• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin beni hiç sevmemiş olması gerçeği.. 32 yaşında yüzleştiklerim…

Dört yıl önceydi okudum. Çocukluğumuzun gençliğimizin içine ettikten sonra evet boşanmış. Ekonomik özgürlüğü olan bir kadınmış ve. İstese sizi kurtarabilirmis yani
Babam çok zor çok çok kötu bi insandı ve bizi tehdit ediyordu. O evde sağ ciktigmiza bile şükür ama çok korkunc bi insandı. Zaten elinde yüzünde nur yok bu son 4 yıl icdrsindede yuzu şunu söylemedi ayıp seytan gibi çok korkunc duruyor, tiktokta bilmem neyde gördüm ama hic bi yerde konusup görüşüp bir konusmusligmiz yok. Bu yüzden hep anne ve kardeşle birbirimize sarildik ama bu son yillar kardeş iyice zivanadan çıktı annnwde öule

Siz kendinizi düşünmüyorsunuz malesef size tavsiyem görüşmeyi bırakmanız
Aynen öyle bak tavir koydum konusmadim sustugu hakdizliklara daha o beni sucluyormus annanemle :) yapicak bisey yok elin memleketinde dayak yetmediğim , kovulmadigim yetmezmis gibi anne ne büyük gibi ortaligi sakinlestiriyor üstüne daha kiminiz var kiminiz var diye dram yapiyo.

Yo uzak dursun demekki kin ve gururuda torunundan önemliymiş.

Yazmak istemiyorum herkes okusun istemiyorum ama rezalet.
Arkadaşım hayretler içinde kaldı.

Hiç unutmam evlendim arkadaşım bana geldi, annen ruh hastası demişti. Bende o ruh hastası değil benden nefret ediyor demiştim… Valla doğru söylüyorsun dedi.

Yanlız annen ve kardeşinle görüşmeye devam ettikçe hasta olacaksın bunu sakın unutma.
Yaşlanmaya başlıyorsun çünkü vucudun kaldıramayacak.

Ben neler neler yaşadım.
Canım benim istersen özelden yazabilirsin inanin dahada aydinliyorum cok zor gecti bastaki gunler hele o kovulduktan sonra o stres sıkıntı hayal kirikligi uykusuzluk anlatamam.. zaten bebekle biraz uykusuzsun. Eve dlndum baktım hemen beyaz sac cikmis bi yerden. Tamam belki cikicagi vardi ama öskolojik bunalım stres cok etki ediyor..
neyseki dünya iyiysi eşim var yazık cirpinip duruyor geldigimdrn beri mutlu etmek icin…

Back
X