İnşallah canım Rabbim yardımcımız olsun ...Allah yardımcın olsun Can'ım inşlh sağlıklıca al kucağına evladını. Darısı başımıza olsun bizde o günlere ulaşalım inşlh
gunu neye gore belirliyorlar ...hangi hastanede yapacaksiniz planli sezaryen ne zor ya18 Ocakta sezeryan olacağım lütfen dua edin çok heyecanlıyım aslında ikinci oğlum ama işte epidural sezeryan nasipse kolay geçer inşallah bebeklerimizi sağlıkla alırız inş...
Canım sezeryan olduğu için 39.haftada alıyorlar benim 39+3 olcak doktor yeter dedi 3.5 kilo olacakmış alalım dedigunu neye gore belirliyorlar ...hangi hastanede yapacaksiniz planli sezaryen ne zor ya
İnşallah canım dua ederim bide çocuğu olmayanlar var Rabbim herkese aratmayan versin inşallahcanım allah sağlıkla bebegıne kavuşmayı nasip etsin sana ve diğer tüm hamilelere ,
doguma gırerken ne olur banada dua edermisin. kızıma hayırlı bir kardeş sağlıklı bir bebeğimiz daha olsun .
Bende korkuyorum ama yapcak bişey yok o bebek ordan cikcak artk gece bile uyutmuyor beni çıkma zamanı geldiAllah kolay ve saglikli dogum nasip etsin insallah.
Saglikla kucaginiza alin.
Ben de simdiden cok korkuyorum ilk bebegim.
Amin canım inşallah burdan yazarım sizeAllah sağlıkla, sıhhatle meleğinize kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Oğulcuğunuz hemen emsin, siz 2-3 günde ayağa kalkın, eve şenlik gelsin tez zamanda.
Genel benim zordu bende epidural karar verdim bakalım bu nasıl olcak herkes kolay diyorSağlikli dogum dilerim canımbende 39+3 de olmustum cok rahat gecti benim genel anesteziydi bebek guzel gelisti 3.5 kilo dogdu
Bende korkuyorum ama yapcak bişey yok o bebek ordan cikcak artk gece bile uyutmuyor beni çıkma zamanı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?