18 Ocak – 24 Ocak 2021 haftalık burç yorumları

"Her şey halkadır. Her birimiz kendi hareketlerimizden sorumluyuz. Hepsi döner dolaşır, bize geri gelir"

Sert bir haftaya giriş yaptık bu hafta sağduyulu, anlayışlı ve farkındalıklı olmak her zamankinden daha önemli 🎈

Öğleden sonra ay koç burcuna geçiyor gergin, hızlı ve sabırsız olabilir.

Ay sonunda merkür retro hareketine başlamadan sözleşmeli işlerinizi halletmenizi tavsiye ederim☀️🎈



Karma Astrolog Özlem Somuncu
 
Ay Kova burcunda ve boşluk enerjisinde haftaya başladık. Saat 10:08 itibariyle Koç burcuna geçiş yapacak. Daha azimli ve heyecanlı hissedebiliriz gün genelinde.

Bu hafta önemli gezegen durumları deneyimleyeceğiz. Kova burcunda yığılmış gezegen topluluğuna Mars-Uranüs kafa tutacak. Ay hemen yanı başlarından onların heyecanını tetikleyecek.

Yenilendiğimiz, farklılaştığımız ve kendimize dair yeni kararlar alacağımız bir hafta olabilir. Bu hafta hiç bir duruma şaşırmayalım, tepki vermeyelim, bekleyip sonucunu görelim. Modunda olmak en verimlisi.

✅ Güneş Kova burcuna geçiyor.

✅ Mars-Uranüs kavuşuyor.

✅ Jüpiter- Mars ve Uranüs’e etkileşimde bulunuyor .

✅ Mars-Jüpiter sert açıya hazırlanıyor.

Sağlık koşulları, hava şartları, isyan, yer hareketleri ,artan şiddet olayları ve en çok da otorite figürlerinin pot kıran , alevlendiren konuşmaları haftaya damgasını vurabilir. Takalım kemerleri. Kuşanalım en güzel tavrımızı. Zihni sakinleştirdik mi, haftaya bireysel olarak hazırız .

Mutlu haberler alacağımız, kilitli sandığımız kapıların açıldığına şahit olacağımız şahane bir hafta olması niyetiyle 🙏🏼




Sibel Mygl
 
haftalık (7).jpg


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR
Haftaya güneş burcunuzdayken başlıyorsunuz .Enerjinizin yoğun olduğu ön planda olduğunuz bir zaman dilimi. Hafta ortasında gündeminiz para konularına odaklanıyor. Hafta sonunda ise yakın çevre kardeşler kuzenler, komşularla iletişimin yoğun olabilir. Perşembe - cuma günleri daha yoğun olmak üzere tüm hafta wtkin olacak gergin açılar ise emeğinizle elde ettiğiniz gelirleriniz, para finans, yatırım, alacak-verecek gibi konularda ani , beklenmedik gelişmelere neden olabilir. Arkadaşlarınız dahil, olduğunuz klüp dernek gibi kurumlarla da bağlantılı olabilir bu gelişmeler. Kayıp ve zararlara dikkat.

BOĞALAR VE YÜKSELEN BOĞALAR
Haftaya iç dünyanız sezgileriniz , rüyalarınız gibi konularla başlarken hafta ortasında daha ön planda olup dikkatleri üzerinize çekebileceğiniz bir süreç olabilir. Hafta sonu ise emeğinizle elde ettiğiniz gelirleriniz, yatırım , alacak verecek ile ilgili yoğun iletişim
İçinde olabilirsiniz. Perşembe -cuma daha toğun olmak üzere tüm hafta etkin olacak gergin açılar bogalar için oldukça önemli sonuçlar doğurabilir . Beklenmeyen sürpriz ani gelişen olaylar yaşayabilirsiniz. Meslek hayatınız , kariyeriniz toplum içindeki konumunuzla ilgili bir büyüme, gelişme yeniden yapılanma da olabilir. Bu hafta Sağlığınıza ve öfke kontrolüne dikkat edin. Ani öfke krizleri yaşananabilir Allah korusun kaza ve yangın gibi tehlike oluşturacak , elektrikle ilgili tehlikelerden uzak durun.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER
Hafta başında arkadaşlarınızla ilişkileriniz sosyal oryamlarınız ön plandayken hafta ortasında biraz içe dönüp inzivaya çekilme hissi oluşurken hafta sonu ay burcunuza geçeceğinden kendinizi gösterebileceğiniz , daha pozitif ve dışa dönük etkiler ortaya çıkabilir. Özellikle perşembe-cuma günü etkili olabilecek gerilimli açılar sizin yüksek öğrenim , uzak ülkeler veya yolculuklar ile içdünyanız, ruhsal sağlığınız alanlarınız aradında oluşacak. Sağlığınıza dikkat edin yolculuk planları varsa kazalara karşı dikkatli olmakta fayda vardır.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER
Haftaya işiniz, kariyeriniz meslek hayatınızla ilgili uğraşlarla adım atıyorsunuz. Hafta ortasında arkafaşlarınız, sosyal yaşamınız ve grup çalışmaları daha ön plana çıkarken hafta sonu biraz daha içe dönüp belki sosyal medya ortamlarında iletişiminizi sürdürebilirdiniz. Perşembe-cuma günleri yoğun olmak üzere hafta genelinde etkili olacak sert açılar sizin para , aşacak verecek gibi konularla arkadaşlıklaronız ile ilgili alan atasında olyşuyor. Arkadsşlarınızla ani tartışmalar beklenmedik bitişler yaşayabilirsiniz. Bazı para kayıplarına da beden olabilirler dikkat.

ASLANLAR VE YÜKSELEN ASLANLAR
Haftaya eğitim hayatınız , yolculuklarınız veya varsa uzaklarla , imnternet üzerinfen yağılan alışverişleriniz gibi konularla başlıyorsunuz. Hafta ortasında mesleğiniz kariyeriniz gibi konular daha ön plana çıkarken hafta sonu arkadaşlarınıza sosyal yaşamınıza zaman ayıracağınız iletişimi bol bir zaman dilimi olacak gibi görünüyor.Perşembe-cuma ağırlıklı olarak olmak üzere tüm hafta hissedilecek gergin açılar evlilik , ortaklık , meslek, kariyer iş yaşamı gibi yaşamınızın temel dinamiklerinde ani , sürpriz değiliklikler , bazı zorlanmalar , engellenmeler olması ihtimal dahilindedir.Gayret ederseniz, olumlu dönüşümlere de vesile olabilir.

BAŞAKLAR VE YÜKSELEN BAŞAKLAR
Hafta başında gündeminiz ortaklaşa gelirlerle ilgili olurken hafta oryasında eğitim hayatınız, uzak yolculuklarınız veya barsa ticari ilişkileriniz ön plana çıkıyor. Hafta sonu ise kariyer ve mesleki hayatınızla ilgili olarak iletişimi bol bir süreç yaşayabilirsiniz. Perşembe cuma günü yoğun olmak üzere tüm hafta etkin olacak gerilimli açılar sizin
Günlük rutinleriniz, iş yeriniz çalışanlarınızla yüksek öğrenim, uzak yolculuklar veya varsa uzak şehirler - ülkeler , yurt dışı ile yapılan ticaret gibi konularda etkili olabilir. Ani , beklenmedik gelişmeler ortaya çıkabilir. Sağlığınıza dikkat edin. Planlarınızda yolculuk varsa kazalara karşı dikkatli olun.

TERAZİLER VE YÜKSELEN TERAZİLER
Haftaya eşiniz veya ortağınız evliliğinizle ilgili gündemlerle adım atıyorsunuz. Hafta ortasında ortaklaşa para konuları önem kazanırken hafta sonu ise yüksek öğrenim, yolculuklar veya ticari faaliyetlerle ilgili iletişimleriniz artabilir. Perşembe-cuma daha yoğun olmak üzere hafta boyunca etkili olacak gergin açılar sizin sanatsal uğraşlaronız veya varsa çocuklarınızla , ortaklaşa para-finans konularında gündem oluşturabilir.

AKREPLER VE YÜKSELEN AKREPLER
Haftaya iş ortamınız , günlük rutinlerinizle başlangıç yaparken hafta ortasında evlilik-ortaklık gibi ilişkileriniz daha ön plana çıkabilir. Hafta sonu ise ortak kazançlarınız alacak-verecek konularıyla işgili bir iletişim yoğunluğu yaşanabilir.Perşembe-cuma günü yoğun olmak üzere tüm hafta etkili olacak gergin açılar sizin
eşiniz, ortağınız veya evliliğinizle ilgi olabilir.Eviniz , yaşadığınız yeri değiştirmek gayrimenkul alıp satmak, varsa ebeveynlerinizle ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Tüm bu alanlarda öfke kontrolüne dikkat etmekte fayda vardır.

YAYLAR VE YÜKSELEN YAYLAR
Hafta başında aşk hayatınız, yaratıcı faaliyetleriniz varda çocuklarınızla ilgili bir gündemle bsşlarken hafta ortadında daha çok işinize günlük rutinlerinize varsa çalışanlarınıza odaklanacaksınız. Hafta sonu ise eşiniz evliliğiniz ortaklıklarınızla ilgili iletişimin yoğun alduğu bir gündem olabilir. Perşembe -cuma yoğun olmak üzere tüm hafta etkin olacak sert açılar sizin kardeşler, komşular yakın , çevrenizle iş hayatınız günlük rutinleriniz veua sağlıkla ilgili konularda olabilir.

OĞLAKLAR VE YÜKSELEN OĞLAKLAR
Haftaya eviniz yuvanız aileniz ebeveynlerinizle ilgili bir gündemle başlıyorsunuz.Hafta ortası ise daha çok aşk sanat, yaratıcılık varsa çocuklarınızla ilgili gelişmeler olabilir hafta sonu iş ortamınuz ve çalışanlarınızla ilgili iletişimi yüksek günler olabilir. Perşembe-cuma yoğun olmak üzere tüm hafta etkin olacak gergin açılar sizin emeğinizle kazandığınız paralar, gelir gider konuları ile yaratocılık , sanatsal uğraşlar veya çocuklarınızla ilgili olabilir.

KOVALAR VE YÜKSELEN KOVALAR
Haftaya komşular kardeş-kuzen gibi yakınlarla ilgili bir gündemle adım atarken hafta ortasında eviniz aileniz varsa ebeveynleriniz daha ön plana çıkacaktır. Hafta sonu ise aşk yaratıcılık , sanatsal uğraşlar ve çocuklarınızla ilgili iletişimi bol bir gündem olabilir. Perşembe ve cuma günleri yoğun olmak üzere tüm hafta etkin olacak gergin açılar siziniçin oldukça önem arzedebilir. Eviniz aileniz , gayrimenkullariniz, ebeveynlerinizle ilgili ani beklwnmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz. Ev kazalarına ve tartışmalara dikkat.

