18 YAŞINDAYIM VE BAŞIMA GELMEYEN KALMADI

dingdongggg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
22
2
1
30
UMARIM BENİ DİNLERSİNİZ
Annem ile babam 2005 yılında boşandılar . 3 sene öncesıne kadar babam ile görüşüyordum . terketti gttti başka kadına para gödermıyor. istediklerimi almıyordu. ama hiç bir zaman baba yokluğu çekmedim. çunku yanımda annem ve herseyden cok sevdiğm abim vardı.
Annem 700 lira maaşla ev geçindiriyordu. abim ise eroin kullanıyodu. hergün hergün kulllanıyodu artık vücudud bitmişti . beni okula bırakırken uyuyor yemek yerken uyuyordu. sureklı polısler eve gelıyo aramaa yapıyo. en son 10 ay önce bi arama yaptılar. ama hiç bir sey bulamadılar . yinede aldılar goturduler cezaevıne . 3 ay yattıktan sonra mahkemesı oldu . ( ticaret yapmaktan) bi cocugun ifadesi uzerine ( ben bu cocuktan 20 lira karsılıgında sunu sunu aldım demeseiyle) 15 sene ceza verdıler. ve benım hayatıım bitmişti cunku abım ne akdar kotu olursa olsun o benı ben onu herseyden ck severdım . koca bir 15 sene. ben onsuz napıcaktım kı ? ilerde sözlendıgımde evlendıgımde yanımda olmayacakmıydı? daha 23 yaşındaydı hayatını bitirdi. benide bitirdi . sureklı boorcları cıktı . fatura borcu kredi borcu ...
nafaka alıyordum 300 lira babam denen adam onuda kestirdi.
anlıycağınız cok streslıyım herseye sınırlenıyorum bagrıyorum. artık cok bunaldım ve son damlamdayım

Hayat herkese adil davranmıyor maalesef,anneniz ve kendiniz için güçlü olun hayata sımsıkı sarilin bundan sonraki hayatınıza onurlu ve dik başlı ilerleyin siz bunları hakediyorsunuz çünkü daha çok küçüksunuz..Rabbim zorda olanların yar ve yardımcısı olsun inşallah...

işte sorumsuz ebeveynler yüzünden bu hale geliyor çocuklar başınızdaki baba olsaydı abin de bu halde olmazdı belki.

böyleleri baba değil iskele babası annene ve sana çok üzüldüm.

evet ben okuyorum
abım için en iyisinin bu oldugunu bılıyorum neden kızayım

hayır okuyorum . okuycamda. haftasonlqarı garosnluga gidiyorum zaten.

Başlıkta 18 yazıyor, gerçekten 18 yaşındaysan çalış ve annene destek ol.
Abine gelince, yaptığı hata çok büyük ve cezasını çekmesi kadar normal birşey yok.
Anneni ve kendini düşünmeni tavsiye ederim.

Böyle iskele babaları olduğu sürece daha çok gencimiz harcanir gider..Abin bazı yanlışların içine girmiş onun hapishanede olmasına üzülme onun adına Sevin lütfen. .Eğer biraz daha eroin kullanmaya devam etseymis zaten ellerinden kayıp gidermiş sonu yok onu kullanmanin. .Şimdi hem abin tedavi olup sağlığına kavuşur hem başka gençlerin hayatının kararmasina engel olunur. .Yaşın küçük bazı şeylere aklın ermeyebilir ama sana tavsiyem okuluna ve annene dört elle sarıl ailenin hatalarından ders çıkar ki sen o hatalara düşme kendini de n'olur üzme. .

Allah yardımcın olsun bence sen kendini düzgün yetiştir yaşananların seni yıpratmasına izin verme

sözlendinizde yanınızda olmayacagından zıyade bence bu sekılde adı bu ıslere karısmıs bır abınız oldugundan utandıgınızdan bahsetmelıydınız kucuk hanım.
doğruyu yanlışı ayırt etmeyı ogren bence

ve daha sonra ufacık cocuklar zehırlenmeye devam eder
o nasıl basladıysa bır baskasına bu sekılde sebeb olmussa veya olacaksa
yatsın dursun ıcerıde

ve daha sonra ufacık cocuklar zehırlenmeye devam eder
o nasıl basladıysa bır baskasına bu sekılde sebeb olmussa veya olacaksa
yatsın dursun ıcerıde
Evet çok önemli bu. Allah bilir kendiyle kaç kişiyi sürükleyecekti.
Çocuk bu noktaya gelene kadar ailenin tepkisiz kalması ayrı bir tartışma konusu.

Hanfendi küçük hanım Koca koca baslıklarla ''18 Yaşındayım'' yazmış zaten!!

Hayatınızın temelini atacağınız dönem.. Abinizin başına gelenler üzücü! Geçmiş olsun.. Artık hem çalışarak hem okuyarak ayakta kalmaya calısmalısın! İnan cok zor değil.. Haydi dik dur ve silkelen.. En azından kendi mücadelen için ayakta kal, hayatta kal..

Hanımefendii başlığı ilk etapta gözden kaçırmışım, farkettiysen içerikte yasından bahsetmiyor
Sonra ki yazım da belirttim zaten

20 TL ye ne satmış olabilir de 15 yıl ceza yemiş?

Kasti adam öldürene 15 yıl vermiyorlar. Abinize üzüldüm, ama onu borcu size mi kalır ki? Ödemezseniz ne olur?

evet okumak istiyorum ama ders çalışırken hiç birşey anlayamıyorum kendımı veremıyorum

utancak bişey olmadı maalesf. sadece kullanıyor . bir iftira ugruna

Abin sadece bir ifadeyle o cezayı almamıştır.
Eroin kullanıyordu diyorsun eğer ticaretinide yaptıysa hiç kusura bakma ama çatır çatır ödeyecek o cezayı.
Çünkü o eroin kim bilir kaç aile dağıtıyor böyle düşün.
Oyüzden abin için üzülme yaptıklarının bedelini ödüyor.
Annen yanında ve sağlıklıysa hiçbirşeyi takma kafana.
Belediyeye başvurun geçim parası vs. İçin
Babanıda mahkemeye verin.
O parayı vermek zorunda çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…