafirlerin olabilir. Yüksek öğrenim veya mahkemelerle ilgili konular gündeme gelebilir.

Üstlerimiz veya ebeveynlerimiz ile iletişimimiz artabilir, daha rahat, açık ve net diyalog kurabiliriz. Yaratıcı fikirlerimiz, üstlerimizin dikkatini çekebilir. Bugüne kadar çalıştığımız alanlardan farklı bir konuda proje üretmemiz istenebilir.

Hiç beklemediğiniz bir takım zorlayıcı durumlar söz konusu olabilir. Trafikte veya dışarıdaki işlerinizi sürdürürken ani kazalara karşı çok daha dikkatli hareket etmenizde fayda var. Olayları abartma eğiliminde olmanız da muhtemel.

Hafta sonu parasal konularda görüşmeleriniz söz konusu olabilir. Sorumluluklarınızı yerine getirmeniz açısından önemli konular söz konusu olabilir. Daha fazla sosyalleşme ihtiyacı duyabilirsiniz.




İkizler burcu 18 – 24 Ocak haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: İçinde yükselen özgürlük duygusuyla biraz uzaklaşmak isteyebilir ve kendin için yurtdışına eğitim amaçlı bir seyahat organize edebilirsin. İşini uluslararası alanda büyütmek istiyorsan doğru zamandasın. Hedeflerine giden yolda güçlü kişilerden destek görebilirsin. Bu süreçte hayatı anlamlandırmaya yönelik felsefi konular ilgini çekebilir.

Bütçene de bir çekidüzen verme şansı yakalayabilirsin. Borçların varsa yeniden yapılandırarak alacak verecek dengeni sağlaman mümkün. Miras, alacak vb konularla ilgili sorunlar varsa çözülebilir. İçinde bulunduğun her türlü krizi akılcı bir şekilde çözebilirsin. Partnerinin gelirlerinde artış olabilir.

Geçmişteki bazı şeyleri hatırlamak veya hatalarımız ve korkularımızla yüzleşmek bizi huzursuz edebilir. Mücadele etmeyi bırakmamalı, geçmişe takılıp kalmaktan vazgeçmeliyiz. İş hayatınızda, çalışma düzeninizde ani, köklü değişimler kapıda. İş ilişkilerinde arka plan durumlara, art niyetlere ve gizli kapaklı durumlara dikkat etmelisiniz.

Haftaya başlarken beklemediğiniz konularda birtakım duyumlar alabilirsiniz. Geçtiğimiz hafta yaşadığınız olaylar artık kendini belli etmeye başlıyor. Etrafınızdakilerle dikkatli bir şekilde iletişim kurmaya özen göstermenizde yarar var.

Hafta sonu itibariyle hem kendinize daha fazla vakit ayırmak isteyeceksiniz hem de iletişimi yoğun bir zaman diliminde olacaksınız. Büyük kurum ve kuruluşlardan, belki devletle ilgili bir alandan, miras, sigorta veya hayatınızda olan birilerinin geliri hakkında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.




Yengeç burcu 18 – 24 Ocak haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Odağında eşinle ya da ortağınla olan ortaklaşa finansal paylaşımlar olabilir. Banka kredisi ya da vergilerle ilgili konular gündemine gelebilir. Bir yandan başkalarıyla birlikte hareket etme zorunluluğu hissederken, diğer yandan da içinde yükselişe geçen özgürlük hissiyle kendi yolunda, kendi bildiğin gibi yürümek isteyebilirsin.

Bu dönemde ikili ilişkilerin gündemini fazlasıyla meşgul edebilir. Partnerinin günlük düzeni değişebilir, bu durum seni de etkileyebilir. Partnerinin karşısına yeni iş fırsatları çıkabilir. Sana fayda sağlayacak iş birlikleri kurabilirsin, ikili ilişkilerinde daha fazla sorumluluk üstlenmen gerekebilir.

Bu hafta belki yeni bir adım atmak istemeyebilir ancak ideallerimizi, hayallerimizi daha da sağlamlaştırmak için çalışabiliriz. Sosyal çevremiz vasıtasıyla önümüze yeni iş fırsatları çıkabilir, aşırı temkinli davranarak bu fırsatları kaçırmamalıyız.

Hafta başında kariyerinizle ilgili birtakım gelişmeler yaşanabilir. Yakın çevrenizden kişilerle olan görüşmeleriniz daha çok hedeflerinizle ilgili bir yön belirlemek adına önem kazanabilir. Sosyal çevre alanlarınızdaki işleri daha stabil hâle getirebilirsiniz.

Hafta sonuna doğru ise ötelediğiniz bazı işleriniz için görüşmeler içinde olabilirsiniz. Ayrıca evlilik, ortaklık, uzun soluklu ilişkiler konusunda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.




Aslan burcu 18 – 24 Ocak haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları:

Odak noktana partnerinle ya da ortağınla olan ilişkini alabilirsin. Bu ilişkilerin içerisinde daha özgürlükçü tavırlar sergileyebilirsin. İçinde bulunduğun ilişkiden özgürleşmek ya da ilişki içindeki sınırlarını belirleme arzun yükselişe geçebilir.

Günlük rutinlerini tekrar gözden geçirebilir, sağlık kontrollerine gidebilirsin. Yeni bir yeme içme düzeni benimseyebilir, spora başlayabilir. Kısacası kendine daha iyi bakacağın, daha özenli olacağın bir yaşam düzenine geçebilirsin. Akrabalarınla ilişkilerini düzenleyebilirsin.

Kariyer ve gelecek hedeflerimiz hakkında endişeli olabilir, bulunduğumuz pozisyonu korumak için işimize dört elle sarılabiliriz. Eğer çalışıyorsak, yeni iş anlaşmaları yapmamız olasıdır. Yeni iş birlikleri yapmamız da söz konusu olabilir. Üstlerimizle inatlaşmaktan ve tartışmaktan kesinlikle kaçınmalıyız.

Hafta başında hızlı bir tempoda olacaksınız. Yurtdışı ile bağlantılı işlerinizin öne çıkacağı hafta başında daha temkinli hareket etmenizde yarar var. Gereksiz riskler almamaya dikkat edin. Hayatında senin için önemli olan kişilerin ihtiyaçlarına zaman ayırman gerekebilir. Özellikle işinle ilgili konularda sabırsız, aceleci tutumları sakinleştirmekte fayda olabilir.

Hafta ortasında kariyer konuları öne plana çıkıyor olacak. İş, ebeveynler, meslek, profesyonel hayatınız gibi konular gündeminizde olabilir. Bir süredir kafanızı meşgul eden ortaklıklar, evlilik, birliktelikler gibi konular, hukuksal sorunlar için mücadele edebilirsiniz. Hafta sonu ise yaşadığın haftanın yorgunluğunu unutturacak güzel gelişmeler yaşanabilir.




Başak burcu 18 – 24 Ocak haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Günlük hayatına dair ve iş rutinlerinde hareketlenme söz konusu olabilir. İşyerinde sonraki zamanlarda ilgilenmek üzere ötelediğin bir konu varsa, yeni ve orijinal bir bakış açısıyla bu konuyu nihayete erdirebilirsin.

Hayata daha pozitif gözlerle bakacağın bir dönem başlıyor. Şansının açıldığını hissedebilir, hayattan daha fazla keyif alabilirsin. Hobilerini kazanca dönüştürmek için çok uygun bir dönem. Ayrıca çocuk sahibi olmakla ilgili planlar yapabilirsin.

Hem günlük hem de iş yaşamımızda hareketlilik ve yoğunluk yaşamamız söz konusu. Artan tempomuz bu dönemde sizi biraz yorabilir. Eksik işlerimiz tamamlamak, sağlık kontrollerinden geçmek için iyi bir zaman dilimindeyiz. Diyet ve spora başlamak istiyorsak da tam zamanı.

Hafta başında ortaklıklar, ortak kazançlarla ilgili konular gündeminizde olabilir. Birlikte çalıştığınız insanlarla görüş ayrılığından dolayı gerginlikler, tartışmalar yaşanabilir. Ufak tefek kazalara açık bir haftadasınız. Hafta ortasında Çarşamba günü ay boşlukta olduğu için yeni bir işe girişmemeye özen göstermelisiniz.


İşyerinde sorumlulukların artabilir. Belki de ekip arkadaşlarından birinin işten ayrılmasıyla onun görevlerini üstlenebilirsin. Yoğun bir iş temposu olması halinde sağlığına özellikle dikkat etmende fayda var.

Hafta sonu kariyerinizle ilgili konularda değişiklikler istiyorsanız yoğun görüşmeler ve arayışlar içerisinde olabilirsiniz. Ancak enerjinizi gereksiz harcayabileceğiniz durumlar da söz konusu olabilir. Önemli kararlar almak için hareket geçmek adına hafta sonu daha uygun olabilir.




Terazi burcu 18 – 24 Ocak haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Hayatının birçok alanında değişiklikler söz konusu olabilir. Ev almak veya yaşadığın yeri değiştirmek için harekete geçebilirsin. Evlenmeye veya çocuk sahibi olmaya karar verebilirsin. İşinin değiştirmen de söz konusu olabilir.

Borç alma-verme durumları sizi zora sokabilir. Yanlış cinsel birliktelikler memnuniyetsizlik, mutsuzluk gibi ruh hallerine götürebilir. Eğer hayatımızda kimse yoksa, yeni ilişkiler söz konusu olabilir.

Zaten bir ilişkimiz varsa, sevdiğimiz kişiyle rahatça iletişim kurabilecek, duygularımızı açık ve net ifade edebileceğiz. Çocuk sahibi olanlarımız için, çocuklarımızla ilgili iyi haberler gelebilir.

Hafta başında ikili ilişkileriniz önem kazanacak. Her şey bir anda üstünüze geliyormuş gibi hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerde biraz daha kendinize güvenerek, ayaklarınızı yere daha sağlam basarak hareket etmenizde fayda var.

Devletle, büyük kurum kuruluşlarla, resmi yazışma veya sözlü bir iletişim söz konusu olabilir. Sinirlerinize hâkim olmanız gerekiyor. Hafta sonu annenizle olan görüşmeleriniz önem kazanıyor olacak.




Akrep burcu 18 – 24 Ocak haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Aile içi ilişkilerin yoğunlaşabilir ve güçlenebilir. Aile içinde geçmişten gelen ve çözüme kavuşturulamamış bir konu varsa, sıra dışı yaklaşımın ve liderliğinle konunun çözüme kavuşmasına katkıda bulunabilirsin.

Kendini yeniden yapılandırmak istiyorsan hedef belirlemek ve yeni kararlar almak için çok uygun bir dönemdesin. Yaşamın keyifli, eğlenceli yanları hayatında ön plana çıkabilir. Çocuklarla eğlenceli aktiviteler yoğunlaşabilir. Kendine yeni, belki senin açından sıra dışı sayılabilecek bir hobi edinebilirsin.

Kardeşlerinle ilgili sorumluluklar üstlenebilir, onların yardımına koşabilirsin. Yakın çevrenle ilişkilerini düzenleyebilir, yaşadığın çevreyi gözden geçirebilirsin. Sana kazanç getirecek bir anlaşmaya imza atabilirsin. İş seyahatlerine çıkman gerebilir.

Günlük rutin işleriniz gündeminizde olacak. Ani kararlar almaktan uzak durmanızda fayda var. Hafta ortası ilişkinize daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Çevrenizle yaşanabilecek gerginliklere dikkat etmelisiniz. Özellikle aileniz ile özel hayatınız arasında kalmanız söz konusu olabilir.

Hafta sonu partnerinizle ortak kazancınızla ilgili yoğun görüşmeler içerisinde olabilirsiniz. Hafta başında yaşanan iletişim kazalarını hafta sonu telafi etmeniz mümkün. Sosyal hayatın hareketlilik kazanabilir. Her koşulda rutinin dışına çıkmak ve sana keyif veren konularla zamanını geçirmek isteyeceğin bir dönem. Kendine vakit ayırmak için harika bir zaman dilimindesin.

Aile bireyleriyle bir araya gelip, yüz yüze konuşarak, bir süredir devam eden veya geçmişten gelen konuları çözüme kavuşturmayı deneyebiliriz. Karşılıklı olarak esnek ve uzlaşmacı olmayı denememizde fayda var. Aile evinde olanlar evden çıkma gibi bir durum yaşayabilir.




Yay burcu 18 – 24 Ocak haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Kardeşlerinle ve yakın akrabalarınla ilişkilerin hareketlenebilir. Kendini yazılı ya da sözlü her şekilde özgün, etkin ve dikkat çekici bir tarzda rahatlıkla ifade edebileceğin günlerdesin. Sıra dışı olduğunu düşündüğün, yenilikçi fikirlerin varsa paylaşmak ve olumlu geri dönüşler almak için uygun bir dönem.

Finansal konularda olumlu gelişmeler yaşamanız söz konusu. Kazançlarınızı artırmanızı sağlayacak yeni bir iş bulabilirsiniz. Yeni beceriler edinmek için bir eğitime başlayabilir, bir ilişkiden fayda sağlayabilirsiniz. Tahsil edemediğiniz alacaklarınızı toplayabilirsiniz.

Kariyer, iş, çalışma hayatınızda önemli kararlar alıyor, önemli görüşmeler yapıyor olacaksınız. İş arayanlar için oldukça destekleyici bir zaman dilimi. Bazıları ise iş hayatı aracılığıyla yaşamında uzun süre kalacak kişilerle tanışabilir.