BALIKLAR VE YÜKSELEN BALIKLAR
Haftaya gelirleriniz, alacak-verecek yatırımlar gibi bir gündemle adım atıyorsunuz hafta ortasında yakın çevreniz kardeş kuzen ve komşular ön plana çıkabilir.hafta sonu ise aviniz aileniz yaşam alanınız ve ebeveynlariniz gibi konularda yoğun iletişimli bir gündem oluşabilir. Perşembe-cuma yoğun olmak üzete tüm hafta etkin olacak gerilimli açılar sizin kardeşler kuzenler , komşular gibi yakın çevresiyle ilgili bir konuda olabilir. Sağlığada dikkat etmeliler. Genç balıklar için eğitim hayatlarıyla ilgili gelişmeler olabilir
Merkürcan iyi bir hafta diliyor.



Merkürcan
 
haftalık (8).jpg

KOÇ


2017 Aralık ayı ile birlikte başlayan zorlu iş/kariyer mücadeleleriniz sebebiyle çok yoruldunuz ve belki yeni bir düzen oturtmaya mecbur kaldınız! Şimdi mevcut düzeni değiştirmek için,resmi makamlar ya da kendi patronlarınızla bir mücadele veriyor olabilirsiniz! Maddi sorunlar bu süreçte devam edecek. Kuracağınız düzen için harcama yapacak ya da düzen kurana kadar cepten yediğiniz için zorlanacaksınız!
✅ çocuk sahibi olanlar ya da olmak isteyenler bu süreçte çocuklarla ilgili konularda da mevcut düzeni değiştirecek ya da onlarla ilgili konularda büyük yenilik ve değişiklikler yapacaklar! Çocuklarınızın düzeninin değişmesi de sizi daha çok koşturmak zorunda bırakabilir. Evlat isteyenler için verimli bir dönem!
✅ sosyal çevreniz,arkadaşlıklarınız,bağlı bulunduğunuz gruplar ve idealleriniz komple değişiyor! Artık birçok insanı daha hızlı eleyeceksiniz demek bu! Yenilikçi,akılcı insanlarla takılacaksınız ve gitmesi gerekenler gidecek! Artık biraz daha sosyal,canlı ve flörtöz olmayı isteyebilirsiniz! Kabak çiçeği gibi açılabilirsiniz de bu süreçte! :) Bazılarınız mevcut ilişkisini bitirme kararı verse bile kararlar değişken olacak,bazıları da yeni başlayan ilişkilere adapte olma zorluğu çekecek! Aşk ilişkilerinde heyecanlı ama bir ileri iki geri olacaksınız!
Artık inançlarınız bakış açınız değişiyor ve dar çevreler size yetmiyor! Daha geniş kitlelere hitap etmenin yolunu bulmanız gerekiyor! İletişim/sosyal medya/internet konularında kendinizi çok daha fazla geliştirmeniz gerekiyor🙏🏻
Umutlarınız size yakınlaşıyor ama önce dar kalıplardan çıkmanız ve insanları hak ettikleri,eşyaları ait oldukları yere koymayı öğrenmeniz gerekiyor! Yerine göre kibar olmak,öfkelenmeden konuşabilmek,doğrularla yanlışlar arasında keskin çizgiler koymamanız gerekiyor! Karşınızdaki insanlara kızgın olmayı bırakıp sizden farklı düşünenlere daha nazik olmayı başarmak zorundasınız artık! Aynı dil kalıbı sizi ilerletmeyecek! Değiştirin 🙏🏻 Özgürleşeceksiniz haberiniz olsun! Daha özgür olacaksınız artk! Gidenler,ayıklananlar boşuna değil! Cesaretinizi konuşturacaksınız! 🙏🏻 Zorluklara aldanmayın! Sizi temin ederim ki şans sizinle sadece cesur olun! Mızmızlık ve umutsuzluk size göre değil!








BOĞA

2017 Aralık ayından beri hukuki konular,üzerinize oynanan oyunlar,eğitim konusunda mücadeleniz,uzak bir yere yerleşmek ya da nerde yaşayacağınız konusunda karar verememe durumu,inançlarınızla ilgili sorgulamalar,evliyseniz eşinizin akrabaları ile ilgili sorunlar ,medyada ya da bulunduğunuz çevrede adınızın kötü anılması gibi konular ve tüm bu saydığım mevzularda güçlü dönüşümler geçirdiniz! Allah var çok güçlü karşıladınız tüm olanları🙏🏻
✅ şimdi bu süreçte hala karar vermediyseniz yaşayacağınız yere karar verecek,uluslararası iş ve ilişkilerle ilgili son kozlarınızı oynuyorsunuz! Hukuki konularda son hesaplaşmalar! Eğitim/akademik konularda/yabancılar yabancı yerlerle ilgili mevzularda,basın/yayın/medya konusunda artık verilen mücadelelerin ekmeğini yeme vakti!
✅ Amaaaa! Mart başına kadar zorlanacaksınız! Birçok konu ile bir arada mücadele etmek zorunda kalacaksınız! :KK43:( bunlar fazla kilolar da olabilir,sağlık sorunları da,partner de çocuklar da,açık düşmanlar da... Güçlü ve dirayetli olmanız sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz🙏🏻
✅ kariyer kurma,resmileşme,düzen oturtma çabanız da devam ediyor bir yandan! Marka olmaya çalışıyor olabilirsiniz bu kolay olmayacak ama olacak! Sabır🙏🏻🍀
✅ anneniz,aile büyükleriniz konusunda da sorumluluklarınız çok artıyor! Ailenizi ,kariyer hayatınızı,gelecek planlarınızı titizlikle ele almanız gereken bir süreç!
✅ çoğunuz bu verdiğim tarih aralığında taşınacak ya da düzenini değiştirecek,yeni planlar,yeni oluşumlar içinde olacaksınız🙏🏻🍀
✅ aile içinde ve kariyerinizle ilgili konularda harekete geçmeniz,” değişecek düzene” ayak uydurmanız en önemlisi net olmalısınız! Evliyseniz bu bir ayrılık ya da bir süre ayrı kalma zorunluluğu da olabilir ama aile/kariyer konularında düzen değişiyor!
✅ailenizle daha ilgili olun. Sevecen ve barışcıl olun! Anne/babanızla daha ilgili olun🙏🏻 .
Siz Zodyak kuşağının en dirayetli burçlarından birisiniz sadece dik durun ve gelen stres toplarını zihin kalenizden içeri almayın!
✅ bir kere karar verirseniz hersey bambaska olacak. Kariyer,düzen her neyse! Karar vermeniz gereken konuda net karar verin ve zorlukların sizi yıldırmasına izin vermeyin!









İKİZLER



2017 Aralık ayından beri yaşadığınız finansal sorunlar,borç ve kredi sorunları,eşinizin para durumunun bozulması ya da dengeye gelmemesi (evliyseniz) ,kiminizin ayrılık sonrası maddi durumunu toparlayamama hali ve korkularınızla sınandığınız zorlu zamanlar geçirdiniz!
✅şimdiyse; sürüncemede kalan sorunlu evlilikler biterken sen bana ne verdin/ne aldın tartışmaları olabilir! Bazılarınız boşanma ve hakkını alma yoluna gidebilirler!
✅evliliği devam edenler eşleriyle birlikte maddi konularda verdikleri mücadelelerin sonuna geliyor! Bu konularda artık ödül alacak olanlar sizlersiniz!( miras/borc/kredi/ortak paralar) vb olabilir!
✅gelirlerinizi arttırmak için iş kurma,yer değiştirme ve yeni yerlere/uzaklara açılma planınız olabilir!
✅bazılarınız yeni bir eğitime başlarken,bazılarınız hukuki konularda,uzak yerlerle bağlantılı işlerde ya da uluslarası iş ve ilişkilerde mücadele ediyor olacak.
✅bazılarınız yer değiştirme,uzak yerlere yerleşme planları yapacak !
✅bazılarınız bir kitap,bir çalışma ya da bizzat kişisel hünerlerini kullanarak,medya/basın/reklam ün kazanma yoluna gidecek!
✅ vizyonunuz,inançlarınız,bakış açınız çok değişiyor ve zenginleşiyor! Ya uzaklara gideceksiniz ya da uzakları yakın edeceksiniz,bilgiyle zenginleşecek,kasvetli yıllardan sonra bir yıldız gibi parlayacaksınız🙏🏻☀️
✅ gizli düşmanlara karşı uyanık olun! kendi kendinize yaptığınız yanlışlara da bir son verin! Uykusuz,yorgun bir dönem olabilir! İş stresi ya da çok takılmak yüzünden uykusuz kalabilirsiniz! Sağlığa dikkat! Bu süreçte bilmediğiniz ilaçları kullanmayın! Alkol ve uykusuzluk en büyük düşman ama bunun dışında da gercekten dedikoducu ve düşman ruhlu negatif kimselere dikkat edin! Mücadele neredeyse yılın ilk altı ayı göbek adınız! Ama sonra ödülü bol🍀🙏🏻 ! İKİZLER BURCU ;yılın ilk altı ayı; GÖBEK ADI = MÜ CA DE LE 🗽 sonrası kariyer ve finans konularında zirve 🧚‍♀️🍀🙏🏻
✅ SİZİN HAYRINIZA HİZMET ETMEYEN İŞİ,eşi,alışkanlıkları bırakmak,eğitim ve bilgiyle kendinizi beslemek zorunda kalacaksınız!
✅ eğer çalışkan,cesur ve korkusuz olursanız,bilgiye koşarak gider ve etrafınızdakilerden uzaklaşmaktan korkmazsanız bu dönem savaştığınız konuların şampiyonu olacaksınız!











