• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 Yaşındaki Bir Genç Kızın Çığlığı!

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Beni hepiniz tanıyorsunuz. İçimi dökmeye o denli ihtiyacım var ki. İfşa olmamak için elimden geldiğince detay vermemeye çalışacağım. 18 yaşındayım . Daha önce hiç sevgilim olmamıştı. Ta ki 1 sene önceye kadar. Bana teklif etti,ben de kabul ettim. Hayatımın en büyük hatasını yaptığımdan haberim yoktu. Bir kördüğümün içine girdiğimden haberim yoktu. Arkadaş edinmede çok zorlanan biriyim,bu sevgililik teklifi ilaç gibi gelmişti bana. Ne güzel,artık beni de anlayan birisi olacaktı hayatımda. Her zaman her şeyi konuşabileceğim,sırlarımı paylaşabileceğim bir arkadaşım olacaktı hayatımda. Yanılmışım. Çok yanılmışım. 1 senedir neler yaşadım,ne hakaretler yedim. Psikolojik şiddete maruz kaldım. Beni hiçbir zaman anlamadı. İşin tuhaf tarafı o böyle yaptıkça ben daha çok bağlandım . Bana ne oldu bilmiyorum,ben çok gururlu bir insandım. Gururum ezildi,paramparça oldu. İlk sevgilim o benim,ilk kez onunla öpüştüm,elele tutuştum. İçim o kadar acıyor ki anlatamıyorum. Bir senedir sanki işkence görüyorum. Yapamıyorum, kopamıyorum. Bitti diyorum yine başa sarıyorum. Kimseye anlatamıyorum. Hala da arkadaşım yok pek. O yüzden biraz yalnız kalma korkusuyla da onu bırakamıyorum . Ben çok kötü bir insanım hiç değmeyecek bu erkekle cinsel anlamda bir şeyler de yaşadım. Birlikte olmadım ama ona yakın. Sokağa çıkıyorum gezdiğimiz yerleri görüyorum içim eziliyor. Bu sene sınava gireceğim . O beni mahfetti psikolojimi bitirdi. Ben eski beni geri istiyorum. Keşke yaşadıklarım gerçek olmasa. Gururumu geri istiyorum. Dilim döndüğünce yazdım. Psikoloğa düzenli olarak gitmeye başlayacağım zaten ama size de anlatmak istedim. Yalvarırım beni anlayın.

Ee burda ne denilirse denilsin devam ediyorsun, sayfalarca konun var. Senin ciddi bir terapiye ihtiyacın var bence, psikologtan ziyade bir de psikiyatriste görünsen nasıl olur? Bundan başka bir önerim yok ne de olsa dinlemiyorsun asla.
Burayı yazıp rahatlamak için kullanıyor bencede
Psikolog yerine
Açtığı konuların sadece başlıkları burdan Ankara ya yol olur

Burayı yazıp rahatlamak için kullanıyor bencede
Psikolog yerine
Açtığı konuların sadece başlıkları burdan Ankara ya yol olur

Bence tereliye ve bu kiz kesin kardes. Ikisi de yildirdi artik.

Sayfalarca dil döküldü hala yardım edin diyorsunuz. Bazen kafa mı buluyorsunuz diye düşünmüyor değilim. Ama fikrimi söyleyeceğim ilk olduğu için böylesiniz.

Nicedays öncelikle bizimle dalga geçmediğini umarak yazacağım. Zira 100. Konuna az kaldı. Arkadassizliktan bu erkek arkadaşını edinmişsin ama sana yarardan çok zarar olduğunun farkındasın. Yaşin en çok hata yapılan yaslar. Herkesin o yaşlarda yanlışları, arkadaşlık kuramamalari ,asik olduğunu zannetmeleri olabilir. Cinsel birsey yasaman da o olgunlukta olmaman ve karşındakinden de değer görmemen sebebiyle o kişiye daha çok bağlatmis seni ve pişmanlık hissetmişsin yaşadıklarından. Şimdi yapabileceğin ne var? Geçmişte yaşanmış artik önüne bakıcaksin . Geçmişini değiştirebilir misin , hayır. Sürekli kafanda bunları kurmak sana yasayacagin iyi bir hayatı engelletir. Herkes gençlikte hata yapar , bu seni kötü ya da suçlu yapmaz. Sınava gireceğin hayatının değişeceği en güzel yıllarında yapmam gereken şey geçmişi kapatıp tecrübelerinle doğru bir şekilde sağlam şekilde önüne bakmak.