İletişim konusunda yanlış anlaşılmalara ve kazalara açık bir haftada olabilirsiniz. Özellikle yazılı veya sözlü görüşmelerinizde çok daha dikkatli olmanızda fayda var. Çocuklarınızla ilgili konularda bazı adımlar atabilirsiniz.




Oğlak burcu 18 – 24 Ocak haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta itibariyle finansal konular gündeminde olabilir. Gelirlerinde artışlar yaşanabilir. Bu süreçte kendi yeteneklerine güvenerek, seni farklı yollardan gelir elde etmeye götüren yeni kapıların açılmasını sağlayabilirsin. Ayrıca bu yolda ilerlerken hayatında önemi olan kişilerden ya da erkek figürlerden destek görebilirsin.

Hayatınızın kontrolünü eline alacağınız, şanslı bir dönemde olacaksınız. Bu dönemde karşınıza oldukça güzel fırsatlar çıkabilir. Hem kariyerinize, hem de özel hayatınıza bir çeki düzen verebilirsiniz.

Evinizle ilgili konularda önemli adımlar atabilirsiniz. Kafanızdaki projeleri yürürlüğe koyabilirsiniz. Ancak para alışverişleri konusunda dikkatli olmanız gerekiyor. Aksi taktirde yaptığınız hatalar canınızı sıkabilir. Hafta sonunu kendinize ve sevdiklerinize ayırmanız, işle ilgili konulardan bir nebze sıyrılmanızı sağlayabilir.

Dış görünüşünüzle ilgili de değişiklikler yapabilir, kendinizi fiziksel olarak yenileyebilirsiniz. Bu dönemde çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz.

Finansal dengenizde ani değişimler söz konusu olabilir. Büyük bir yatırım planı, önemli bir kazanç sağlamak için alternatif yollar arama, bir hobinizde kendinizi geliştirmek adına para harcama gündeme gelebilir.




Kova burcu 18 – 24 Ocak haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Güneş artık sizin burcunuza geçiyor. Önümüzdeki bir ay boyunca güneşin aydınlatıcı ışınları üzerinde olacak. Bu süreçte fiziksel enerjin artabilir. Özgüvenin yükselebilir ve girdiğin her türlü sosyal grup içinde ya da iş ortamında kendini özgün bir şekilde rahatlıkla ifade ederek dikkatleri üzerine çekebilirsin.

Yeteneklerini iyi bir şekilde kullanarak koşulları yönlendirebilir ve insanlar üzerinde etki yaratabilirsin. Yeni bir iş fikrin varsa sunmak ya da iş görüşmeleri yapmak için iyi bir dönemdesin. Hedeflerine varmak için detaylı araştırmalar yapabilir, araştırmaların sonucunda kendine yeni bir strateji geliştirebilirsin. Hayatına sana faydası dokunacak biri girebilir.

Yaşamınızda sarsılmaz gördüğünüz alanlar yıkılıp yeni bir düzen inşa edilebilir. Kendi sınırlarınızı aşabilir, daha önce gösteremediğiniz cesareti gösterebilirsiniz. Evinizle ilgili sizi kısıtlayıcı ve ikili ilişkilerinizde gerginlikleri arttırabilecek enerjiler söz konusu olabilir. Sorunlu bir ilişki, evlilik bu dönemde sizin için daha katlanılmaz gelebilir.




Balık burcu 18 – 24 Ocak haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Sosyalleşmekten çok yalnız başına geçireceğin süreleri artırarak düşünmek ve bu sene yapacaklarını planlamak için uygun bir dönemdesin. Bu süreçte daha önceden gündeme gelmiş ancak geri plana atılmış sorun niteliğindeki olaylar ani bir şekilde gündeme gelerek aydınlanabilir.

Hafta başında finansal konularda adımlar atmanız mümkün. Ancak yeni bir girişimi hayata geçirmeyi planlıyorsan hemen harekete geçmek yerine bir süre daha geri planda gerekliliklerini yapmak faydalı olabilir.

İletişim halinde olduğunuz insanlar ve yazışmalarla ilgili konularda krizlere müdahale etmek durumunda kalabilirsiniz. Bu hafta bazı ertelemeler, gecikmeler yaşanabilir. Fikirlerimizi çevremize kabul ettirmeye çalışabilir, düşüncelerimize karşı çıkanlarla çatışmaya girebiliriz.


Genel olarak kendinizi oldukça şanslı hissedecek, hedeflerinize rahatlıkla ulaşabildiğinizi göreceksiniz. Arkadaşlarınız aracılığıyla gelecek ve sizi mutlu edecek fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu dönemde çocuk sahibi olabilirsin.




İndigo Dergisi
 
haftalık (1).jpg


18-24 Ocak 2021 Haftasında Burçlar​

"Dünyadaki en güçlü insanlar kimlerdir diye sorsalar; Kendi başının çaresine bakmayı öğrenmiş kadınlardır derdim."
Haftaya Ay Balık Burcu’nda başlayacağız. Pazartesi günü sabah 10:07’de Ay Koç Burcu’na geçtikten sonra hayat daha hızlı akmaya başlayacak. Hafta sonu evde dinlendirdiğimiz enerjiyi kullanmak isteyeceğimiz aktif bir haftaya giriyoruz. Ancak bu enerjiyle birlikte düşünmeden hareket ederek acele kararlar alabilir, ani öfkelenmeyle birlikte kırıcı olabiliriz.

Tüm hafta Uranüs ve Jüpiter etkileşiminden dolayı ve de Salı günü, Güneş’in Kova Burcu’na geçmesiyle özgürlükle ilgili hassasiyetler artacak. Bazı olay, durum veya yaptırımlara karşı isyan etme duygusu içerisinde olabileceğiz. Ay Koç Burcu’ndayken bu hissiyat sadece duygularda kalmaz, hayata da geçirilir. Yani isyan bayrağını çekeriz, tepkilerimizi net bildiririz. Hareketler hızlı olacağından öfkenizi kontrol altında tutmanız yerinde olacaktır. Buna karşılık ani ve beklenmedik olaylarla yüzleşebilir, veya önümüze çıkan sürpriz fırsatlara şaşırabiliriz.

Ancak haftanın ilk üç günü Ay Koç Burcu’nda ilerlediğinden ani karar verme dürtüsü yüksek olacaktır. Yanlış karar verip veya çok hızlı davranıp fırsatları elimizden kaçırma enerjisi söz konusu olabilir. Bu sebeple önünüze çıkan fırsatlara yaklaşımınızın biraz daha kapsamlı ve temkinli olmasında yarar var. Perşembe ve Cuma günleri Ay Boğa Burcu’ndayken temkinli davranmak için enerji çok daha uygun.

Çarşamba günü, Mars ve Uranüs’ün kavuşumuyla birlikte saldırılar, isyanlar, askeri harekâtlar, terör eylemleri, yangın, doğal afetler, elektrikle ilgili problemler, riskler ve kaza durumlarıyla ilgili enerji açığa çıkıyor. Haftanın ilk üç günü özellikle Ay Koç Burcu’ndayken araç kullanımlarında ve sporla ilgili aktivitelerde dikkat edelim. Hırs ve öfkeyi kontrol altında tutalım.

Perşembe günü, otoriteye ve sisteme karşı kısıtlanma duygusu hakim olacak ve özgürlüğün kısıtlanması anlamında bir takım gelişmeler meydana gelebilecektir. Sonrasında da duygusal ve fiziksel olarak karşı gelme dürtüsü artabilecektir.

Cuma günü haftanın diğer günlerine göre daha sakin görünmesine rağmen, yine de manipülasyona açık bir gün. Karar vermeniz gereken bir konu gündeme gelirse kullanacağınız kelimelere dikkat etmelisiniz. Zihin zehir gibi çalışırken duygusal olarak biraz zorlanabilirsiniz.

Hafta sonu Ay İkizler Burcu’na geçiyor. Olaylara daha çok mantıkla yaklaşacağımız iki güne girmiş olacağız. Bu iki gün, kişilikle duyguların çatışacağı ve sorumluluklar altında baskılandığımızı hissedeceğimiz iki gün olacak. Bir ay boyunca Güneş Kova Burcu’nda ilerleyeceğinden bu süreçte isyan eden yönümüzle yüzleşebileceğimiz bir dönem olabilecektir.

Bu hafta içerisinde Ay boşlukta olduğu saat aralıklarında yeni kararlar almamaya, imzalar atmamaya, yeni başlangıçlar yapmamaya dikkat edelim. Ay boşluktayken doğru kararlar alınmaması söz konusu olabilmektedir. Duygusal çalkantılar daha yoğun olabilmektedir:

Ay Boşlukta zamanları:
18 Ocak Pazartesi:
Saat 06:44-10:07 arası
20 Ocak Çarşamba: Saat 11:28-21:55 arası
23 Ocak Cumartesi: Saat 00:27-10:42 arası



haftalık (2).jpg


Koçlar ve Yükselen Koçlar: Bu hafta parasal konular gündeminize düşecek. Haftanın ilk iki gün Ay sizin burcunuzdayken inisiyatif alma konusunda güzel adımlar atabilecek enerjiyi hissedeceksiniz, yeni oluşumlara başlamak isteyeceksiniz. Ancak ani kararlar vererek yanlış tercihler de yapabilirsiniz. Temkinli olmanız gerekir. Özellikle ani, beklenmedik harcama yapmak zorunda kalacağınız konular gündeme gelebilir. Bazılarınız da arkadaşlarınız isteyebileceği borç paralarla ilgili konularla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi zorunlu hissetmeden öfkenizi de kontrol altında tutarak yapıcı bir yaklaşımla parasal konuları çözümlemelisiniz. Hafta sonu sizler için iletişimin artacağı sosyal medya paylaşımlarının fazlalaşacağı bir süreç olacak. Manipüle etmeye veya edilmeye karşı dikkatli olmalısınız.






Boğalar ve Yükselen Boğalar: Haftanın ilk iki gününde kabuğunuza çekilmeyi tercih edebilirsiniz. Ancak bu süreçte tepkisel özeleştirilere karşı yargılayıcı değil yapıcı olmalısınız. Özellikle kariyer alanında karşınıza çıkacak sürpriz gelişmeler, haberler ve değişiklikler söz konusu olabilir. Önünüze çıkan fırsatları, yalnızlığınıza çekileceğinizden dolayı gözden kaçırma ihtimaliniz var; biraz daha gözlemci olmaya ve çevrenizle iletişiminizi kesmemeye dikkat etmelisiniz. Mars ve Uranüs sizin burcunuzda olduğundan özellikle Çarşamba günü kazalara, spor yaralanmalarına, elektrik çarpmalarına karşı temkinli olmalısınız. Hafta sonu parasal konular gündemde olacak ve bu alandaki sorumluluklarınızı gözden geçireceksiniz. Parasal olumlu fırsatlara ilişkin enerji açığa çıkıyor.






İkizler ve Yükselen İkizler: Eğitim, yabancı kişiler ve ülkeler, hukuki konular, akademik gelişmeler ve hayata bakış açınıza yönelik konular gündeminizde beklenmedik durumlara yer açabilecektir. Ani alacağınız haberlerle hedeflerinizde değişiklik yapmak durumunda kalabilirsiniz. Genel olarak bu dönemde yalnızlığınıza çekilip geçmişinizle yüzleşmek veya kendi iç sesinize kulak verip ruhsal olarak gelişmek isteğindesiniz. Ancak kendinize karşı acımasız yaklaşımda bulunup suçluluk duygusu içine girmemeyi dikkat etmelisiniz. Özellikle Çarşamba günü arkanızdan çevrilen olaylar açığa çıkabilir. Bunun farkındalığıyla çevrenizdekilere karşı yaklaşımınızda ani kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Hafta sonu sorumluluk almak isteyeceğiniz konuların altında kendinizi baskı içinde hissedebilirsiniz.






Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Haftanın ilk iki günü kariyer alanında koşuşturmacayla geçecek gibi gözüküyor, patronunuza yönelik tepkiler söz konusu olabilir. Tüm hafta parasal konular gündeme gelecek. Özellikle kredi, borç konularını değerlendirmek adına bir takım gelişmeler olabilir. Çarşamba günü Mars Uranüs kavuşumuyla birlikte sosyal çevreniz ve arkadaş grubunuzla ilgili sürpriz gelişmeler olabilir. Farkındalığınızı yükseltmek adına çevrenizle iletişim halinde olmalısınız. Hafta sonu sorumluluk anlamında baskın bir dönem. Güvenlik kavramı sizler için ok önemli olduğundan kendinizi kısıtlanmış ve sınırlandırılmış hissedebilirsiniz.






Aslanlar ve Yükselen Aslanlar: Bu hafta ikili ilişkileriniz, partneriniz, eşiniz gündemde olacak. İkili ilişkilerde, ortaklı işlerde ve varsa devam eden davalara ilişkin ani beklenmedik gelişmeler olabilir. Mars ve Uranüs’ün Boğa Burcu’nda olmasından dolayı kariyer alanında beklenmedik gelişmeler olabilir. Bu gelişmelere yönelik isyan etme güdüsü etkin olacaktır. İş yerinde tartışmalara, olumsuz gelişmelere karşı tepkilerinizde kontrollü davranmakta yarar var. İkili ilişkilerde gündeminize gelecek sürpriz gelişmelerle birlikte hafta sonunu bu konuya ayıracaksınız. Bu hafta ben demekten uzaklaşıp ‘sen’ veya ‘biz’ demeye yöneleceksiniz. Bu konuları düşünürken sorumluluk altında hissedip kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.