YENGEÇ


2017 Aralık ayından beri eş/ikili ilişkiler,ortak işler ve açık düşmanlıklarla ilgili çok zor sınavlar verdiniz! Kiminiz ilişkisini bitirirken,kiminiz evlendi hatta bu son üç yıla evlilik ve ayrılığı aynı anda sığdıranlarınız oldu. Bazılarınız evliliğini zor toparladı bazılarınız da hayatın her alanında sert sınavlar verdi!
✅artık ikili ilişkilerle ilgili ödül zAmanı! Aradığınızı bulacağınızı ummamı sağlayan etkiler var!
✅2008’den beri güçlü/karizmatik bir eş isterken bazılarınız o tarihten beri güç savaşları nedeniyle çok kayıp verdiniz! Artık azına razı değilsiniz ve geliyor kalbinizi çalacak esas kişi 🙏🏻 MIZMIZ DEĞİL UMUTLU OLUN🍀 bu dönemde hayatınıza güçlü,çekici ama gizemli birileri girebilir! Bazıları yepyeni ilişkilere adm atarken bazıları var olan sorunlu ilişkileri bitirecek!
✅bu sürecin ilk adımı ilişkiler! Maddi gücü yerli yerinde eş bulma potansiyeli! Var olan eşinizin kaynaklarını genişletme çabası ve ortak gelirleri arttırma çabası!
✅ konu uzunca bir süre PARA ! Para konusuna çok kafa yoracaksınız! Evet bazıları eşten gelen gelirler,bazıları miras/nafaka/prim konularıyla ilgileniyor olacak.
✅ 25 ocak 20 şubat arası çok para az para arasında denge kuramayacaksınız! Bir yerden yağarken başka yerden kısılabilir ama gelirlerinizi arttırmak için çetin bir mücadele vereceğiniz kesin!
✅bazılarınız dolar/borsa/teknolojik yatırım/bitcoin be cripto para işlerine girişecek görünene aldanmayın Satürn 2023 martına kadar 8. Evinizde! Bu da yatırımlar ve harcamalarla ilgili cimri ve fakir biri gibi davranmak zorunda olduğunuzu vurguluyor🙏🏻🍀 #dikkat
✅bu sürecte elinize bolca para gecebilir geleni tutmaya bakın!
✅ ameliyatlar,estetik operasyonlar ya da değişip/dönüşme çabalarınız olabilir. Kendinizi yenilemek adına girişimler içinde olacaksınız!
✅cinsellikle ilgili bildiklerinizi unutun! Mahrem bir konu ama cinsel hayatınızla ilgili yeni keşifler,farklı durumlar ( normalde yaşadıklarınızdan farklı) gelişebilir. Cinsel konularda daha dikkatli ve hijyen olun ayrıca!Detay vermicem daha bu da burda dursun :)
✅doğum sancısı! Yeni bir siz doğuyorsunuz! Bu arada başkalarına paranızı kaptırmayın! Birileri kazancınıza göz dikebilir bu da var dikkat! Gelsin paralr











ASLAN



2017 Aralık ayından beri çoğunuz iş sorunları,işsizlik ya da sağlık sorunları ile uğraştınız! Hayatınızda yol/yön bulmakta güçlük çektiğiniz ,ikili ilişiklerinizde de zorlandığınız ya da yalnızlık çektiğiniz bir süreçti!
✅iş hayatınız yerli yerine oturuyor! Bu sizin ödülünüz!
✅ 20 Ocak’tan itibaren hayatınızda çok köklü değişiklikler yapacaksınız! Artık #eyvallah demek yok!
✅ 28 ocak’taki Dolunay birşeyleri bitirmek isteseniz de 21 Şubat’a kadar karar vermenizin doğru olmayacağına işaret ediyor! 28 Ocak/21 Şubat arası yeni kararlar,imza atmak,ayrılmak ya da aksine yeni bir ilişkiye başlamak için uygun değil!
✅Gökyüzü uzun yıllar size eşlik edecek bir hayat arkadaşını talihinize yüklerken “ true love is loading... “ bir ayağınız ileri,bir ayağınız geri devam ediyorsunuz! Karar vermekte zorlanabilirsiniz! Kimileriniz onca yıl yalnızlıktan sonra özgürlüğünü bırakma konusunda cesaret gösteremezken kimileriniz özgürleşmek için herseyi arkasnda bırakma cesareti gösterecek! Şanslılar 2021 bitmeden zaten evlenmiş olacaklar! Ya da aradığı aşkı bulacaklar! Bu uzun bir yol! Gercek aşk değil gercek hayat arkadaşlığı nedir onu öğreniyorsunuz 🙏🏻🍀 !
✅ bazılarınız yoruldu! Özgürleşmek istiyor! Sorumluluklardan yorulanlar özgürleşmeyi ve uzaklaşmayı tercih edecek!
✅danışmanlıklar,açık düşmanlıklar,ilişkiler, bu üç kavrama dikkat edin! İkisi de uzunca süre size öğretilerle eşlik edecekler! Eğer yükseleniniz Aslan ise yepyeni eş ve ilişkiler,Güneş burcunuz ( burcunuz aslansa) aslan ise otoritelerle,baba/eş gibi figürlerle ilgili kriz ve sorumluluklarınız artacak!
✅ Tamam mı? Devam mı? Seninle bir ömür mü? Yoksa buraya kadar mı? Nihai kararlar veriyorsunuz artk!
✅ herseye rağmen 2021 size ödülleriyle geliyor! Yalnız verdiğim tarih aralığında patronlar,resmi konular çok zorlayıcı olabilir sizler için! Biten konular yeni bir düzen kurma sebebiniz olabilir! Anneniz ya da babanız hrzamankinden çok destek bekleyebilir sorumluluklarınız artabilir!
🍀 artık sizi bağlayan,potansiyelinizi kısan herkes gidici haberiniz olsun!











BAŞAK


2017 Aralık ayından beri, keyif,zevk,neşe yerini ağır sorumluluklara bırakmış olabilir!
✅ çocuklarla ilgili sorumluluklar!
✅aşık olmak,aşık olduğunuz kişiden çekmek, ya da tam tersi aşık olamamak ,hissedememek,yalnız kalmayı sevmekten daha güvenli görmek ve belki de sırumlulukların verdiği yükten dolayı aşkı düşünecek vakit bile bulamamak! Bazılarınız da hobisini meslek haline getirdi,parlamak ve yükselmek için mücadele verdiniz belki! Sahnede olmak,görünür olmak için çabaladınız ama sanki hep engellerle karşılaştınız!
✅Şimdi sahneye çıkma vakti! Aşkta güçlü bağlantılar,tutkulu birleşmeler,flört gözüyle bakılan ilişkileri bir ileri seviyeye taşıma modu aktif sizler için.
✅kimileriniz çocuk sahibi olmaya koyulurken kimileriniz çocuklarıyla ilgili çektiklerinin ödülünü almaya başlıyor!
✅artık daha güçlü ve dinamik bir imaj sergiliyor olacaksınız. Daha tutkulusunuz!
✅iş hayatınız değişiyor!
Evet şimdi durduğunuz yere,işe,konuma bakın! 3 sene sonra bambaşka yerlerde olacaksınız! Artık iş yaşamınızda değişim dönemi sizler için. Bu verdiğim tarih aralığında yeni işler,iş fırsatları,ek işler dahil olabilir hayatınıza!
✅sağlığa dikkat! Zararlı alışkanlıklarınızı bırakmak zorundasınız! Bu işin şakası yok uyardım!
✅ 25/ 29 Ocak arası sağlığa ve gizli düşmanlıklara,dedikodulara dikkat! Arkanızı kollayın!
✅ 29 Şubat/21 Şubat arası yeni iş ve projeler için uygun değil başlayan da geçici olur!
Şu iki ay olanlara dikkat! Yapacağınız işler,iş hayatınız beden ve psikolojik anlamda yaşayacağınız dönüşüm, şekilleniyor! Yeni işler,yeni çalışanlar,evcil hayvanlarla ilgili sorumluluklar dahil oluyor hayatınıza!
✅tansiyon ve genel vücut dengenizi ,kilonuzu kontrol altında tutun! Sağlıklı yaşam düzeni,uyku düzeni elzem hale geliyor!
🍀 aşkta ödüllerinizi almadıysanız alacaksınız buna yürekten inanın! Aşk hayatınızın üstündeki kasvet kalkıyor! Tek başına aldığınız sorumlulukların ödülünü de alacaksınız! Şimdi düşmanları farkedin ve ayıklayın! Sağlığınızı düzenleyin ve çalışma hayatınızı yenileyin! Rutin alışkanlıklarınıza düzen getirmek ve iş hayatınızı ciddiyetle ele almak en önemli sorumluluğunuz 🙏🏻🍀











TERAZİ


2017 Aralık ayı ile birlikte; evde dengeleriniz değişti!
Son üç yılda kiminiz babasını,ebeveynini kaybetti belki,kiminiz onlarla arayı bozdu!
Yaşadığınız yer değişti ya da ev alma telaşına düştünüz! Taşınmalar,yerine yerleşememe hali ve üstüne iş/kariyer konusunda da engeller ve gecikmeler...
✅artık tüm bu konularda ödül vakti! Kiminiz evini aldı,düzenini kurdu! Kurmayanlar da kuracaktır 🙏🏻
✅aile büyükleriyle uzaklaşanlar,bir sebepten ayrı olanlar yavaş yavaş kavuşabilirler artık. Buzlar erir,uzaklar yakın olur.
✅ailenizden almanız gereken haklarınızı alırsınız! Bu sürece eşlik eden aşk ve ilişki sorunları da dengelenme yoluna giriyor!
✅aylar süren Mars koç transiti,sert açıları ve retrosu derken aşk gitti sizden! Boşananlar,ayrılanlar... Artık ikili ilişkilerdeki sorunlar yerini uzlaşmaya bırakıyor. Yalnız ve üzgün olanlar gercek ve dönüştürücü bir partnere adım adım hazırlanıyor! Aşk konusunda tüm algılarınız değişebilir. Size uygun olmayan,ya da bu zamana kadar kendinize uygun bulmadığınız kimselere çekilebilirsiniz. Daha genç,fazla genç,fazla yaşlı,değişik,farklı insanlar dikkatinizi çekebilir. Aşk hayatınız için beklenmeyeni bekleyin! Aşk evlilikleri is loading... ❤️
✅kimileriniz için çocuklarla ilgili sorumluluklar almak,çocuklu hayata adapte olma süreci ve bazılarınız da çocuklarını özgür bırakma konusunda sınanacaksınız! Çocuklu olanlar bu sürecte daha dikkatli sakin ve sevgi dolu olmalı!
✅ Daha sahnede,daha görünür olmak için de bir mücadeleniz var! Sahneler sizin ve kendinizi göstermek sizin elinizde ama bunun için denenmiş yöntemleri değil,daha önce denemediklerinizi denemelisiniz! Kendinizi aşmaya bakın! Dış görünüşünüz de tarzınız da epeyce değişecek 🙏🏻
20 Ocak itibariyle harcamalara dikkat! Spekülatif konulardan uzak durun! Mart ayına kadar masraflar zorluyor!
28 Ocak ile birlikte aşk ve arkadaşlık ilişkilerinde dengeler sarsılabilir! Nihai başlangıçlar ve bitişler için lütfen 21 Şubat sonrasını bekleyin! Sizi anlamayanlara kendinizi anlatmak için uğraşmayın! Çocuğunuz varsa onlarla iletişime dikkat!
Para su gibi gider! Lüks harcamaları kısmak zorundasınız! Tarzınızı ve tavrınızı yenilemekten de korkmayın!











