18 yaşındaki bir kıza TECAVÜZ..ve BUNA SESSİZ KALDILAR!!!

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
158
35
Samsun
Hez zaman çevremizden yada tvlerden duyduğumuz olaylardan biri evet ama insanın yakınından birinin başına gelince üzülüyor şok oluyor insan...

Komşumuzun kızı aynı zamandada kardeşimin arkadaşı..şubat ayında normal bi erkek arkadaşıyla bi gün geçirirken bayılmış...(kızda akdeniz anemisi) galiba böyle bi rahatsızlığı var...cocukta bunu alıp evine götürmüş gerisi malum kız uyandıgında çıplak oldugunu söylemiş kardeşime...kardeşimle uzun zamandır görüşemiyorlardı bu olayı aylar sonra kardeşime anlatmış..şok oldum..

ve bunu ablasına ve annesinede anlatmış paylaşmış saklamamış...
tabiki onlarda olayı örtbas etti..annesi aman komşular kimse duymasın falan demiş sadece..

sikayet vs...hiçbişey yapmadılar...herkezin kendine göre düşünceleri olabilir ama onun yanına kalmamalıydı bu adice suç...

yorumu sizlere bırakıyorum...

Halinden şikayetçi olmamış enteresan. aileye de yazık nasıl bi düşünceyse olayı kapatmaya çalışmış.Nasıl sessiz kalınabilir bu durumda. Allah korusun

ailesi öyle bi, tepki verince kızda sikayet etmemiş...aile hatalı

bu kız küçük değil. başına gelenin ne olduğunu biliyor. sessiz kalmak en güzeli tabii. ne o adam ceza çeksin ne kızın adı karalansın (!)

sevgilisi ile beraberliği devam ediyor mu :bbo:

buna benzer bi olay tanıdıgımızın basına geldi doktorlardan çözüm bulamadık hocaya götürelim diye 22 yasındaki psikolojısı bozuk kızı götürüyorlar hocada tek kalmalıyız diye annesini odadan cıkarıyor annede ses cıkarmadan cıkıyor tabi hoca elleyebildigi yeri elliyor kızıda tehdit ediyor ses cıkarmasın diye kız zaten iyi değil eve gelince ağlama krizi benim anneme anlatıyor kız annemde annesiyle konusup şikayet edin yanına kalmasın diyor annesinin dediği laf
''' ay yok sakın sende kimseye söleme babası duyarsa bizide o adamıda öldürür '''
ve tabi olay kapanıyor

ne geliyorsa böyle zihniyetlerden geliyor.
Nasılsa yobazlar biz yaparız ederiz onlar susar nasılsa diye düşüncesiyle böyle şeyler oluyor.. yazıkk :olmaz:

allahım artık hiç bi erkek arkadaşıma güvenmicem.
kesinlikle devir kötü kızlar arkadaşım deyip de kanmayın.....

Yuh artık yaaaa adama bak kız hastalıktan bayılmış adamın derdi uçkuruyla. Kız ölse adamın umurunda değil tek döşündüğü... Tövbe tövbe...
Böyle pislikleri asmak lazım yaa ne bu adam gönlünü hoş ediyor olan kıza oluyor kimse de şikayetçi olmuyor.Böyle adam fırsat bu fırsat die bu rahatlıkla başka kızlara da yapmaz mı şimdi aynısını?

son söz söylenmiş ve karar verilmiş ve dava görülmüş.............

keşke buradan bu ailenin beynine hak -hukuk -adalet çipi yerşeltirbilmeyi başarabilseydik !!!!.....

çok yakın bi erakadaşımın başına geldi 2 ya öne:((((
hemde yakın ne kelime cam ciğer arkadaşım dostum:((
bu çok acı çok yıpratıcı:(
onunla hergün bende ağlıyorum:((
yaşadıkları okadar korkunçki..anlatsam eminim sizde ağlarsınız
canım arkadaşım benim:((
rabbim böyle adamları kahretsin kahretsin

bu arada kızınsevgilis değil bu cocuk normal bi arkadaşı...

kızın yaşı var tamam ama sonucta oda cahil daha ailesinin desteğiyle olmalıydı bazı şeyler

allahım kimseye yaşatmasınn böle erkeklerdenaynı duyguyu yaşar inşallahta anlarlar milletin bacısına kızına böyle şeyler yapmak nasıl oluyormuşş

ya kızcağız nasıl ailesinden destek almadan şikayet edicek allah aşkına biraz mantık...aileler istiyor diye evlenen sözlerinden çıkmayan her dediklerini yapan insanlar var nasıl polise gidicek 18 yaşında bir genç kız şikayet edicek aileden dışlanacak desteksiz olmaz.aile ilerde çok pişman olur nasıl kanıtlanacak bu tecavüz ilerde kocası sormaz mı ne oldu diye hem o pardon ama bu ayının yaptığı yanına kar mı kalıcak?o kızın hayatı kararıyor o elini kolunu sallayıp geziyor belkide birilerine anlatıyor.belki o da istedi diyor bu kızın adı çıksa daha mı iyi.kızlıkla alakası yok ama bu bir travma ve travmalar üzeri kapatıldığında atlatılmaz daha da büyür.aile kesinlikle bu işin peşini bırakmamalı kızın ailesine güveni de kırılır başıma olay geldi umursamadılar beni demez mi insan?

Bana konu biraz tuhaf geldi açıkcası,
yani bayılan bir kızı görünce,normal bir insan telaşlanır ve hastaneye götürür,evine değil,
aklı başında hiçbir anne babada,bu durumda sessiz kalmaz,
yani bana göre biraz eksiklikler var bu konuda,sanki arkadaşınız olayın tamamını anlatmıyor ya da
başka türlü anlatıyor gibi geldi bana...

Son düzenleme:
Back
X