Başaklar ve Yükselen Başaklar: Haftanın ilk iki günü parasal konular gündeme gelebilir. Parasal olarak aktif geçebilir, ani kararlar alınabilir. Haftanın ikinci günü Güneş’in sizin gündelik hayatınızı, işyerinizi ve sağlığınızı ilgilendiren konuma geçmesiyle birlikte bu yönde sürpriz gelişmeler olabilir. Sağlık konusunu ihmal etmeyin Kontrollerinizi zamanında yaptırmaya gayret edin. İşle ilgili de güzel fırsatlar çıkabilir. Değerlendirmek sizin yaklaşımınıza kalıyor. Detaylarda çok boğulup konuyu didik didik edeceğim derseniz, bir bakarsınız fırsat kanatlanıp uçmuş. gitmiş. Bu konuda dikkatli yaklaşım göstermeniz gerekiyor. Hafta sonu ev ve aile konularına yönelik zihinsel olarak yorucu geçebilir.






Teraziler ve Yükselen Teraziler: Gündeminizde aşk varsa aşka dair, çocuk varsa çocuğa dair sürpriz gelişmeler söz konusu olabilir. Özgürlük hissi baskın olacağından sürpriz ayrılıklar da gündeme düşebilir. Ama buna karşılık sürpriz ilişkiler de gündeme gelebilir. Özellikle Pazartesi ve Salı günleri tepkilerinizde biraz daha kontrollü olmanızda yarar var. Ani reaksiyon göstermeniz durumunda tatsızlıklar olabilir. Mars ve Uranüs kredi, borç, giderlere yönelik enerjiyi tetiklemekte. Beklenmedik harcamalar gündeme gelebilir. Unutmuş olduğunuz alacaklarınız da sürpriz bir şekilde size ödenebilir. Hafta sonu çocuk ve aşk konulara ilişkin gündeme ait sorumluluklarınızın üzerinden geçerken kendinizi kısıtlanmış bir duygu içerisinde hissedebilirsiniz.






Akrepler ve Yükselen Akrepler: Haftanın ilk iki günü iş yerinde ve evde konular hızlıca gündeminize düşecek. Ani hareketlerle ani öfkelenme enerjisine dikkat etmeniz gerekebilir. Hafta içinde özellikle ev ve aile gündeminizi oluşturacak. Sürpriz gelişmeler, sürpriz taşınmalar, ve ev alımına dair değerlendirmeler söz konusu olabilir. Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Evde kısıtlanmış olduğunuz hissiyatına kapılmanız durumunda özellikle partnerinizle olumsuz etkileşimler olabilir. Kullandığınız kelimelere ve ani öfkelenmelere dikkat etmelisiniz. Şüpheci yaklaşımınızla birlikte yanlış değerlendirmelerde bulunup ani kararlar almamalısınız. Hafta sonu sorumluluklarınızın altında baskılanmış hissedeceksiniz.






Yaylar ve Yükselen Yaylar: Hafta başında aşk ve çocuk konularında koşuşturma olabilir. Sportif aktivitelerde yaralanmalara ve kazalara karşı dikkatli olmalısınız. İletişiminiz ve yakın çevrenizle ilgili gündem hareketli olacak. Beklenmedik kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Ya da sürpriz gelişmelerle birlikte iletişim ve sosyal medya konularında ilerleme kaydedebilirsiniz. Çarşamba günü Mars ve Boğa’nın günlük rutininize işaret ediyor olmasından dolayı işyerinde gelişebilecek tartışmalarda sesinizi yükseltip isyan bayrağını çekmeniz olası. Daha temkinli yaklaşmalısınız. Olaylar sakinleştiğinde daha olumlu kararlar alabilirsiniz. Ancak özgürlük sizin en hassas noktalarınızdan biri olduğundan sürpriz bir kararla değişikliğe gitmeniz de söz konusu. Hafta sonu kendinizi baskılanmış hissetmemek için olayları kapsamlı düşünmekte yarar var.






Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar: Haftanın ilk iki günü ev ve aile konuları aktif olacak. Hızlı kararlar alarak sonradan pişman olacağınız yeni gündemler oluşturmamaya dikkat etmelisiniz. Güneş’in Kova Burcu’na geçeceği Salı gününden itibaren bir ay boyunca gündeminizde para konuları olacak. Sürpriz gelişmelerle birlikte yeni kazanımlar ortaya çıkabilir. Aşk ve çocuklara yönelik gündemin oluşabileceği bir haftadasınız. Ani tepki vererek hem kendinizin hem de sevdiklerinizin huzurunu kaçırmamak adına biraz daha dikkatli davranmalısınız. Sporla ilgili konularda da sakatlanmaya ve kazalara yönelik dikkatinizi arttırmakta fayda var. Hafta sonu parasal konularda kendinizi sorumluluk altında hissedebilir ve zihninizi bu konuya yönlendirebilirsiniz.






Kova ve Yükselen Kovalar: İletişimin artacağı, sosyal medyayı etkin kullanacağınız bir başlangıç olacak. Güneş’in sizin burcunuza geçmesiyle birlikte Salı gününden itibaren yeni kapılar açılacaktır sizlere. Yeni fırsatlarla birlikte hayatınızda değişimlere gidebilirsiniz. Ailevi ve ev konularına yönelik kendinizi baskı altında hissedip ani kararla evi terk etme, sesinizi yükseltme ve isyan bayrağını çekme gibi konular gündeme gelebilir. Özellikle sizin için özgürlük kavramı çok baskın olduğundan, sizin özgürlüğünüze yönelik atılacak adımlara karşı sessiz kalamayabilirsiniz. Sağlığınızı da ihmal etmemelisiniz. Evde kazalara, elektrik çarpmalarına karşı da dikkatli olmalısınız. Hata sonunu ailevi konulara ayırıp özgürlüğünüzün kısıtlandığı konuları düşünerek geçireceksiniz.








Balıklar ve Yükselen Balıklar: Haftanın ilk iki günü parasal konuların aktif olacağı bir süreç geçireceksiniz. Haftanın ilk iki günü sinirli, öfkeli ve ani kararlarla hareket etme güdüsü içerisinde olabilirsiniz. Salı gününden itibaren yalnızlık enerjisinin hüküm sürdüğü bir enerjiyle giriş yapacaksınız. Kendinizle kalmak isteyip kendi özgür alanınızı kendiniz oluşturacaksınız. Haftanın iki günü kendinizle çatışmaktan uzak durun ve daha çok dinlenin. İletişimsel anlamda son söylenecek olanı ilk söyleyerek kendi doğanızın dışında bir davranışta bulunup yakın çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Kazalara karşı dikkatli olmalısınız. İletişimsel anlamda da yanlış kişilere yanlış mesajları göndermek söz konusu olabilir, dikkatli olmakta fayda var. Hafta sonu hayata bakış açınızı gözden geçirip sıkışmışlık duygusu içerisinde moral eksikliği hissedebilirsiniz. Zihniniz duygularınızdan daha etkin çalışacak.





Sevgiyle iyi haftalar diliyorum.

Özlem Özdemir
AstroFameo
 
tumblr_paubfldBBP1qas1mto10_1280.jpg


Koç burcu​

Sevgili Koç burçları ve yükselen burcu Koç olanlar;

Ocak ayı 2021 için önemli aylardan biri.

Bu hafta hem dünya gündeminde hem bireysel anlamda önemli gökyüzü olayları yaşamaya başlayacağız.

Bu hafta gündemine oturan Mars, Uranüs ve Jüpiter’in birbirileriyle peşi sıra sert etkileşimleri sizler için; maddi alanlarda ani ve beklenmedik durumlara işaret edebilir. Olumlu anlamda kaynaklarınızda beklenmedik artışlar meydana gelebilir, bazı kaynaklarınızdan yana beklenmedik gerilimler ve engeller sebebiyle de yorulabilirsiniz.

Bu hafta arkadaş ilişkilerinizde ve grup içerisinde de bazı gerilimler yaşanabilir. Sosyal çevrenizde ve grup faaliyetlerinde kısıtlanma ve tansiyonun yükselmesi de söz konusu olabilir. Gruplar içinde parasal anlamda beklenmedik durumların meydana gelebilme ihtimali de var.

Yani bu hafta özellikle maddi konularda ayaklarınızın daha çok yere basmasına özen göstermelisiniz.

Mutlu haftalar.

Boğa burcu​

Sevgili Boğa burçları ve yükselen burcu Boğa olanlar;

Ocak ayı 2021 için önemli aylardan biri.

Bu hafta hem dünya gündeminde hem bireysel anlamda önemli gökyüzü olayları yaşamaya başlayacağız.

Mars geçtiğimiz haftalarda sizin burcunuza geçti ve 2 yılda bir gelen bir dönemin kapıları aralandı!

Ancak, Mars bu hafta yine sizin burcunuzda ilerleyen Uranüs ile kavuşuyor. Ve Jüpiter ile gerilim yaşayacaklar.

Uranüs kavuşumuyla hesapsız durumlar yaşanabileceğinden dolayı bu haftaya biraz daha dikkat etmekte fayda var.

Özellikle kendiniz ya da kariyerinizle ilgili bir karar vermek durumundaysanız sakin ve emin adımlarla ilerlemenizi öneririm.

Mars Boğa’da her ne kadar sizlere yeniden kaybettiğiniz heyecanınızı geri verecek gibi görünse de özellikle bu hafta iş ve kariyer hayatınızdaki gerilimleri iyi yönetmeniz gerek.

Mutlu haftalar

İkizler burcu​

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar;

Ocak ayı 2021 için önemli aylardan biri.

Bu hafta hem dünya gündeminde hem bireysel anlamda da önemli gökyüzü olayları yaşamaya başlayacağız.

Bu hafta gündemine oturan Mars, Uranüs ve Jüpiter’in birbirileriyle peşi sıra sert etkileşimleri ile bazı seyahat planlarınızı ertelemeniz gerekebilir. Ya da eğitim hayatı devam eden bir ikizler veya yükselen İkizler burcuysanız, bu alanlara enerjinizi vermek ve kendinizi inzivaya alarak eğitiminize eğilmek isteyebilirsiniz.

Ya da eğitim ve yüksek öğrenim hayatınızda beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Bu hafta genelinde kendinizi çok yormak istemeyebilir, enerjinizi idareli kullanmaya karar verebilirsiniz.

Bu hafta sakinliğinize tehdit oluşturan kişilerden ve olaylardan uzak durun.

Sakin kalmayı başarabilirseniz bu dinlenme hali size iyi gelecektir.

Mutlu haftalar.

Yengeç burcu​

Sevgili Yengeç burçları ve yükselen burcu Yengeç olanlar;

Ocak ayı 2021 için önemli aylardan biri.

Bu hafta hem dünya gündeminde hem bireysel anlamda önemli gökyüzü olayları yaşamaya başlayacağız.

Bu hafta gündemine oturan Mars, Uranüs ve Jüpiter’in birbirileriyle peşi sıra sert etkileşimleri sizlere sosyal hayatınızda beklenmedik gerilimler yaşatabilir. Siz, sosyal ilişkilerinizde gerilim yaşamaktan hoşlanmayan bir burç olarak, bu hafta zaman zaman bu gerilimlerin sizi yorduğuna şahit olabilirsiniz.

Bu hafta sosyal ilişkilerinize daha fazla dikkat edip, kendinizi daha güvende hissettiğiniz arkadaşlıklarınızla vakit ayırabilirsiniz.

Ayrıca hafta genelinde bazı planlarda da engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Özellikle geleceğinize dair bazı plan ve umutların bu hafta yeniden şekillenmesi gerekebilir.

Hesapsız durumların yaşatacağı gerilimlerden sakin kalarak kendinizi koruyun.

Mutlu haftalar.

Aslan burcu​

Sevgili Aslan burçları ve yükselen burcu Aslan olanlar;

Ocak ayı 2021 için önemli aylardan biri.

Bu hafta hem dünya gündeminde hem bireysel anlamda önemli gökyüzü olayları yaşamaya başlayacağız.

Bu hafta gündemine oturan Mars, Uranüs ve Jüpiter’in birbirileriyle peşi sıra sert etkileşimleri sizlerin kariyer hayatında bazı gerilimler yaşamasına sebep olabilir. Ayrıca bu dönem patronlarınızla da çok fazla sert ve fevri bir ilişki kurmamaya çalışın. Çok fazla inatlaşmamaya ve sürtüşme yaşamamaya özen gösterin.

Her ne kadar bu dönemde kariyer anlamında çok daha cesur hissetseniz bile hafta geneli yaşanacak engellenmeler daha umutsuz hissettirebilir.

Ayrıca Kova’da yer alan tüm gezegenlerin sizin karşıt burcunuza yerleşmesi sebebiyle yine ikili ilişkilerinizde bu hafta gündemde olacak. Hem güçlü bir enerji akışı hissedecek ve bunu olumlu anlamda kullanabilecek, hem de ve partnerlik ilişkilerinizde yönetmeniz gereken sert durumlarla karşılaşma ihtimaliniz doğacaktır.

Mutlu haftalar.

Başak burcu​

Sevgili Başak burçları ve yükselen Başak’lar;

Ocak ayı 2021 için önemli aylardan biri.