AKREP


2017 Aralık ayından beri hayatınıza dahil olan farkındalıklar çok mühim! Sosyal medya/iletişim/internet konularında ilerleme kaydettiniz! Kurslar/eğitimler ufkunuzu,üslubunuzu değiştirdi! Kimler geldi kimler geçti! Yıllara dayalı dostluklar bitti! Ya sizin dedikodularınız ya da sizin hakkınızda yapılan dedikodular kardeşlik bağlarını bile kopardı belki! Kimileriniz uzak yerlerden haber bekleyerek geçirdi vKtini,kiminiz cesaret edip yerini değiştirerek çözdü meseleyi! Fikirleriniz değişti,üslubunuz ,konuşmanız! Sosyal medya/interneti daha aktif kullanmaya başladınız! Hatta burdan iş yapmaya belki ticarete atılmaya başladınız! Zordu! Tğm bu saydığım konularda kayıplarınız da oldu!
✅şimdi ödülleri alma vakti! Beklediğiniz haberler gelior olabilir! Sadece güçlü/iddialı olmakla dominant ve kontrolcü olmak arasındaki farkı iyi ayırd edin!
Kardeşlerle ilgili sorumluluklar ve zorluklar da yerini ödüllü bir döneme bırakıyor!
✅ iletişim,medya,reklam,basın konularında ödülünüzü alıyor,düşünce ve söylemlerinizle akılda kalıyor olacaksınız!
✅aile büyükleriniz,babanız,ailenizle ilgili konularda sorumluluklarınız artıyor olacak! Aile içinde durum ve dengeler değişiyor!
✅yaşadığınız yer değişebilir! Ev/emlak konularında hareketlilikler var!
✅yalnızlar sarsıcı yeni ilişkiler yaşayabilir! Mars etkisiyle öfkrli,maço/maskülen,dediğim dedik tipler girebilir hayatınıza!
✅ilişkisi olanlar aile engeline takılabilirler. Kavgalar,eş kaynaklı krizler de cabası! İlişkiler bir dargın bir barışık gidebilir bu süreçte!
✅ 28 Ocak artı/eksi beş gün kariyerinizde önemli bitiş ya da kararlara işaret ediyor! Yeni planlar için eskiyi bitirme yoluna gidebilirsiniz . Anneniz ya da aile büyükleriniz gerilim sebebi olabilir! ✅ esasen yılın nerdeyse 6 ayı sizin için de “ yeni düzen,yeni hayat ve yeni kariyer planlarına uyum süreci” olacağından epeyce köşe kapmaca oynayacaksınız hayatla!
🍀 sonrası yeni düzen,yeni ev,yeni planlar 🙏🏻🧚‍♀️🍀 .
✅ailenizle ilgili konularda sorumluluklarınızı ihmal etmeyin onlarla iyi geçinmeye bakın çünkü ev/aile/emlak/yerleşime ait konularda Şubat sonuna dek değişik ve iniş çıkışlı bir süreç olacak !🙏🏻
🍀 süreç sonunda güzel ve yepyeni bir yaşam planı içindesiniz











YAY


2014 aslında dönüşüm zamanıydı! 2014/2017 arası hayatınızın en zor ve en ağır zamanlarıydı! Ağır acı ve sorumluluklar! 2017 Aralık sonrası da durumlar çok değişmedi! Bu sefer de maddi olarak bir türlü toparlayamadınız! 2020 Aralık ayı sert geldi! Ruh ikizim mi ruh öküzüm mü? Derken helak oldunuz! Belki ayrılanlar ya da kalbini gizli bir aşka kaptıranlar oldu! Hersey değişiyor hayatınızda! Ve BU KADER! Kendinizin önünden çekilin ve ne oluyorsa olsun artık! Bitmeye yüz tutan ilişkiler zaten bitecek haberiniz olsun!
✅ mali olarak eliniz güçlü! Daha iyi gelir getiren işlere yönelmek hatta bu uğurda yerinizi/çevrenizi de değiştirmek isteyebilirsiniz. Parasal konularda çektiğiniz sıkıntıların ödülünü almaya başlıyorsunuz!
✅yakın çevreniz,komşularınızla ilgili sorunlar sizi yer değiştirmeye yönlendirebilir! Bazılarınız için kardeşleri/akrabaları ile ilgili sorumlulukların artması da demek bu!
✅eğer yıllardır akrabalarınızla sorunlar yaşadıysanız bunlar sulh olacak yavaş yavaş ama yok hersey yolundaysa artık işler bir parça karışabilir! Kards/akrabalar stres sebebi olabilirler!
✅DEĞİŞİYORSUNUZ! öncelikleriniz,bakış açınız,iletişim biçiminiz,yakın çevrenizle ilişkileriniz! Hepsi değişiyor!
✅yeni eğitimler,kurs ve bilgilerle fikirlerinizi yeniden yapılandırıyorsunuz! Bilginizle,fikirlerinizle daha çok tanınıp ünlenebilirsiniz!
✅yeni bir araba almak,teknolojik cihazlarınızı yenilemek,iletişim beceri ve tekniklerinizi arttırmak,sosyal medya/interneti daha aktif kullanmak söz konusu sizler için!
✅aşk,şans,fırsatlar yakın çevreden gelebilir! İntErnet üzerinden yoğunlaştığınız işler zor da olsa başarı getirebilir! Kendinizi tanıtmayı,anlatmayı ve satmayı öğretiyor gökler size! Kendi reklamınızı yapmazsanız başkası yapmayacak bununla yüzleşiyorsunuz!
✅28 Ocak’taki dolunay bir seyahat planını ya da hukuki/akademik bir konunun netleşmesini beraberinde getirebilir! Belki de siz tası tarağı toplayıp gitme planları yapacaksınız!
KardEs/yakın cevre/akraba ilişkileri dediğim gibi ağır testte! 29 ocak/21 Şubat arası hesaplaşmalar/ödeşmeler! Bu süreçte hiçbir söz vermeyin ve imza da atmayın! Kararlar değişecek çünkü!
✅özgüveniniz düşüyor! Düşürmeyin! Doğru adımlarla güvenle devam











OĞLAK

2017 yılı! Satürn burcunuza yaklaştıkça işler karışmaya başladı! Yönetici gezegeniniz diye iyi geçer diyenler olmuştu! İyi şeyler de oldu elbette ama çok zorlandınız! Satürn sizi hayatın gerçekleri ile en ağır biçimde yüzleştirdi! Sorumluluklarınız çok ağırlaştı,kayıplarınız oldu!
✅şimdi artık güçlü kararlar ve güçlü 💪🏻 dönüşümler zamanı! Artık azına razı değilsiniz ve yönetilmek değil yönetmek istiyorsunuz! Dikkat ama “ kontrol etmeyi takıntı ve tutku haline getirmeyin” evet işinizi şansa bırakmazsınız haklısınız da ama bütün bütün katılaşmayın!
✅kestirip atma modundasınız! Olmuyorsa olduramam misali! Etrafınızdakiler ayağını denk alsa iyi olur!
✅ ciddi ilişkilrle ilerlemek ve hayrınıza hizmet etmeyen herseyi temizlemek istiyorsunuz! Düzen kuramayanlar,erteleyenler düzen kurma yoluna girecekler.
✅mesele PARA ! Parasal konulara ciddi biçimde odaklanacaksınız! Satürn kaynaklarınızı kısarken,Jupiter gelirlerinizi arttırmanız için şans ve fırsat vaad ediyor! Sizden beklenen ise; akılcı/tutumlu olmanız ve teknolojiyi aktif kullanmanız! İşinizi iyi pazarlamanız!
✅ 28 Ocak Dolunay’ı önemli bir masrafı ya da ek gelir koşturmacasını beraberinde getiriyor! Kredi çekecek/borç alacak ya da yatırım yapacaksanız ödemesi kolay olmayabilir akılcı kararlar alın çünkü 29 Ocak/21 Şubat arası parasal konularda çok iniş çıkış yaşayacaksınız. Gelmesi gereken paralarda gecikmeler ya da yatırım hataları olabilir dikkat! 21 Şubat sonrası bozulan finansal dengeler düzelme gösterecektir!
✅ 10/17 Şubat arası çocuklar ,borsa ya da spekülatif konular zorlayabilir! Beklenmedik gelişmelere hazır olun! Yatırımları bu aralığa sakın denk getirmeyin!
✅Kaynaklarınızı koruyun! Hakkınızı alırken cesur olun!
Hayatınız önce ilişkiler sonra gelirler konusunda düzene giriyor ama mühim olan akılcı ve tedbirli ilerleyebilmek! Kazancınızın artması için teknoloji,internet ve reklamları etkin biçimde kullanabilmek! Bu süreçte bolca fırsatınız da olacak! Masraflarınız belinizi bükse bile kazancınız da zaman zaman yüzünüzü güldürecek! İniş çıkışlarla dolu bu dönemi yaş tahtaya basmadan atlatmaya bakın!








KOVA
Şekilde de görüldüğü gibi Satürn ve Jupiter burcunuzda dans ediyor! Buna Merkür de dahil oldu ne mutlu size! Herşey değişecek ama önce eski kalıp ve düzenlerin yıkılması gerekiyor!
2016 Ağustos düşen değerler... 2017 sonrası fırtına hiç dinmedi sizin için! Kayıplar,zorluklar,sansasyonlar,ağır sorumluluklar,bilinçaltınız neyden korkuyorsanız onu adeta kustu! Gizli düşmanlarınız bitmedi,sağlık sorunları,psikolojik problemler... Karmaşa içinde geçen yıllar yordu sizi!
✅🔑🦋🍀 Artık açılsın kapılar!
Değişime ayak uydurduğunuz sürece hayat sizin için keyifle akıyor! Özgürleşmeniz gereken konulardan özgürleşecek,sorumluluk almayan ve bundan kaçanlarınız o sorumluluğu mutlaka alacak! Ailenizle sorunlarınız olabilir ya da yaşadığınız yeri/evi değiştirmeniz gerekebilir bu süreçte! Ev/aile/emlak konularındaki karmaşayı saymazsak ki bu da kuracağınız yeni düzenin bir parcası! Aradığınız mutluluk ve hedefler size doğru geliyor!
✅ arkanızdan güçlü düşmanlar Ocak sonuna dek atakta! Dikkat! Artık farkedin korkularınızı yaşıyorsunuz! Zor durumda hissediyorsanız terapi alın! Bir şekilde korktuklarınızı kendinize çekmekten kurtulun! Gizli iş ve ilişkilerle ilgili güçlü kararlar var! Bazılarınız düşmanlarına dikkat etmeli!
✅ 28 Ocak’taki Aslan Dolunay’ı bir ilişkinin kaderi konusunda belirleyici ama bir iliskiye başlayın ya da bitirin uzayacak ve netleşmeyecek durumlar! Kalbinizde bir tezatlık ve savaş dönemi! Tamam mı devam mı sorusuna 21 Şubat sonrası karar verin çünkü dediğim gibi ne karar verseniz değişecek!
✅28 Ocak’ta açık düşmanlara da dikkat! Davalar ya da eş kaynaklı sorunlarda eliniz zayıf gibi görünse de değil! Son gülen iyi güler ve o sizsiniz🙏🏻🌺🍀
✅29 Ocak/21 Şubat arası yeni iş/ilişki ya da anlaşmalara yanaşmayın! Sonrası pişmanlık olabilir ama 21 Şubat sonrası neye canınız sıkıldıysa hersey tek tek düzeliyor!
YA VASİ YA ŞEKÜR BU İKİ İSMİN MANASINI ARAŞTIRIN İDRAKİNE GİRMEYE NİYET EDİN BİR DE ALLAH İSMİNİ EKLEYİN! Bu size özel 🙏🏻🍀 YA VASİ YA ŞEKÜR YA ALLAH DEYİN BAKALIM SAHNE NASIL HAYRINIZA DEĞİŞİYOR 💜bu size özel çünkü vakit geldi ( yükselen Ay Güneş Jupiter Satürn kovalar da yapmalı)








