Annemin beni hiç sevmemiş olması gerçeği.. 32 yaşında yüzleştiklerim…

Ben de 32 yaşındayım. Annem hiçbir zaman beni sevmedi. Hiçbir zaman benimsemedi. O beni hep yabancı bir kadin gibi gördü. Babamı da hiç sevmedi. Hep asagilardi , insan yerine koymazdı bizi. Benim mutluluğuma engel oldu. Evlenmemi bile istemiyor, insanlar şaşırıyorlar hayret ediyorlar.tek umursadığı şey kendi parasidir. Ve ailesi onun kiymetlisidir.benim durumum iyi olacak, yegenlerininki daha kotu olacak diye bana düşmanlık ettiği olmustur.
Ben hayatımda annemden başka bana düşmanlık eden kimseyi görmedim.oz annemz bana iftira atmıştır dusunun..hakli çıkmak için yaptı bunu.
Evet, hastalığımda atesim varken yanımda oldu. Eve geldi iki tencere yemek yaptı. Bunlara önem verdi. Annelikten bildiğim tek şey bu.
Ben de içimi dökmüş oldum size.
anneniz değişmeyecek ne olursa olsun. Annelik ve aile kavrami gereksiz parlatiloyor bu toplumda . Ondan ümidi kesin. Sevgi beklememeyi öğrenin. Kabullenince hersey daha kolay oluyor. Canınız yanıyor, içiniz yine kabarıyor, kendinizi kötü hissettiğiniz zamanlarınız yine olacak. Ama zihninizi başka şeylerle sürekli meşgul etmeyi deneyin.en azından daha huzurlu oluyorsunuz. Bizim gibiler icij tek yol ani yaşayabilmek ve zihni mesguliyetlerle doldurabilmek. Ona rağmen mutlu olabilmek mümkün.
Buna inandirmalisiniz kendinizi. Gücünüze ve mutluluğun sizin elinizde olduğuna inanmalisiniz
Hikayenizi paylaştığınız için çok tskrler… insallah şimdi onunla yaşamiyordunuzfut. Dedigniz gibi kabullendim artık önem vermiyorum aramamda. Oda inada döndsrdi . 2 hafta oluyor döneli dusun hiç bi şekilde geri adim yapmadi. Kendi bilir. Kızımı güya çok seviyordu fln fln kizginken demiştim gelip gitmem diye gelme geldiginde seni çekiyorum dedi dusun. Beni alttan aliyormus benim derdimi cekiyormus vs hep kendi elli kere demiştir gel Allah gel her haftasonu bi gün cocugu bırak ben oynarim diye yok kendi bilir. Büyük buyukluhnu bilirse küçük küçüklüğünü bilir diye başkalarına laf ederdi kendi från uygulayamıyor.
Bebegimle vakit çabuk geçiyor ztn ve beni yiktilar daha fazla bebegimden vakit calmam

Back