Bu hafta hem dünya gündeminde hem bireysel anlamda önemli gökyüzü olayları yaşamaya başlayacağız.

Bu hafta gündemine oturan Mars, Uranüs ve Jüpiter’in birbirileriyle peşi sıra sert etkileşimleri ile sizler gereken durum fazla sabit ve kuralcı bir düşünce tarzında ve anlayışta olmamaya dikkat etmelisiniz.

Özellikle iş hayatınız ve çalışma çevrenizden kişilerle bazı gerilimlere dikkat etmeniz, sakin kalmaya özen göstermeniz gerekli.

Hafta genelinde otorite figürleri tarafından engellenmeler hissedebilirsiniz. Patronlarla ya da beraber çalıştığınız kişilerin yarattığı gerilimlerle mücadele etmeniz gerekebilir.

Yine de gelişen böyle durumlar olursa bunları kişisel algılamayın ve gökyüzünün herkes için zorlayıcı olduğunu unutmayın.

Mutlu haftalar.

Terazi burcu​

Sevgili Terazi burçları ve yükselen burcu Terazi olanlar;

Ocak ayı 2021 için önemli aylardan biri.

Bu hafta hem dünya gündeminde hem bireysel anlamda önemli gökyüzü olayları yaşamaya başlayacağız.

Bu hafta gündemine oturan Mars, Uranüs ve Jüpiter’in birbirileriyle peşi sıra sert etkileşimleri ile sizler için dikkat edilmesi gereken durum, ani gelişen ödemeler ya da beklenmedik maddi gelişmelerin yaratacağı gerilime karşı hazır olmanız. Beklenmeyene hazır olmak zor gibi gözükse bile bir süredir maddi olgularla ilgili yapılandırmanız gereken şeyleri gökyüzü size hatırlatıyorsa bunu siz içsel olarak hissetmeye başlamışsınızdır.

Hafta genelinde ortağınız ya da eşinizle olan ortak bütçelerinizden yana da bazı gerilimler ve engellenmeler meydana gelebilir.

Genel anlamda Mars Boğa’da yer aldığı sürece finansal gelişmelerden yana cesur hissedecek bile olsanız, bu hafta bu konularla ilgili gerilimlere dikkat etmelisiniz.

Akrep burcu​

Sevgili Akrep burçları ve yükselen burcu Akrep olanlar;

Ocak ayı 2021 için önemli aylardan biri.

Bu hafta hem dünya gündeminde hem bireysel anlamda önemli gökyüzü olayları yaşamaya başlayacağız.

Mars geçtiğimiz haftalarda Boğa burcuna yani sizlerin karşıt burcuna yerleşti. Bu hafta gündemine oturan Mars, Uranüs ve Jüpiter’in birbirileriyle peşi sıra sert etkileşimleri ile sizler açısından ikili ilişkilerde dikkat edilmesi gereken bir zaman aralığı olacaktır.

Özellikle ikili ilişkilerinizde ya da partnerinizle ani kaoslar ya da beklenmedik gelişen gerilimler meydana gelebilir.

Bazı Akrep ve yükselen Akrepler bu gerilimi aile hayatları içerisinde de hissedebilirler. Ev ve ailede bazı engellenmeler yaşayabilirler.

Hafta genelinde ilişkilerinizde sakinliğinizi ve objektifliğinizi korumaya özen gösterin.

Ve gökyüzünün herkes için zorlayıcı enerjide olduğunu unutmayın.

Yay burcu​

Sevgili Yay burçları ve yükselen burcu Yay olanlar;

Ocak ayı 2021 için önemli aylardan biri.

Bu hafta hem dünya gündeminde hem bireysel anlamda önemli gökyüzü olayları yaşamaya başlayacağız.

Bu hafta gündemine oturan Mars, Uranüs ve Jüpiter’in birbirileriyle peşi sıra sert etkileşimleri ile sizler için dikkat edilmesi gereken durum çalışma ortamınız ve çalışma arkadaşlarınızla ortaya çıkabilecek gerilimler olacaktır. Kendinizi iş ilişkilerinizde eşit ve adil olmayan bir durumda hissedebilirsiniz ve bu da sizlere çevrenize karşı daha tahammülsüz yaklaşmanıza yol açabilir.

Bazı beklenmedik sözleşme, anlaşma ve iletişim trafiği de gündeminizde olabilir bu hafta. Önünüze gelen sözleşme, anlaşma ve teklifleri iyi değerlendirin.

Sonuç olarak hafta genelinde gündeminiz daha çok çalışma ortamınız ve yakın çevre ilişkileriniz arasında olacak, sakin kalmak ve olaylara ilişkin her koşulu değerlendirebilmek bu hafta önemli.

Mutlu haftalar.

Oğlak burcu​

Sevgili Oğlak burçları ve yükselen burcu Oğlak olanlar;

Ocak ayı 2021 için önemli aylardan biri.

Bu hafta hem dünya gündeminde hem bireysel anlamda da önemli gökyüzü olayları yaşamaya başlayacağız.

Bu hafta gündemine oturan Mars, Uranüs ve Jüpiter’in birbirileriyle peşi sıra sert etkileşimleri ile sizler için dikkat edilmesi gereken durum ikili ilişkilerinizde, sosyal hayatınızda ya da aşk hayatınızda pasif-agresif hisler veya beklenmedik gelişen gerilimler olacak.

Bu hafta özellikle ikili ilişkilerinizde daha kontrollü bir tutum sergilemeye, beklenmedik durumları sakince yönetmeye özen gösterin.

Bunun haricinde ebeveyn olan Oğlak ve yükselen Oğlaklar çocuklarının hayatıyla ilgili de bazı gündemlerle uğraşmak durumunda kalabilirler. Hafta geneli her burç için gerilimli olacağı için kontrollü olabilmek ve olayları dış gözle izlemek bu hafta önemli.

Mutlu haftalar.

Kova burcu​

Sevgili Kova burçları ve yükselen burcu Kova olanlar;

Ocak ayına hızlı bir başlangıç yapıyorsunuz. Aralık sonu sizin burcunuza geçen Jüpiter ve Satürn hayatınızı yapılandırmaya başladı.

Bu hafta hem dünya gündeminde hem bireysel anlamda önemli gökyüzü olayları yaşamaya başlayacağız.

Salı günü Güneş Kova burcuna geçecek ve 1 ay süresince burada kalacak. Bu sizlerin doğum günü ayının da başlaması demek olacak. Şimdiden tüm Kova burçlarına harika bir yıl dileriz!

Ancak, bu haftanın gündemine oturan Mars, Uranüs ve Jüpiter’in birbirileriyle peşi sıra sert etkileşimleri ile sizler için dikkat edilmesi gereken bir zamanı işaret ediyor olacak çünkü bu etkileşimlerin en çok etkileyeceği burçlardan biri sizsiniz.

Özellikle burada sizler için dikkat edilmesi gereken durum ev, aile konularında fevri olmamak ve zaman zaman frene basmayı başarmak! Çünkü bu dönem bazı patlamalar ya da ani gelişmeler yaşanabilir. Bu hafa gökyüzü isyankâr bir tutumda olduğu için hafta genelinde huzurunuzun kaçması muhtemel. Zaman zaman nereye ait olduğunuzu ve ne artık ne yapmak istediğinizi bilmemek, hayatın değişimlerine yetişebilme endişesi sizlerde gerilim yaratacaktır.

Yine de bu ay Güneş’in burcunuza geçmesiyle Kova enerjilerinin iyice güçlendiğini de unutmayın.

Mutlu haftalar.

Balık burcu​

Sevgili Balık burçları ve yükselen burcu Balık olanlar;

Ocak ayı 2021 için önemli aylardan biri.

Bu hafta hem dünya gündeminde hem bireysel anlamda da önemli gökyüzü olayları yaşamaya başlayacağız.

Bu hafta gündemine oturan Mars, Uranüs ve Jüpiter’in birbirileriyle peşi sıra sert etkileşimleri ile sizler için dikkat edilmesi gereken iletişimde beklenmedik gerilimler ve tartışmalar olacaktır. Karşınızdakileri kırmamaya da özen göstermelisiniz. Ayrıca yakın çevreniz, akrabalarınız ya da kardeşleriniz de bu gerilimden etkilenebilir.

Ayrıca önünüze yeni anlaşmalar, sözleşmeler de gelebilir. Ancak şartları iyi değerlendirmeli ve doğabilecek sorumlulukların sizin açınızdan ne anlam ifade edeceğini tartmalısınız.

Hafta genelinde gökyüzü sert etkileşimlerde olacağı için bazı planlarınızda da değişiklikler yaşanabilir. Ya da her şeyden vazgeçip kendi kendinize kalmak isteyen bir ruh halinde olabilirsiniz. Böyle zamanlarda ruhsal çalışmalar iyi gelecektir.

Mutlu haftalar.





Astrolog Ecem Kızıltoprak
 
haftalık (3).jpg

Koç burcu​

Planda olmayan bir para kazanımı ve gelecek planlarda bazı değişiklikler yaşanabilir. Planlama yapılırken objektif, rasyonel, pratik ve çözüm odaklı olmakta fayda var. Hafta ortasıda ani bir maddi kazanç ya da kayıp yaşanabilir. Stabillik konusunda ısrarcı olmalı, aksi taktirde bazı engeller ve problemler ile karşılaşılma riski var.

Boğa burcu​

Bu hafta kariyer alanında bazı fırsatlar yaratabilir ya da onlarla karşılaşabilirsiniz. Bir değişim söz konusu; bu ya sizden kaynaklı ya da sizi değişime sürükleyecek olaylardan kaynaklı olacak. Kariyer yaşantınızı objektif olarak değerlendirebileceğiniz bir süreçtesiniz. Bunu yaparken aslında kendinizle ilgili bazı değişimler istiyor olacaksınız ve bu değişimi kariyer alanında başlatmak isteyebilirsiniz. Bu konu ile ilgili otorite figürlerinden veya büyüklerinizden destek görebilirsiniz.

İkizler burcu​

Eğitim alanında bazı güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kendinizi daha fazla geliştirebileceğiniz bir dönemdesiniz. Olaylara, kişilere daha üst bir perspektiften bakabilir, büyük resmi görme yetisine sahip olabilirsiniz. Kendinizi geliştirme anlamında bazı okumalar yapabilir, eğitimlere katılabilirsiniz. Tansiyon, düşme, kesme, yanma gibi sakarlıklara ve hastalıklara dikkat etmenizde fayda var. Bu hafta bol meditasyon yapıp zihninizi dinginleştirmeye çalışın.

Yengeç burcu​

Gelecek planlarınızda ani bir değişim yapmak isteyebilir ve bununla ilgili bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bazı topluluklar, dernekler içerisinde yer alabilirsiniz. Bunun yanı sıra, kendiniz ile ilgili bazı dönüşümler yaşayabileceğiniz bir dönem. Bu daha çok fikirsel anlamda olacaktır. Bakış açınızın ve bazı düşüncelerinizin değişimi söz konusu ve bu değişim uzun soluklu olacak gibi gözüküyor. Sosyal çevreniz bu hafta oldukça hareketli ve faal olacaktır.

Aslan burcu​

İş ortaklığı kurmak için oldukça uygun bir hafta. Partnerinizden kariyeriniz ile alakalı alacağınız destek tam olacaktır. Onunla fikirsel münazaralar yaşayabilir ve sonunda beraber bazı kararlar alabilirsiniz. Bu hafta aynı zamanda eşinize ya da partnerinize kendinizi tam da anlatmak istediğiniz gibi aktarabileceğiniz bir zaman dilimi. Dışarıdan oldukça hareketli ve gergin görünebilirsiniz. Sakin kalmakta fayda var. Sakinliğe kavuşmanız için diğer kişilerden destek gelecektir.

Başak burcu​

İşiniz ile ilgili karşınıza bir yurt dışı seçeneği çıkabilir. İşinizi başka ülkelere doğru genişletebilir ya da çalışmıyorsanız oluşturduğunuz günlük rutinler içerisinde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Başkalarına doğru zamanda doğru yardımlarda bulunabilirsiniz. Eğitiminize dair gerçekleştirmeyi düşündüğünüz bir niyetiniz varsa ani bir kararla buna yönelik bir adım atabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınız ve otorite figürleri arasında bazı gerilimler olabilir ve siz iki taraf arasında kalabilirsiniz. Sakin ve sorumluluklarınız çerçevesinde hareket etmelisiniz.

Terazi burcu​

İlişkilerinizde ani gelişmeler yaşanabilir. İlişkiniz inceldiği yerden kopabilir ya da bir sonraki aşamaya geçme kararı alabilirsiniz. Eğer varsa çocuklarınız ile entelektüel paylaşımlarda bulunmak için güzel bir hafta. Onları eğitmek istediğiniz bir konu varsa tam zamanı. Sürekli ertelediğiniz bir sağlık probleminiz yaşıyorsanız artık ihmal etmeyip buna öncelik vermelisiniz. Bu hafta spor veya hobi anlamında atacağınız adımlar uzun soluklu olacaktır.

Akrep burcu​

Eşiniz ile ortaklaşa bazı yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz. Eğer zaten aklınızda böyle bir yatırım planı varsa bunu gerçekleştirmek için uygun bir dönem. Aileniz ile ilgili sorumluluklarınızı objektif olarak ele alabilir, bu konu ile ilgili kendinizi rasyonel bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Eşiniz ya da partneriniz ile ilgili ertelediğiniz konularınız varsa bu konuları patlama seviyesine gelmeden sakin bir şekilde paylaşmalısınız. Aksi halde geçmişten gelen bazı konular tekrar gündeme gelip canınızı sıkabilir.