BALIK
2017 Aralık ile birlikte, sosyal çevreniz değişim göstermeye başladı! İş/sağlık konularıyla uğraşırken bir yandan da çevreniz değişiyordu! Yıllara dayalı dostluklar darbe aldı,yerini yeni dostlar aldı belki! 2020 sizi perişan hissettirmiş olabilir! Sosyal çevrenizden uzaklaşmış,ağır sorumluluklar almış,yılın yarısından fazlasını ekonomik sorunlarla baş ederek çözmeye çalışmış olabilirsiniz. Şanslılar aşık oldu ya da bebek sahibi oldular! Şimdi 13 Ocak Yeniayı ve Güneş/Pluton kavuşumu dostlardan gelecek güçlü destekleri,bazı insanlarla araya mesafe koyma modunu,yeni çevrelere girme ihtiyacını beraberinde getiriyor! Arkadaşlıklarınızı güç savaşlarına kurban vermek mi? Güçlü arkadaşlar edinmek mi? Arkadaşıklarla ilgili güçlü dönüşümler yaşamak mı? Hepsi olabilir ama en net olan şu ki artık umud ettiklerinizi hayata geçirmek isteyeceksiniz ve bunun önünde engel olanları karşınıza destek olanları yanınıza alacaksınız! İdealleriniz için yola düşmüş koşturuyorsunuz ve önünüzde kimse duramaz gibi geliyor! Ama bir dakika ! Lütfen hayallerinizin sağlam zeminlerde olduğundan emin olun ve gelecek planlarınızı doğru yapın! Çünkü iş yaşamınız sağlam bir proje ile komple değişecek ve zorluğun içinde kolaylık yaşayacaksınız!
✅sağlığa dikkat! Herseyi fazla düşündüğünüz bir sürectesiniz bu kadar çok düşünmek ve üzülmek yorucudur! Kahredicidir! Yapmayın aklınızı başınıza alın sağlığınız elden gitmesin! İbadet ve dua ile rahatlamaya bakın!
✅bazılarınız aldatacak,bazılarınız aldatılacak olabilir! Kesin kural değil ama siZi gizli saklı konulara çeken durumlar olabilir! Bu tür bir durum sonunda psikolojinizi bozabilir! Uzak durun! ✋ Ya siz kendinize yanlış yapıyor yanlış ilişkilerle yoruyorsunuz kendinizi ya da size yapılanları hazmedemiyorsunuz! Bu uzun bir yol gizli ilişkilerin tuzağına düşmeyin,bağımlılıklarınızı gözden geçirin ve yaşamınızı düzene koymaya bakın.
✅arkanızı kollayın! Bilhassa iş ve ilişkilerde arkanızdan iş çevirebilecek sinsi düşmanlara dikkat edin!
✅check up yaptırın! Sağlığınızı önemseyin ve her tahlil sonucunu da iyice emin olmadan kabul etmeyin!
✅planlarınızı kimseye anlatmayın! Projeleriniz çalınabilir. Kimseye güzel iş ve gelecek planlarınızı anlatmayın!












Mine Ölmez
 
Haftaya zinde hareketli ve heyecanlı başlıyoruz zira ay Koç burcunda..
Ardından Uranüs Jüpiter’e dikleşecek inandığın yargıladığın büyüttüğün abarttığın konuların var mı bunlardan dolayı kendini suçladığın, bildiğin bilmediğin sana dayatılan sana öğretilen konularda sarsıl kendine gel diyecek.

“Kendimi affediyorum” “Kendimi seviyorum” olumlamaları yardımcı olur.

✨Diyelim ani bir kararla sevgilinden ayrıldın “kendimi affediyorum “ “ kendimi seviyorum”
✨Duyduğun izlediğin her şey için bu hafta özellikle “kendimi affediyorum, kendimi seviyorum “


Uranüs Ağustos da geri harekete başladığında Karadeniz de doğal gaz bulmuştuk yani ülke gündemine enerji konusu heyacanı sarmıştı beklemiyorduk sevindik. Uranüs 19 Ocak’ta düz harekete geçiyor beklemediğimiz sevineceğimiz haberler olur diye düşünelim öyle olsun.
Uranüs üst bilinç demektir. İletişim gezegeni Merkür ün bir üst oktavı.. Düşüncelerimiz hayatımızı yönlendirir.

Bu hafta ve Ocak sonuna kadar tüm gezegenler düz harekette mümkün olduğunca düşündüklerimiz berrak olsun tüm niyetlerimiz için zihin yazılımlarımızı yenileyelim. Sözlere,konuştuklarımıza önem verelim.

✨Ayrıca Uranüs boğa , Mars boğa Venüs ün yönetiminde, isterseniz sevmeyin bu etkileşimi,tek bir alandan değil üst bakış açısıyla bakalım .Uranüs de Mars da döllemeyi anlatır , boğa verimliliktir üretimdir. Bebekte yapan olur yemekte bu hafta:) her ne yapacaksanız tutacağından emin olabilirsiniz.
✨Bu hafta Güneş kova burcuna geçecek ve karmanın lordu Satürn ile kavuşacak , karma temizlemek için mükemmel zaman
Ne diyoruz “ O bana böyle yapmıştı değil, “...bundan dolayı kendimi affediyorum “ o deneyimde bıraktığım beni ordan kurtarıyorum ve karmam temizleniyor.

✨Doğa da kendini yeniliyor bu hafta bol bol dua da edelim o da tutacaktır.
✨Bu hafta endişeye değil neşeye odaklanalım sevgiye odaklanalım istediklerimize odaklanalım istemediklerimize değil..
✨Kendimi affediyorum kendimi seviyorum✨



Yasemin Eren
 
Bu hafta jupiter ile uranus sert pozisyonda buna güneş de eşlik edecek özgürlük arzumuz artabilir, bazı fırsatlar ve şanslar söz konusu ayrıca riskleri de unutmayalım




Astrolog ilkgul öztürk arslan
 
Bu hafta şaşırmaya hazır olun, rüzgarların nereden eseceği belli olmaz.🔥

Mars ve Uranüs Aşwini yıldızında kavuşacaklar… Değişken ve hızlı akan, mücadeleci enerjileri temsil eder Aşwini. Mars bu yıldızın alanının hükümdarıdır ve umulmadık şeyler yapma cesaretini kamçılayacak. 🔺

Acele işe şeytan karışır sözünü unutmayın bu hafta…❗ Düşünmeden attığınız her adım, sonradan pişman olacağınız noktalara getirebilir sizi. Başkalarına bağımlı olduğunuz her şey sizi rahatsız edecektir. Ders almanız gereken ve almadığınız şeyler önünüze hızlı düşebilir, bu nedenle bunu neden yapıyorum diye sormayın, burada neyi öğrenmemişim ki önüme tekrar düştü diye bakmaya çalışın hayatın getirdiklerine. 🔴

Haftanın ilk yarısı olabildiğince öfkeden uzak ve çözümsel yaklaşarak ilerlemek gerekiyor anlayacağınız. Gemileri yakma zamanları değil yani.
Hafta sonu ise Satürn ve Güneş birleşiyor. Ebedi iki düşman diye geçerler Vedik mitolojisinde. Sorumluluklarınızı yeniden tartma zamanları, size sürekli sorumluluk vermeye çalışanlarla yol ayrımlarınız olacak. Aile büyükleri ile ilişkileri zorlamadan, küçük meseleleri büyütmeden geçirmeye çalışın bilhassa hafta sonunu… Haftanın ikinci yarısı küçük mutluluklar bırakın yaşamlarınıza, güzel şeyler basittir. Bir şey karmaşıklaştıkça yorucu olur. Küçük tatlar, minik mutluluklar koyup önümüze uzaklarda aramadan sevgiyi, önce kendimize şefkatli olma zamanlarından geçeceğiz.
🔻🔺🔻🔺



şebnem Ekşib
 
HAFT (1).jpg

KOÇ

Haftaya ay koç burcunda başladığınız için oldukça girişken iş bitirici ve enerjik başlayacağımızı düşünüyorum.
Hemen hafta başında uranüs jupiter karesi sizin için oldukça önemli olacak; ben burayı sizin açınızdan olumsuz görmedim; beklenmedik paralara kavuşabileceğinizi düşünüyorum aslında.
Artık elinize ulaşmakta gecikeceğini düşündüğünüz bir para elinize ulaşabilir. Gözden çıkardığınız bir maddi kaynak dönüş yapabilir. Fakat diğer taraftan elinizden para da çıkabilir kimileri için beklemedik bir gider ortaya çıkabilir.

Salı gününden itibaren güneşin artık kova burcuna geçmesi ile birlikte aslında bundan sonraki 1 aylık surecte ben sizin hayalinizde olan bir otoriteden veya babanızdan veya üst rütbede gördüğünüz bir insandan destek görebileceğinizi düşünüyorum fakat çarşamba gününün de yine sert etkileri var Mars’ın Uranüsle kavuşumu ve jüpiterle olan karesi iiş konularında sizi umutsuzluğa sürükleyebilir bir kayıp verdiğinizi düşünebilirsiniz ya da kaybetmek üzere olduğunuzu hissedebilirsiniz.
sosyal çevreniz hareketlenmeye başlarken yine de umutlarımızı dair yeterli desteği göremediğinizi düşünebilirsiniz veya birine yardım etmek isterken kendinizi zor durumda bırakabilirsiniz.
Burada biraz maddi kayıplar olabilir gibi sanki..

Bu kimileri için tam tersi bir iş de getirebilir, yalnız biraz Uranüsün etkisiyle fevri, aceleci veya çok fazla özgür olma hissiyatıyla bazı önünüze gelen fırsatları da kaçırma olasılığınız var..
Bana sanki burada biraz yakın çevre, kardeşler, komşular, yakın arkadaşlarınızla yapacağınız fikir alışverişleri ile son kararı verip adım atsanız daha iyi olur gibi geldi..

Cuma günü maddi anlamda olan konular düzelirken güneş saturn kavuşumları ve Marsla olan kare tam da istediğiniz gibi sonuçlanamayacağını geçici çözümler buldugunuzu gösteriyor fakat bu aylarda hepimiz biraz idare ediyoruz zaten günü kurtarsak yetiyor :))

Haftasonu bazı koçlar ilişkileriyle ilgili güzel haberler alabilirler, uzaklarda olan ya da çok fazla irtibat kuramadıkları hoşlandıkları birileri varsa bunlardan güzel haberler alabilirler, hatta kimisi için bence ciddiyete taşıma teklifleri bile olabilir






BOĞA



Hafta başında biraz kendi kendinize kalmak isteyebilirsiniz, kendi özelinize çekilmek isteyebilirsiniz, çok istekli olmayacağınızı düşünüyorum fakat hemen sonrasında iş alanınızda bir canlanma oluyor, işinize kanalize olmaya başlıyorsunuz, çalışmayanlar evde işleri olanlar eve kanalize olmaya başlıyor ve ilginizi enerjinizi uğraşlarımıza vermeye başladığınızda kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız.

