18 yaşındaki bir kıza TECAVÜZ..ve BUNA SESSİZ KALDILAR!!!

oda olabilir songül abla ben kendi agzından dinlemedim zaten banada kardeşim anlattı...kız arkadaşlarının yanında sürekli bayılıyorsa hastahaneye götürmemiş olabilir belkide içinde kötü niyet olan insan her durumdayken bunu yapabilir...benim aklıma da geldi sizin dediğiniz yani gençler bunlar ne bileyim bi araya gelip alkol almışş kendinden geçmiş böyle birşeyede istemesede karşı koyamamış olabilir diye geçti aklımdan ..bunuda ailesine ilerde sorun yaşamamak adına bu şekilde anlatmış olabilir..cok detay bilmiyorum kimsenin günahını almak istemem

Kız bu çocukla nerede iken bayılıyor. Çocuk onu evine nasıl götürüyor.
Hadi diyelim arabadalardı normal arkadaşı ile arabada ne işi vardı Arabadan çıkarıp nasıl evine taşıdı, hiç kimse görmedi mi?
Bir mekanda iseler oradan nasıl çıkarıp götürdü? Baygın bir insanı kucağında taşıması lazım.

Bence zaten evinde idiler yoksa başka bir yerden alıp götürmesi mantıksız.
O bakımdan şikayetçi olamıyorlar.
Zaten kız reşit olduğundan ve zorlama olmadığından şikayetçi olsalar da bir sonuç alamazlar.

bence öncelikle kendi hatası.. o gün eve geliceğine polise gidebilirdi. 18 yaş küçük değil ki...
aileside o gün öğrenince götürebilirdi. belki onlarda kızlarına güvenmediler. yani tecavüz değilde isteyerek ilişkiye girip bize yalan söylüyor die düşündüler. bilemiyorum ama hiç normal değil

var işte böyle şerefsizler.
ama kızda keşke hemen şikayette bulunsaydı.
bu akşamda haberlerde 7 yaşında kıza tecavüz eden adamı gösterdi. tüylerim diken diken oldu olamaz böyle bişey yaa.
böyle insanlarla aynı havayı solumak istemiyorum iğreniyorum.

yuh yha yuhh yani nasıl olurda inanamıyorum bu çağda ya nasıl bi zihniyet yarın bi gün bi başkasının canını yakmayacağı ne malum. ki bu kişiliksiz şerefsizler yapmaya başkasının canını yakmaya devam eder. yha kızın hayatı maholdu yazılmış neden maholsun ki kızın başına böyle talihsiz kaza geldi diye ne maholsun yha bu zihniyetide anlamıyorum

Eğer kızın ailesi şikayetçi olsaydı dava açılırdı dava konusunu duyan basın da boş durmaz haber yapardı.Ondan sonra bu aile nereye giderse gitsin tecavüze uğrayan kız olarak bilinecekti o kız. Şimdi olayı kapattılar şikayetçi olmadılar die kızıyoruz ama olsalardı da kızın hayatı iki kat mahfolacaktı.Gelecekte evlenemeyeceği bi kere kesinleşecekti, ona yaklaşan erkeklerin amacını ise tahmin edemeyecek yoktur içimizde.
Arkadaşlar biz bekarete önem veren bir toplum olmaya devam ettikçe nice tecavüzlerin üzeri de bu şekilde kimse duymadan kapatılmaya devam edecek...

Eğer kızın ailesi şikayetçi olsaydı dava açılırdı dava konusunu duyan basın da boş durmaz haber yapardı.Ondan sonra bu aile nereye giderse gitsin tecavüze uğrayan kız olarak bilinecekti o kız. Şimdi olayı kapattılar şikayetçi olmadılar die kızıyoruz ama olsalardı da kızın hayatı iki kat mahfolacaktı.Gelecekte evlenemeyeceği bi kere kesinleşecekti, ona yaklaşan erkeklerin amacını ise tahmin edemeyecek yoktur içimizde.
Arkadaşlar biz bekarete önem veren bir toplum olmaya devam ettikçe nice tecavüzlerin üzeri de bu şekilde kimse duymadan kapatılmaya devam edecek...

vereliniortak

işte aileside bunu düşündü ..haklısın canım

Hasta Bir Kızdan Faydalanabilecek Kadar Kişiliksiz Bir Adam..
Ve Olayı Örtbas Eden Aile..