Yay burcu​

İş arıyorsanız bu konu ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğer çalışıyorsanız da çalışma arkadaşlarınız ile iletişiminiz bu dönem daha eğlenceli bir hal alacak. Kendinizi ifade etme tarzınız düşündüğünüzden çok daha doğru ve pozitif olacaktır. Bunu yakın çevreniz ve çalışma arkadaşlarınız ile olan iletişiminizi güçlendirmek için kullanabilirsiniz. Bu dönem eleştiri yapmaktan kaçınmanızda fayda var. Aksi taktirde bazı arkadaşlarınızla aranıza soğukluk girebilir.

Oğlak burcu​

Bu hafta gereksiz ve fazla harcamalardan sakının. İhtiyacınızın dışında tüketim yapmaya meyilli olabilirsiniz. Maddi anlamda gelirinizde artış yaşanabilir veya bununla ilgili bazı fırsatları değerlendirebilirsiniz. Yapmaktan keyif aldığınız aktivitelere yönelebileceğiniz bir hafta olacak. Aşırıya kaçmadan, her şeye aynı anda başlamaya çalışmadan düzgün bir planlama ile bütçenizi ayarlayarak hobisel faaliyetlere başlayabilirsiniz.

Kova burcu​

Taşınma, yer değişikliği, seyahat ya da aile ziyareti gibi konular gündeminize gelebilir. Kendinizi ön plana çıkarabileceğiniz, popülerliğinizin arttığı bir döneme giriyorsunuz. Bu popülerliği, yapmak istediklerinizi yapabilmek adına bir destek olarak kullanabilirsiniz. Ani bir ev tadilatı veya taşınma söz konusu olabilir. Popülerliğinizin yanı sıra, bir otorite figürü olarak da algılanabilirsiniz. Diyet yapmak için uygun bir dönem.

Balık burcu​

Yaratıcılığınızın oldukça yoğun olduğu bir dönem. Zihninizi sakinleştirmek için yazı yazabilir, kitap okuyabilir veya sevdiğiniz başka zihinsel aktivitelerde bulunabilirsiniz. İlham perileri sizinle birlikte olacak. İletişim alanında ya da entelektüel faaliyetlerde bu hayal gücünüzü kullanmalısınız. Ortaya somut güzel projeler çıkartabilirsiniz. Kardeşleriniz ya da yakın çevreniz ile ilgili içinizde şimdiye kadar biriktirdiğiniz bazı olumsuz düşünceler varsa onları sert bir dille açığa çıkarmaya meyilli olabilirsiniz.


Astrolog Damla Güleç
 

18 - 24 OCAK HAFTASI & BURÇ YORUMLARI - BOMBA GİBİYİZ!​



haftalık (5).jpg

Merhaba yeryüzü sakinleri,

Hepimiz daha küçük dünyalara hapsolmuş ve kendimizi bulmayı deneyimlerken, bunun diğer insanların yaptığı aktivitelerle mi olacağını yoksa başka şeyler mi yapmamız gerektiğini anlayamıyoruz. Korkuyoruz, belki boşvermişiz belki de bunun bir fırsat olduğu baskısı üzerimizde yük oluyor. Yeni bir dönemdeyiz diye yeni bir şey yapma ihtiyacı söz konusu, ancak herkes 'yeni olan aynı şeyleri' yapıyor. Hal böyle olunca atılacak adımlar özgün olmaktan çıkıyor. Bu sene esasen yapılması gereken yalnızca 'kendimiz olmak'. O nedenle karşıt burcun gölge yönünü çalıştırmayın yani gereksiz riskler almayın ve sahnede ben de varım diyerek dikkat çekmek için gereksiz durumlara düşmeyin. Doğal olun. Herkesin özgün olmak adına birbirini kopyaladığı ve dişil alanları geliştirmek yerine yaratıcılığını bile mücadeleyle sürdürdüğü bu dönemde sizler, kendi yetenekleriniz ve alanlarınız nelerse önce bunları halledin.

Zorlayarak değil akışta gelen bizimle olacaktır. Dişil enerjiyi güçlendirmek; rekabet ve hırs ile değil kendiliğinden içten akan enerjidir.
Bunu neden mi anlattım?

Çanlar çalıyor ve 2021'nin etkileri bu hafta başlıyor. Gökyüzünde büyük gezegenlerin etkileri çok keskin. Bireysel olarak kendi sürecimizi kontrol edebilirsek, bu durum toplumsal anlamda da iyileşmeye vesile olacaktır.

Merkür retro etkilerinin gerilimli açılarla başladığı bugünlerde, zihinsel gerilimler yaşama, huzursuzluk ve tahammülsüzlük normaldir. Önemli olan eskiye dair bizi hangi temanın rahatsız ettiğini bulup ona odaklanmak ve bakış açımızı değiştirebilmek olacaktır. Şubat ve Mart aylarında sosyal medya, elektrik ve internetle ilgili beklenmedik değişim ve problemlere karşı şimdiden önlem almamız gerekiyor. Bazı ülkelerde yaşanacak kesintiler, bilinçli ve salgınla yapılamayanları yapmaya çalışmak üzere kurulu bir süreç olabilir.
ABD'nin haritası ve Vatikan'ın haritası bu dönemde oldukça sert açılar alıyor. ABD içerisinde yakılan kıvılcımın ateşi bu süreçte daha da büyüyebilir. Ölümler ve isyanlar perde arkasında bambaşka şeylere hizmet ediyor olabilir. Biden için belirsizlikler devam edecektir. Trump koltuğu vermeyebilir ve destekçi ordusu ile ilgili önemli sert olaylar yaşanabilir. Bunun haricinde de dünya üzerinde iyicil sandığımız, kabul ettiğimiz veya görmezden geldiğimiz kişi ve kurumlarla ilgili insanlığın diğer yüzü ilerleyen aylarda artık gizlenemez hale gelecektir. Büyük uyanış bu hafta başlıyor.

Bu haftadan itibaren iklim değişikliği, kıtlık, susuzluk, anormal mevsim süreçleri daha baskın hale gelebilir. Yaşam artık yenilenmeye doğru ilerliyor. Bunun için ise yaralarını iyileştirmeye hizmet etmemizi istiyor. Artık bambaşka bir dünya üzerindeyiz. Geçmişteki biz ve dünya yok, gelecekteki biz ve dünya kurulum aşamasında. Dolayısıyla arafta sıkışmış gibi hissedebilir ve adaptasyon sürecinde zorlanabilirsiniz. Ancak bu ay sonuna doğru gerçekten emek veren ve vicdanen rahat olanlar son 1,5 yılın ilahi adaleti ile ödüllerini almaya başlayacaklardır. Yaşam bir döngüdür. Ve karma her zaman bedel demek değil aynı zamanda hak ediş de demektir.

Haftaya Jupiter Uranüs karesi ile başlarken, Ay'ın da sert enerjide olması olayların büyümesini tetikliyor. Sınırsızca her şeyi yapabilme özgürlüğü, iyimserlik ve dürtüsellikle hareket etmek zorlu süreçlere sebep olabileceği gibi, içimizdeki çocuğu eğitmek, daha sakin ve sabırla ilerlemek güzel şansları da getirebilir. Bizler fevri tutumlar ile bu şansları bu hafta kaçırmamaya önem vermeliyiz. Her şeye karşı yaşadığımız tahammülsüzlük etrafa saçılan elektriksel enerji ile beklenmedik aksiliklere yol açabilir.

Salı günü Güneş Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. İyi ki doğdunuz Kova'lar, şimdi sizin zamanınız! Bir ay boyunca Kovalar ve aslında hepimiz masalımızı topluma anlatacağız. Birlik, beraberlik ve toplumsal konular ön plana çıkıyor. Arkadaşlık, özgürlük ve teknoloji, icatlar, yenilikler, yaşamda farklı olan ilgimizi çekiyor olacak. Yine psikolojide ayrıksılaşma dediğimiz topluma yabancılaşma, ait hissedememe durumları da olabilir.

Bu haftada çarşamba günü baskın olmak üzere dalgınlıklar ve sakarlıklarla kesik, yanık ve kazalara sebep olabiliriz. Önemli olan bu süreçte kendi özgün yanlarımız ve fikirlerimiz için harekete geçebilmek olacaktır. Bu enerjiyi kullanmamak öfke problemleri de doğurabilir. Bol bol elektrik atmak için toprakla buluşmanızı öneririm. Bu etki perşembe günü de baskın ilerliyor olacak. Doğal afetler yaşama ihtimalimiz yüksek. Aynı zamanda liderler ve toplumun ayrı düştüğü önemli süreçlerden geçebiliriz.

Hafta sonu ise Mars ve Jupiter'in zorlu açısına, Satürn Güneş kavuşumu da eşlik ediyor olacak. Baskı ve kuralları bireysel ve toplumsal anlamda yıkma isteği, yangına körükle gitmeyi doğurabilir. Sakin kalmak yenilik ve fırsatları, güç ve disiplini getirebileceği gibi ani gelişen olaylar ve karamsarlık hissi sonradan pişman olacağımız radikal kararlar vermeye sebep olabilir.


haftalık (4).jpg


BURÇ ve YÜKSELEN BURCA GÖRE;

KOÇ: Sevgili Koç ve Yükselen Koçlar; haftaya kendi isteklerinizin peşinden gitme dürtüsü ile başlıyorsunuz. Hızlı geçecek olan bu hafta içerisinde dürtü kontrolü ve sabırlı olma hali önemli olacaktır. Radikal kararlar vermemeye çalışın. Salı gününden sonra bir ay boyunca; sosyal çevreniz, ekip çalışmalarınız, hayal ve projeleriniz için destekler görme konuları gündeminizde olacaktır. Çarşamba ve Perşembe günleri maddi konularda temkinli ilerlemeye çalışın. Harita potansiyelinize göre ani gelir ve giderleriniz olabilir. Aşkta iletişim önem kazanıyor, hayallerinizdekinden farklı biriyle tanışma ihtimaliniz de yüksek. Bu hafta her konuda bir B planınız olsun. Sevgiler!




BOĞA: Sevgili Boğa ve Yükselen Boğalar; haftaya inziva ve dinlenme ihtiyacı ile başlarken içsel olarak da haftanın ilerleyen günlerinde yapacaklarınız için keşif arzusu ile dolabilirsiniz. Salı gününden itibaren bir ay boyunca yaşamınızda; saygınlık, kariyer, itibar ve otorite saydığınız figürler önemli olacaktır. Büyük değişimlere özellikle sizler için açık olan bu hafta radikal kararlar almamaya ve fevri davranmamaya özen gösterin. Konforlu yaşamak ve risk almak arasında kalabilirsiniz. Yeniliklere açık olun derim. Çarşamba ve perşembe günleri istekleriniz için daha aktif olabileceksiniz. Hafta sonu mutlaka dinlenin ve sağlığınıza dikkat edin. Sevgiler!




İKİZLER: Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler; haftaya sosyal olma isteği, arkadaşlarınızla zaman geçirme, hayallerinize yönelik adımlar atma içgüdüsü ile başlıyorsunuz. Salı gününden itibaren bir ay boyunca yaşamınızda; geleceğinizi planlama, eğitim alıp verme, uzaklarla bağlantı kurma ve hatta uzaklaşma isteği, kendinizi geliştirme isteği baskın olacaktır. Çarşamba ve Perşembe günleri gizli düşmanlıklar sezinleyebilirsiniz, kendinizi daha güvendiğiniz kişilere açın ve bilindik yerlerde olun. Hafta sonuna doğru ilişkilerde hareketlilik söz konusu olabilir. Ancak bu hafta kendi kendinize kararsızlıklar ile engel olabilirsiniz. Sakin ve yeniliklere açık hareket etmeye çalışın. Sevgiler!




YENGEÇ: Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeçler; haftaya saygın olma, onay alma ihtiyacı ile başlayabilirsiniz. Kariyer alanında aceleci ve istekli hareket edebilirsiniz. Salı gününden itibaren bir ay boyunca; maddi manevi destek almak, arınmak, ruhsal konularla ilgilenmek, ortak kazançların, miras ve banka konularının önem kazanması söz konusu. Çarşamba ve perşembe günleri ise ani gelişen olaylara karşı hep bir b planınız olsun. Sosyal çevreniz veya ekip arkadaşlarınız sebebiyle planlarınız değişebilir. Birdenbire özel biriyle de tanışabilirsiniz. Ayrıca toplumda oldukça ön plana çıkabilirsiniz. Hafta sonu ise bol bol dinlenmeye fırsat bulabileceksiniz. Sevgiler!




ASLAN: Sevgili Aslan ve Yükselen Aslanlar; haftaya ufkunuzu genişletme, uzaklaşma, geleceği planlama isteği ile başlayabilirsiniz. Ticaret veya eğitimle ilgili acele hareket etmeyin. Salı gününden itibaren bir ay boyunca yaşamınızda insan ilişkileri önem kazanıyor. Çevrenize kendinizi aynalayarak kendinizi bilme sürecinde olacaksınız. Ani bir aşk veya ilişki içerisinde değişimler de söz konusu olabilir. Ortaklıklar ve hukuk konuları da gündeme gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri fevri kararlar almaktan uzak kalmalısınız. Hafta sonu internet yolu ile çok fazla iletişim halinde olabilirsiniz. Baskı altında hissetmemek adına çevrenize kendi sınırlarınızı belirleyin. Sevgiler!




