• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk, ölüm, evlilik... Her şey kader mi yoksa biz mi seçiyoruz? Aklım karışık kalbim kırgın.

Bence artık tecrübelerinize bundan sonra ki ilişkileriniz de beklentilerinizi ve isteklerinizi daha açık belirtmeyi de ekleyin. Olan olmuş ve en hayırlısı olmuştur mutlaka ama bunu pişmanlık yaşayın diye yazmıyorum, siz eğer rahatsız olduğunuz mevzuları ve ayrılık sebebinizi daha açık konuşsaydınız, ilişkiniz daha sağlamlaşabilir ya da yıkılabilirdi, en azından soru işaretleri kalmazdı içinizde. Siz ayrıldığınız halde gereksiz şekilde uzamış bu ilişki içinizde.

Bence artık tecrübelerinize bundan sonra ki ilişkileriniz de beklentilerinizi ve isteklerinizi daha açık belirtmeyi de ekleyin. Olan olmuş ve en hayırlısı olmuştur mutlaka ama bunu pişmanlık yaşayın diye yazmıyorum, siz eğer rahatsız olduğunuz mevzuları ve ayrılık sebebinizi daha açık konuşsaydınız, ilişkiniz daha sağlamlaşabilir ya da yıkılabilirdi, en azından soru işaretleri kalmazdı içinizde. Siz ayrıldığınız halde gereksiz şekilde uzamış bu ilişki içinizde.
Haklısınız yanlış anlaşılma kaygısını azaltıp daha açık olmak her zaman iyidir. Boş yere bitmiş ilişki uzadı durdu dediğiniz gibi içimde. Herkes için hayırlısı buymuş:)

Rica ederim. Cevapta bir pay sahibi olmaktan memnun oldum.
Bununla beraber aslında sizin hepsini farkettiğinizi düşünüyorum.
Hani kırmızıyı biliriz.
Ama birisi adını koyunca daha belirgin ve bilinir hale gelir. Dışarıdan gelen tasdik yada işaret bu bilgiyi daha berrak kılar. Bu anlamda bir fayda oldu muhtemelen.

Bu yaşanmışlıkların ve uzun uzun muhabbetin meyvesi son paragrafınız ama. Bu mesele bitti gitti artık. Sizede kendinizle alakalı bir farkındalık bıraktı. Bunu alın ve arkaniza dahi bakmayın.
Travma odaklı çalışan bir psikologdan terapi almanızda fayda var. Annenizle yaşadığınız şey duygusal enseste çok benziyor.Bir video da önermek isterim, çok dikkat çekici.

Size sağlık, mutluluk ve bol huzur dilerim. Her şey gönlünüzce olsun.

Rica ederim. Cevapta bir pay sahibi olmaktan memnun oldum.
Bununla beraber aslında sizin hepsini farkettiğinizi düşünüyorum.
Hani kırmızıyı biliriz.
Ama birisi adını koyunca daha belirgin ve bilinir hale gelir. Dışarıdan gelen tasdik yada işaret bu bilgiyi daha berrak kılar. Bu anlamda bir fayda oldu muhtemelen.

Bu yaşanmışlıkların ve uzun uzun muhabbetin meyvesi son paragrafınız ama. Bu mesele bitti gitti artık. Sizede kendinizle alakalı bir farkındalık bıraktı. Bunu alın ve arkaniza dahi bakmayın.
Travma odaklı çalışan bir psikologdan terapi almanızda fayda var. Annenizle yaşadığınız şey duygusal enseste çok benziyor.Bir video da önermek isterim, çok dikkat çekici.

Size sağlık, mutluluk ve bol huzur dilerim. Her şey gönlünüzce olsun.

Çok teşekkür ederim. Buradaki bütün üyelerin yorumları çok faydalıydı, değişik perspektiflerden bakmamı sağladı fakat sizin söyledikleriniz sanırım cevapsız sorularımın yanıtlarını bulmamı sağlayan uyanışı sağladı bu anlamda çok minnettarım. Terapi konusunda da çok haklısınız. Faydasını göreceğimi düşünüyorum ben de. Başlayacağım.
Dediğiniz videoyu da şimdi kahvemi içerken izleyeceğim:)

Bütün acısı tatlısı sebebi sonucuyla bu hikaye bitti. Ders çıkarıp yoluma bakmak en doğrusu. Tabii ki bir günde aşılmaz ama birkaç gün öncesine kadar bile kıyasladığımda daha iyiyim. Bunu yaşayan ilk insan değilim o da dünyadaki bana uygun ve sevebileceğim son erkek değil:)
İnsanlar gelir ve gider sağlığımız tadımız yerinde olsun da hayatın hepimiz için eminim daha nice güzel planları vardır. Bana düşen şimdi kendi iç huzurumu sağlamak. Dilerim sizin de her şey gönlünüzce olsun, mutlulukla kalın🙏🌸

Koca kocalık yapmalı. Siz onun yara bandı olmayı tercih etmeyecektiniz. İşine gelince nasılda her şeyi unutuvermiş. Çok net olun bence. Duygusal travmatik kişilerle siz değil psikologlar ilgilensin. Biraz mantıklı ve seçici olun bence. Erkeğin de kadının da geçmiş acıları olabilir ama geçmişte kalmadıysa siz ona mana yüklemeyin.

Ne büyük aşk, sallamış herkesi kendini dahi inandırmış. Ne yapacağı belli olmaz bu adamın. Sen kurtulduğuna dua et. Ani şekilde vefat etmiş çook aşık olduğu, evlenme arefesinde olduğu kadından sonra zıttadanak senle sevgili oluyor. Senden ayrılıyor 10 ayda evleniyor falan. İşte bu kadar aşık maşık değildi. Tam klasik erkek örneği. Saf mağaradan yeni çıkmış. Çoğu böyle yani ciddiye alma acı çekerlermiş, çok severlermiş peh.

Valla sorma. Platoniğimin arkasından daha çok ağladımdı. Of.

Koca kocalık yapmalı. Siz onun yara bandı olmayı tercih etmeyecektiniz. İşine gelince nasılda her şeyi unutuvermiş. Çok net olun bence. Duygusal travmatik kişilerle siz değil psikologlar ilgilensin. Biraz mantıklı ve seçici olun bence. Erkeğin de kadının da geçmiş acıları olabilir ama geçmişte kalmadıysa siz ona mana yüklemeyin.
Çok haklısınız bende hata ki psikologluk yapmaya çalışmışım saçma sapan. Tiksindim epey o kişiden.

Back
X