Yazık.. O Kızcağızın Psikolojisi Kimbilir Nasıldır Şuan.. Ve En Yakını Olan Ailesi Bile Yardım Edeceğine Susup Sırt Dönmekle Yetiniyor..

İşte hep başkalarının ne düşündüğünü düşündüğümüz için,
başkalarının düşüncelerine önem verdiğimiz için,
hala bu konuda böyle düşünülebiliyor..
kim ne düşünürse düşünsün,herşeyden önce önemli olan şey,
o kızın psikolojisidir.ne demek şikayetçi olmamak,
lütfen biraz geniş pencereden bakalım.
suçlular cezalarını çeksin,çekmesi lazım,
başkaları ne düşünür diye düşünmekten,
kendimizi düşünemez olduk...

ışte hep başkalarının ne düşündüğünü düşündüğümüz için,
başkalarının düşüncelerine önem verdiğimiz için,
hala bu konuda böyle düşünülebiliyor..
kim ne düşünürse düşünsün,herşeyden önce önemli olan şey,
o kızın psikolojisidir.ne demek şikayetçi olmamak,
lütfen biraz geniş pencereden bakalım.
suçlular cezalarını çeksin,çekmesi lazım,
başkaları ne düşünür diye düşünmekten,
kendimizi düşünemez olduk...

Evet suçluların cezasını çekmesi lazım aynı suçu daha sonra da işlememesi adına.Ama bir de işin farklı bir yüzü var; dava basına sızmadan yürütebilse çok güzel olur ama basına sızdığı an o kızın psikolojik sorunları ikiye üçe katlanacak.Çünkü artık tanınabilir bir isim olacak gittiği yerlerde de parmakla gösterilen tecavüze uğrayan kız olmak daha çok zarar verecek ona ve suçlunun cezasını çekmiş olması da bunu telafi edemeyecek... Mesela bu forumda ensestle ilgili bir topic açılmıştı, bayanın ilk kocasından olan bir kızı vardı ve ikinci kez evlendiğide kocasının o kızı taciz ettiğini farketmişti.Hemen ayrılmış kocasından.Dava açmak için de avukatla görüşmüş ama avukat da benim yukarıda yazdıklarıma benzer şeyler söylemiş bayana.Bu tür olaylar çabuk basına sızıyor, dava açıldığında da sızarsa kızınızın psikolojisi daha da mahfolacaktır bu yaşta bu yükü kaldırmak kolay olmayacaktır die konuşmuş ve bayan davadan bu yüzden vazgeçmiş.Bilmem o konuyu hatırladınız mı? Anlatmak istediklerimi anlatan, iyi bir örnekti bu konuyla ilgili.Ben suçlular cezasız kalsın ortalıkta dolaşıp nasılsa ceza almadım die başka kızlara da tecavüz etsin demiyorum. Öncelikle çözüme davayı gizli yürütme, basından uzak tutma gibi yasalar çıkarak başlayabilirler.Sonrasında otomatikmen pencerelerimizin zaten genişleyeceğini düşünüyorum, yoksa bu bizim daralttığımız bir pencere değildir...