BAŞAK: Sevgili Başak ve Yükselen Başaklar; haftaya önemli bir sezgisel süreç ile başlıyorsunuz. Hayatınızdan çıkması gereken soyut ve somut şeyleri görmeniz daha kolay olacaktır. Ayrıca maddi konular önem kazanırken bu hafta risk almamalısınız. Salı gününden itibaren bir ay boyunca; hayat rutininiz, sağlığınız, alışkanlıklarınız gündeminizde olacaktır. Çalışanlarınızla ilgili meseleler aydınlanıyor. Çarşamba ve Perşembe günleri ani şans ve fırsatlar elde edebilirsiniz, emek harcadığınız işlerde gelişmeler olabilir. Aynı zamanda bu hafta kalıcı, önünüzü görebildiğiniz bir ilişki kapınızı çalabilir. Hafta sonu karamsar olmamaya, fazla harcama yapmamaya dikkat edin. Sevgiler!




TERAZİ: Sevgili Terazi ve Yükselen Teraziler; haftaya ilişkilerde aceleci ve istekli başlayabilirsiniz. Parterinizi baskı altına almamaya çalışın. Salı gününden itibaren bir ay boyunca; aşk, spor, sanat, yaratıcılık, yatırımlar hayatınızda önem kazanıyor. Risk alma ihtiyacı artıyor ancak mantığı elden bırakmamalısınız. Bu hafta fevrilik çok şey kaybettirebilir. Çarşamba ve Perşembe günü hayat rutininizde ani değişimler olabilir. Hafta sonu ise lüks harcamalar yapmaktan kaçınmalısınız. Sevgiler!




AKREP: Sevgili Akrep ve Yükselen Akrepler; haftaya hayat düzeninizi planlamak için oldukça istekli başlayabilirsiniz. Ancak ani kararlar almamalısınız. Bu hafta güvende ve aidiyet hissetme ihtiyacınız artabilir. Salı gününden itibaren bir ay boyunca; ev, yaşam, ebeveynlerinizle ilgili gündemler önem kazanacaktır. Çarşamba ve Perşembe günü ani başlayan aşklar, ilişki içinde ani gelişmeler olurken sizler adım adım gitmeye ve dürtüsel hareket etmemeye çalışın. Hafta sonu hiçbir şey yapmak istemeyebilirsiniz, toprakla buluşmak bu hafta size iyi gelecektir. Evdeki bitkilerle ilgilenin veya sokak hayvanlarını besleyin derim. Sevgiler!




YAY: Sevgili Yay ve Yükselen Yaylar; haftaya ilişkiler, sanat, yaratıcılık konuları ile başlıyorsunuz. Keyifli ve çocuksu hissedebilirsiniz. Salı gününden sonra ise yaşamda iletişim şekliniz, anı yakalama, anda kalabilme, yakın çevre, haberleşme ve medya konuları bir ay boyunca önem kazanıyor. Önemli anlaşma ve görüşmeler yapabilirsiniz. Ancak abartılı iyimserlikten ve olmayacak sözler vermekten kaçının. Çarşamba ve Perşembe günleri boğaz çakranızı şifalandırmanızı öneririm. Hafta sonu ise ev ve aile ile zaman geçirme, güvende hissetme dürtüsü ağır basacaktır. Sevgiler!




OĞLAK: Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlaklar; haftaya ailenizle ilgili sorumluluklar, onların isteklerini dikkate alma, anne veya dişil ögelerle ilgilenme konuları ile başlayabilirsiniz. Salı gününden itibaren bir ay boyunca; kendi maddi manevi değerlerinizi koruma ve kazançlarınızla alakalı gündemler aktif olacaktır. Maddi konularda otoriter olma ihtiyacınız artacaktır. Ancak ani söylem ve davranışlar olumsuz etkilere sebep olabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri ise hayatın eğlenceli yanlarıyla ilgilenmek, hobiler, aşk, spor konularına çekilmek isteyebilirsiniz. Ancak bu alanlarda ani gelişmeler de olabilir. Yeniliklere açık olmanız gereken bir haftadasınız. Hafta sonu geleceğiniz için önemli planlamalar yapabilirsiniz. Sevgiler!




KOVA: Sevgili Kova ve Yükselen Kovalar; haftaya hızlı bir iletişim trafiği ile başlayabilirsiniz. Trafikte uzun saatler geçirebilirsiniz. Ancak her iki konuda da aceleci ve fevri olmamaya dikkat etmelisiniz. Salı gününden itibaren bir ay boyunca; spot ışıkları üstünüzde parlayacak, oldukça ön planda olacaksınız! Artık kendinizi gösterme ve yenilenme, topluma rehberlik etme zamanınız geldi. Çarşamba ve Perşembe günleri evde olma ve güvende olma ihtiyacınız almanız gereken sorumluluklarla çelişebilir. Ev içerisinde beklenmedik durumlar söz konusu olabilir. Hafta sonu ise ilişkiler konusu ön plana çıkıyor. Kararlı ve mantıksal konuşmalar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Hayatınızdaki en önemli dönem iste 11 Şubat'tan sonra başlayacaktır. Sevgiler!




BALIK: Sevgili Balık ve Yükselen Balıklar; haftaya kazançlarınız konusunda istekli başlayabilirsiniz. Gelen geliri aynı hızda harcamamaya özen göstermelisiniz. Bu hafta kontrol isteğinizi gevşetip evrene güvenmeniz önemli olacaktır. Salı gününden itibaren bir ay boyunca; kadersel tanışmalar, bilinçaltınızın aydınlanması, çok fazla göz önünde olmayı istememe hali, ruhsal çalışmalar ön planda olabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri ilişkilerde önünüzü görme ve güvende hissetme ihtiyacı ile kararlar alabilirsiniz. Hafta sonu beklenmedik teknolojik problemlere karşı temkinli olun. Sevgiler!





İnci Cücen​
 
haftalık (6).jpg


KOÇ BURCU:

Toplumsal konularda fikrinize danışılabilir ya da çevrenizin desteğini alarak topluma mal olacak bir çalışmanın lideri olabilir. Yola kiminle çıktığınıza dikkat etmelisiniz. Salı günü duygusal olarak kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Bu size sabırsızlık ve heyecan verse de ilişkilerinizde aceleci davranışlardan sakınarak hayat şartlarınıza göre hareket etmelisiniz. Çarşamba günü gerçekleşecek Mars/Uranüs kavuşumuyla, özgürlüğünüz ve değerleriniz konusunda bir sınanma söz konusu olabilir. Aşırıya kaçan hareketler cesaret olarak adlandırılmayacağı gibi size zarar de getirebilir. Finans koşullarınızda ani değişimlerle karşılaşabilirsiniz. Heyecana kapılmadan sabırlı hareket etmelisiniz.






BOĞA BURCU:

Kendinize yeni bir duruş ve kimlik oluşturuyorsunuz. Hafta başında gizli kalmış olayların ortaya çıkmasıyla biriken öfkenizle hareket etmek isteyebilirsiniz. Gücünüzü göstermek çalışmak sizi haklıyken haksız duruma düşürebilir. Çarşamba günü Mars Uranüs kavuşumu sinirlerinizi daha fazla yıpratabilir. Yapmanız gereken tepki değil, yaklaşım göstermek olmalıdır. Özellikle finansal ve hukuksal gündemleriniz söz konusu olduğunda riskli ve dürtüsel girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız. Neptün’ün Ceres ile Balıkburcunda bir araya gelmesi, size ihtiyacınız olan sakinliği ve sağduyu verecektir.






İKİZLER BURCU:




Haftaya Jüpiter Uranüs kare açısı ile başlıyorsunuz. Kendinizi sınırlandırdığınız konular dolayısıyla kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Bazı sorunların çözülmeye başlaması kendinizi göstereceğiniz bu dönemde yepyeni bir rota ile yol alacağınıza işaret olabilir. Çarşamba günü gerçekleşecek Mars Uranüs kavuşumu, geçmişte üstesinden gelemediğiniz konularda sizlere cesaret aşılayacak. Sabırsızlığınızın işleri daha fazla karıştırmaması için, nerede ne söyleyeceğinizi ve nasıl söyleyeceğinizi iyi belirlemek kurtarıcınız olacaktır. Perşembe günü Neptün ve Ceres kavuşumuyla, gelecek ümidi ile yola çıktığınız kariyer alanınızda hasat zamanını geldiğini göreceksiniz.





YENGEÇ BURCU:

Hayatınızda bitmesinden korktuğunuz her kuralı bozmak, sizi yoran her şeyi bırakmak için gereken cesarete sahip olduğunuzu fark edeceksiniz. Hedeflerinize doğru koşar adım gittiğiniz bu günlerdesiniz. Hem kariyerinizde hem de özel hayatınızda başarılı ve mutlu olmanız için verilen bu desteği iyi kullanmalısınız. Sonuçlar kimsenin gözünden kaçmayacaktır. Çarşamba günü gerçekleşecek Mars/Uranüs kavuşumu, abartıya kaçan tutumlardan sıyrılmanız gerektiğinin sinyallerini veriyor. Çalışma alanınızdaki radikal değişimlerin öncesinde, ortaklarınızla yapacağınız konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz. Kontrol altında tutacağınız tüm olumsuz düşünceler, sizi tutamayacağınızdan sözlerden ve geri dönüşü sancılı olacak ifadelerden kurtaracaktır.





ASLAN BURCU:



Yaşadığınız tüm süreci incelikle düşünmelisiniz. Ani tepkiler size zarar verebilir. Kadersel değişimlerin arifesinde sabrınız ve iyi niyetiniz, burada alacağınız kararların karşılığını güzelleştirecektir. Bu durum enerjinizin yükselmesini de sağlayacağı için, daha özgür olacağınız ve daha iyi bir iletişim kuracağınız günlere bir adım daha yaklaşmış olacaksınız. Çarşamba günü Boğa burcunda Mars7Uranüs kavuşumu gerçekleşiyor. Yakın çevrede ve toplum önünde tutumlarınızı kontrol altına almalısınız. Güç gösterisi yerine sadece o anki gündeminize göre hamle yapmanız gerekiyor. Bir ışık kaynağı olarak neyi yansıtacağınızı iyi seçmelisiniz. İş ortamınızdaki tüm baskı ve manipülasyonlardan etkilenmemek için üzerinize gelenleri aşmak için olgun yanınız size yardımcı olacaktır.




BAŞAK BURCU:



Haftanın ilk günü Jüpiter/Uranüs kare açısı meydana gelecektir. Günlük rutinleriniz arasında hayallerinizle çelişebilirsiniz. Kendinizi ait hissetmediğiniz bir yerde sorumluluk ve güven üzerine düşünebilirsiniz. Çarşamba günü Mars Uranüs kavuşum açısı kesinleşiyor. Hayata bakış açınız saygı üzerine kurulu olduğu için buna karşı bir tehdit ya da haksızlık gördüğünüzde patlamaya hazır birer yanardağa dönüşebilirsiniz. Yakıp yıkmak yerine düzene koymak, yaptığınız en iyi iş. Dolayısıyla sergileyeceğiniz tavırlar da buna göre olmalıdır. Perşembe günü Neptün ile Ceres’in kavuşumu, ilişkileriniz ve ortaklıklar konusunda ayağa yere basan kararlar almak isteyebilirsiniz.






TERAZİ BURCU:

Kararsız kaldığınız konularda açıklama yapmak yerine fark ettiğiniz gerçekleri kendinize rehber edinmeli ve bir yere varmaya çalışmalısınız. Salı günü heyecanınıza yenik düşmeden bire bir ilişkide olduğunuz insanları da düşünerek hareket etmelisiniz. Bu hareket özellikle eş/ortağınızla aranızdaki maddi konularla ilgili olabilir. Çarşamba günü gerçekleşecek Mars Uranüs kavuşumu, derinlerinize nüfuz etmiş korkularınızı açığa çıkaracaktır. Bazı şeyleri yoluna koymaya başladığınız bu dönemde, açığa çıkan korkuları kullanabileceğiniz birer güç haline dönüştürmeyi seçebilirsiniz. Zira Perşembe günü Neptün ve Ceres’in de kavuşmasıyla, gökyüzünden yeryüzüne doğru alacağınız mesajlarla hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için somut adımlar önünüze serilecektir.




AKREP BURCU:

Zor günleri zor insanlar başarı ile atlatırlar. Bunu düşünerek sakin kalmak, haftayı sizin adınıza iyileştirecektir. Salı günü çalışma koşullarınızda düzenlemelere gidebilirsiniz. Yeni bağlantılar ve kuracağınız yeni çevre ile ilgili adımlar atabilirsiniz. Çarşamba günü gerçekleşecek Mars/Uranüs kavuşumu partneriniz ya da ortaklarınıza karşı içinizdeki birikimi dökme isteği uyandırabilir. Olması gerekenler zaten olacaktır. Ancak bunlar olurken ilerisi de düşünmeli ve işlerin bir çıkmaza girmesini engelleyecek tutumlar sergilemelisiniz. Perşembe günü Neptün’ün Ceres ile kavuşması, yeteneklerinizi hayallerle süsleyerek üretim yapmak için sizi harekete geçmek için yüreklendirecektir.