Aniden uzaklarda olan bir ilişkinizden olumlu haberler alabilirsiniz bu hoşunuza giden beklenmeyen bir şeydir veya yine parayla ilgili güzel gelişmeleriniz olabilir elinize bir para geçebilir.
Özellikle çarşamba günü mars ve uranus kavuşumu ile birlikte ki bunlar tam da sizin birinci evinizde gerçekleşiyor özellikle bir konu diyemem ama daha ziyade sanki sizinki görüntünüzle veya kazançlarınızla ilgili aniden süpriz beklenenden çok daha fazla olumlu bir gelişme olabilir bir değişiklik yaşanabilir size süpriz gelebilecek bir teklif alabilirsiniz veya dediğim gibi birinci evinizde fiziksel görüntünüzde aniden bir farklılık yapmaya karar verebilirsiniz..
Bir kısım boğa ve yükselenler ise iş ve kariyer alanında beklemediği bir değişimle karşılaşabilir bu onun sorumluluklarını biraz artıracaktır biraz gözünde büyüyecektir fakat sonu iyi gelecek bir değişim olacaktır.

İşi olmayanlar iş haberi alabilir yani olmayan bir şey var olabilir veya var olan bir şey tamamen ortadan kalkabilir ,değişebilir, süpriz, bu ev yuva aile alanı ile de ilgili olabilir ama bence daha ziyade olumlu bir dönüşüm olacak gibi çoğu boğa için..
Fakat olumlu da olsa olumsuz da olsa bir şekilde adrenalininiz yüksek dolayısıyla sinirleriniz de oldukça gergin olacak.

Hafta sonu görece daha güzel, sosyal çevrenizden umutlarınıza dair çok olumlu gelişmeler göreceğinizi düşünüyorum bu aynı zamanda para alanında da olabilir sosyal çevrelerden arkadaşlardan veya beklediğiniz yerlerden bir para gelebilir, yine aynı zamanda dijital medya üzerinden bir ilişkiniz varsa veya flört durumlarınız varsa bunlarla ilgili sizi çok şifalıyacak iyi gelecek dönüşümler alabilirsiniz, kendinizi de iyi hissedeceksiniz fakat bir taraftan biraz bir yorgunluk var.




İKİZLER



Haftaya çok aktif dinamik ve girişken başlıyorsunuz bir gruptan arkadaş gruplarınızdan sosyal çevrenizden belki alacağınız yardımlaşmayla ya da beklediğiniz uzaklarla ilişkili, yüksek öğrenim konularınızla ilişkili, yabancılarla ilgili uzaklardan beklediğiniz bir haberi alabilirsiniz.

Hafta boyu etkili olacak jupiter uranüs dik açıları sizin için bazen çok olumlu haberler getirecektir, iş fırsatları getirebilir, beklediğiniz bir şey değiştirmeniz gerektiğini anlarsınız ama değiştirince de çok iyi olacağını anlarsınız, bazen de bir takım haberiniz olmayan arkanızda kalan işlerden haberdar olabilirsiniz ve buna canınız sıkılabilir ama genel anlamda dışardan gelen gelirleri destekleyecektir, eşten gelen gelirleri destekleyebilir, miras yoluyla gelen gelirleri destekleyebilir.

Salı günü itibari ile güneşin kovaya geçmesiyle iş hayatınız kariyeriniz oldukça aktif olacak siz de bu konuda aktif ve girişken davranacaksınız, bence yarım kalan işleriniz varsa bunları tamamlamak için enerjik hissedeceksiniz fakat bu süreçte biraz sert açılar da var; özellikle hafta sonuna doğru çarşamba günü Mars Uranüs kavuşumu devrede olacak.
Bu sizin ruhsal evinizde kaldığı için bir takım öngöremediğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz, hassasiyet gösterebilirsiniz, beklenmedik ani patlamalar yaşayabilirsiniz, ailevi konularda olabilir, anne ile ilgili olabilir..

Hafta sonu güzel fena değil, özellikle ilişkisi olanlar, veya bir ilişkinin başında olanlar, aşk yaşayanlar için bence daha önce kriz yaratmış bir konu çözüme kavuşabilir veya ilişkisi olmayanlar için ise sürpriz beklenmedik bir yerden beklenmedik bir zamanda bir ilişki sinyali başlayabilir, teklif gelebilir bunlar genelde çok gözönünde olduğunuz yerler veya çok fazla insanları gördüğünüz yerler olmayabilir, tabi dijital medyadan da böyle sürpriz aşklar olabilir veya sürpriz gelirler olabilir bu da hiç beklemediginiz bir yerden gelecek olan paradır..




YENGEÇ


Haftaya yoğun, kendiniz için veya sosyal çevreniz için iş ve sorumluluk alanında bir ataklık ve girişkenlik sergileyerek başlıyorsunuz aslında bütün hafta da bu etki sürecek gibi.
Toplum önü işlerinizde kariyerinizde belli hedefleriniz var ve aslında bu hedeflere doğru da ilerlediğinizin farkındasınız o yüzden enerjinizin yüksek olacağını düşünüyorum hatta arkadaşlarınıza sosyal çevrenizi bile faydanız olabilir.

Salı günü itibari ile güneşin kova burcuna geçmesi sizin dışardan gelen gelirlerinizi bu varsa borçlarınız ve kredilerinizi düzenlemenizi oraya ilginizi çevirmenize yardımcı olacak buralarda ek gelir de geleceğini düşünüyorum.

Hafta ortası özellikle çarşamba günü itibari ile mars ve Uranüs kavuşumu olacak ve jüpitere saturne kare olacaklar, bu noktada biraz ilişkilerinizi aslında ikili tüm ilişkilerinizi ilgilendirebilir, birilerinin sözüne dayanarak yaptığınız bazı işlerde açık vermiş olabilirsiniz ve şimdi de bunları nasıl düzelteceğinizi düşünürken hassasiyet yaşayacağınızı ve sinirli olabileceğinizi düşünüyorum, ani patlamalara sebep olabilir, umutlarınıza dair hayallerinize dair her türlü ilişkinize dair bir savaş veriyor gibisiniz adeta ve bu savaşta kazanmak istiyorsunuz burada konu bir miras, mahkeme ,mal mülk de olabilir, evliyseniz eşiniz olabilir fakat bu etkilerin hepsi olumsuz değildir bunlar biraz stresli ve baskın enerjilerdir ama bir şeyi de çözüme kavuştururlar..

Hafta sonu oldukça duygusal hissedebilirsiniz ama diğer taraftan da kendinizi bir konuda amacınıza ulaşmış hissedeceksiniz özellikle evliyseniz eşiniz veya sevgilinizle ilgili bir kazanç sağlayabilirsiniz, olumlu bir sonuç alabilirsiniz, bir taraftan kayıp vereceksiniz o kesin ama nerede ve kimle ilgili bilmiyorum sonuçta kazanç sağlayacağınız alan sizi memnun edecek her şey dörtdörtlük olmuyor ne yapalım




ASLAN
Haftaya başlarken ay koç burcunda olacak ve aslında çok rahat ettiği bir yerde olmasa bile sizde kafanızda bir takım netleşmeler yaratabilir bu netleşmeler ikili ilişkiler ve özel hayatla ilgili olacaktır.

21 Aralık‘ta gerçekleşen kavuşumun etkilerini almaya yoğun devam edeceğimiz 1-2 aya girdik, şimdi artık bunlar iyice kuvvetlenmeye başladı. Kariyer ve toplum önündeki statünüz konusunda kafanızda belirlediğiniz şeyler için çalışmalara başladınız, şu anda üzerinizde bir baskı hissediyor olsanız dahi bir şekilde yolda ilerlemeye devam ettiğinizi bilmenizi isterim.

Sağlık alanınızda zorlanmalar yaşıyorsanız eğer ki bazı yükselen aslanlar da bu var her ne kadar venüs oradan geçiyor olsa da iyi giden bir şeylerin saturn hala kalıcılığını sağlamaya çalışırken manen de size, günlük yaşam koşullarınıza, çalışma duzeninize, insan ilişkilerinize ve kaldırma kuvvetinize :) çeki düzen vermeniz için aşılabilecek zorluklar yaşatıyor olabilir. Çünkü asıl konunuz ikili tüm ilişkiler üzerinden gidecek.

Çarşamba günü önemli bir gün Mars Uranüs kavuşumu size ilişkilerde tamamlanma, sağlık ve çalışma düzeninizde süpriz iyi gelişmeler, krize dönüşmüş bir şey varsa yine iş ve sağlık alanında olabilir bunu çözebilme gücü verirken kariyerinizde de günlük büyük sorumluluklarınızda da patlamaya hazır bir bomba gibi olabilirsiniz.

Yine de burada şans sizden yana olacaktır hafta sonu Jüpiter’in dik açısı ve güneş satürn kavuşumları size daha iyi bir hafta sonu geçirmenizi sağlayacak fakat güneşin artık kovaya da geçmesiyle tamamen ilişkilere yönelik hem kendinizi geliştirmek hem de karşınızda ilişkide olduğunuz insanları düzenlemek adına yapıcı olacaksınız, sosyal çevrelerden topluluklardan destek göreceksiniz, bir şekilde yeni düzeniniz adeta oturuyor.

İçinizi doldur boşalt doldur boşalt yapmaktan iflahınız kesildi, ormanların kralı falan da olmak istemiyorsunuz, kimsenin kum torbası da bence ,az olsun öz olsun felsefesi çok hakim oldu sizde.
Bunun artık iyice sesleri duyulmaya başladı bu haftadan itibaren buna şahit olabilirsiniz ..

Uzak mesafe veya yakın da olsa aşk, flörtleriniz varsa bunlarla ilgili pozitif olumlu bir haber de alabilirsiniz






BAŞAK



Haftaya hızlı başlıyorsunuz ödemeler krediler borçlar veya dışardan gelen mal mülk kiraları gibi gelirlerle ilgili düzenlemelerle başlıyorsunuz, aslında burada şanslısınız sadece yoğun bir tempo gerektirebilir fakat buna motivasyonunuz olacak çünkü aslında aklınızı biraz başka şeylere kaydırmak istiyor gibisiniz..
Çok fazla uzak mesafeli işler ve çalışma alanınızda ya da belki sağlığınızda stres ve enerji kaybı yaşadığınız bir sürecten geçmiş olabilirsiniz ve biraz da kafanızı dağıtmak istiyor olabilirsiniz örneğin bu aralar psikolojiye veya diğer spirituel konulara da ilginiz artabilir.

Yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa, yüksek öğrenim konularınız varsa, kreatif alanlarda çalışmalarınız varsa ya da spekülatif yatırımlarınız varsa bunlarla ilgili hafta boyunca bazen çok stresli bazen çok kazançlı, bazen de sonucu ve muallakta olan askıda kalan şeyleri sonuçlandırmak isteyeceğiniz için stresli günler yaşayabilirsiniz.

Haftanın sert etkileri olsa da 21 Aralık’ta gerçekleşen kavuşumun artık iyice ilerlemesi ve kendini göstermesi söz konusu.
Özellikle çarşamba günü ikili ilişkiler, flörtleriniz ya da eşinizle ilgili güzel haberler alabilirsiniz, bir takım kazançlar sağlayabilirsiniz fakat çalışma alanınıza ve sağlığınıza dair de yine önemli sinyaller olacağınızı söyliyim güneşte artık Salı gününden itibaren kova burcuna geçeceği için senin hem çalışma şartlarınız koşullarınız hem günlük yaşam stiliniz, bakımınız sağlığınız hem de bunların sağlığınıza olan etkisi ile ilgili önemli sinyaller alacaksınız evrenden, bence bir dikkat edin derim ve burayı güçlendirmeniz lazım ki daha sonra rahat edesiniz çünkü bütün sene bu alanlarla bir şekilde ilgileneceksiniz zaten..

Hafta sonu güzel toplum önündeki statünüz kariyeriniz insanların sizi sıfatlandırıldık alan gibi konularla ilgili bu ev yuva aile alanı da olabilir olumlu gelişmeler ve güzel haberler var sadece güneş ve satürün kavuşumu’yla birlikte size uzaklardan uzak akrabalarınızdan ya da uzaklarda yaşayan akrabalarınızdan tanıdıklarınızdan yeni sorumluluklar yükleyebilirler ve bu sizi biraz agresyona neden olabilir ama aslında bunun da bir getirisi olacaktır diye düşünüyorum




TERAZİ

Haftaya tamamen ikili ilişkileriniz evliyseniz işiniz veya iş ortaklarınızla ilgili uğraşlar ile başlıyor olacaksınız aslında bütün hafta ilişkilerle ilgileneceksiniz diyebilirim :)

Ev ,yuva aile konularınızda eğer evli değilseniz evlilik konusunda olabilir, evliyseniz ev ve aile konuları çocuklar olabilir bunlarla ilgili oturup bir karara varabilirsiniz, güzel kararlar alabilirsiniz onun geleceği için veya sizin geleceğiniz için, belki de evlilik tarihi belirlemek için oldukça girişimci etkili olacağını düşünüyorum.
Bu süreçte alınacak kararların pek de geçici kararlar olmayacağını düşünüyorum gerçekten hayata geçirilip uygulanacağı kararlar olacaktır..

Salı günü güneşte kovaya geçtiğinde artık yaratıcı işleriniz varsa o alanlarda veya yatırımlarınız varsa bu alanlarda, hobilerinizde çocuklarınızda daha meşgul ve daha farklı şeyler yaparak renklendirirceğiniz bir süreç olabilir.

Çarşamba günü aslında önemli çünkü mars Uranüs kavuşumları olacak ve bu sizin aslında borçlar krediler ödemeler dışardan aldığınız gelirler gibi ekstra gelen işinizden veya maldan mülkten gelen gelirlerle ilgili evi yuva alanında stresli fakat aslında sonuçlanan bir görünüm var.. Aslında bu hafta en çok 21 aralıkdaki kavunun etkileri kendini göstermeye başlıyor ve agresyonun da yüksek olabileceğini gösteriyor ama sonuç almaya da başlayacağız yani özellikle iş çalışma alanında beklediğiniz şeyler varsa yine eve yuvahaneye katkı sağlayacak şeyler olacaktır sadece iletişimde tansiyon yüksek olabilir..
Bu arada ameliyat olacaklar varsa cerrahi bir operasyon gerektiren bir durum varsa bugünler pek uygun değil önerilmez.

Hafta sonu daha güzel uzaklardan veya az görüştüğümüz insanlardan, uzak akrabalarınızdan veya yüksek öğrenim yurtdışı konularından beklediğiniz haberler varsa bunlarla ilgili olumlu gelişmeler olduğunu göreceksiniz ve mutlu olacaksınız hafta içi gelişen o sert etkiler de biraz hafiflemeye başlayacak özellikle sağlık ve iş alanınızda evinizdeki dengeler bozulduysa bu süreçte düzeleceğini düşünüyorum..




AKREP

Haftaya yaratıcı işleriniz ,çocuklarınız ,çalışma alanınızla alakalı oldukça hırslı, istekli dinamik ve atılgan bir şekilde başlıyor olacaksınız ikili ilişkilerinizde eşinizle veya özel ilişkinizle veya iş ortaklarınızla iletişim dilinize özen gösteriyor olacaksınız Salı günü güneşin kova burcuna geçmesiyle birlikte ev, yuva hane, yaşam alanınız, ebeveynlerinizle ilgili konularınız gündeme gelmeye başlayacak, onlarla daha çok vakit geçirmek isteyeceksiniz ilginize onlara çevirmek isteyeceksiniz.

Fakat aynı şeyi çarşamba günü için düşünemiyorum çünkü çarşamba günü mars Uranüs kavuşum var ve sizin sağlık, iş çalışma koşullarınız ikili her turlu ilişkiniz alanında gerçekleşiyor bunlarında iletişim yakın çevre ve yakın arkadaşlarınızla ilgili olan eve bir karesi olacak bu demek oluyor ki burada bir bomba var ve patlamaya hazır bir görünüm var.

Bunlar biraz kadersel süreçler bunlara çok yapılcak bir şey yok fakat bazı akrep ve yükselen akrepleri burada bir çözüme ulaştırabilirmiş konuyu çözer bilirsiniz farklı bir yerden ele almak isteyebilirsiniz ve bu işe yarayabilirim yine aynı şekilde işinizle ilgili teknolojik şeylerle ilgili üzerinize bir sorumluluk yüklenebilir ve bunun baskısı altında da bir tansiyon yükselebilir.

Hafta sonu görece daha iyi ikili ilişkilerinizde eşinizle veya ortağınızla olan ilişkide bazı konuları oturtmuş olacaksınız süreç tamamlanmaya doğru gidiyor aralıkta başlayan büyük bir kavuşum vardı ve bunun artık sonuçlarını almaya başladığımız aylardayız önümüzdeki iki ayda bunu yoğun bir şekilde hissederiz






YAY


Yaylar aslında haftaya ev yuva aile alanlarında girişken memnun, mutlu başlasalar da kazandıkları para gelirleriyle de ilgili olumlu süreçler yaşıyor olsalar da maalesef onları baskılayan bir şey var, sanki para kazanıyolar, evi aileyi yuvayı da memnun ediyorlar fakat kendileri içten içe memnun değil gibi..
Bir tatminsizlik var yaylarda..
Bana biraz da tam istediğiniz şeyden para kazanamıyorsunuz gibi geliyor veya flörtlerinizle ilgili aşkla ilgili tatmin olamadığınız aradığınızı bulamadığınız bir durumda olabilir tabi..
Pazartesi günü özellikle jüpiter uranüs dik açısı sizi bu konularda biraz agresif de yapabilir veya kimileri için bugüne kadar açılamadığınız aşkınıza, flörtünüze açılabilirsiniz, her yayı aynı şekilde etkilemez..

Şimdi aslında çarşamba günü önemli bir gün mars uranüs kavuşumu devrede bu da sizin aşk ve ilişkiler evinizde oluyor, zaten 21 aralıkdaki büyük kavuşumdan bahsetmiştim artık bunların sonuçlarını almaya başladığımız iki ayı yaşıyoruz, bu iki ayda bu konularda çok şeyi netleştirmiş olursunuz. Aşk ve flörtlerinizle ilgili olabileceği gibi ki bu hafta bunlar için iyi bir hafta bence bir takım şeyleri açık açık konuşacağınız bir süreç olabilir ve bu çok olumlu dönüşebilir ama böyle bunun başlangıcı agresif aniden bir hırsla bir tansiyonla olabilir. Bence bunun olumlu sonuçlanacağını aklınızda bulundurursanız belki de daha ılımlı başlamak istersiniz şimdi..

Aşkla ilgisi olmayan yaylar için de aynı şey hobileri ile uğraşlarıyla yaratıcı işleri ile ilgili olabilir veya evli yaylar için çocukları ile ilgili olabilir burada tansiyonun yükseldiğini bilin ama aslında bir şeyi de sonuçlandırabileceğinizi bilin ve ona göre daha ılımlı hareket edebilirsiniz. Güneşin kova burcuna geçmesi ile birlikte zaten iletişim alanınızda yakın arkadaşlarınız yakın çevre yakın akrabalarınızla daha sık görüşüyor olacaksınız daha iyi bir iletişimde olacaksınız..

Spekulatif alanlarda yatırım yapan yaylar varsa yine çarşamba günü çok ani para iniş çıkışlarını yaşayabilirler kazanç da olabilir kayıpda olabilir açıkçası..

Hafta sonu bu hafta içi yaşanan süreç bence bir çok konuda olumlu ya dönüşerek daha ılımlı geçecek gibi




OĞLAK



Haftaya ev aile yuva alanlarınıza oldukça aktif, hareketli ve dinamik başlıyorsunuz, evinize harcamalar yapmak isteyebilirsiniz dekorasyonu değiştirmek isteyebilirsiniz bir şekilde bu ay maddi anlamda en şanslı burçlardan biri olduğunuzu düşünüyorum ve bunu da harcamak istediğiniz yer eviniz olabilir..

Eğer altın döviz gibi spekülatif alanlarda yatırımlarınız varsa hareketli bir hafta olacaktır sizin için, ayrıca daha önce buradan kar etmiş olabilirsiniz, bütün sene olacağı gibi yine bu haftadan itibaren de parayla ilgili çok fazla olayınız hareketleriniz haberleriniz olacaktır. Ama olumlu anlamda çoğu, sadece çok ani ve beklenmedik gedikler de olabilir bunlar sizi biraz strese sokabilir ama nedense yerinin kolaylıkla dolacağını düşünüyorum :)

Salı günü güneş kova burcuna geçtiğinde zaten bir ay yine aynen para ve gelirleriniz alanında oldukça hareketli, ilginizin orada olacağı, çoğu zaman olumlu iletişimler kuracak gelirler sağlayacaksınız..

Çarşamba günü önemli bir kavuşum var; mars uranüs kavuşumu aralık ayında yaşadığımız büyük kavuşumdan sonra artık bu konuların sonuçlanmaya başlayacağı iki aya girmiş bulunuyoruz. Bu da sizin yine aşk, flörtler, yatırımlarınız gibi alanınızda gerçekleşiyor ve Jüpitere de bir karesi olacağı için açıkçası tansiyon çok yüksek, fakat getirisi de hiç fena olmayacaktır. Bir şey ani beklenmedik ve farklı bir yöntemle oluşabilir ama sonuç sizi memnun eder, sadece biraz iletişim dilinize, hızınıza dikkat etmeniz yeterli.

