• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 Yaşındaki Bir Genç Kızın Çığlığı!

Hiçbir şey için kendimi inandırmaya gücüm yok artık. İnanmayabilirsiniz,saygı duyarım. Dediğiniz gibi keşke açtığım konular yalan olsa... Ne kadar yıprandığımı kimse bilemez. Bu kişi benim hayatımı mahfetti. Bakın ben bu kişiyle Eylül ayında ilişkiye başladım. Bu siteye ise Aralık ayında üye oldum. Her şeyi bu kadar kafaya takmam,bu dengesizliklerim,bu acınası ruh halim hep onun yüzünden. Abartıyor diyebilirsiniz ama size yemin ederim ki çok acı çekiyorum. 1 senedir işkence görüyor gibiyim. Yediğim,içtiğim konuştuğum hiçbir şeyden tat alamamıyorum. Sanki ben gittim de yerime başka biri geldi. Site yönetimiyle telefonda konuştum. Hala sahte olduğumu düşünüyorsanız diye söyledim.
Ayril diyoruz iste, baska ne onerilmesini bekliyorsun mesela?

Yo şimdi bu yeni ya
Ama fark etmez
Mune 7357383838 defa söylüyor, kötü içerik şikayet edin, her etikete bakamam diye
Anlar umarım.
Kötü içerik belirttim,ayrıca etikette yaptım. Bilip bilmeden konuşmasan keşke.Bu 2. Üyeliğim,yeni üye değilim merak etme.

Değil 2.
80. Üyeliğini alsan da mune ne demek istedi anlamamışsın
Mune'nin ne demek istediğini anladım. Her etiketi göremem en iyisi kiblemek diyor,bende hem kibleyip hemde etiket yaptım. E hani nerede anlayamamışım? Anlayıp anlayamadığıma sen mi karar veriyorsun?

Mune'nin ne demek istediğini anladım. Her etiketi göremem en iyisi kiblemek diyor,bende hem kibleyip hemde etiket yaptım. E hani nerede anlayamamışım? Anlayıp anlayamadığıma sen mi karar veriyorsun?
Etiket yapmanızı istemiyor, şikayet konularında.
Kaptın mı?
Yoksa biz sohbet ederken de etiket ediyoruz onu, yorumun ne diyoruz.

Yani yersiz etiket yaptın, beceremedin onu bile.
Neyse
Susalım

Etiket yapmanızı istemiyor, şikayet konularında.
Kaptın mı?
Yoksa biz sohbet ederken de etiket ediyoruz onu, yorumun ne diyoruz.

Yani yersiz etiket yaptın, beceremedin onu bile.
Neyse
Susalım
Kimin neyi beceremediği buradan çok belli oluyor merak etme. :D
Etiket yapmam,yapmamam seni ilgilendirmez,lütfen üzerine vazife olmayan olaylar hakkında yorum yapma,o zaman herkesi tek tek uyar beni uyardığın gibi.
Bence de susalım.

Back
X