Profil fotoğrafına tıklayınca bir ekran açılıyor

Sağ altta Göz ardı et seçeneği var

Kullanın kullandırın

Bence sen acıdan besleniyorsun. Konularının hepsini bir şekilde dram haline getiriyorsun. Arkadaşım bana böyle davrandı, kuafördeki kadın böyle dedi, komşu kadın ne demek istedi, sevgilim böyle yaptı ayrılamıyorum.. Sıradan, günlük olaylar. Ama öyle büyütüyorsun ki ayrıntılarda boğulup kendine eziyet ediyorsun. Daha bu yaşta böyleysen hayat seni çokkk hırpalar. Biraz yaşının insanı ol. Takılma bunlara. Cıvıl cıvıl hayat dolu ol yahu. Sürekli konu açıp olayları daha fazla büyütme. İnsanlar sana sayfalarca öneride bulunuyo, belki okuyo musun ondan bile şüpheliyim çünkü asla etkili olmuyo üzerinde. Kendine değer ver. Sırf yalnız kalmamak için yanlış ilişkiler kurma altından kalkamayacağın yaralar açarsın kendine. Kitap oku, kişisel gelişimine yoğunlaş. Kendin baş edemiyosan profesyonel yardım alabilirsin.

18 yasindasin neseli, kipir kipir ,civil civil olman gerekmez mi? Bu yasta bu dram nedir? Hayir sen bu psikolojide dolanirken anan baban ne yapiyorlar? Sana nasil davraniyorlar? Surekli ne diye konu acip duruyorsun? Onerileri de ciddiye almiyo gibisin

E zaten iki gün önce ayrıldınız ya.
Ben kesinlikle size psikolojik şiddet yapılabileceğine inanmıyorum. Ama bir gerçek var ki "drama queen" olmayi çok seviyorsunuz.

Zararn neresinden donersen kâr.Evet zor oluyor basta alistugin.insandan kopmak am sana yaptigi eziyetleri hakaretleri gururunu düşün.Sonra da kendini biraz seviyorsan ayrılırsın zaten.Bir yil aci cekmek var sürdürüp on yil çekmek var.Sen düşün.Su da var cok daha kotu durumlarda olanlar var yat kalk Allah a şükret.Herkes senkn yasadigin donemlerdeb heme hemen gecti.Kimisi hafif atlatti kimisi agir ama bir sekilde hepimiz yaşadık.Arkadas her zaman bukunur ama insan kendinden negret ettigi an hersey biter.Bu cok ciddi bir konu.Sen.kendine yardim edemezsen kimse sana edemez.Bu disardan mudahale edilebilecek birsey degil cunku

Seni açtığın konulardan ve yaptığın yorumlardan tanıdığım kadarıyla pek olgun sayılmazsın üzgünüm. Ha olgunlaşmak çabasında olan bi kız mısın evet o yüzden sana uyarım bu yaşında bu yakınlaşmayı yaşamış olman sana bi ders olsun ki seni bu kadar üzen kıran erkeklerle sırf duyguların için özel bişeyler yaşama. Sen daha yeni lise son oldun galiba sınava da nerdeyse bir sene var otur güzelce ders çalış neresinden dönsen kâr. Kendini derslerine ver çünkü seni güzel bi üniversite kurtarır çocuğu boşver o da seni pek umursamıyordur zaten yaşı itibariyle. O yüzden ne yap ne et otur kendini dinle kararlarını ver ve bunlara uy

Ne çığlığı Allah aşkına ya? Sanki bi yerlere kapatilmis, hapis hayati yasayip her seyden mahrum birakilmissin da elin kolun bağlı :işsiz:
Abartili duyguları ve cumleleri hic sevmiyorum..
Bu tip bi adamdan bosandim ben, kompleksli, empati yoksunu, baskın gelmeye çalışan ve asla ama asla laftan anlamayan.. Düzelmez, değişmez diyoruz.. Her gecen gun senin ozguvenin ve enerjinden yiyecek, kemirecek.. Ne kadar ozguvenli dursa da kompleksli biri o çocuk.. Bu yuzden de seni anlama ve sana huzur verme ihtimali yok.. Ne ugrasiyorsun ki hala?

Back
X