Hafta sonu yakın çevre, akrabalar, kardeşler, kuzenler gibi iletişim alanınızdan güzel haberler alabilirsiniz ve bunlar büyük ihtimalle ya parayla ilgili olur ya da hediyeler alabilirsiniz :) Yine aşk ,flörtler, alanınızda hafta içi eğer bir gerilim ve bir sonuç alamadıysanız hafta sonu bunu tatlı bir sonuçla taşlandıracağınızı görüyorum




KOVA



Pazartesi gününden itibaren hafta boyu etkili olacak olan ev ,aile ,yuva ve yaşam alanlarınızı ilgilendiren konularda kendi arzularınızın kendi isteklerinizin yolundan gitmek istiyorsunuz fakat sanki dışardan fiziken veya sadece hislerinize dayanarak birilerinin sizi bloke ettiğini düşünüyorsunuz.
Bu yüzden de istenince aslında tepkiselsiniz kendinizi ortaya koymak istediğiniz bir yıla girdiğimiz için ve Salı günü de zaten güneşte sizin burcunuzda geçtiğinde tamamen kendi özgürlüğünüz kendi ideallerimiz için belki de biraz savaş vermeye başlayacaksınız iletişim diliniz oldukça baskın olabilir.

Bazı kovalar için bu süreç flört ve aşkları ile ilgili olarak da böyle yürüyebilir..

Çarşamba günü mar uranüs kavuşumu gerçekleşiyor ve 21 Aralık’ta yaşadığımız olayların artık sonuçlanmasına doğru gittiği son 1-2 ayı yaşıyoruz, hayatınızda yine ev yuva aile alanınızda tamamen size yönelik tamamen sizin istediğiniz formlarda dönüşmesini istediğiniz şeyler; bunlar ebeveynlerinizle de olabilir flörtünüzle de sonuclanmasını istrdiğiniz konular olabilir, ne olmasını istiyorsanız buradaki hayalleriniz için kendinizi var gücünüzle ortaya koymak istiyorsunuz. Biraz tansiyon yükselebilir ve kalıcı olacağını düşünmüyorum ama bir takım bağlarınız hasar görebilir. kalıcı olacağını düşünmüyorum çünkü aslında sonunda kazançlı çıkacağınızı öngörüyorum yani doğru bir ortaya koyma ve kendini savunma olacak zannedersem.
Ayrıca ev kazalarına da dikkat edelim.

Hafta sonu görece daha iyi zaten bu yaptıklarınızın aslında size; kendi değerlerinize, kendi inançlarınıza aşkta ve evde yuvada kendi hayallerinizin gerçekleşmesi için verdiğiniz savaşa değdiğini de düşündürebilir .Bir takım sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Size tek önerim burada iletişim dilinize orantılı kullanın haklıyken haksız duruma düşmeyin.




BALIK

Haftaya para kazançlarınızı dengelemek için oldukça aktif ve kendinizi dinamik hissederek başlıyor olacaksınız aslında fakat bunları kendinize kalarak yapmak istiyorsunuz aksi gibi pek de sizi kendinize bırakmıyorlar işte bu yüzden de pazartesi günü jüpiter uranüs dik açısıyla; yakın çevre, iletişim, yakın arkadaşlar, kardeşler, kuzenler gibi ya da sosyal çevrenizden gelecek bir takım fazla iletişime ,irtibata bir sinir olabilirsiniz :)

Bunlar mail olur, telefon olur, görüşme olur iletişim trafıgınden bıkmış ve hatta sinir olmuş gözüküyorsunuz.
Siz kendinize kalıp işlerinizi toparlamak bir plan program yapmak istiyorsunuz fakat iletişim trafiği buna pek müsade etmiyor bunada canınız oldukça sıkılabilir gibi..

Salı günü güneş kova burcuna geçiyor sizin için bu kendi kendine kalma kendi kendine plan ve programlar yapma işlerini farklı formatlarda nasıl yapabileceğini düşünme gibi konuları iyiden iyiye düşünmek isteyeceğiniz bir süreç olacak bu bir aylık süreç. Çarşamba günü mars uranüs kavuşumu var 21 Aralık’ta gerçekleşen büyük kavuşun artık bu 1-2 ay içinde büyük dönüşümlerini alıyor olacağız bu da onların yine sinyallerinden biri..

Çevrenize karşı ( bu iş çevresi de olabilir arkadaş çevresi de ) orantısız fedakarlık gözüme çarpıyor ve belki bunu iyiden iyiye sizin de fark edeceğiniz bir gün olabilir bu ve bunun devamındaki süreç . O yüzden hazır güneş de ruhsal evinize geçmişken daha kendinize kapalı çalışsanız daha iyi olabilir. Sonra zaten güneş burcunuza geçtiğinde isteseniz de arka planda kalacagınızı sanmıyorum.

Haftasonu ev, aile yuva alanınıza uzaklardan gelen bşr haber biraz sizi rahatlatabilir.





Tugba Çelik ༄
 
Zor bir hafta dedik. Değişim kaçınılmaz, öz’ünüze dönün dedik. Hepsi asıl sizi keşf etmeniz ve yolculuğunuzu kolaylaştırmak İçin tavsiyeler..

Herkes kendi hayat penceresinden görür hayatı ve herkes bilgeliğinde göğüsler olayları. Zamanın hızlandığı, değişime doğru sürüklendiğimiz bir döngüden geçerken;neyi, neden , niçin istiyorum sorusunu bir daha sormak sizi ilerleyen günlerde hayata güvenli bakmanız açısından geliştirecek sorulardır.

Kendinizle barışırsanız kin duymazsınız.
Kendinizi anlarsanız dış faktörlerden gelecek sorunları daha çabuk kavrarsınız. Ne istediğinizi bilirseniz mutluluğa giden yolu kolaylaştırırsınız. Asıl ve önemli olan SİZ’siniz! Bunun gerçekliğini anlama zamanı..

Önümüzdeki hafta sık sık tekrar edin.
Kendime güveniyor, gelişmeyi ve dönüşmeyi kabul ediyorum. Olabilecek durumların içindeki hayr’a yönelmenin huzur verdiği bilinci ile kendimi güvende hissediyorum. Zihnimin beni yanıltmadığını , doğru kararlar alamam İçin bana yol gösterdiğini idrak ediyor, direnmeden kendimi hayatın akışına bırakıyorum...

Sevgi iyileştirir 💕




Sibel Mygl
 
Oldukça heyecanlı bir haftaya adım atıyoruz.Çok önemli iki açı bu haftaya damgasını vuracak.Birisi Jüpiter/Uranüs karesi,diğeri ise Mars/Uranüs kavuşumu.Çok büyük değişimleri tetikleyecek bu açılar dünya çapında ses getirecek olaylara neden olabilir.Özellikle 20 Ocak ve 21 Ocak çok dikkat çekici etkilere sahip.
Finansal piyasalar,siber saldırılar,çok önemli teknolojik konular,dünya genelinde sarsıntılar, ay sonuna kadar çok şaşırtacak gelişmeler yaşatabilir.
Kişisel bazda isyankar bir yapıda olabilir,bugüne kadar kabul ettiğimiz şeyleri,bundan sonra kabul etmeme kararı alabiliriz.
Özellikle boğa,aslan,akrep,kova burçları bu başkaldırı etkisini hissetmeye başlamış olabilirler.

Boğalar ve Akrepler otoriteyle ,aile ,ev, gayrimenkul, miras ile ilgili konularda
,
aslanlar ve kovalar ise ikili ilişkilerinde, evliliklerinde, ortaklıklarında gelişmeler yaşayabilirler.


Bugüne gelirsek ay 10:07’den itibaren koç burcuna geçiyor ve enerjik bir şekilde haftaya başlamamıza sebep oluyor.
17:20’de ay/Satürn uyumlu açısı sorumluluklarımıza isteyerek sahip çıkacağımızı,konsantrasyonumuzun yerinde olacağını gösteriyor.




Astroberrak
 
HAFT (2).jpg




İçinizde büyümekte olan korku be endişe duygusu varsa bastırmayın. Fark etmeye ve dönüştürmeye çalışın.

Korku enerjisi bize güdülenen, bilmediğimiz veya geçmişte yaşadığımız durumların tekrarını yaşatmak enerjisini açığa çıkartıp sizi sürekli huzursuz edebilir.

Sert gökyüzü transitleri içinizdeki bu duyguları iyice büyütüp, sizi içinden çıkılmaz hale getirmemesi için, fark edin.

Bastırmadan, içinizde yaşadığınız tüm duygulara sahip çıkın ve şefkatle yaklaşıp dönüştürmeye çalışın. Ama önce kabul. Önce idrak ve önce şefkat .

Yaşayamadığınız ve bastırdığınız her duygu büyür içinizde. Sadece izin verin. Başkalarına gösterdiğiniz müsemmayı bu kez kendinize gösterin. Başkalarına fazladan verdiğiniz sevgiyi önce kendinize verin.

Sevin kendinizi vesselam. Kurtuluş yolu kendini sevmek, olduğun gibi kabul etmek ve dönüşmeyi kabul etmek tüm güzelliklerin kapılarını açacaktır hayatınızda...

Sevgiyle güzel günlere ✨💕



Sibel Mygl
 
HAFT (3).jpg

18-24 Ocak Haftası ;

2021'in 2020 gölgesinde bu seneden fragman vereceği haftaya girmiş bulunmaktayız.

Haftanın gündemi Uranüs-Mars rahat olmadıkları Boğa burcundaki kavuşumu ve buna kare açı yapacak olan Satürn ve Jupiter..

Çok sevimsiz ve hızlı bir gündem değişikliği yasatacak bu haftadaki bu kavuşum ne demek?


Örnekler hep bu kavusumlarin patlamalara, depreme, ani beklenmedik olaylar,, ani kalp krizleri ile ölümlere gebe olduğunu göstermekte. Yuzlesemediginiz sağlık sorunları, ameliyatlar var ise bu dönem gündem oluşturabilir.

Hafta bize 'Geliyor beklenmekte olan' dan çok 'Beklenmeyeni bekle' mottosuyla karşılayacak.
Birseyselde birçok kişi için çok ani fırsatların çıkacağını düşünüyorum. Genelde özellikle toprak olaylarına temkinli olalım.

Asıl mühim sormanız gereken soru şu" Sizin halen bir deprem çantanız yok mu?" olsun.

Özellikle 19-20-21 Ocak tarihlerine dikkat! Tuhaf bir hafta olacağı kesin .

Olumlu açıdan, değişmek dönüştürmek istediğiniz konular için yeni adım atmaya uygun bir dönem. Ama unutmayın hiç bir dönüşüm kolay değildir.

En çok etki alacak burçlar Boğa, Kova, Aslan ve Akrepler ve 4-8 derecede bu burçlarda önemli gezegeni olanlar.


Dilek Durkal
 
X