Evet suçluların cezasını çekmesi lazım aynı suçu daha sonra da işlememesi adına.Ama bir de işin farklı bir yüzü var; dava basına sızmadan yürütebilse çok güzel olur ama basına sızdığı an o kızın psikolojik sorunları ikiye üçe katlanacak.Çünkü artık tanınabilir bir isim olacak gittiği yerlerde de parmakla gösterilen tecavüze uğrayan kız olmak daha çok zarar verecek ona ve suçlunun cezasını çekmiş olması da bunu telafi edemeyecek... Mesela bu forumda ensestle ilgili bir topic açılmıştı, bayanın ilk kocasından olan bir kızı vardı ve ikinci kez evlendiğide kocasının o kızı taciz ettiğini farketmişti.Hemen ayrılmış kocasından.Dava açmak için de avukatla görüşmüş ama avukat da benim yukarıda yazdıklarıma benzer şeyler söylemiş bayana.Bu tür olaylar çabuk basına sızıyor, dava açıldığında da sızarsa kızınızın psikolojisi daha da mahfolacaktır bu yaşta bu yükü kaldırmak kolay olmayacaktır die konuşmuş ve bayan davadan bu yüzden vazgeçmiş.Bilmem o konuyu hatırladınız mı? Anlatmak istediklerimi anlatan, iyi bir örnekti bu konuyla ilgili.Ben suçlular cezasız kalsın ortalıkta dolaşıp nasılsa ceza almadım die başka kızlara da tecavüz etsin demiyorum. Öncelikle çözüme davayı gizli yürütme, basından uzak tutma gibi yasalar çıkarak başlayabilirler.Sonrasında otomatikmen pencerelerimizin zaten genişleyeceğini düşünüyorum, yoksa bu bizim daralttığımız bir pencere değildir...

hayır ama artık bu olaylar eskisi kadar abartılmıyor ki 12sn bi haber olarak geçiyo ne yüz ne isim belirtiliyo artık o kadar tecavğz haberi var ki. hem toplum eskisi gibi bilinçsiz değil ki herkesin başına gelebilirliğinin farkındalar artık.Eee şimdi daha mı iyi gizli bir şey olarak saklayacak herkesden, ailesinden, arkadaşlarından ee yarın bi gün evlenmek isteyince ne olucak sizce bunu söylemeye cesaret edebilcek mi? edemiycek ya da söylecek inanmıycak peki öyle de niye emniyet başvurmadın demiycek mi eee olaylar sarpa sardı şimdi ne olucak

hayır ama artık bu olaylar eskisi kadar abartılmıyor ki 12sn bi haber olarak geçiyo ne yüz ne isim belirtiliyo artık o kadar tecavğz haberi var ki. hem toplum eskisi gibi bilinçsiz değil ki herkesin başına gelebilirliğinin farkındalar artık.Eee şimdi daha mı iyi gizli bir şey olarak saklayacak herkesden, ailesinden, arkadaşlarından ee yarın bi gün evlenmek isteyince ne olucak sizce bunu söylemeye cesaret edebilcek mi? edemiycek ya da söylecek inanmıycak peki öyle de niye emniyet başvurmadın demiycek mi eee olaylar sarpa sardı şimdi ne olucak

Evet bütün Türkiyenin aklında kalmıyor ama o kızın bütün akrabaları bu olaydan haberdar oluyorlar bir daha unutmamak üzere. Akrabaların duyması sorun değil gibi görünebilir ama herkes iyi biliyor ki şimdi herkes birbirinin ardından kuyusunu kazıyor... Kızın ailesi zaten biliyormuş arkadaşlarını ve yedi sülalesinin öğrenmesi gerektiğini düşünmüyorum, öyle bir hakka da sahip değiller zaten. Diyorsunuz ki yarın öbür gün bu kız evlenmeye kalkacak ama benim en başından beri anlattığımı empati kurarak okumamışsınız belli ki direk aklınızda reddederek okumuşsunuz.Çünkü bu kız tecavüze uğradığı için evlenmeye bile kalkamayacak.Demiştim bu üçüncüsü mü bilmiyorum ama yine söylüyorum yakın çevresi de haberdar olduğu sürece ona yaklaşanlar zaten farklı amaçlı yaklaşacaklar.Kızın kızlık zarı gitmiş zaten hangi dava bunu geri getirebilecek ya da hayatının mahfoluşuna engel olabilecek. Kızlık zarı esnekliği die bir şey var ben bunun kimi zaman bizim kızlarımızı bazı durumlardan kurtarmak için söylendiğini düşünürüm.Böyle birşeyin varlığını reddetmiyorum, kimse yanlış anlamasın ama ne hikmetse şu son yıllarda çoğu kızlarımız da esnek çıkıyor.ışte burada da kızımızın imdadına bu koşacak. Belki bu da aklınıza yatmayabalir ama öteki türlü bir senaryo çok daha kötü olacaktır. Biraz empati kurarak düşünürsek sizlerin de bana bir parça da olsa hak vereceğinizi düşünüyorum.ılk duyduğumda ben de nie davacı olmamış die ilk sayfaya msj yazmıştım belki dikkatinizi çekmiştir ama biraz düşününce ailenin neden olayı kapattığını böylesinin toplumumuz için daha faydalı olduğunu düşündüm. Ama dediğim gibi suçlular kimsenin dikkati çekilmeden cezalandırılabilse ortalıkta başka kızlarımızın canını yakmak için dolaşamazlar. Umarım bu son mesajımda ne demek istediğimi anlamışsınızdır çünkü ben de benim davammış gibi bazı olayları böyle dafalarca açıklığa kavuşturmaktan yoruldum insanlar anlatmaya çalıştıklarımı kimi zaman eksik kimi zaman yanlış anlıyorlar sonrasında da ortam gerginliği oluşsun istemiyorum. Bir arkadaşımız da bana yazdığım msjdan dolayı eksi rep vermiş, canı sağolsun. O bana eksi rep vermiş die ben de dönüp ona basit insanlar gibi intikam amaçlı eksi rep verecek değilim. Belki yakın çavrelerimizde de yaşanırsa o zaman daha iyi anlaşılmış olacağım ama yine de yaşanmaması dileğimle...

