- 12 Ağustos 2015
- 22
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi dingdongggg
-
işte sorumsuz ebeveynler yüzünden bu hale geliyor çocuklar başınızdaki baba olsaydı abin de bu halde olmazdı belki.UMARIM BENİ DİNLERSİNİZ
Annem ile babam 2005 yılında boşandılar . 3 sene öncesıne kadar babam ile görüşüyordum . terketti gttti başka kadına para gödermıyor. istediklerimi almıyordu. ama hiç bir zaman baba yokluğu çekmedim. çunku yanımda annem ve herseyden cok sevdiğm abim vardı.
Annem 700 lira maaşla ev geçindiriyordu. abim ise eroin kullanıyodu. hergün hergün kulllanıyodu artık vücudud bitmişti . beni okula bırakırken uyuyor yemek yerken uyuyordu. sureklı polısler eve gelıyo aramaa yapıyo. en son 10 ay önce bi arama yaptılar. ama hiç bir sey bulamadılar . yinede aldılar goturduler cezaevıne . 3 ay yattıktan sonra mahkemesı oldu . ( ticaret yapmaktan) bi cocugun ifadesi uzerine ( ben bu cocuktan 20 lira karsılıgında sunu sunu aldım demeseiyle) 15 sene ceza verdıler. ve benım hayatıım bitmişti cunku abım ne akdar kotu olursa olsun o benı ben onu herseyden ck severdım . koca bir 15 sene. ben onsuz napıcaktım kı ? ilerde sözlendıgımde evlendıgımde yanımda olmayacakmıydı? daha 23 yaşındaydı hayatını bitirdi. benide bitirdi . sureklı boorcları cıktı . fatura borcu kredi borcu ...
nafaka alıyordum 300 lira babam denen adam onuda kestirdi.
anlıycağınız cok streslıyım herseye sınırlenıyorum bagrıyorum. artık cok bunaldım ve son damlamdayım
evet ben okuyorumBence abin için en doğrusu olmuş kızma ama..
Baban olarak, annen olarak abine sahip çıkıp bu noktaya gelene kadar neredeydiler?
Şimdi onu bir güzel tedavi ederler, sonra yasalara göre suçunu çeker.
Sen okuyor musun?
hayır okuyorum . okuycamda. haftasonlqarı garosnluga gidiyorum zaten.Abine üzüldüm ama devlet el koymasa bi kaç seneye eroinden ölebilirdi
Belki şimdi tedavi olur af falan çıkar sonra.
Okuyosan devletten burs al, parttime iş yap
Okumuyorsan (ki okumalısın mutlaka) açıktan yazıl diploma al açıktan okurken çalışabilirsin
ve daha sonra ufacık cocuklar zehırlenmeye devam ederBence abin için en doğrusu olmuş kızma ama..
Baban olarak, annen olarak abine sahip çıkıp bu noktaya gelene kadar neredeydiler?
Şimdi onu bir güzel tedavi ederler, sonra yasalara göre suçunu çeker.
Sen okuyor musun?
Evet çok önemli bu. Allah bilir kendiyle kaç kişiyi sürükleyecekti.ve daha sonra ufacık cocuklar zehırlenmeye devam eder
o nasıl basladıysa bır baskasına bu sekılde sebeb olmussa veya olacaksa
yatsın dursun ıcerıde
Yaşın kaç?
Hanımefendii başlığı ilk etapta gözden kaçırmışım, farkettiysen içerikte yasından bahsetmiyorHanfendi küçük hanım Koca koca baslıklarla ''18 Yaşındayım'' yazmış zaten!!
Hayatınızın temelini atacağınız dönem.. Abinizin başına gelenler üzücü! Geçmiş olsun.. Artık hem çalışarak hem okuyarak ayakta kalmaya calısmalısın! İnan cok zor değil.. Haydi dik dur ve silkelen.. En azından kendi mücadelen için ayakta kal, hayatta kal..
evet okumak istiyorum ama ders çalışırken hiç birşey anlayamıyorum kendımı veremıyorumBöyle iskele babaları olduğu sürece daha çok gencimiz harcanir gider..Abin bazı yanlışların içine girmiş onun hapishanede olmasına üzülme onun adına Sevin lütfen. .Eğer biraz daha eroin kullanmaya devam etseymis zaten ellerinden kayıp gidermiş sonu yok onu kullanmanin. .Şimdi hem abin tedavi olup sağlığına kavuşur hem başka gençlerin hayatının kararmasina engel olunur. .Yaşın küçük bazı şeylere aklın ermeyebilir ama sana tavsiyem okuluna ve annene dört elle sarıl ailenin hatalarından ders çıkar ki sen o hatalara düşme kendini de n'olur üzme. .
sözlendinizde yanınızda olmayacagından zıyade bence bu sekılde adı bu ıslere karısmıs bır abınız oldugundan utandıgınızdan bahsetmelıydınız kucuk hanım.
doğruyu yanlışı ayırt etmeyı ogren bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?