YAY BURCU:

Çalışma hayatınızda bazı yön değişiklikleri olabilir. Bu yönü yakın çevrenizden biri ya da birileriyle belirleyebilirsiniz. Maddi olarak da fazlasıyla desteklenmeniz mümkün. Ast ve üstlerinizle diyaloglara girerken içsel sıkışmayı dikkate alarak hareket etmelisiniz. Her zamanki iyi niyetli ve pozitif iletişiminizi tercih etmek bazı şeyleri tolere etmenizi ya da insanların tolere etmesini kolaylaştıracaktır. Çarşamba günü Mars ve Uranüs’ün bir araya gelmesi, sizi bile şaşırtacak tepkiler vermenizin önünü açabilir. Emek verdiğiniz birçok işin karşılığını görmeye başlamışken bu fırsatı kontrolsüz duygularla krize çevirmemeye dikkat etmelisiniz.




OĞLAK BURCU:

Hafta Jüpiter/Uranüs kare açısıyla başlıyor. Emek verdiğiniz birçok işin maddi karşılığını almaya başlayabilirsiniz. Bu durum harcamalarınızın yönünü değiştirebilir. Dikkatli olmalı, ihtiyaçlarınız doğrultusunda harcama yapmalısınız. Neptün’ün Ceres ile kavuşumu, bilgi edinme ve öğrenme yöntemleriniz, verileri bir araya getirerek işleme koymanız ve bunlardan elde edecekleriniz konusunda hayal gücünüzü parlatabilir. Haftayı yeteneklerinizi sorunların çözümünde kullanarak kapatıyorsunuz. Çalışma ortamınız ve yakın çevrenizle birlikte önemli gündemler oluşturabilir, bu sorunlardan doğacak yeni işler üzerinde düşünebilirsiniz. Mars ve Jüpiter arasındaki kare açı,tepki yerine yaklaşım geliştirmeniz gerektiğini size söylüyor.





KOVA BURCU:

Özgürlük anlayışınız ve ihtiyacınızla ilgili düşüncelerinizin yönü etkileniyor. Aile büyüklerinizle olan iletişiminizde bu hususa dikkat etmeniz işleri daha iyi hale getirebilir. Neptün ve Ceres kavuşumu, bazı hayallerin hayatınızda gerçekleşmiş bir şekilde yer edinmesiyle mutlu olabilir, bu yolda doğru ve yanlış adımlarınızı yeniden değerlendirebilirsiniz. Daha çok mutlu olmak ve kazanmak istiyorsanız doğruyu devam ettirmeli, yanlışı ise doğruya çevirmelisiniz. Haftayı kapatırken kendinize zaman ayırmak ve dinleneceğiniz bir alan açmak isteyebilirsiniz. Cumartesi günü Mars ve Jüpiter arasında bir kare açı gerçekleşecek.




BALIK BURCU:

Haftanın ilk günü Jüpiter Uranüs kare açısı kesinleşecektir. Kendinizi sakındığınız bazı konular beklemediğiniz şekilde gündeminiz olabilir. Bu gündemler size iş ortamınızda bazı değişiklikler de yaptırabilir. Perşembe günü burcunuzda seyreden Neptün ve Ceres kavuşumuyla, ektiğiniz her şeyin hasat zamanını görecek ve bu koşulları yeniden yapılandıracaksınız. İlişkilerinize özlem duyuyor olabilirsiniz. Haftayı sonlandırırken sizi aşağıya çekecek insanlar ve ortamlar yerine, dinlenmeyi veya sizi dinlendireceğini düşündüğünüz arkadaşlarınızı aramayı seçebilirsiniz. Mars Jüpiter arasında karesi, bu görüşmelerden alacağınız güçle iç dünyanızda farklı ve daha iyi bir boyuta taşınabilirsiniz.





Aygul Aydın
 
haftalık (6).jpg

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta haftanın ilk günü hedefleriniz ve planlarınızı uygulamaya koyma noktasında harekete geçebilirsiniz. Salı günü Güneş'in Kova burcuna geçişiyle bir süredir gelecek planlarınız ve bekleyişler gündemde iken artık sonuç alma, harekete geçme ve yeni ortamlar, yeni gruplar gündeminizde olacak. Hayatınıza farklı alanlardan yeni insanlar girebilir. İlişkilerde kalıcı başlangıçlar, kalıcı adımlar ve uzun vadeli ortaklıklar karşınıza gelebilir. İnsanlardan destek ve fayda görebilir, kazan & kazan durumları yaratarak hem iş hem ilişkilerde kazançlı çıkabilirsiniz.
Finansal konularda önemli bir başarı, önemli bir gelir ve kendi istekleriniz için harcamalar gündemde olabilir. Süregelen sağlık sorunları için tedaviler alabilir, bu yolla harcamalar yapabilirsiniz. Bazı grup ve ekiplerde liderlik, öne çıkma gibi fırsatlar elde edebilirsiniz. Egonun ve bencilliğin esiri olmak, kibir ve baskın tavırlar ise haftanın güzel fırsatlarını kaçırmanıza neden olabiilir. Adaletli davranmaya, objektif olmaya gayret etmelisiniz.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta bekleyiş yaşadığınız ve mecburiyet taşıyan konularla ilgili sonuçlanma ve tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Salı günü Güneş'in Kova burcuna geçişiyle süregelen yasal süreçlerinizde, davalarda önemli ve kalıcı ilerlemeler, hak ve adaletin çalıştığı sonuçlanmalar söz konusu olabilir. Kariyer konuları hafta boyunca ön plandayken, özel hayatınız, ilişkileriniz doğrultusunda kariyer planlamaları yapabilirsiniz.
Aile üyeleriyle iş bağlantıları kurabilir veya aile üyelerinden destek görebilirsiniz. Özellikla hafta ortasına kadarki zaman diliminde karşınızdaki kişilerle oluşan fikir ayrılıkları ve hak-adalet konulu durumları abartılı tepkilerle karşılamamaya, anlaşmazlıkları yokuşa sürmemeye gayret edin. Bu hafta yaşamınızda önemli btiş ve başlangıçlar yaşamaya başlayacağınız bir süreçtesiniz. Bilinçaltı korkularından uzaklaşma, blokajları aşma ve sağlıklı/bilinçli davranmaya çalışmanız gereken zamanlar.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta haftanın ilk günü finansal konularla ilgili bir sıkışıklık ve tıkanıklıkla meşgul olabilir, bir yerden ödeme bekleyebilir, bekleyen zorunlu ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Salı günü Güneş'in Kova burcuna geçişiyle yaşamın farklı alanlarında şans ve başarı adına desteklendiğiniz bir sürece giriyorsunuz. Yaklaşık 10 günlük bir süreç boyunca yaşamda hedeflerinize ulaşmanız daha kolay olacak. Hayat tarafından, ilahi destekler görebilirsiniz.
Bazı düşündükleriniz, hayal ettikleriniz önünüze gelebilir. Salı gününden itibaren duygularınızda ve isteklerinizde netleşmeye gayret gösterin. Zira yaşam, bunları önünüze getirmek için çalışmaya başlayacak. Büyük sözlerden ve kibirli, sabit bakış açılarından mutlaka kaçınmaya çalışın. Bu size pişmanlık ve kayıpları getirebilir. Aile büyükleri, öğretmenler, patronlar gibi otorite figürleri kararlarınızda ve adımlarınızda daha etkin olabilir. Yurtdışı bağlantılı iş ve eğitimler, akademik süreçler ve eğitim hayatı adına aktif bir çaba gündeminizde olacak.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta haftanın ilk günü ilişkilerde stresli bir konu veya karmaşık durumlar, anlaşmazlıkları çözme veya nihai kararlar alma gibi konular gündeminizde olabilir. Ortaklı işlerde daha temkinli olmak gerekebilir. Salı günü Güneş'in Kova burcuna geçişiyle yaşamınızdaki karmaşaları sonlandırmaya başlayacaksınız. Daha net olacağınız, sorunları ve çözümleri daha net okuyabileceğiniz bir süreç başlıyor. Dış dünyayı kontrol etmek yerine içinize dönmeye, kendinizde bir dönüşüm yaratmaya başlama zamanı.
Zira bu haftadan itibaren kendinizde yaratacağınız dönüşümler, dış koşullarınızın doğrudan değişmesini sağlayacaktır. Özdeğer ve özsevgi konularında çalışma, kendinize güvenme zamanı. Kendinize verdiğiniz değer, insanların size verdiği değeri belirleyebilir. Bazı ilişkileriniz için fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. Gerçek duygularınızı ve beklentilerinizi dile getirerek uzun vadede oluşabilecek problemleri çözebilirsiniz. Finansal konularda ise yepyeni planlar ve kazanç sağlama adına yeni projeler gündeminizde olabilir.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta haftanın ilk günü iş hayatı ve çalışma ortamında zorlu veya karmaşık işleri çözümleme, zorunlu işlerinizi yerine getirme sorumluluklarınızı sahiplenme zamanı. Salı günü Güneş'in Kova burcuna geçişiyle bir süredir iş ve sorumluluklar, yaşam düzeni gündeminizde iken artık yaklaşık bir ay boyunca ilişkiler gündeminizde olmaya başlayacak. Hem özel ilişkilerinizde hem dostluk ve ortaklık ilişkilerinizde yepyeni bir süreç karşınızda.
Eski düzenlerin, eski alışkanlıkların yıkıldığı bu dönemde, yeni ilişkiler kurmak adına oldukça destekleyici bir süreç içinde olacaksınız. Kalıcı ilişkiler kurabilirsiniz. Önümüzdeki yaklaşık 10 günlük süreç içerisinde yalnız Aslanlar, önemli, kayda değer ve beklentilerinizi karşılayabilen, ayakları yere basan kişilerle karşılaşabilir, tanışabilir. Bu tarz kişilerden partnerlik teklifi alabilirsiniz. Bazıları içinse iş hayatında ortaklı çalışmalar, ortak projeler, ilişkilerden yola çıkan iş bağlantıları ön planda olabilir. Çoğu ilişkideki tavrınız, tarzınız değişmeye başlıyor.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta haftanın ilk günü finansal konularda riskli yatırımlar, kazançlar ve para çıkışları gündeminizde olabilir. Salı günü Güneş'in Kova burcuna geçişiyle iş hayatı ve yaşamınız içerisindeki sorumluluklar gündeminizde olmaya başlayacak. Görevlerinizi yerine getirmekle ilgilenecek, işinizde kendinizi geliştirmeye odaklanacaksınız. Bazı Başaklar için iş veya şirket değişikliği, iş başvuruları ve süregelen iş arama süreçlerinde sonuçlanmalar söz konusu olabilir.
Günlük yaşamınızdaki süregelen rutinin değişeceği yaklaşık 10 günlük bir süreç başlıyor. Bugünlerde sağlıkla ilgili destekler ve beslenme düzenininde değişiklikler de gündeminizde olabilir. Bazı besinleri ve kötü alışkanlıkları hayatınızdan kalıcı olarak çıkarabilirsiniz. Bugünlerde çaba sarf edeceğiniz her alanda ödül alacağınızı bilerek hareket edin. Eğitim süreçleri, sınavlar ve başvurular gündeminizde olabilir. Finansal konularda ise kendinize güvenme zamanı. Borçlar, ödemeler gündemde olabilir, taksitli harcamalar gerçekleştirebilirsiniz.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta haftanın ilk günü ilişkiler veya yaşam koşullarınızla ilgili can sıkıcı veya stresli konularla ilgilenebilirsiniz. Salı günü Güneş'in Kova burcuna geçişiyle ilişkilerinizde, aşk hayatınızda yeni bir süreç başlıyor olacak. Yalnızlar için yeni ilişki fırsatları söz konusu olabilir. Kalıcı duygular ve kalıcı başlangıçlar öne çıkabilir. Evli Teraziler çocuk sahibi olma ve çocukların hayatıyla ilgili yeni düzenlemeler, çocukların eğitimiyle iligli konularla ilgilenebilir.
Hayattan keyif almayı, koşullara ayak uydururken isteklerinizi var etme konusunda sabırlı olmayı, hayatla ve kendinizle barışmayı ve kendinizle daha sağlıklı bir ilişki kurmayı öğreneceksiniz. Bugünlerde ortaklık, dostluk veya partnerliklerde karşınızdaki kişilerden net, baskın veya kontrolcü tavırlar görebilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin gizli duyguları, saklı düşünceleri açığa çıkabilir. Finansal konularda ise daha sağlıklı hareket etmeye, etrafınızdan fikir almaya açık olmalısınız. Para paylaşımlarında ise doğru bir alma-verme dengesinde olmanız çok önemli.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta haftanın ilk günü stresli konularla, karmaşık düşüncelerle veya takıntılı fikirlerle meşgul olabilirsiniz. Sıkıştığınızı hissettiğiniz bir konuya son vermek adına cesaret gösterebilirsiniz. Salı günü Güneş'in Kova burcuna geçişiyle hayatınızda önemli bitiş ve başlangıçların olacağı yaklaşık 10 günlük bir süreç başlıyor olacak. Artık koşullarınızın netleştiği, ilişkilerde ileriye yönelik net kararların alındığı bir dönem karşınızda.
Bu dönemde alınacak bitiş ve başlangıç kararlarının kalıcı ve uzun vadeli olacağını bilerek hareket etmeye çalışın. Ego ve hırs bugünlerde size zarar verebilirken, bilinçli ve farkındalıklı tavırlar ise size kazandırır. Aile üyelerinizin hayatında önemli gelişmeler olabilir. Bu gelişmeler sizin de gündeminizi etkileyebilir. Sağlıkla ilgili varolan sorunlarda şifanın çalışacağı günlere giriyorsunuz. İlişkilerde ise kontrol çabasından uzaklaşma, ortaklık geliştirme ve eşitliği arama zamanı. Bazı Akrepler için bugünlerde ilişkilerin resmiyet kazanması, evlilik teklifi gibi konular gündeme gelebilir.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta haftanın ilk günü zorunlu ödemelerle ilgilenebilir, yaşamın farklı alanlarında istekleriniz ve duygularınız konusunda karmaşa yaşayabilirsiniz. Salı günü Güneş'in Kova burcuna geçişiyle kararsızlıklarınız son bulmaya başlayacak. Hayata dair yeni kararlar, yeni bakış açıları ve yeni fikirler içerisinde olacaksınız. Yakın çevrenizle ilişkilerinizde önemli değişimler olabilir. Aşk hayatında beklentileriniz değişebilir. İlişkileri daha ciddi bir gözle ele alabilir, duygularınızın arkasında durarak istediğinizi elde etme adına çaba harcayabilirsiniz.
Finansal konularda önümüzdeki günler içinde yüklü planlamalar yapabilirsiniz. Araç alım-satımı, teknolojik aletlerle ilgili harcamalar gündeminizde olabilir. Eğitim hayatınızla ilgili bir yol belirleyebilir, bir süredir düşündüğünüz eğitimi almak için harekete geçebilirsiniz. Kardeşlerinizin hayatında önemli gelişmeler olabilir. Sizi baskılayan, negatif enerji veren kişiler ve ortamlardan uzaklaşmak isteyeceğiniz, bazı kişileri hayatınızdan çıkarmak isteyeceğiniz enerjiler çalışabilir.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta haftanın ilk günü sağlık ve estetikle ilgili konular gündeminizde olabilir. Finansal konularda bir çıkmazı çözmeye çalışabilirsiniz. Salı günü Güneş'in Kova burcuna geçişiyle iç dünyanızda önemli değişimler yaşayacağınız yaklaşık 10 günlük bir süreç başlayacak. Özgüveni yeniden inşa etme, kendinizle ilişkinize odaklanma, gerçek duygularınızı ve isteklerinizi keşfetme, hırs ve kararlığı var etme konuları ön planda olacak.
Bugünlerde pasif kalmaktan ve koşullara teslim olmaktan, yapabileceklerinizi küçümsemekten kaçınmalısınız. Zira imkansız gördüğünüz konularda başarılar elde edebilirsiniz. Umutsuz olduğunuz alanlarda karşınıza yeni yollar açılabilir. Baba, eş gibi figürlerden finansal destekler görebilir veya ilişki olduğunuz kişilerle ortak finansal planlamalar, yatırım ve harcamalar yapabilirsiniz. Evinizle ilgili harcamalar, taşınmaz mal alım-satım konuları, davalardan gelen kazançlar ve ödemeler, miras ve nafaka gibi konular gündeminizde olabilir.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta haftanın ilk günü elinizde olmayan koşul ve durumlarla ilgili sorgulamalar, kararsızlıklar ön planda olabilir. Kaygı ve endişe çalıştıracağınız durumlar içinde olabilirsiniz. Salı günü Güneş'in sizin burcunuza geçişiyle yaşamınızda kalıcı değişimlerin ve netleşmelerin başlayacağı bir sürece gireceksiniz. Her konuda olaylara daha net bakabilir, net ayrımlarda bulunabilir, zaman zaman ya hep ya hiç mantığında olabilirsiniz.
Siyah-beyaz ayrımlarınızın keskinleşeceği bugünlerde, sağlıksız olan durumları kesip atma konusunda daha başarılı olurken, pire için yorgan yakmamaya dikkat etmeli, ilişkilerde kontrol çabası ve güç savaşlarına girmemelisiniz. Zira her alanda işbirliği ve ortaklığın kazandırabileceği bir süreç karşınızda. Bugünlerde ilişkiler, dostluklar ve ortaklıklarda doğru noktalarda emek harcamanız, sabır göstermeniz hayrınıza olabilir. Hayatınızdaki kişilerden önemli destekler görebilir, fikirler edinebilir, bakış açıları kazanabilirsiniz. Araçlarla ilgili harcamalar, planlamalar ve seyahatlerle ilgili ani gelişmeler karşınıza gelebilir.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta haftanın ilk günü geleceğinizle ilgili konuları önemseyebilir, bazı ilişkilerle ilgili tıkanık bir durum içinde kaldığınızı hissedebilirsiniz. Salı günü Güneş'in Kova burcuna geçişiyle yaşamın sunduğu şartlara göre hareket etmenin daha önemli olduğu bir süreç içine gireceksiniz. Bugüne dek emek verdiğiniz alanlarda ödüllerinizi alırken, geçmişte yapılan hataların sonuçları da karşınıza gelebilir. Bu yüzden doğrularınızı ve yanlışlarınızı daha iyi göreceğiniz günler içerisinde olacaksınız. Bazı hatalı tutum ve tavırlarınızı bırakmanız gerektiğini fark edeceksiniz.
Beslenme düzeninizde kalıcı değişimleri başlatabilirsiniz. Zararlı alışkanlıkları hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Beden sağlığıyla ilgili sorunlar ise bu haftadan itibaren şifa ile iyileşmeye gidebilir. Bugünlerde çalışma hayatınızda önemli değişiklikler gündeme gelebilir. Yöneticilerinizin değişimi, görev değişimleri veya iş değiştirme planları karşınıza çıkabilir. İnsanların niyetlerini daha iyi okuma konusunda ise başarılı olabilirsiniz.