Son düzenleme:
[COLOR="DarkOrchid"]calıstıgım hastaneye 2,5 yasındakı tecavuze ugramıs bır kız cocugu getırmıslerdı babasının kucagındaydı cunku cocuk yuruyemıyormus yasadıklarından dolayı..olayla ılgılı ıkı tane genc yakalanmıs hastane polısınden falan sormustum noldu o sere.... Lere dıye oda bana ıkısıde 18 yasından kucuk dıye serbest kaldıklarını soylemıstı..omrumde karsılastıgım en dehset verıcı olaylardan bırıydı cok klıse bı laftır ama ben bu durumlarda bu lafa ınanıyorum bunları meydanda sallandırıcaksın ıbretı aleme bak bı daha yapıyolarmı???bıde dusunsenıze adamlar yakalanıyo 17 16 yasındalar dıye ceza almıyolar sımdı sız dusunun aynı sey basınıza geldı adaletınızı kendınız saglamaya calısmazmıydınız???hırsınızı kımden hangı sıstemden alabılırdınız??[/COLOR]

Son düzenleme:
[COLOR="DarkOrchid"]calıstıgım hastaneye 2,5 yasındakı tecavuze ugramıs bır kız cocugu getırmıslerdı babasının kucagındaydı cunku cocuk yuruyemıyormus yasadıklarından dolayı..olayla ılgılı ıkı tane genc yakalanmıs hastane polısınden falan sormustum noldu o sere.... Lere dıye oda bana ıkısıde 18 yasından kucuk dıye serbest kaldıklarını soylemıstı..omrumde karsılastıgım en dehset verıcı olaylardan bırıydı cok klıse bı laftır ama ben bu durumlarda bu lafa ınanıyorum bunları meydanda sallandırıcaksın ıbretı aleme bak bı daha yapıyolarmı???bıde dusunsenıze adamlar yakalanıyo 17 16 yasındalar dıye ceza almıyolar sımdı sız dusunun aynı sey basınıza geldı adaletınızı kendınız saglamaya calısmazmıydınız???hırsınızı kımden hangı sıstemden alabılırdınız??[/COLOR]

allahım nasıl adalet bu yaaa:1shok:
nasıl böyle mahlukları yaşı küçük diye bırakırlarkötükedihüso
devir çok kötü hiç kimseye güven yok
çocuklarımıza gençlerimize çok dikkat etmeliyiz çokkk

bu tip durumlarda Türk yargısının sorunu aslında o adamı şikayet ettiğinde herşeyin gizi olacak şekilde soruşturmanın v..s nin yürütülmesi olsa kız hiç zarar görmeyecek.

ama bir kez adı çıkmasın muhabbeti var ya o bitiriyor.

Back
X