hayır bilmiyor, varlığımdan bile haberdar olmayabilir ama haberdar sanırım sekreteri bana görüşme ayarlayacak en yakın zamanda kendisi de istanbula gelsin. aslında ben kariyerim, yapmak istediğim iş için onu çok örnek alıyorum, kişiliği falan da beni çok etkiledi açıkçası, başarıları vs.. hayatını araştırdığım zaman sevdiği kitaplar, ilgi alanları falan sanki ruh eşim. kendisi demiş bir kere evlendim ayrıldım bu bir kısmet işi ama doğru insan gelirse neden olmasın diye. yaş farkını hiç sorma bile :) telefon numarası var istersem arar derdimi anlatırım çözüm isterim onun işi bu zaten. ulaşmak kolay aslında. ama ben gözümde büyüttüm sanırım. öyle resimlerine bakıyorum araştırıyorum demeçlerini falan okuyorum. tanınmış biri ama ünlü biri değil yaptığı iş sayesinde yani sektöründe tanınmış. yaş farkına gelince; bana göre normal şahsen ben genelde kendimden bayağı büyüklerden hoşlanırım hep. belki de o yüzden okulda hiç kendimi yakın hissettiğim birilerini göremedim. normal arkadaş dışında. yaşıtlarımda aradığımı bulamadım pek.. çıktığım 2-3 kişi de belki gençlik heyecanı, hoşlanmanın verdiği coşku falan.
ve haklısın, dengem bozuldu.. bir gün o kadar sinirim bozuktu ki böyle aklıma gelince de çok kötü hissettim kendimi o gün 2 kilo vermiştim sıkıntıdan başka etkenler de vardı. ama ben üzmüyorum kendimi o kadar çünkü onunla konuşup düşüncelerimi fikirlerimi anlatmayı çok isterim, çok değerli biri benim için. zaten kendisi de attığım maili sağ olsun okumuş ilgilenmiş. tek sıkıntım beni çocuk diye görebilir, ki görecek de :) ama üzülmüyorum ben normal hayatıma okula derslere hobilerime gündeme falan dikkatim tam. aynı anda sorun olmuyor. aşk değil diyeceksin belki ama hayatımda ilk defa böyle hissediyorum. sesini duyunca bile nasıl heyecanlanıyorum. ama aşk konularında kendimi yıpratmayacak kadar mantıklıyım bu konularda çok dikkatli davranıyorum, üzülmek yersiz geliyor bana. her şeyin farkında olmak ve aşkın/başka bir şeyin verdiği o körlüğe kapılmamak beni güçlü yapıyor açıkçası.
neyse çok uzattım, ilgilendiğin için teşekkür ederim:)