Merve Rençber
 
⚠️2021’ in en zor haftalarından birine geldik. Zaten yıllık yorumlarda da en çok bu noktalara değinmiştik. ⚠️Bol kareli bol kaoslu bir haftaya adım atıyoruz. (kare açılar astroloji de en zor ve çatışma enerjisi barındıran açılardan biri)
‼️Çok önemli ve ses getiren, ayaklanmalara sebep olabilecek nitelikte olaylara gebe bir hafta olabilir.
Beklenen Jüpiter-Uranüs karesi ve Mars-Uranüs kavuşumu bu hafta gerçekleşiyor.
Üstelik haftanın ilk gününe Jüpiter-Uranüs karesiyle başlıyor olacağız.


🔸Hafta genelinde büyük isyanlar ve ayaklanmalara şahit olabiliriz.
🔸Özellikle dini inançlar, liderler ve mekanlarla alakalı kaoslar gündeme gelebilir.
🔸Anlaşmaların iptal olması hatta beklenmedik bir anda sonlanmalar yaşanması da mümkün.
🔸Sosyal yapıları altüst eden olaylar gündeme gelirken ekonomi içinde ciddi dalgalanmalar söz konusu olabilir.
⚠️Bu hafta mümkün mertebe riskli harcamalardan uzak durmanızda fayda var.



📅ÇARŞAMBA GÜNÜ ise Mars-Uranüs kavuşumu yaşanacak.
🔸Hafta genelinde deprem riski yüksek. aslında geçen haftalardan beri yer yer meydana geldi. Umarım bu soğuk günlerde kötü şeyler yaşamayız.
⚠️Toprak bozuklukları ve yağışlardan kaynaklı ani kazalara karşı da çok temkinli olun. Acele hareket etmemeye çalışın.
🔵Bu hafta özgürlük savaşlarını, spontane ve şimşek hızında gelişen olayları deneyimleyebiliriz.
🔵Düşüncesizce ve öfkeyle hareket eden kaybeder.
🔵İsyankar ve küstah tavırlardan uzak durmakta da fayda var.



📅CUMARTESİ GÜNÜ İSE MARS-JÜPİTER KARESİ YAŞANACAK.
🔴Sağlıksız ve kontrolsüz büyüyen tartışmalar ve kaoslar haftasonunda da bizi bırakmıyor.
🔴Manik, öfkeli, kaba ve pervasız konuşmalar yaşanabilir.
🙏🏻Kendinize açırı güvenli ve kibirli hareketlerde bulunmamakta fayda var.
🙏🏻Bu hafta kendinizi sakin tutmanızı, gerekirse kendinizle başbaşa kalmanızı tavsiye ediyorum.
🔵Fakat patlaması ve kopması gereken bir şey varsa da patlar arkadaşlar önüne geçemeyeceğiniz durumlarda maalesef ki olacaktır. Bu yüzden olursa da şöyle düşünün “demek ki önüne geçmemeniz gerekiyordu.”
🙏🏻Her şerde bir hayır vardır. Bu hafta bunu unutmamak gerek.

Herkese sağlıklı ve mümkün olduğunca huzurlu bir hafta diliyorum





Hazal Tekin
 
haftalık (6).jpg

✅YÜKSELEN KOÇ
Haftaya para kaynaklarınızın artışı ile ilgili düşünceler ile başlayabilir,yaptığınız iş dışında 2.bir iş yapma eylemleri içinde olabilirsiniz.Dış görüntünüzde marjinal değişiklik düşüncesi kafanızda oluşabilir.İlişkisi olmayan bir Koçsanız sosyal medyadan tanışacağınız biri olabilir.

✅YÜKSELEN BOĞA
Haftaya içe dönük başlayabilirsiniz.İş değiştirmek isteyen bir Boğa iseniz bununla ilgili atılımlar yapabilir araştırma içine girebilirsiniz.İş yerindeki otorite figürleri ile çatışmamaya dikkat !

✅YÜKSELEN İKİZLER
Haftaya arkadaş çevrenizden alacağınız haberlerle başlayabilirsiniz.Yüksek öğrenim yapmak isteyen veya yurtdışı bağlantıları olan bir İkizler iseniz,önünüze bu konularda fırsatlar gelebilir.Kardeşler ile ilgili konular gün yüzüne çıkabilir.İlişkisinde sorunlar olan İkizler
sonuçları için artık “adım atmalıyım” düşüncesi ön plana çıkacaktır.iş yerindeki otorite figürleri ile çatışmamaya çalışın.
Dış görünüşünüzle ilgili değişiklik yapmak için adım atma isteği oluşabilir.

✅YÜKSELEN YENGEÇ
Bu hafta beklediğiniz kredi veya kredi ertelenmesi,nafaka,eşten dolayı gelecek bir para var ise,gecikmesi biraz tadınızı kaçırabilir.Para harcarken dikkatli olmanız gereken bir haftadan geçiyoruz.

✅YÜKSELEN ASLAN
Haftaya iş ortamınızda oluşabilecek ani değişiklikler ile başlayabilirsiniz.Evli veya ilişkisi olan Aslan burcuysanız,eşiniz ve aileniz arasındaki fikir ayrılığının tam ortasında kendinizi bulabilirsiniz.

✅YÜKSELEN BAŞAK
Haftaya birlikte çalıştığınız kişilerin sorunları ile başlayabilirsiniz.Ailenizde sağlık problemi olan bir büyüğünüz var ise,onun doktor kontrolleri ile uğraşmanız olası.Soğuk algınlığına dikkat.

✅YÜKSELEN TERAZİ
Bekar ve ilişkisi olmayan bir Terazi iseniz, bu hafta aşk hayatınız renkleniyor. Karşınıza biri çıkabilir.Çocuğu olan Terazi burçları çocukların eğitim konuları ile ilgilenmek durumunda kalabilirler.Ani çıkabilecek ödeme veya unuttuğunuz bir borç önünüze gelebilir.

✅YÜKSELEN AKREP
Evli veya ilişkisi olan bir Akrepseniz partnerinizle fikir ayrılığına düşebilirsiniz.Size tavsiyem konuyu uzatmamanız olacaktır.Eviniz ile ilgili değişiklik düşünceniz varsa araştırmaya başlayabilirsiniz.

✅YÜKSELEN YAY
Haftaya yakın çevreniz ile planlar yaparak başlayabilirsiniz.İletişim yönünüzün güçlü olacağı bir haftaya giriş yaptık.Sosyal medyadan işleyen bir Yay burcuysanız işlerinizde gecikmeler söz konusu olabilir.İlişkisi olmayan Yaylar için etkilenebileceği kişi yakın çevresi aracılığı ile gelebilir.

✅YÜKSELEN OĞLAK
Bu hafta aileniz ile kendiniz arasında kalabilirsiniz.Aileniz sizden ilgi,yardım bekliyor ancak kendinizi tükenmiş kendinizle baş başa kalmak ister bulabilirsiniz.İlişkisi olmayan bir Oğlaksanız,iş hayatınızda tanıdığınız ve hoş sohbetler ettiğiniz bir arkadaşınıza şans vermeyi düşünebilirsiniz.

✅YÜKSELEN KOVA
Bu hafta yakın çevrenizden birinin veya birilerinin sizden gizlediği bir takım konuları öğrenebilirsiniz.Aşırı tepkilerden kaçının.Kazalara açık bir haftadasınız dikkat! İlişkisi olan bir Kova iseniz, sevdiğiniz kişiyi gereksiz kırmamaya özen gösterin .

✅YÜKSELEN BALIK
Bu hafta maddi gelirleriniz ile ilgili bir umutsuzluğa kapılabilir,çalışıyorum ancak karşılığını alamıyorum diyebilirsiniz.Trafikte dikkatli olmanız gereken bir hafta.Kimse beni anlamıyor duygu durumuna düşüp kendinizi kurban psikolojisine düşürmemeye dikkat edin.









Kadriye Yankın
 
X