- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
ben böyle düşünmüyorum. yani nekadar çok kişiyle çıkarsan o kadar hayat ve ilişki tecrübesi yada nekadar az okadar masumiyet diye bi kalıp yargı yok benim için.
zaten 14-20 yaş aralığındaki ilişkilerin %80lik bi kısmı en güzel kıyafetlerimizi seçip saçımızı en yakışanından tarayıp elele kolkola cafelerde sahillerde gezmekten oluşuyor, yani hayat gayesi henüz tam oturmamış tek sıkıntımızın "yarın ne giysem, buse'nin elbisesinden bende almalıyım" gibi şeyler olduğu bi yaş aralığı. (herkes için geçerli değil, %80 diyorum)
buyüzden bu yaş döneminde kalbimiz güm güm atmadan sırf özenerek yaşadığımız ilişkiler bizi çokta tecrübe etmez diye düşünüyorum. sırf çevremdekilerin bi ilişkisi var benimde olmalı diye yola çıkarsak kalp kırıklıklarıyla başbaşa kalabiliriz.
tabi bu demek değilki "rahibe hayatı" yaşayın. sadece siz istediğiniz için yaşayın aşkı doya doya, aşk olmuş olsun diye yaşanmaz![]()
:) evet katılıyorum aşk olsun diye aşk yaşanmaz.. yani ben de açıkçası onu söylemeye çalıştım ama sizden tek farklı düşüncem sanki daha çok ilişki yaşamış biri bu konuda daha tecrübeli olur hangi durumlarda nasıl davranacağını hiç ilişki yaşamamış birinden daha iyi bilir. ama demiyorum da tecrübe edinmek için sürekli ilişki yaşayın..