18 Ocakta sezeryan olacağım

Kadin25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
171
38
28
39
18 Ocakta sezeryan olacağım lütfen dua edin çok heyecanlıyım aslında ikinci oğlum ama işte epidural sezeryan nasipse kolay geçer inşallah bebeklerimizi sağlıkla alırız inş...

Son düzenleme:
Allahım hayırlı doğum nasip etsin inşallah sağlıkla alırsın evladını kucağına :)
Darısı başımıza artık beni şimdiden heyecanı sardı kabuslar görüyorum :))

Allah sağlıkla, sıhhatle meleğinize kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Oğulcuğunuz hemen emsin, siz 2-3 günde ayağa kalkın, eve şenlik gelsin tez zamanda.

18 Ocakta sezeryan olacağım lütfen dua edin çok heyecanlıyım aslında ikinci oğlum ama işte epidural sezeryan nasipse kolay geçer inşallah bebeklerimizi sağlıkla alırız inş...
gunu neye gore belirliyorlar ...hangi hastanede yapacaksiniz planli sezaryen ne zor ya

Sağlikli dogum dilerim canım ;) bende 39+3 de olmustum cok rahat gecti benim genel anesteziydi bebek guzel gelisti 3.5 kilo dogdu

Hayırlı doğum dilerim canım.. Sağ salim kokusunu al bebişinin.. :anne::KK200:

Allah kolay ve saglikli dogum nasip etsin insallah.
Saglikla kucaginiza alin.
Ben de simdiden cok korkuyorum ilk bebegim.

canım allah sağlıkla bebegıne kavuşmayı nasip etsin sana ve diğer tüm hamilelere ,

doguma gırerken ne olur banada dua edermisin. kızıma hayırlı bir kardeş sağlıklı bir bebeğimiz daha olsun .

canım allah sağlıkla bebegıne kavuşmayı nasip etsin sana ve diğer tüm hamilelere ,

doguma gırerken ne olur banada dua edermisin. kızıma hayırlı bir kardeş sağlıklı bir bebeğimiz daha olsun .
İnşallah canım dua ederim bide çocuğu olmayanlar var Rabbim herkese aratmayan versin inşallah

Kadin25 Kadin25 hayırlı olsun bebeğiniz doğmuştur, nasıldı doğumunuz buraya gelince bize de anlatır mısınız. meleğinizle sağlıklı günler

Back
X