18 yaşından küçük olup estetik yaptıran ?

morBalik

I believe in pink.
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
591
33
118
ben 4 sene önce burnumu kırdım ve şuan 16 yaşındayım. Burnum kırıldığı için yamuk kaldı ve büyüdü. ve kırılmadan kaynaklanan nefes darlığı çekiyorum biraz koşsam hemen tıkanıyorum nefes alamıyorum normal otururken bile nefes almakta problem çekiyorum. Estetik olup bu sorunu gidermek istiyorum. Fakat devlet hastanesine gittiğimde doktor beni azarladı 18 yaşından sonra gel sana bişey yapamam dedi kovmaktan beter etti. fakat özel hastaneye gittiğimde 16'dan sonra yapabiliyoruz gel biz yaparız dediler. açıkcası kararsız kaldım özel hastaneler işin parasında gibime geldi. siz yada etrafınızda 18den küçük olup burun estetiği yaptıran var mı? yada bir bilginiz var mı bu konu hakkında? ve birde benim bu şartlarda estetik yaptırmam günah mıdır?

Canım burun gelişimini tamamıyla 18 yaşında bitiriyormuş.O yüzden daha önce ameliyat olursan eğer yine kemik kıkırdak eğriliği olabilir. Ayrıca genelde 18 yaşından önce lokal anestezi yapılıyor oda ameliyata çok mecbur kaldıkça anestezide sorun olur. O yüzden hiç tehlike alma derim ben. Banada 10 yaşımdayken doktorlar 18inden sonra ameliyat olması gerekiyor kemik eğriliği var demişlerdi senelerce taktım 25 inde ameliyat oldum hem fikirlerin oturuyor hemde burnun

Back