- 24 Ekim 2015
- 264
- 420
- 103
Merhaba hanımlar. Direkt konuya geçmek istiyorum. 1 sene kadar nişanlı kaldım. Yaklaşık iki aydır da evliyim. Ama boşanmak istiyorum. Eşimi seviyordum. Ancak evlendikten sonra artarda sıkıntılar yaşamaya başladık. Sorumluluklarını yapmıyor doğru düzgün işi bile yok. Nasıl bi körlük benim ki bilmiyorum. İnsan yaşadıktan sonra anlıyormuş çok üzgünüm. Bana sürekli herşeyin haberini vermem gerektiğini söylüyor. Hep onu razı etmeliymişim. İzinsiz hiçbişey yapmaya müsade yok. Ben onun için nelerden vazgeçtim. En ufak tartışmalarda bana aptal gerizekalı iğrenç bi insansın insanın başına gelebilecek en kötü şeysin vs diyor. Bi kaç kez tartışma anında çenemi tutup itti falan. Hep tartışıyoruz ve saçma sebeplerden dolayı. Sevgim saygım tamamen bitti. Aileler de bunları biliyor. Bitmesin diye uğraşıyolar. Artık herşeyi gözüme batıyor. Çocuk gibi görüyorum onu. Ayrılmak istiyorum aslında o da bıkıp ayrılmak istediğini söylüyor. Annem kendini suçlayıp ağlıyor. Ben evlendikten sonra dedimki nasıl oldu bu evlilik sanki hiçbişey benim irademle olmamış gibiydi... Psikologla da görüştüm. Onu sevmiyorum ciddi anlamda. Napacağımı bilemiyorum. Ailem istemiyor normal olarak boşanmamı. Ama olursa da yanımdalar. Ben hayaller kurmaya başladım eğitimimi tamamlarım ehliyet alırım kendimi geliştiririm diye, bu hayallerin içinde asla o yok... Eski hayatıma dönmek istiyorum...