Iyi aksamlar.Yardimci olursaniz cok sevinirim.Saclarim genelde dokulurdu kucuklugumde ama kivircik kabarik ve gur oldugu icin taranma nedeniyle koparak dokulurdu.Hayatimin son 2 senesinde o kadar dokulduler ki herkesin aa ne guzel kivircik kabarik dedigi saclarim bir anda kaybolup gitti.Yari yariya dokuldu banyodan sonra aynaya bakmak taragi sacima goturup taramak istemiyorum cunku dokuluyorlar fazlaca guzelce taradiktan sonra topluyorum elimi bi atiyorum yine tel tel elime geliyor.O kadar biktim ki.Yaklasik iki senedir 10 15 kilo civari verip kisa surede aldim.3 ayda 12 kilo civari verip geri aldim.Yani her yaz tatilinde 2 senedir.Bunun yuzunden olabilir mi ? Ama geri aldim kilolari.Direncim yerine geldi tekrar cikmaz mi ?Endokrin doktorum kilo vermemi soylerken(tuylenme vs icin ) diyetisyen oyle bir liste yaziyor ki kilo veremiyorum bu sefer.Az yersen sacin dokulur direncin azalir diyor.Kiloyu nasil verdigin onemli diyor.Test de yaptirdim ama her seyim normal cikiyor.O kadar korkuyorum ki genetik diye baba tarafim oyle cunku.Yardimci olur musun ne yapmaliyim hem kilo verip hem saclarimi korumak icin iki ayni anda olmuyor cunku.