- 11 Kasım 2023
- 35
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi everythingwillbeokk
Bi kaç gündür eşim normalden farklı davranıyordu normalde ismimle seslenir,elif sunu yapar mısın vs diye konuşur. 2 3 gündür iltifat ediyordu bende kıllandım ve telefonuna baktım ne görsem beğenirsiniz... +18 oyun indirmiş oynamış saatlerce ve ben telefonunu karıştırırken o banyodaydı... Oyunda gerçekci kadınlar var ve hepsi zapzayıf ben kilolu bir kadınım  ne tepki vermeliyim napmalıyım nolur yardım edin normal bi şey mi bu. Onun işi sebebiyle çok cinselliğimiz olamuyor hafta 1 2 ancak acaba bu yüzden olmuş olabilir mi çok kötü hissediyorum ve bu ikinci yakalayaşım daha once sadece oyun sanıyordum ilk kez tıklayıp bakmaya vaktim oldu of
 ne tepki vermeliyim napmalıyım nolur yardım edin normal bi şey mi bu. Onun işi sebebiyle çok cinselliğimiz olamuyor hafta 1 2 ancak acaba bu yüzden olmuş olabilir mi çok kötü hissediyorum ve bu ikinci yakalayaşım daha once sadece oyun sanıyordum ilk kez tıklayıp bakmaya vaktim oldu of

ne tepki vermeliyim napmalıyım nolur yardım edin normal bi şey mi bu. Onun işi sebebiyle çok cinselliğimiz olamuyor hafta 1 2 ancak acaba bu yüzden olmuş olabilir mi çok kötü hissediyorum ve bu ikinci yakalayaşım daha once sadece oyun sanıyordum ilk kez tıklayıp bakmaya vaktim oldu of

kendinizi suçlamayın sizle alakası yok konunun
 kendinizi suçlamayın sizle alakası yok konunun